Η κυβέρνηση παλεύει να αλλάξει την επικαιρότητα με τη Κιβωτό του Κόσμου – Πέπλο αμφισβήτησης για τον πρωθυπουργό

Η κυβέρνηση παλεύει να αλλάξει την επικαιρότητα με τη Κιβωτό του Κόσμου – Πέπλο αμφισβήτησης για τον πρωθυπουργό

22 Νοεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:522
Μοίρασέ το

 

Ξαφνικά πρώτο θέμα στην κυβερνητική ατζέντα η Κιβωτός του Κόσμου και ο πατέρας Αντώνιος

Προσπάθεια κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να στραφεί η προσοχή από το κρίσιμο ζήτημα των υποκλοπών όπου οι αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα ολοένα ακουμπάνε το Μέγαρο Μαξίμου.


Προσπαθεί να υποβαθμίσει τις αποκαλύψεις

 

Δεν εξηγείται αλλιώς πως ξαφνικά μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο όπου το ΒΗΜΑ και το Documento συνέχισαν τις αποκαλύψεις για τους αποσπασμένους αστυνομικούς που χειρίζονταν το predator, για αστυνομικό –φίλο του Γιάννη Λαβράνου που ήταν ο υπεύθυνος για την ενεργοποίηση του λογισμικού στη χώρα και για το κτήριο της ΕΥΠ στην Αγία Παρασκευή, τα φιλικά ΜΜΕ άρχισαν να παίζουν το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου το οποίο αναδεικνύεται σε νούμερο 1 θέμα για την κυβέρνηση.


Η ιστορία Χατζηδάκη και το προτζεκτ Σαρωνίδα

 

Ακόμα ακόμα και για τις αποκαλύψεις σχετικά με την παρακολούθηση από την ΕΥΠ, όπως λένε τα δημοσιεύματα, του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη (που τότε βρισκόταν στο υπουργείο Ενέργειας) που μιλούσε με στέλεχος της ΔΕΗ για το πρότζεκτ «Σαρωνίδα» δεν υπήρξε συνέχεια στα ΜΜΕ.

Για την ιστορία, ένα μήνα μετά ο κ. Χατζηδάκης ανασχηματίστηκε και η σχετική φημολογία που αναπτύσσεται είναι ότι τον ανασχηματισμό του πίεσε αντίπαλος του επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στα ενεργειακά.

Ξαφνικά πρώτο θέμα στην κυβερνητική ατζέντα η Κιβωτός του Κόσμου και ο πατέρας Αντώνιος

 

Όπως μάθαμε το πρωί σήμερα στις 9.30π.μ θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, για την «Κιβωτό του Κόσμου» και τις προνοιακές δομές στην Ελλάδα.

Όπως λένε οι κυβερνητικές πηγές, η σύσκεψη στο Μαξίμου θα διεξαχθεί σχετικά με τη λειτουργία της δομής και το τι θα γίνει με τα παιδιά όσο θα βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη και τις Αρχές, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου.

Πέπλο μυστηρίου και αμφισβήτησης προς τον Μητσοτάκη

 

Θεωρούμε ότι επίτηδες η κυβέρνηση αναδεικνύει ένα θέμα τόσο –καλώντας σε έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη- και αφήνει να κυριαρχεί στην επικαιρότητα διότι με αυτό το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου και του πατέρα Αντώνιου που πραγματεύεται ένα τόσο ευαίσθητο θέμα (κακοποίηση παιδιών), περνάει σε δεύτερη μοίρα το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών το οποίο πλέον ακουμπάει την ΕΥΠ, την υπηρεσία που ανήκει στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Συνολικά, τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα αφορούν σημερινά υπουργικά στελέχη, βουλευτές που πλέον ζουν με έναν προβληματισμό για το ποιος τους έχει υποκλέψει τις συνομιλίες.

Ειδικά οι βουλευτές που συνδέονται με τον Κώστα Καραμανλή αλλά και το Βαγγέλη Μειμαράκη, βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα με τις αποκαλύψεις ότι ακόμα και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου είχε νοθευτεί μέσω δικτύου πρακτόρων.


Σιγή ιχθύος και από την οικογένεια…

 

Και μην ξεχνάμε, άλλο ένα θέμα που δεν πήρε έκταση και θάφτηκε από τα ΜΜΕ είναι η φημολογία ότι στις λίστες των παρακολουθούμενων ήταν και ο οικογενειακός κύκλος του κ. Μητσοτάκη, τα παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα Μπακογιάνης δήμαρχος Αθήνας και η Αλεξία Μπακογιάννη.

Από το επίκεντρο αυτό όλοι τηρούν σιγή ιχθύος, σαν να μην έχει γίνει κάτι.

Ωστόσο, επικρατεί θυμός για το παράκεντρο που άκουγε τις συνομιλίες αυτές των οικογενειακών προσώπων του Πρωθυπουργού.

Όλοι ξέρουν ότι η οικογένεια δεν χώνευε πρώην στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού, το ίδιο και αυτός…

Παρά τα όσα ακούγονται, η κυβέρνηση προσπαθεί να τα υποβαθμίσει και να τα εντάξει στο επίπεδο των σεναρίων επιστημονικής φαντασίας αφού θεωρεί ότι δεν υπάρχουν στοιχεία…

Δεν θα είναι εύκολο, όμως.

 

 

Μαξιμιλιανός

 

 

Πηγή

Προβολές : 522


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα