Η “κωλοτούμπα” Σαββίδη για να γλιτώσει τα ρούβλια του και να σωθεί από τον Μητσοτάκη! Αντιρωσική προπαγάνδα από το OPEN που άλλαξε γραμμή σε μια νύχτα!

Η “κωλοτούμπα” Σαββίδη για να γλιτώσει τα ρούβλια του και να σωθεί από τον Μητσοτάκη! Αντιρωσική προπαγάνδα από το OPEN που άλλαξε γραμμή σε μια νύχτα!

4 Μαρτίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:777
Μοίρασέ το

 

Παραχώρησε το πολυτελέστατο “Πόρτο Καράς” για να φιλοξενηθούν Ουκρανοί μετανάστες!

 

 

Το χρήμα, δεν έχει Πατρίδα, ούτε γνωριζει από φιλίες…
Κάποιος να του πει, πως τα σάβανα δεν έχουν τσέπες, ούτε καταλαβαίνουν από χρήμα…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του, αν ο Πούτιν κερδίσει…
Του Άρη Σπίνου
 

Όλα για τα λεφτά! Στην εναγώνια προσπάθειά του να αποδείξει ότι δήθεν δεν έχει σχέση με το σύστημα Πούτιν, ο πολυπράγμων επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, άρχισε τις κωλοτούμπες και έθεσε το Open στην διάθεση της Αντιρωσικής προπαγάνδας.


Με έκπληξη οι τηλεθεατές διαπιστώνουν ένα αντιρωσικό κρεσέντο από τον τηλεοπτικό σταθμό του πρώην βουλευτή της Δούμα που διατηρεί επιχειρήσειςκαι προνομιακές σχέσεις με το ρωσικό τραπεζικό σύστημα.

Προφανώς ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί ότι με αυτό το κόλπο θα διασώσει την επένδυση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης που έχει μπει στο στόχαστρο των αμερικανικών υπηρεσιών.

Όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Σαββίδης διατράνωνε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πρωθυπουργός.

Όταν η Νέα Δημοκρατία έγινε κυβέρνηση έσπευσε από τους πρώτους στο Μαξίμου για να δώσει διαπιστευτήρια και στο παρά πέντε τον πρόλαβαν να μην κάνει δηλώσεις στα κανάλια για το πόσο καλός πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ώρα τούτη ο «εξαφανισμένος», κάπου στα Βαλκάνια κατά τις πληροφορίες, Σαββίδης παρακολουθεί με τρόμο και αγωνία τις εξελίξεις με τον Αμπράμοβιτς να σπεύδει να πουλήσει την ποδοσφαιρική ομάδα του Λονδίνου Τσέλσι πριν του την δεσμεύσουν οι Άγγλοι!

Και μάλιστα το 1,5 δις. από τα αναμενόμενα 3 δις. της πώλησης, να δηλώνει ότι θα το διαθέσει στα θύματα πολέμου του Ουκρανικού λαού!

Τον επίσης Ρώσο ολιγάρχη Αλισέρ Ουσμάνοφ, με εκτιμώμενη περιουσία 17,9 δις. δολάρια να βλέπει τους Γερμανούς να του κατάσχουν στα πλαίσια των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί, το πλωτό παλάτι Dillard των 156 μέτρων αξίας 1 δις. δολαρίων που έχει «χτιστεί» στα περίφημα ναυπηγεία Lurssen!

Πλήθος Ρώσων ολιγαρχών να σπεύδουν να «παρκάρουν» τα super yacht τους στις Μαλδίβες στον Ινδικό ωκεανό σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσουν την κατάσχεση!

Υπό αυτή την οπτική αντιλαμβάνεται κανείς ότι η επίσκεψη Αρτούρ Νταβιτιάν (που αποτελεί και το δεξί χέρι του Ρωσοπόντιου ολιγάρχη στη Θεσσαλονίκη) στον πυρήνα της εξουσίας επί της Ηρώδου Αττικού, όπου προσέφερε «γη και ύδωρ» για να τη βγάλει το εν Ελλάδι Ρωσικό σύστημα καθαρή, έχει τη σημασία της.

 

Πηγή

Προβολές : 777


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα