Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θέτει υπό την αιγίδα της τη Ντογιακοποίηση.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θέτει υπό την αιγίδα της τη Ντογιακοποίηση.

11 Ιανουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:253
Μοίρασέ το

 

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Ντογιακοποίηση

Οι ομόκεντροι κύκλοι εκτροπής και ο συντονισμός για να μην τιμωρηθεί το παρακρατικό έγκλημα των παρακολουθήσεων, αλλοιώνουν την δημοκρατική και ευρωπαϊκή υπόσταση της χώρας. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θέτει υπό την αιγίδα της τη Ντογιακοποίηση.

Η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΙΓΚΩ, έχει θέσει πολύ πριν υπό την αιγίδα της, την ΜΠΟΥΡΛΟΠΟΙΗΣΗ, την ΛΙΓΝΑΔΟΠΟΙΗΣΗ, την ΣΟΥΦΡΩΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΟΠΟΙΗΣΗ, τον ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟ, την ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, την ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERPOL, την καταστροφή των δασών από τις ανεμογεννήτριες και απίστευτα άλλα ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΤΣΟΥ..ΛΑ..ΡΑ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Από την εποχή της συστάσεως του “Ελληνικού” Έθνους, η “δικαιοσύνη” βρωμάει και ζέχνει…
Να θυμίσω ποιοί έστειλαν στη φυλακή ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ;;;
Και μόνο αυτό αρκεί ως προς την … ιστορία μιας ΠΟΡΝΗΣ…
Και να θυμίσω την στάση ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ, ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΩΧΑΝΕΙΟ, ΘΕΛΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΟΣΧΕΡΕΣ…
ΤΙΝΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ… ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΠΥΛΩΝΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ… ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ…
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ… 
ΟΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…
Όποιος νομίζει πως χωρίς αίμα, θα αποκατασταθεί ίχνος δημοκρατίας, στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, είναι βαθιά νυχτωμένος… 
Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Στο 49ο έτος του βίου της Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας προκύπτει το χειρότερο, για ευρωπαϊκή κοινοβουλευτική χώρα: το πιο ζωτικό πρόβλημά της είναι πλέον η Δικαιοσύνη!

Με, συνδυαζόμενες, σκοτεινές κινήσεις από κεντρικά πρόσωπα της Εκτελεστικής, της Νομοθετικής και της Δικαστικής εξουσίας, το κράτος Δικαίου στην Ελλάδα είναι πλέον τυμπανιαίο πτώμα.

Ο Πρωθυπουργός πρώτα στήνει παρακρατικό μηχανισμό παρακολουθήσεων, υπό την άμεση εποπτεία του και στη συνέχεια μηχανεύεται θεσμικές εκτροπές συγκάλυψης, για να βγάλει τον εαυτό του έξω από τον κύκλο της ποινικής ευθύνης.

Ο πρόεδρος της Βουλής ασκείται διαρκώς σε μεθοδεύσεις παρεμπόδισης του κοινοβουλευτικού ελέγχου γι’ αυτό το σκάνδαλο και το Κοινοβούλιο, όταν δεν γίνεται πλυντήριο της κυβερνητικής ανομίας, μετατρέπεται σε κυβερνητικό όργανο συμπλήρωσης της πρωθυπουργικής αυθαιρεσίας.

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ρίχνει τη Δικαιοσύνη πιο βαθιά στο κυβερνητικό χαράκωμα, μαζεύοντας με σπουδή τα απόνερα των δυο προηγούμενων: πρώτα ακινητοποιεί τη δικαστική έρευνα και στη συνέχεια ακυρώνει το Σύνταγμα, παρεμποδίζοντας μια ανεξάρτητη Αρχή να ασκήσει τον θεσμικό ρόλο της.

Αντί να υπερασπίζεται την συνταγματική νομιμότητα, υπερασπίζεται την κυβέρνηση και προστατεύει… ιδιωτικές εταιρίες.

Σ’ αυτό το σκηνικό, η μόνη διέξοδος σε δημοκρατική χώρα θα μπορούσε να προκύψει από το πρόσωπο που κατέχει ρόλο ρυθμιστή του Πολιτεύματος.

Αλλά φευ! Η πρωτοβουλία της Πρόεδρου της Δημοκρατίας να συγκαλέσει «σύσκεψη για τη Δικαιοσύνη»- ως δραστηριότητα εκτός των αρμοδιοτήτων της- δεν αποτελεί κίνηση απεγκλωβισμού της από τον κυβερνητικό κλοιό, όπως φάνηκε.

Διογκώνεται η υπόνοια ότι πρόκειται για διατεταγμένη ενέργεια κυβερνητικής έμπνευσης. Για να… καταγγείλει δήθεν εμπόδια που θέτει στη Δικαιοσύνη η… κριτική των ΜΜΕ.

Στην ουρά όσων είπε πρόσφατα ο ανώτατος εισαγγελέας της χώρας, ζητώντας διώξεις με πιο σκληρό νόμο περί Τύπου και φορολογικούς ελέγχους σε εκδότες που ενοχλούν την κυβέρνηση.

Όλα μαζί συνθέτουν μια ανατριχιαστική εικόνα: ο Μητσοτάκης ξεφεύγει από το ρόλο του συνταγματικού Πρωθυπουργού και κλιμακώνει την ποδηγέτηση της Νομοθετικής και Δικαστικής Εξουσίας:

– Στρατολογεί την αρχηγό του κράτους και τον πρώτο εισαγγελέα της χώρας, για να συγκαλύψουν τις προσωπικές του ευθύνες, να τρομοκρατήσουν θεσμούς και να ακυρώσουν τον πυρήνα της πολιτειακής λειτουργίας.

Έτσι, ο δημοκρατικός ορίζοντας της χώρας κλείνει και το θεσμικό της περίβλημά της θρυμματίζεται.

Η Δημοκρατία, ο Κοινοβουλευτισμός, η Δικαιοσύνη, το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο στη χώρα, τίθενται σε ομηρία από έναν ασύδοτο «κυβερνήτη».

Ουδέποτε έχει περιέλθει σε τέτοια δοκιμασία ο μεταπολιτευτικός κοινοβουλευτισμός. Όσοι οφείλουν να φυλάττουν το Σύνταγμα, το παραβιάζουν.

Οι ομόκεντροι κύκλοι εκτροπής και ο συντονισμός για να μην τιμωρηθεί το παρακρατικό έγκλημα των παρακολουθήσεων, αλλοιώνουν την δημοκρατική και ευρωπαϊκή υπόσταση της χώρας.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θέτει υπό την αιγίδα της τη Ντογιακοποίηση.

 

Πηγή

Προβολές : 253


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα