Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ... (βίντεο)

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ... (βίντεο)

20 Οκτωβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,178
Μοίρασέ το

 

 

Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε ποτέ στις εκλογές του 2024.

Νομίζω ότι θα φτάσουμε σε μια κατάσταση όπου οι τράπεζες θα κλείνουν ξαφνικά για δύο με τρεις εβδομάδες και κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές.

Πιστεύω επίσης ότι τα επίπεδα βίας και εγκληματικότητας στις πόλεις μας θα είναι τόσο υψηλά που θα εξαπλωθούν και αλλού στην κοινωνία.

Λένε πως μια δαιμονική πύλη στριβολιζεται πανω από τον Λευκό Οίκο…
Η Αμερική, θα πληρώσει πολύ ακριβά που επέτρεψε να φωλιάσει σ’ αυτή το βαθύ εβραιοσιωνιστικό παρακράτος και να την ελέγχει πλήρως…
Τα όσα έρχονται θα είναι τρομακτικά και φυσικά θα επηρεάσουν πολλά κράτη που είναι υποτελή στο σιωνιστικό παρακράτος… και πρώτα απ’ όλα, την Ελλάδα…
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ… ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…
Καλλιόπη Σουφλή

Ο πρώην σύμβουλος του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Douglas Macgregor λέει:
«Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε ποτέ στις εκλογές του 2024.
Νομίζω ότι τα πράγματα θα εκραγούν στην Ουάσιγκτον πριν το 2024
Νομίζω ότι η οικονομική και χρηματοπιστωτική μας κατάσταση είναι πολύ εύθραυστη.
Νομίζω ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα. δεν ξέρω ακριβώς πώς θα συμβεί.
Νομίζω όμως ότι θα φτάσουμε σε μια κατάσταση όπου οι τράπεζες θα κλείνουν ξαφνικά για δύο με τρεις εβδομάδες και κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές.
Πιστεύω επίσης ότι τα επίπεδα βίας και εγκληματικότητας στις πόλεις μας θα είναι τόσο υψηλά που θα εξαπλωθούν και αλλού στην κοινωνία.
Στη συνέχεια υπάρχει η Ουκρανία
Νομίζω ότι η Ουκρανία θα χάσει καταστροφικά.
Θα γίνει η απόλυτη κατάρρευση.
Όλα αυτά τα πράγματα θα ενωθούν και θα συγκλίνουν με έναν τρόπο που θα μας εμποδίσει να έχουμε νέες επιλογές.
Έτσι απλά.. θα ζούμε κάτω από το τρέχον Καθεστώς..
ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ…. ΤΟΤΕ Η ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.

 

Πηγή

Προβολές : 1,178


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα