Η Μακεδονία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Η Μακεδονία ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Η Μακεδονία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Η Μακεδονία ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

1 Δεκεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:330
Μοίρασέ το

 

Με αφορμή, ένα περιστατικό…

Είναι πολύ παλιό ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, αγαπητέ Ιωάννη Πέτρου… είναι σχέδιο χιλιάδων χρόνων, σχεδιασμένο από τον πιο σατανικό λαό του κόσμου…
Στόχος, το ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ…
Μόνον όταν και ο τελευταίος εβραιοσιωνιστής εγκαταλείψει την Ελλάδα με το καλό ή με το κακό, τότε θα σωθεί η Πατρίδα…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Κάποιοι λίγοι, εξακολουθούμε να σκεπτόμαστε την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, και να πονάμε… Κάποιοι λίγοι, ευχόμαστε να έρθει σύντομα η ΑΓΙΑ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…
ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΦΟΡΜΗ …
Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει, ή τι πρόκειται να συμβεί με το όνομα της Μακεδονίας, άθελά μας πέφτουμε σε μία … ας πούμε λεκτική παγίδα που πρέπει να σταματήσουμε.
Η Μακεδονία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Η Μακεδονία ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
Όπως κανένας μας δεν έχει σκεφτεί να πει ότι … πχ η Θεσσαλία είναι ελληνική, είναι λάθος να το λέμε για την Μακεδονία.
Δεν πρόκειται για μία διεκδικούμενη περιοχή … αλλά για την πατρίδα μας. Μπορεί «γραμματικά» να είναι σωστό, αλλά … όλοι καταλαβαίνουμε την διαφορά ε;
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ …
… ένα περιστατικό που έζησα στο μακρινό παρελθόν, σαν μια μικρή επιβεβαίωση ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν παραδόθηκε ξαφνικά τώρα, αλλά ότι αρχής γενομένης προ δεκαετιών από κάποιον «εθνάρχη», κατέληξε να παραδοθεί στο σήμερα, αργά και σταθερά, με πολλά μικρά συνεχόμενα «βήματα»
Έτσι …
κάπου κάποτε στην 10ετία του ΄90 (επί κυβέρνησης ΝΔ), με το «Μακεδονικό» να βρίσκεται στην κορύφωσή του, υπηρετούσα σε κάποια θέση, στην οποία εκτός των άλλων, γινόμουν αποδέκτης αιτήσεων από συμμαχικές (ΝΑΤΟϊκές) Υπηρεσίες, που ζητούσαν επίσημες συναντήσεις μαζί μας, για ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με στρατιωτικές δυνάμεις άλλων χωρών (εκτός ΝΑΤΟ)
Κάποια μέρα, ήρθε στο γραφείο μου ένα έγγραφο με το οποίο η αντίστοιχη γερμανική Υπηρεσία μας ζητούσε την πραγματοποίηση μίας τέτοιας συνάντησης, προκειμένου να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε πληροφορίες για τις «ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ » (καθαρά «Μακεδονίας» και όχι FYROM)
Προφανώς φόρτωσα για την πρόκληση και απευθύνθηκα αμέσως στον (στρατιωτικό) προϊστάμενό μου, ο οποίος με την σειρά του πήγε κατευθείαν να ενημερώσει σχετικά την (ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ) ηγεσία
Μία ώρα αργότερα, δόθηκε από «ψηλά» η ΠΟΛΙΤΙΚΗ εντολή να μη δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα και απλά να απαντήσουμε ότι δεχόμαστε την συνάντηση για το θέμα!
Σκέψεις – σχόλια στην κρίση του καθενός

 

Πηγή

Προβολές : 330


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα