Η “Κλιματική Αλλαγή” Είναι Μια Απάτη

Η “Κλιματική Αλλαγή” Είναι Μια Απάτη

26 Σεπτεμβρίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:611
Μοίρασέ το

 

 
Τη δεκαετία του ’70, θυμάμαι ότι μας υποσχέθηκαν μια εποχή των παγετώνων αν δεν δίναμε στους αριστερούς τα χρήματα και την ελευθερία μας. Στη συνέχεια, τη δεκαετία του ’80, μας υποσχέθηκαν θάνατο από τρύπα του όζοντος αν δεν δίναμε στους φιλελεύθερους τα χρήματα και την ελευθερία μας, και στη συνέχεια θάνατο από όξινη βροχή αν δεν δίναμε στους φιλελεύθερους τα χρήματα και την ελευθερία μας. Μέχρι τη στιγμή που άρχισαν να υπόσχονται ότι όλοι θα πεθάνουμε από την υπερθέρμανση του πλανήτη αν δεν δώσουμε στους αριστεροδεξιούς τα λεφτά και την ελευθερία μας, εγώ ήθελα ακόμα την εποχή των παγετώνων μου.
 
Καταλάβετε ότι ο όρος “κλιματική αλλαγή” δεν αναφέρεται σε πραγματικά μετεωρολογικά φαινόμενα, αλλά, μάλλον, στο άθλιο ποταπό ψέμα, την απάτη και την αρπαγή της εξουσίας που μας διατάζουν να δεχτούμε ως παγανιστικό ευαγγέλιο για να μην καούμε ή πνιγούμε ή υποφέρουμε… όποιος κι αν είναι ο Αρμαγεδδών της ημέρας.
Η “Κλιματική Αλλαγή” Είναι Μια Απάτη

Μισώ την επιστήμη, προφανώς, επειδή έχω αφυπνιστεί για την έκδηλη αλήθεια σχετικά με αυτό που η αριστερή (και η δεξιά) ελίτ αποκαλεί σήμερα “κλιματική αλλαγή”. Πρόκειται για τη δεύτερη πιο συγκλονιστική απάτη που διαπράχθηκε ποτέ σε βάρος του αμερικανικού λαού μετά την προώθηση από τα ΜΜΕ της ασταμάτητης υποψηφιότητας του Beto (που είναι γουναράς). Όπως μερικά κορόϊδα εξακολουθούν να πιστεύουν, κάποτε πίστευα ότι η “επιστήμη” ήταν μια αυστηρή διαδικασία κατά την οποία δοκιμάζονταν θεωρίες και αναθεωρούνταν αυτές οι θεωρίες ως απάντηση σε αντικειμενικά στοιχεία. Αλλά στη σημερινή άθλια πρακτική, η “επιστήμη” είναι απλώς ένα πακέτο από ιδιοτελή ψέματα που στηρίζουν την προτιμώμενη αφήγηση της υπερεθνικής φιλελεύθερης ελίτ. Οι υποτιθέμενοι ανώτεροί μας ελπίζουν ότι το να ονομάσουν την προπαγάνδα τους “επιστήμη” θα σας κάνει να ντροπιαστείτε επιστημονικά και να σιωπήσετε για αυτό που όλοι γνωρίζουν ότι είναι απάτη.

Μπα. Η “κλιματική αλλαγή” είναι μια απάτη. Ελάτε να με συλλάβετε για άρνηση σε βαθμό κακουργήματος.

Καταλάβετε ότι ο όρος “κλιματική αλλαγή” δεν αναφέρεται σε πραγματικά μετεωρολογικά φαινόμενα, αλλά, μάλλον, στο άθλιο ποταπό ψέμα, την απάτη και την αρπαγή της εξουσίας που μας διατάζουν να δεχτούμε ως παγανιστικό ευαγγέλιο για να μην καούμε ή πνιγούμε ή υποφέρουμε… όποιος κι αν είναι ο Αρμαγεδδών της ημέρας. Όταν λέτε “η κλιματική αλλαγή είναι μια απάτη”, και θα πρέπει να το κάνετε όσο πιο συχνά γίνεται, επισημαίνετε ότι αυτή η πράσινη-στο-έξω/κόκκινη-στο-μέσα ψεύτικη φρενίτιδα είναι στην πραγματικότητα απλώς ένα σύνολο από αλληλένδετες απάτες που σχεδιάστηκαν διαφανώς για να σας χωρίσουν από την ελευθερία και την περιουσία σας στο όνομα της κάποιας ρύθμισης του καιρού.

Η παρατήρηση ότι η “κλιματική αλλαγή” είναι ένα αχνιστό σκουπίδι που σερβίρεται σε ένα βρώμικο τασάκι δεν σημαίνει ότι αμφισβητείται ότι το κλίμα αλλάζει. Το γεγονός ότι το κλίμα δεν είναι στατικό, και δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι στατικό, είναι ένας από τους αμέτρητους λόγους για τους οποίους όλη αυτή η ιδέα είναι γελοία. Ο πλανήτης θερμαίνεται και ψύχεται, άλλοτε γρήγορα και άλλοτε με την πάροδο αιώνων, και υπάρχουν ένα σωρό λόγοι για τους οποίους, όπως ο ήλιος και τα ηφαίστεια. Ο άνθρακας που παράγεται από τον άνθρωπο μπορεί να είναι ένας από τους παράγοντες, αλλά απλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι είναι σημαντικός . Βέβαια, αν πραγματικά νοιάζονταν για τον άνθρακα, θα είχαν ξεσηκωθεί για την Κίνα και την Ινδία, οι οποίες αυξάνουν την παραγωγή τους, ενώ εμείς μειώνουμε τη δική μας. Ωστόσο, το αντικείμενο της οργής τους είναι η ταινία της Νέας Υόρκης. Θεέ μου, αυτό μοιάζει να συνάδει με 1) κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον ατμοσφαιρικό άνθρακα ή 2) κάποιον που τρέμει από χαρά στην ιδέα να κάνει κουμάντο σε εσάς τους ρουβίκωνες στη χώρα του όπλου/Ιησού;

Η βασική προϋπόθεση των ισχυρισμών τους φαίνεται να είναι ότι υπάρχει μια “σωστή” θερμοκρασία για τη γη- δείτε τους να φλυαρούν όταν ρωτάτε για την τέλεια ρύθμιση του θερμοστάτη της Γης. Θυμηθείτε, αν κάνετε ερωτήσεις τότε μισείτε την “επιστήμη”. Αν σταματούσαν να σας λένε πόσο μισείτε την “επιστήμη” για αρκετή ώρα ώστε να απαντήσουν, θα μπορούσαν να σας εξηγήσουν ότι φυσικά και δεν υπάρχει τέλεια θερμοκρασία – δεν είναι σαν το Λος Άντζελες, όπου έχει πάντα 72 βαθμούς.

Αλλά τότε, με τι συγκρίνουν το σημερινό κλίμα για να δηλώσουν ότι το κλίμα μας “χειροτερεύει”;

Αν καθιερώσετε μια κλιματική γραμμή βάσης, τότε μπορείτε να συγκρίνετε αυτό που πραγματικά συμβαίνει με τη γραμμή βάσης και αυτό μπορεί να καταδείξει ότι το όλο θέμα είναι ανοησίες. Αυτό θα ήταν άβολο. Συνέβη μετά τον τυφώνα Κατρίνα. Ω, ο τυφώνας Κατρίνα είναι η απόδειξη ότι η Γαία είναι πραγματικά τσαντισμένη και…και…και…και…και…μετά είχαμε ένα σωρό χρόνια χωρίς καθόλου τυφώνες. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι αυτό θα ήταν μια απόδειξη ότι ίσως το κλίμα δεν ήταν σε χάος, και ότι θα ήταν ευτυχείς να αποδειχθεί ότι έκαναν λάθος, αλλά όχι, δεν λειτουργεί έτσι. Κάθε φορά που ο καιρός ταιριάζει με την αφήγηση, βλέπετε, είναι απόδειξη ότι οι κλιματολόγοι έχουν δίκιο, και κάθε φορά που ο καιρός δεν ταιριάζει με την αφήγηση, λοιπόν, ο καιρός δεν είναι κλίμα. Τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο καύσωνα ή την επόμενη καταιγίδα- τότε ο καιρός θα είναι και πάλι κλίμα.

Τώρα, μας λένε ότι θα πεθάνουμε όλοι σε… Υποθέτω ότι είμαστε κοντά σε πόσο χρόνο; Περίπου 11,5 χρόνια αυτή τη φορά; Φυσικά, μας έχουν πει πολλές φορές ότι είμαστε καταδικασμένοι και οι προθεσμίες έχουν έρθει και έχουν περάσει με τους καταστροφολόγους να μην χάνουν ούτε λεπτό. Μοιάζουν με τους παλιούς Elmer Gantrys που υπόσχονται την αποκάλυψη ξανά και ξανά, με τους σκληροπυρηνικούς πιστούς τους να εμφανίζονται τακτικά για την αρπαγή ξανά και ξανά, όσες φορές κι αν αποτύχουν να εμφανιστούν οι τέσσερις καβαλάρηδες.

Δεν έχουμε δει ούτε έναν καβαλάρη της Αποκάλυψης.

Λοιπόν, πού είναι η καταραμένη εποχή των παγετώνων μου;

Α, ναι, μόνο ένας αρνητής του κλίματος – Κλίμα, σε αρνούμαι!θα μπορούσε να αναρωτηθεί γιατί θα έπρεπε να δώσουμε ένα, δέκα, εκατό τρισεκατομμύρια δολάρια σε ανθρώπους που ποτέ δεν είχαν δίκιο στις προβλέψεις τους. Προφανώς μισείτε την “επιστήμη” αν περιμένετε από τους ανθρώπους της “επιστήμης” να είναι σωστοί τουλάχιστον μία φορά σε μισό αιώνα.

Και δεν είναι καλοί ούτε καν στις βραχυπρόθεσμες προβλέψεις. Για αρκετές μέρες ο τυφώνας Ντόριαν υποτίθεται ότι θα χτυπούσε μετωπικά στη Φλόριντα και μετά… δεν το έκανε. Οι Ομπάμα μόλις αγόρασαν ένα σπίτι 15 εκατομμυρίων δολαρίων στην παραλία – τι λέει αυτό για την πίστη τους στην “επιστήμη”; Αλλά μην ανησυχείτε, οι τύποι που μέχρι στιγμής έχουν χτυπήσει 0,000 θα βρουν σίγουρα τη σωστή θερμοκρασία το 2119, αρκεί να τους γράψουμε μια τεράστια επιταγή και να μετατραπούμε από πολίτες σε δουλοπάροικους.

Αυτό είναι άλλο ένα μεγάλο κόκκινο πανί – έχετε παρατηρήσει πώς η “επιστήμη” μας λέει πάντα ότι η μόνη δυνατή απάντηση στην κλιματική λαίλαπα είναι να δώσουμε στους αριστεροδεξιούς ακριβώς αυτό που πάντα ήθελαν ούτως ή άλλως; Πόσο τυχεροί είναι οι αριστεροδεξιοί που τους έπεσε στην αγκαλιά ένα υπαρξιακό πρόβλημα όπου η μόνη λύση είναι να τους δώσουμε όλα όσα δεν θα μπορούσαν να μας πείσουν διαφορετικά να τους δώσουμε; Τι αξιοσημείωτη σύμπτωση!

Και αυτό που είναι επίσης περίεργο είναι πως τίποτα από αυτά που πρέπει να κάνουμε τώρα δεν υπάρχει χρόνος να συζητήσουμε είναι μια κρίση σκεφτείτε τα παιδιά με κανένα τρόπο δεν ενοχλεί ή δεν απαιτεί θυσίες από την ελίτ μας που προωθεί την κλιματική κρίση. Φίλε, πραγματικά σκόραραν με την κλιματική αλλαγή – αν επρόκειτο να κατασκευάσουν μια κρίση προκειμένου να αποκτήσουν την εξουσία και τα χρήματα που ποθούν, πώς θα το έκαναν διαφορετικά;

Τώρα, μπορεί να ισχυρίζονται ότι θα πρέπει και αυτοί να θυσιάσουν στον θυμωμένο δαίμονα του καιρού, αλλά δεν είναι σαφές πώς. Υποθέτω ότι μπορεί να σταματήσουν να πετάνε σε όλο τον πλανήτη σε φεστιβάλ που δείχνουν το δάχτυλο στο κλίμα με ιδιωτικά τζετ, αλλά πείτε με κουρασμένο που σκέφτομαι ότι αν είναι τέτοια η κρίση σήμερα και δεν έχουν σταματήσει να το κάνουν ακόμα, δεν θα σταματήσουν να πετάνε στο μέλλον. Ω, αλλά εσείς θα το κάνετε. Σίγουρα θα σταματήσετε να πετάτε και να οδηγείτε τα οχήματα που επιλέγετε και να τρώτε τσίζμπεργκερ και να χρησιμοποιείτε καλαμάκια που δεν διαλύονται σε κολλώδη λάσπη στο Dr. Pepper σας. Αλλά αυτοί; Ο Pete Buttigieg εξήγησε ότι το να κάνει βόλτες με Gulfstreams είναι απαραίτητο επειδή είναι σημαντικό γι’ αυτόν να ενοχλεί τους ανθρώπους στο Des Moines. Στοιχηματίζω ότι σχεδόν όλα όσα θέλουν να κάνουν οι ανώτεροί μας θα αποδειχθούν “σημαντικά”. Και βάζω στοίχημα ότι τίποτα από όσα θέλετε να κάνετε εσείς οι χωριάτες δεν θα γίνει.

Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι αν το να σταματήσετε τον άνθρακα ήταν σημαντικό, ίσως θα θέλατε να εξερευνήσετε την πυρηνική ενέργεια. Αλλά θα σκεφτόσασταν λάθος. Εξάλλου, αν υπάρχει άφθονη ηλεκτρική ενέργεια, η ελίτ χάνει την πολιτική δύναμη που προέρχεται από το μοίρασμα ενός σπάνιου πόρου. Αν ελέγχουν την ηλεκτρική ενέργεια, ελέγχουν και εσάς. Η φτηνή, άφθονη ηλεκτρική ενέργεια σε κάνει πιο ελεύθερο, πράγμα που είναι ένα σφάλμα, όχι ένα χαρακτηριστικό.

Α, και αυτά τα πολλά εκατομμύρια ανθρώπων στη Μέση Αμερική που εξαρτώνται άμεσα ή έμμεσα από το fracking και την υπόλοιπη βιομηχανία ορυκτών καυσίμων; Ακόμα και ο αιμοσταγής Τζο 3000 θέλει να σας ξεφορτωθεί. Καλύτερα να μάθεις να κωδικοποιείς ή κάτι τέτοιο, γιατί η καλή σου δουλειά είναι παρελθόν. Περίεργο πώς όλη η θυσία πέφτει για άλλη μια φορά σε αυτούς που βρίσκονται στην ενδοχώρα και όχι στα μπλε κύματα των παράκτιων πόλεων, ε; Αλλά θα μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι οι ηθικοί μας προϊστάμενοι στο Μπρούκλιν, την Αλεξάνδρεια και τη Σάντα Μόνικα απόλαυσαν να σας δείξουν ποιος είναι πραγματικά το αφεντικό, εξαθλιώνοντάς σας. Διότι αυτό, και όχι ο καιρός εδώ και έναν αιώνα, είναι και ήταν πάντα αυτό που πραγματικά αφορά την απάτη της “κλιματικής αλλαγής”.

***********

Δικτυογραφία

Climate Change” Is A Hoax

https://townhall.com/columnists/kurtschlichter/2019/09/09/climate-change-is-a-hoax-n2552748

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 611


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα