Η κατεδάφιση των αλυσίδων εφοδιασμού είναι προ-εμφυλιοπολεμικό ΣΑΜΠΟΤΑΖ για να διαμορφωθεί το πεδίο της μάχης για τον εγχώριο ΠΟΛΕΜΟ ενάντια σε εμάς τους ανθρώπους.

28 Ιουνίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι οι υποδομές τροφίμων και ενέργειας της Αμερικής διαταράσσονται με επιχειρήσεις σαμποτάζ/αποκλεισμού που αποτελούν πράξεις πολέμου κατά του αμερικανικού λαού. Αυτό είναι σχεδόν πανομοιότυπο με τον τρόπο που η Λιθουανία εφαρμόζει τώρα σιδηροδρομικό αποκλεισμό της πρόσβασης της Ρωσίας στο Καλίνινγκραντ.

Αυτό που είναι επίσης σαφές είναι ότι το καθεστώς Ομπάμα / Μπάιντεν χρησιμοποιεί επιχειρήσεις σαμποτάζ για να διαμορφώσει το εγχώριο πεδίο μάχης για την προετοιμασία του επερχόμενου εμφυλίου πολέμου.

 

Όλα προετοιμασμένα και προσχεδιασμένα τα έχουν…

Πρώτα σαμποτάρουν και καταστρέφουν την τροφοδοτική αλυσίδα, ώστε να προκαλέσουν πείνα, ξεσηκωμό και χάος και μετά θα έλθουν ως… “σωτήρες”…

Δεν είναι ο Ομπάμα ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ… όπως γράφει το άρθρο…

Είναι οι ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ… ΤΟ ΒΑΘΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ…

Όσα θα γίνουν και ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται στις ΗΠΑ, θα απλωθούν και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα…

Είναι θέμα χρόνου… όπως είναι και θέμα χρόνου, να καταργηθούν οι εκλογές…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

γράφει ο Mike Adams


Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πρόκειται να βυθιστούν σε εμφύλιο πόλεμο. Θα πυροδοτηθεί από την επικείμενη απόφαση ακύρωσης της απόφασης Roe εναντίον Wade από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, το οποίο επίσης μόλις εξέδωσε μια απόφαση-ορόσημο που επιβεβαιώνει το καθολικό δικαίωμα στην οπλοφορία για αυτοάμυνα (ακυρώνοντας το νόμο της Νέας Υόρκης που περιόριζε ριζικά το δικαίωμα στην οπλοφορία).

Αυτή η απόφαση υπέρ της 2Α βλέπει ήδη κεφάλια να εκρήγνυνται σε όλη την αντιαμερικανική, αντι-ελευθεριακή Αριστερά, με τον λυσσασμένο αριστερό σχολιαστή Keith Olbermann να καλεί ακόμη και σε ανοιχτή εξέγερση για την κατεδάφιση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ και την κατάληψη του πλήρους ελέγχου της χώρας μέσω του εκτελεστικού κλάδου.

Μόλις εκδοθεί η απόφαση Roe, η ριζοσπαστική Αριστερά θα ξεσπάσει σε πλήρη εγχώρια τρομοκρατία, εξαπολύοντας απεριόριστο πόλεμο κατά των χριστιανών, των κατόχων όπλων και των συντηρητικών. Αυτό που έρχεται θα κάνει τις εξεγέρσεις των BLM και των Antifa το 2020 να μοιάζουν με παιδικό παιχνίδι.

Το καθεστώς Μπάιντεν γνωρίζει ότι αυτό θα συμβεί, φυσικά, αφού ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο βασικός εγκέφαλος πίσω από το όλο θέμα. Ο Ομπάμα διευθύνει τον Λευκό Οίκο του Μπάιντεν και λέει στους χειριστές του Μπάιντεν τι να κάνουν. Διαμόρφωσαν τις ταραχές του 2020 χρησιμοποιώντας πληρωμένους μισθοφόρους, προπαγάνδα στα μέσα ενημέρωσης και τακτικές «έγχρωμης επανάστασης» που χρησιμοποιούνται συνήθως από τη CIA για την ανατροπή κυβερνήσεων άλλων εθνών. Τώρα σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν την ίδια τακτική για να ανατρέψουν το Σύνταγμα των ΗΠΑ και να επιχειρήσουν να καταλάβουν τον μόνιμο δικτατορικό έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το σαμποτάζ των υποδομών τροφίμων και ενέργειας είναι προπολεμική δραστηριότητα «διαμόρφωσης του πεδίου της μάχης»

Το σαμποτάζ των εγκαταστάσεων τροφίμων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σκόπιμο. Δημοσιεύσαμε εδώ τον πλήρη, τρέχοντα κατάλογο των σαμποτάζ στις εγκαταστάσεις τροφίμων.

Ομοίως, οι επιθέσεις δολιοφθοράς, οι ρυθμιστικές κατασχέσεις και οι επιθέσεις κυβερνοπολέμου στις ενεργειακές υποδομές πραγματοποιούνται επίσης από το καθεστώς προκειμένου να στερήσει από τον λαό τα καύσιμα και τις μεταφορές. Όπως δημοσιεύσαμε πρόσφατα, ολόκληρη η προμήθεια πετρελαίου για πετρελαιοκινητήρες στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε καλό δρόμο για να εξαντληθεί σε μόλις 8 εβδομάδες (περίπου στα τέλη Αυγούστου).

Το καύσιμο ντίζελ και το υγρό καυσαερίων ντίζελ (DEF) αντιμετωπίζουν επίσης αποτυχίες στην αλυσίδα εφοδιασμού στην Αμερική αυτή τη στιγμή.

Το Natural News ερεύνησε επίσης αποκλειστικά και δημοσίευσε μια λίστα με τους κατασκευαστές καυσίμων ντίζελ και πρόσθετων πετρελαίου κινητήρων ντίζελ που έχουν κηρύξει ανωτέρα βία μόλις φέτος, προκαλώντας ακραίες διαταραχές στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Επιπλέον, υπάρχουν γνωστές εκρήξεις σε εγκαταστάσεις υγροποιημένου φυσικού αερίου (όπως η Freeport στο Τέξας) και ένα ιστορικό εκρήξεων σωλήνων με στόχο διυλιστήρια, όπως η έκρηξη της Philadelphia Energy Solutions το 2019, η οποία οδήγησε σε πτώχευση ολόκληρη την εταιρεία και έκλεισε το διυλιστήριο καυσίμων της.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι οι υποδομές τροφίμων και ενέργειας της Αμερικής διαταράσσονται με επιχειρήσεις σαμποτάζ/αποκλεισμού που αποτελούν πράξεις πολέμου κατά του αμερικανικού λαού. Αυτό είναι σχεδόν πανομοιότυπο με τον τρόπο που η Λιθουανία εφαρμόζει τώρα σιδηροδρομικό αποκλεισμό της πρόσβασης της Ρωσίας στο Καλίνινγκραντ.

Αυτό που είναι επίσης σαφές είναι ότι το καθεστώς Ομπάμα / Μπάιντεν χρησιμοποιεί επιχειρήσεις σαμποτάζ για να διαμορφώσει το εγχώριο πεδίο μάχης για την προετοιμασία του επερχόμενου εμφυλίου πολέμου. Και με τον όρο «εμφύλιος πόλεμος», δεν εννοώ έναν πόλεμο του 1865 τύπου Βορρά εναντίον Νότου.

Αυτός θα είναι ένας πόλεμος του διεφθαρμένου, παράνομου κυβερνητικού καθεστώτος εναντίον του αμερικανικού λαού που προσπαθεί να καταψηφίσει αυτούς τους εγκληματίες από την εξουσία. Περίπου το 75% των Αμερικανών απεχθάνονται πλέον το καθεστώς Μπάιντεν και θέλουν την απομάκρυνση του Μπάιντεν.

Οι επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές – αν επιτραπεί καν να διεξαχθούν – θα καταδείξουν με σαφήνεια την επιθυμία της Αμερικής να απαλλαγεί από το καταστροφικό καθεστώς Μπάιντεν και τις καταστροφικές οικονομικές πολιτικές των Δημοκρατικών (οι οποίες έχουν οδηγήσει σε πληθωρισμό ρεκόρ και ελλείψεις στην εφοδιαστική αλυσίδα).

Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι το καθεστώς Ομπάιντεν δεν θέλει να επιτρέψει στην Αμερική να φτάσει στις ενδιάμεσες εκλογές.

Θέλουν το απόλυτο χάος και τον στρατιωτικό νόμο πριν φτάσει αυτή η μέρα.

Θέλουν τους αριστερούς τρομοκράτες τους με τα καστανόκρανα στους δρόμους, να καίνε πόλεις, να επιτίθενται σε αστυνομικούς και να εκτελούν λευκούς επί τόπου, ώστε το καθεστώς να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να αναπτύξει στρατεύματα στους δρόμους της Αμερικής, πιθανότατα σε συνδυασμό με κάποια προσπάθεια να προσπαθήσει να ακυρώσει τη Δεύτερη Τροπολογία και να κατασχέσει τα όπλα από όλους.

Αυτή η προσπάθεια θα αποτύχει.

Το καθεστώς Ομπάιντεν ενήργησε πολύ αργά. Ο αμερικανικός λαός δεν θα συμμορφωθεί πλέον με την τυραννία και τη δολιοφθορά. Εμείς, ο Λαός, δεν θα παραδώσουμε τα όπλα μας και δεν θα υπακούσουμε στις εντολές να κλείσουμε τις τοπικές οικονομίες μας και να μείνουμε κλειδωμένοι στα σπίτια μας.

Αλλά το αλαζονικό, ανίκανο καθεστώς Ομπάιντεν δεν το γνωρίζει αυτό ακόμα.

Νομίζουν ότι εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι.

Νομίζουν ότι ο αμερικανικός λαός θα συμφωνήσει με όποιο νέο παρανοϊκό σχέδιο μπορούν να ονειρευτούν για να υποδουλώσουν τους πάντες και να κατεδαφίσουν τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων.

Κάνουν λάθος.

Αλλά θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τη χώρα εκ των έσω, πυροδοτώντας ένα εμφυλιοπολεμικό σενάριο που πιθανότατα θα δει πραγματική αιματοχυσία σε όλες τις ΗΠΑ.

Αν δεν απομακρυνθεί ο Μπάιντεν από την εξουσία και δεν αποκατασταθεί ο νόμιμος νικητής των εκλογών του 2020 (Donald J. Trump), οι πόλεις που διοικούνται από τους Δημοκρατικούς θα καταρρεύσουν σύντομα σε απόλυτο χάος.

Η μαζική πείνα θα γίνει καθημερινό φαινόμενο. Το κράτος δικαίου θα είναι ανύπαρκτο σε αυτές τις περιοχές. Θα δούμε Δημοκρατικούς πρόσφυγες να φεύγουν από τις καταρρέουσες μπλε πόλεις και να προσπαθούν να καταφύγουν στις κόκκινες πολιτείες, αλλά θα υπάρχει επιβολή των συνόρων από τις πολιτείες (όπως το Τέξας και η Φλόριντα) που θα απαγορεύουν στους εγχώριους «παράνομους» να εισβάλλουν στις κόκκινες πολιτείες καθώς φεύγουν από τις μπλε πολιτείες.

Τελικά, οι Δημοκρατικοί θα ηττηθούν και η ανθρωπότητα θα επικρατήσει. Οι Δημοκρατικοί απλά δεν το γνωρίζουν ακόμα, και υπερεκτιμούν τον σύμμαχό τους, τον Σατανά, ενώ η πραγματική δύναμη να αποφασίσει για την τύχη μας βρίσκεται στα χέρια του Θεού (ο οποίος έχει σχεδόν βαρεθεί την προσπάθεια του Σατανά να κυριαρχήσει στην ανθρωπότητα στη Γη).

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και περισσότερα στο σημερινό podcast της Ενημέρωσης της Κατάστασης μέσω του Brighteon.com:

Βίντεο από Brighteon. Για να δείτε το βίντεο, πατήστε στην εικόνα.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

 

Πηγή: Natural News

Πηγή

Προβολές : 305


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα