Η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδιάζει να απαγορεύσει τις σόμπες αερίου, όπως έχει ήδη κάνει η Κίνα. (ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδιάζει να απαγορεύσει τις σόμπες αερίου, όπως έχει ήδη κάνει η Κίνα. (ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

14 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:543
Μοίρασέ το

 

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των ψυχοπαθών του κλίματος είναι να απαγορευτεί ο μακράν φθηνότερος και βέλτιστος τύπος ενέργειας για μαγείρεμα και θέρμανση, το φυσικό αέριο είναι ο τελευταίος στόχος των πιστών της υπερθέρμανσης του πλανήτη, που θέλει να απαγορευτεί από όλα τα σπίτια στις δυτικές κοινωνίες.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδιάζει να απαγορεύσει τις σόμπες αερίου, όπως έχει ήδη κάνει η Κίνα.
Και φυσικά, ότι αποφασίζεται στις ΗΠΑ, έρχεται και στα προτεκτοράτα της, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και η Ελλαδίτσα με τα πιόνια που μας κυβερνούν ή είναι αντιπολίτευση…
Ρεύμα, δεν θα έχουμε λόγω υψηλών τιμολογίων… φυσικό αέριο, δεν θα μας επιτρέπουν…
ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΟΜΠΕΣ που έφτιαχναν οι πρόγονοί μας το φαγητό τους, ή στα τζάκια…
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ…
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ…
ΜΗΝ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ… ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

Η Κίνα έχει έναν νόμο που απαγορεύει τις σόμπες υγραερίου απο το 2016, με την διαφορά πως υποτίθεται ότι το κάνει για την ασφάλεια τους.

Η κυβέρνηση του Μπάιντεν σχεδιάζει να απαγορεύσει το υγραέριο με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή. Και οι δύο χώρες αφαιρούν έναν φθηνό τρόπο θερμότητας με διαφορετικές δικαιολογίες αλλα με τον ίδιο σκοπό.. περισσότερο ελέγχο της ζωής των ανθρώπων.

 

Σανγκάη, Κίνα. 2022-11-16 — Οι αρχές πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα για να κατάσχουν τις φιάλες αερίου και τις σόμπες αερίου των ανθρώπων στο όνομα «της ασφάλειά τους». Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιούν τώρα μόνο επαγωγικές κουζίνες τώρα.

Η πρόταση από προσπάθειες χάραξης πολιτικής στα πλαίσια της προστασίας του περιβάλοντως και στοχεύσουν τη χρήση φυσικού αερίου στα κτίρια  σε μια ώθηση για την αντιμετώπιση των «εκπομπών υπερθέρμανσης του κλίματος», όπως το μεθάνιο, που υποτίθεται ότι επιδεινώνει την κλιματική αλλαγή.

Τουλάχιστον 100 πόλεις και κομητείες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη υιοθετήσει πολιτικές που απαιτούν ή ενθαρρύνουν την απομάκρυνση από τα κτίρια που κινούνται με ορυκτά καύσιμα. Η πιο σημαντική από αυτές τις προτάσεις είναι ένα διάταγμα που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Υόρκης το 2021 που απαγορεύει τη σύνδεση φυσικού αερίου σε νέα κτίρια μικρότερα από επτά ορόφους. 

Μια άλλη πρόταση που εγκρίθηκε από το  Συμβούλιο Αεροπορικών Πόρων της Καλιφόρνια απαγόρευε την πώληση φούρνων και θερμοσιφώνων με φυσικό αέριο από το 2030.

Πιο πρόσφατα, η Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Kathy Hochul υπέβαλε κρυφά μια πρόταση στο New York Housing Compact που απαγορεύει την πώληση νέων εστιών αερίου  και επιβάλλει όλες τις νέες κατασκευές να έχουν «μηδενικές εκπομπές άνθρακα» από το 2025 για τα μικρά κτίρια και το 2028 για τα μεγάλα κτίρια.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των ψυχοπαθών του κλίματος είναι να απαγορευτεί ο μακράν φθηνότερος και βέλτιστος τύπος ενέργειας για μαγείρεμα και θέρμανση, το φυσικό αέριο είναι ο τελευταίος στόχος των πιστών της υπερθέρμανσης του πλανήτη, που θέλει να απαγορευτεί από όλα τα σπίτια στις δυτικές κοινωνίες.

Πηγή

Προβολές : 543


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα