«Η κρούστα της Ελίτ ραγίζει» (βίντεο)

«Η κρούστα της Ελίτ ραγίζει» (βίντεο)

18 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:564
Μοίρασέ το

 

Δείτε τι λέει ο Ελληνοβρετανός πολιτικός, σχολιαστής και συγγραφέας, Μίλων Γιαννόπουλος

 

 

 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως και πριν χιλιάδες χρόνια…

Και τότε είχαν βάλει το … χεράκι τους οι πρόγονοι αυτών των καθαρμάτων που και σήμερα εξουσιάζουν την γη.

Υπάρχει μια συνέχεια από τη στιγμή που εμφανίστηκαν στη γη οι σατανάδες και κάποια στιγμή ενώθηκαν με τους υποχθόνιους… αυτούς που τρεις χιλιάδες χρόνια είναι η κατάρα της ανθρωπότητας.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, δρούσαν αθέατοι… τώρα πια τα πρόσωπα και τα ονόματά τους βρίσκονται σε κοινή θέα…

Και ναι… μπορεί η κρούστα που τους προστάτευε να έσπασε, αλλά η ανθρωπότητα έχει να ζήσει πολλά ακόμα δεινά εξ αιτίας τους.

Το τέλος τους θα έρθει, όταν οι λαοί εξεγερθούν αλλά και συνειδητοποιήσουν παράλληλα πως έφυγαν από τον δρόμο Του Θεού…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δείτε τι λέει ο Ελληνοβρετανός πολιτικός, σχολιαστής και συγγραφέας, Μίλων Γιαννόπουλος:


Πηγή

Προβολές : 564


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα