Η Λατρεία κάθε Προσωπικότητας που μας Πλασσάρουν

28 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:297
Μοίρασέ το

Πώς διαμορφώνεται η αντίληψη και γιατί η οπτική έχει σημασία

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ανεβάζουμε στο βάθρο αυτούς που το αξίζουν λιγότερο και τους επιτρέπουμε να μας οδηγήσουν τυφλά σε ένα μονοπάτι που καταστέλλει τις ελευθερίες μας και εισάγει ένα τεχνοκρατικό, παγκοσμιοποιητικά ελεγχόμενο μέλλον, ενώ αυτοί που πραγματικά δίνουν τον καλό αγώνα αποσιωπούνται και εξοστρακίζονται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τους συκοφάντες τους.

 

 

 

 

Όσο σ’  ένα κόσμο που βρίσκεται εγκλωβισμένος και ελεγχόμενος στο μεγαλύτερο μέρος του από τους ΕβραιοΣιωνιστές, εμπιστευόμαστε άκριτα την … εσωτερική αντιπολίτευση που αποκαλύπτει όσα της επιτρέπουν τα Παγκόσμια Αφεντικά, τότε θα παραμένουμε εγκλωβισμένοι κι εμείς μέσα στα μαντριά τους…

Και μην ξεχνάτε, πως έχουμε και στο Ελλάντα εσωτερική αντιπολίτευση από “δημοφιλή” πρόσωπα επικαιρότητας που μιλούν για … δίκες του αιώνα…

Πρόσωπα που έχουν κι αυτά το ρόλο τους…

Είπαμε… δεν έχουν πέσει οι μάσκες όλων…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. θάθελα να ξερα, τόσο ΖΩΑ είναι οι αναγνώστες κάποιων “μπατριωτικών” δήθεν ιστοσελιδων, που τους πασάρουν τον ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ, ως… χριστιανό και το τρώνε αμάσητο οι αναγνώστες τους;;;

Δείτε την ΞΕΦΤΙΛΑ ή μήπως την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ(;;;), στο τέλος της ανάρτησης…

Πληρώνουν καλά τ’ αφεντικά…;;;

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Kristen Welch | Διαβάστε το εδώ

 

Είναι αξιοσημείωτο πώς μετά τα τελευταία χρόνια της βαθύτερης αποκάλυψης πίσω από την ασταμάτητη ψυχολογική κακοποίηση (gaslighting), τη χειραγώγηση και τον εξαναγκασμό στον οποίο εκτίθεται άγρια η ανθρωπότητα, υπάρχουν εκείνοι που εξακολουθούν να αποδέχονται την αφηγηματική ώθηση πίσω από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ως αλήθεια.

Το είπα όταν μας έσπρωχναν στα μούτρα το φιάσκο του Rand Paul εναντίον του Tony Fauci… όλα αυτά είναι απλά ένα περίτεχνο θέατρο για να κρατήσουν τους ανθρώπους απασχολημένους. Μας δίνεται μόνο η ψευδαίσθηση της δικαιοσύνης, όχι η πραγματική δικαιοσύνη.

Αν οι υποτιθέμενοι υποστηρικτές της αλήθειας και οι υπέρμαχοι του λαού ενδιαφέρονταν πραγματικά να δώσουν στον κόσμο την αλήθεια, δεν θα έχαναν χρόνο μαδώντας φύλλα και κόβοντας κλαδιά από το δέντρο του ψέματος… όχι, θα έκοβαν βαθιά στη ρίζα του προβλήματος.

Αντ’ αυτού, βλέπουμε τους απατεώνες της μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας και τους δολοπλόκους της Παγκοσμιοποίησης, όπως ο Robert Malone, ο Peter McCullough και ο Reiner Fuellmich, να εργάζονται σκληρά για να κρατήσουν την εστίαση στις θεωρίες των διαρροών στα εργαστήρια και στα εμβόλια, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε τον τεράστιο ελέφαντα στο δωμάτιο σχετικά με τις μεθόδους απομόνωσης που χρησιμοποιούνται στην ιολογία, οι οποίες δεν ισοδυναμούν με τίποτα περισσότερο από ψευδοεπιστήμη.

Όχι, δεν μπορούμε να το έχουμε αυτό, διότι τότε ΟΛΑ τα άλλα καθίστανται αμφισβητήσιμα και δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτές τις κυκλικές συζητήσεις… και οι ελεγκτές το γνωρίζουν καλά αυτό.

Fauci and Rand Paul clash over Cuomo, NY handling of COVID-19
Ο Fauci και ο Rand Paul συγκρούονται για τον χειρισμό του COVID-19 από τον Cuomo, NY

 

Στη συνέχεια, όταν αυτοί οι ψυχοπαθείς συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι σε θέση να συγκρατήσουν τα πράγματα και φτάσουν σε ένα σημείο καμπής, αναγκάζονται να κάνουν παραχωρήσεις που μοιάζουν με ομολογίες.

Κατά ειρωνικό τρόπο, 9/10 φορές το μόνο που κάνουν είναι να χρησιμοποιούν την ελεγχόμενη αντιπολίτευση για να επιβεβαιώσουν αυτό που οι “θεωρητικοί συνωμοσίας” έλεγαν από την αρχή.

Σιγά-σιγά, παραδέχονται τα ψέματα και τα καλύπτουν με περισσότερα ψέματα, ενώ μας δίνεται η εντύπωση ότι αποδίδεται δικαιοσύνη.

Με αυτόν τον τρόπο συνυπολογίζουν τις πληροφορίες και διατηρούν τον έλεγχό τους πάνω στο παράθυρο Overton***.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΝΕ!


***Σημ.: Το παράθυρο του Overton είναι μια πολιτική θεωρία που περιγράφει πώς μπορεί να τροποποιηθεί η αντίληψη της κοινής γνώμης, ώστε ιδέες που προηγουμένως θεωρούνταν τρελές να γίνουν αποδεκτές μακροπρόθεσμα.

Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, ακόμη και θέματα ταμπού δεν θα μπορούσαν να είναι απαλλαγμένα από τις επιπτώσεις τουςέτσι ώστε η γενική εκτίμηση της κοινωνίας για θέματα όπως η αιμομιξία, η παιδοφιλία ή ο κανιβαλισμός να αλλάξει ριζικά. Αυτό δεν απαιτεί πλύση εγκεφάλου ή την εγκαθίδρυση ενός δικτατορικού καθεστώτος, αλλά την ανάπτυξη μιας σειράς προηγμένων τεχνικών, η εφαρμογή των οποίων θα περνούσε απαρατήρητη από την κοινωνία


Apollodoros’s Newsletter
Διαδικασία του Παραθύρου Overton – Τεχνική της Aπανθρωποποίησης της Kοινωνίας
Μετάφραση: Απολλόδωρος 20 Ιανουαρίου 2016 | Yuri Baranchik | Διαβάστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work…
Read more
Who Controls Your Narrative?
Ποιος ελέγχει την αφήγησή σας;

Αλλά ο χώρος της υγειονομικής περίθαλψης είναι μόνο ένας τομέας όπου οι “ελεγκτές θα ελέγχουν”. Το φιάσκο που λαμβάνει χώρα στο Twitter και η έξυπνη βιτρίνα που έχει βάλει ο Musk είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε… α, δεν πιστεύετε ειλικρινά ότι ένας δισεκατομμυριούχος γλυκομίλητος συκοφάντης είναι πραγματικά με το μέρος μας, έτσι δεν είναι;

Όχι. Απλά όχι.

Είναι μια έξυπνη βιτρίνα για να δώσει ακόμα μια ψευδαίσθηση της αντιληπτής δικαιοσύνης… οι λογαριασμοί αποκαταστάθηκαν, ελευθερία του λόγου για όλους!

Ζήτω! ΛΑΘΟΣ!

Πείτε μου… γιατί ο Musk δεν έχει ασχοληθεί με την κυβερνητική πύλη στο Twitter;

Γιατί αποσιωπά το γεγονός ότι ήταν ο Dr. Shiva Ayyadurai που έριξε πρώτος φως σε αυτές τις πληροφορίες με την ομοσπονδιακή του υπόθεση του 2020 εναντίον του γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Αυτές είναι κραυγαλέες ασυνέπειες στη βιτρίνα του Musk που φαίνεται να έχει ξεγελάσει τους πάντες.

Μπορεί να το παρατραβάω εδώ, αλλά αυτό δίνει επίσης την ευκαιρία στα κουράδια των διασημοτήτων που μπορεί σύντομα να αποκαλυφθούν ως μέλη της συμμορίας να υποκλιθούν με χάρη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… “Ωχ όχι, ο Elon είναι επικεφαλής και εγώ είμαι προσβεβλημένος… ειρήνη!”.

Είναι αρκετά βολικό, αλλά και πάλι, μπορεί να το παρατραβάω.

Αυτό που ΔΕΝ φτάνει, είναι να εκθέσω μερικά προφανή, συχνά παραγνωρισμένα γεγονότα για τον Μεγάλο Ήρωα Elon που συνάντησα, τα οποία μπορούν να επαληθευτούν με απλές αναζητήσεις στο διαδίκτυο:

 1. Ο Musk ονομάστηκε WEF Young Global Leader το 2008.
 2. Ο Musk ψήφισε τον Biden στις εκλογές του 2020.
 3. Ο Musk υποστηρίζει τον φόρο άνθρακα για τους ανθρώπους.
 4. Η SpaceX λαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησής της από την κυβέρνηση.
 5. Η Tesla επωφελείται από κερδοφόρα πιστωτικά μόρια άνθρακα.
 6. Ο Musk υποστηρίζει τις συμφωνίες του Παρισιού.
 7. Ο Musk θέλει να εμφυτεύσει στους ανθρώπους τσιπ εγκεφάλου (Neuralink).
 8. Ο Musk υποστηρίζει την έξυπνη τεχνολογία.
 9. Ο Musk έχει εκφράσει περιφρόνηση για τα συνδικάτα.
 10. Ο Musk δεν κάνει τίποτα για την κυβερνητική πύλη backdoor στο Twitter.

Ο κατάλογος συνεχίζεται… Έκανα την υπόθεσή μου.

Ω, περίμενε, ξέχασα επίσης να αναφέρω ότι τον βλέπουν δημοσίως σε εκδηλώσεις όπως το γαμημένο MET Gala να φοράει σακάκια Νεοταξίτικου τύπου. Αξιολάτρευτο!

Αυτό που πραγματικά μου τρελαίνει το μυαλό είναι ότι είμαστε επιφυλακτικοί όταν γνωστοί εγκληματίες ψυχοπαθείς όπως ο Bill Gates μας λένε ότι θέλουν να μας τσιπάρουν και να μας παρακολουθούν και φρικάρουμε και του λέμε να μας φιλήσει τον κώλο και ότι μπορεί να χώσει το τεχνοκρατικό του σύστημα παρακολούθησης εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος… αλλά αν ο Musk προτείνει την ιδέα, είναι για το γενικότερο καλό. LOL. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η οπτική έχει γαμημένη σημασία! Έτσι ακριβώς πείθονται τα πλήθη των ανθρώπων ότι η μια γεύση του Kool-Aid είναι πιο επιθυμητή από την άλλη…

ΑΛΛΑ ΤΟ KOOL-AID ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ!

Είναι ακριβώς αυτή η μορφή της περίτεχνης, καλοσχεδιασμένης κοινωνικής προετοιμασίας που μας έχει οδηγήσει σε αυτόν τον δρόμο.

Όλοι είναι απασχολημένοι με το σόου με τα ποπ κορν, ενώ αγνοούν το οδυνηρά προφανές.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ανεβάζουμε στο βάθρο αυτούς που το αξίζουν λιγότερο και τους επιτρέπουμε να μας οδηγήσουν τυφλά σε ένα μονοπάτι που καταστέλλει τις ελευθερίες μας και εισάγει ένα τεχνοκρατικό, παγκοσμιοποιητικά ελεγχόμενο μέλλον, ενώ αυτοί που πραγματικά δίνουν τον καλό αγώνα αποσιωπούνται και εξοστρακίζονται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τους συκοφάντες τους.


ΠΗΓΕΣ:

https://www.cnbc.com/2021/10/07/elon-musk-endorses-carbon-tax-at-tesla-shareholder-meeting.html

https://www.investmentwatchblog.com/elon-musk-wears-new-world-order-jacket-to-the-met-gala-bloomberg-confirms-elon-is-a-young-global-leader-for-klaus-schwab-wef-great-reset/

https://www.wikispooks.com/wiki/WEF/Young_Global_Leaders/2008

Elon Musk: Freedom Fighter or Dark Globalist?

https://www.yahoo.com/gma/elon-musk-said-voted-biden-110900121.html

https://www.msn.com/en-us/news/politics/elon-musk-didn-e2-80-99t-cast-midterm-ballot-despite-urging-fans-to-vote-republican-election-officials-say/ar-AA15ibYS

SpaceX: A Private Company That Relies On Government Funding

https://www.cnbc.com/2017/06/01/elon-musk-is-leaving-presidential-councils-over-withdrawal-from-paris-accord.html

https://vashiva.com/wp-content/uploads/2021/07/11889-Exhibit-A-SECOND-AMENDED-COMPLAINT-07-22-2021.pdf


—Δικτυογραφία :

The Cult of Personality – by Kristen Welch (εδώ)

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/3b6

 

  ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, Ή ΚΑΤΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;;;       

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ…

 

 

 

 

Προβολές : 297


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα