Η κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης είχε προβλεφθεί από το «Quantum Break» του Bill Gates;

Η κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης είχε προβλεφθεί από το «Quantum Break» του Bill Gates;

30 Μαρτίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:389
Μοίρασέ το

 

Όπως θα παρατηρήσετε, το φορτηγό πλοίο δεν μπήκε καν στη διαδρομή προσέγγισης στο κανάλι, κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο για μια σωστή στροφή χωρίς σύγκρουση.

 

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε πώς η ισχύς στο πλοίο αποτυγχάνει αρκετές φορές και ενεργοποιείται ξανά.

 

Μια επίθεση στον κυβερνοχώρο στην τεχνολογία των πλοίων;

 

Η κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, μετά τη συντριβή του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Dali, αποδείχθηκε ένα εξαιρετικό γεγονός για τους θεωρητικούς συνωμοσίας που το συζήτησαν με δέος και η συζήτηση συνεχίζεται.
Μέχρι στιγμής, έχει βρεθεί εκπληκτική αριθμολογία, αλλά έχει ανακαλυφθεί και κάτι άλλο.

Ένα απόσπασμα:
Όσον αφορά την αριθμολογία και τη γεματρία, αυτό συνέβη στις 26/3/24, όπως στο (3×2) 6 (2+4,) όπως στο 666. Και η “γέφυρα” είναι ίση με ” 36 ” σε όλους τους σημαντικούς κρυπτογράφους  μείωσης [κρυπτογραφίες] και ο 36ος τριγωνικός αριθμός είναι ” 666 “.

26/3/24 = (3×2) 6 (2+4) = 666

Γέφυρα = 36, 36, 36, 36

Η γέφυρα στο Μέριλαντ φέρεται να κατέρρευσε ακριβώς στις 1:28 π.μ., όπως και το 128, το άθροισμα της «κατάρρευσης γέφυρας» και του «Μέριλαντ». Ποιες είναι οι πιθανότητες;

Κατάρρευση γέφυρας = 128
Μέριλαντ = 128
Ας μην ξεχνάμε επίσης τη σταδιακή κατάρρευση της γέφυρας του Πίτσμπουργκ στις 28 Ιανουαρίου, γύρω στις 28 ή 128 Ιανουαρίου το 2022. Πάντα οι αριθμοί.

[Στις 28 Ιανουαρίου 2022,  μια γέφυρα στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ υπέστη κατάρρευση, προκαλώντας ελαφρά τραύματα σε δέκα ανθρώπους. Η γέφυρα, που είχε καλυφθεί από τα χιόνια, κατέρρευσε σε ρέμα, λίγες ώρες πριν από μια προγραμματισμένη επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, ο οποίος επρόκειτο να μιλήσει για τις υποδομές.
Η κατάρρευση αναστάτωσε την περιοδεία του προέδρου στην Πενσυλβάνια, αλλά ο ίδιος επισκέφθηκε την περιοχή, παρατηρώντας τα συντρίμμια και εκφράζοντας ευχαριστίες στους διασώστες.
Η γέφυρα είχε υποστεί επιθεώρηση τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, και η κατάρρευση υπογράμμισε την ανάγκη για ενίσχυση των υποδομών, ένα θέμα που ο Μπάιντεν έχει τονίσει στην πολιτική του ατζέντα.
Η ακριβής αιτία της κατάρρευσης της γέφυρας στο Πίτσμπουργκ δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Ωστόσο, οι αρχές έχουν αναφέρει ότι η γέφυρα είχε υποστεί επιθεώρηση τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και ότι υπήρχε έντονη μυρωδιά φυσικού αερίου στην περιοχή, προχωρώντας σε προληπτική εκκένωση των κατοικιών που βρίσκονταν κοντά.

Επιπλέον, η κατάρρευση προκάλεσε μια μαζική διαρροή αερίου, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο. Το υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ έχει ανακοινώσει ότι στην Πολιτεία της Πενσιλβάνιας έχουν καταγραφεί 3.198 γέφυρες σε «κακή» κατάσταση, γεγονός που υπογραμμίζει την ανάγκη για ενίσχυση των υποδομών.]

Και θυμάστε την τρομακτική ταινία του Ομπάμα «Αφήστε τον κόσμο πίσω», [«Leave the World Behind»], στην οποία ένα τεράστιο πλοίο χτυπά την ακτή;

Η εικόνα στον τόπο του δυστυχήματος θυμίζει πλάνα από ταινίες καταστροφής του Χόλιγουντ.
Ένα τεράστιο τμήμα της γέφυρας συνετρίβη στην πλώρη ενός πλοίου μήκους 300 μέτρων στο μέγεθος ενός αξιοπρεπούς ουρανοξύστη και εκτοπίζοντας  95.000 τόνους, σκίζοντας τις σανίδες και στις δύο πλευρές.
Το κατεστραμμένο τμήμα μήκους 2,5 χιλιομέτρων της γέφυρας μπλόκαρε στην πραγματικότητα την πλωτή οδό. Ένας σωρός από στριφτέςμεταλλικές κατασκευές προεξέχει από το νερό.
Η σημασία του περιστατικού καθίσταται σαφής από το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σχολίασε προσωπικά το περιστατικό, διαβεβαιώνοντας ότι η γέφυρα θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό με έξοδα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.
Τα μέσα ενημέρωσης υποθέτουν ότι αυτό θα διαρκέσει πολλούς μήνες. Ο Μπάιντεν είπε ότι η καταστροφή ήταν ατύχημα και όχι τρομοκρατική επίθεση ή σκόπιμη πράξη δολιοφθοράς. Παρόμοιες δηλώσεις έχουν γίνει από το FBI και στο παρελθόν.
Στις 5 Απριλίου 2016, το Xbox One κυκλοφόρησε το Third-Person-Shooter „Quantum Break“. με την υποστήριξη του Bill Gates. Το παιχνίδι ξεκινά με ένα πλοίο ξηρού φορτίου που συντρίβεται σε μια τεράστια γέφυρα:
https://youtu.be/OPBrEd3Y0iM
[Third-Person-Shooter παιχνίδια που επικεντρώνονται σε πολλούς παίκτες και στα οποία οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός πρωταγωνιστή, του οποίου το βασικό καθήκον είναι οι μάχες με διάφορους αντιπάλους, οι οποίες διεξάγονται από την οπτική γωνία του τρίτου προσώπου. Σε αυτά τα παιχνίδια, όπως υποδηλώνει και το όνομα, οι παίκτες πρέπει να πυροβολούν στις περισσότερες περιπτώσεις – τόσο εναντίον εχθρικών NPC όσο και εναντίον άλλων παικτών.]

Μετά από αυτό, ο κύριος χαρακτήρας του παιχνιδιού αρχίζει να περιπλανιέται μέσα από τα ερείπια, προσπαθώντας να τους σώσει όλους:  https://youtu.be/kUyulgP-Vwc

Ωστόσο, η διάσωση ανθρώπων που πνίγονται δεν είναι η κύρια πλοκή του παιχνιδιού. Το παιχνίδι ονομάζεται Quantum Break δηλαδή “Quantum Rift” και αφορά μια χρόνια καταστροφή – την εμφάνιση ενός συγκεκριμένου ρήγματος από το οποίο θα ξεσπάσει [θα σέρνεται] ένα γεγονός που ονομάζεται “τέλος του χρόνου” “End of Time”, όταν ο χρόνος σταματήσει να ρέει και σταματάει [έρχεται σε αδιέξοδο] για πάντα σε όλο το σύμπαν.
Αν και η ιδέα δεν είναι εντελώς φρέσκια, η πλοκή δεν λάμπει με μεγάλη πολυπλοκότητα και οι κύριοι πελάτες του παιχνιδιού είναι παιδιά που παίζουν μπάσκετ κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακούν ραπ μουσική και έχουν ελάχιστη κατανόηση της θεωρητικής φυσικής, δηλαδή είναι έτοιμοι να αγοράσουν ψευδοεπιστημονικές ανοησίες – οι δημιουργοί του σκοπευτή προσέγγισαν το θέμα με ενήλικο τρόπο.
Αρχικά, προσέλαβαν μια ομάδα σεναριογράφων που είχαν εργαστεί στο “The Matrix”, “Terminator”, “Back to the Future” και άλλες ταινίες time-loop.
Δεύτερον, ο κύριος συγγραφέας δεν ήταν σεναριογράφος, αλλά ένας επιφανής ακαδημαϊκός από το CERN, ο οποίος ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες στον ελεύθερο χρόνο του και εξήγησε τα πάντα στους συγγραφείς.
Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις αποχρώσεις που αναφέρονται στη Wikipedia.
Οι παίκτες γράφουν επίσης ότι το ρήγμα προήλθε κάπου το 2021, όταν ο Bill Gates γύρισε την πλάτη [απομακρύνθηκε]  στο gaming  και άρχισε να εργάζεται για εμβόλια, οπότε το «τέλος του χρόνου» πέφτει κάπου στις μέρες μας.
Η γέφυρα εκεί δεν είναι ο Francis Scott Key, αλλά ένα είδος μεταφορικής γέφυρας που έχει ενσωματώσει [απορροφήσει] πολλές μεγάλες γέφυρες, οπότε το παιχνίδι είναι ένα άλλο παράδειγμα πρόβλεψης του εγγύς μέλλοντος.
Και αυτό είναι το ελάχιστο.
Η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key ήταν μια «απολύτως λαμπρή στρατηγική επίθεση», λένε πολλές πηγές πληροφοριών
Πολλές πηγές πληροφοριών λένε ότι η κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης ήταν μια «απολύτως λαμπρή στρατηγική επίθεση» στις κρίσιμες υποδομές των ΗΠΑ – πιθανότατα μια επίθεση στον κυβερνοχώρο – και οι υπηρεσίες πληροφοριών μας το γνωρίζουν.Η ερευνήτρια δημοσιογράφος Lara Logan έγραψε στο X ότι η γέφυρα Francis Scott Key, γνωστή και ως Key Bridge, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στρατηγικός δρόμος στη χώρα για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων, καθώς σχεδιάστηκε στρατηγικά για το σκοπό αυτό.Λέγεται ότι θα χρειαστούν τέσσερα έως πέντε χρόνια για την ανοικοδόμηση της γέφυρας σύμφωνα με τα κατάλληλα πρότυπα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η στρατηγική αρτηρία δεν θα είναι πλέον προσβάσιμη στη μεταφορά πραγμάτων όπως η αμόλυβδη βενζίνη, το ντίζελ, το προπάνιο, το άζωτο και τα πολύ εύφλεκτα υλικά και χημικά, στα υπερμεγέθη φορτία που δεν θα χωρέσουν μέσα από τις οδικές σήραγγες στην περιοχή.«Η αλυσίδα εφοδιασμού είναι τώρα ανάπηρη», έγραψε η Logan.
Τα δύο πιο κρίσιμα στοιχεία της γέφυρας Key είναι οι φέροντες πυλώνες, οι οποίοι βρίσκονται σε κάθε ένα από τα άκρα της κοντά στην ακτή. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα, παχύτερα και βαθύτερα σημεία της γέφυρας που την αγκυροβολούν [την αγκυρώνουν] στη θέση της – και η καταστροφή τους σημαίνει ότι χάνεται η ακεραιότητα της γέφυρας.
Δεδομένου ότι ένας από τους φέροντες πυλώνες [πυλώνες στήριξης] χτυπήθηκε από το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και μισό μίλι της γέφυρας κατέρρευσε μαζί του, είναι περισσότερο από πιθανό ότι ολόκληρη η γέφυρα θα πρέπει να ξαναχτιστεί [ανοικοδομηθεί] πλήρως. Αυτό είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα που θα πάρει κάποιο χρόνο.

Η Λόγκαν λέει ότι η δομική καταστροφή της γέφυρας ήταν «πιθανώς απόλυτη» και ότι η επίθεση, όπως την αποκαλεί, ήταν «εντελώς στοχευμένη».
«Έχουν βρει τον τρόπο να μας ρίξουν», συνεχίζει να γράφει σε εισαγωγικά. « Όσο μένεις μακριά από τα δόντια του στρατού των ΗΠΑ , μπορείς να διαλύσεις τις ΗΠΑ . »
«Είμαστε αλαζόνες και αδαείς – ένας θανατηφόρος συνδυασμός. Ο Ομπάμα είπε ότι θα αλλάξουν θεμελιωδώς την Αμερική, και το έκαναν. Είμαστε σε μια βόλτα με τρενάκι του λούνα παρκ αυτή τη στιγμή σε ελεύθερη πτώση – χωρίς φρένα – απλά ανεβάζουμε ταχύτητα».
Τα επιταχυνόμενα πλάνα του συμβάντος, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, δείχνουν σχεδόν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δεν ήταν ατύχημα και ότι το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων έπρεπε να χτυπήσει έναν από τους κύριους πυλώνες της γέφυρας.
Όπως θα παρατηρήσετε, το φορτηγό πλοίο δεν μπήκε καν στη διαδρομή προσέγγισης στο κανάλι, κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο για μια σωστή στροφή χωρίς σύγκρουση. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε πώς η ισχύς στο πλοίο αποτυγχάνει αρκετές φορές και ενεργοποιείται ξανά. Μια επίθεση στον κυβερνοχώρο στην τεχνολογία των πλοίων;
Η τοποθεσία της πρόσκρουσης, λέει η Logan, ήταν ακριβής και σκόπιμη. Επικρίνει επίσης το γεγονός ότι δεν υπήρχε λιμενάρχης για να κατευθύνει το σκάφος, αν και υποστηρίζεται ότι υπήρχαν στην πραγματικότητα δύο λιμενεργάτες παρόντες κατά τη στιγμή της πρόσκρουσης.
«Επέλεξαν μια πανσέληνο έτσι ώστε να έχουν τη μέγιστη παλιρροιακή αλλαγή – άνοδο και πτώση», συνεχίζει η Logan. “Σε μια κανονική μέρα, υπήρχε ένα γρήγορο [έντονο]  ρεύμα σε αυτό το ποτάμι και υπήρξε πολλή βροχή τελευταία, οπότε το νερό κινούνταν ήδη με καλό ρυθμό”.
«Όταν εξετάζετε όλους αυτούς τους παράγοντες – έτσι διδάσκετε στους ανθρώπους πώς να κάνουν αυτό το είδος επίθεσης και υπάρχουν τόσο λίγοι άνθρωποι στο σύστημα που το γνωρίζουν αυτό. Έχουμε μια ομάδα εφήβων [Junior-Uni-Team] στο γήπεδο». Αυτό αναφέρεται στην αδύναμη κυβέρνηση Μπάιντεν.

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 389


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα