Η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και ο προσχεδιασμένος αφανισμός των Ελλήνων σε αυτόν τον αιώνα

Η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και ο προσχεδιασμένος αφανισμός των Ελλήνων σε αυτόν τον αιώνα

15 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:526
Μοίρασέ το

 

 

Στην προαναφερθείσα μελέτη, έχουμε αποτύπωση των δημοσιοποιήσιμων σχεδιασμών της διεθνούς ελίτ. Οι μη δημοσιοποιήσιμοι -δηλαδή, οι πραγματικοί- είναι ακόμα πιο εφιαλτικοί. Κυρίως, ως προς τον χρόνο μείωσης του πληθυσμού.

 

 

 

 

Δεν μπορώ παρά να συμπληρώσω ένα μικρό κενό στο παρακάτω αφήγημα…

Πως εμείς οι ίδιοι βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας…

Είτε βοηθώντας τα λαθροπάκια που γέμισε η χώρα μας, είτε με τις ΕΛΛΕΪΝΙΔΕΣ, που πηδιούνται με τα πάκια… και αυτά τις ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ…

Όσο για τις εκτρώσεις… έλα μωρέ, ένα πήδημα είναι… κι αν πιάσουμε και παιδί, το ρίχνουμε κι όλα καλά κι όλα ωραία…

Μια χαρά πάμε ως χώρος και ουχί ως Χώρα στον ΓΚΡΕΜΟ…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Γιώργου Β. Μιχαήλ

Ο σημερινός πληθυσμός της Γης ανέρχεται, λένε, στα 7,9 δισεκατομμύρια. Το 2050 θα εκτιναχτεί, λένε, στα 10 περίπου δισεκατομμύρια, και το 2100 στα 11 δισεκατομμύρια.

Λένε, επίσης, ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτήν την πληθυσμιακή «έκρηξη», ειδάλλως ο πλανήτης θα λυγίσει κάτω από το βάρος μας, οι πόροι του θα εξαντληθούν, κι εμείς θα πάψουμε να υπάρχουμε ως είδος.

Λένε. Ποιοι λένε; Επιστήμονες (λέμε τώρα), ακτιβιστές (λέμε τώρα), πολιτικοί (ξαναλέμε τώρα), υπερεθνικοί οργανισμοί σαν τον ΟΗΕ, και (δισ)εκατομμυριούχοι -πολλοί (δισ)εκατομμυριούχοι.

Λένε, λένε, λένε…

Και προτείνουν κάτι παράξενες λύσεις, που καλύπτουν το φάσμα από τον έλεγχο των γεννήσεων μέχρι την… με κάθε τρόπο μείωση (της αύξησης) του πληθυσμού.

Κι όταν τους λες ότι η Ευρώπη και η Βόρεια Αμερική γερνάνε, σου αντιτείνουν ότι Αφρικανοί, Ασιάτες, Λατίνοι κ.λπ. γεννοβολάνε και τέσσερα και πέντε και έξι και δέκα παιδιά -όχι για χάρη του Πειραιά.

Λένε. Αλλά λένε την αλήθεια; Ή λένε ευφάνταστα και βολικά για κάποιους παραμύθια;

Ένας αμφιλεγόμενος δισεκατομμυριούχος, ο πολύς Elon Mask, δείχνει να βγαίνει από την αράδα της τάξης του και να λέει ότι ο πολιτισμός μας κινδυνεύει από πληθυσμιακή κατάρρευση και όχι από υπερπληθυσμό.

 

Αλλά υπάρχουν κι άλλοι «αιρετικοί»(;) -επιστήμονες αυτήν την φορά.

Το 2020, στο (συστημικό) επιστημονικό περιοδικό The Lancet δημοσιεύτηκε μια μελέτη με τον τίτλο «Σενάρια γονιμότητας, θνησιμότητας, μετανάστευσης, και πληθυσμού για 195 χώρες και περιοχές από το 2017 έως το 2100».

Σύμφωνα με τους εκπονήσαντες την μελέτη, σε μερικές δεκαετίες ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αρχίσει να μειώνεται δραματικά. Πιο συγκεκριμένα, ενώ το 2064 θα ζουν πάνω στον πλανήτη 9,73 δισεκατομμύρια άνθρωποι, μέχρι το 2100 θα μειωθούν ακόμα και κατά το ήμισυ. Ο λόγος: χαμηλά ποσοστά γονιμότητας.

Όσον αφορά την Ελλάδα, η μελέτη προβλέπει ότι ο πληθυσμός της, το 2100, θα κυμαίνεται μεταξύ 4,73 και 5,48 εκατομυρίων κατοίκων. Προσέξτε, μιλάμε για κατοίκους γενικά, όχι για Έλληνες το γένος.

Δεν θα εξετάσω τα κίνητρα που ώθησαν τον Elon Mask στην προειδοποίηση για πληθυσμιακή κατάρρευση.

Θα σταθώ, όμως, για λίγο στην μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό The Lancet.

Το γεγονός ότι χρηματοδοτήθηκε από το Bill & Melinda Gates Foundation, με υποψίασε. Κι έκανα τον κόπο να την διαβάσω.

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, οι εν λόγω επιστήμονες ουδεμία πρόθεση είχαν να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου για την υπογονιμότητα και την δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Φρονώ ότι η μελέτη τους είχε έναν και μόνον σκοπό:

Να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα των (πολιτικών και άλλων) μέτρων της διεθνούς ελίτ για την ανακοπή της πληθυσμιακής αύξησης -μέτρων, που τέθηκαν σε εφαρμογή εδώ και πολλές δεκαετίες!

Είναι γνωστές οι ανησυχίες του Bill Gates για την πληθυσμιακή «έκρηξη» και η επιθυμία του να δει τον ρυθμό αύξησης του πληθυσμού να ανακόπτεται. Και είναι εύλογη η χρηματοδότηση σχετικών ερευνών από το «φιλανθρωπικό» ίδρυμά του.

Στην πρώτη κιόλας σελίδα της μελέτης, στην «Σύνοψη», διαβάζουμε:

Τα ευρήματά μας υποδηλώνουν ότι οι τρέχουσες τάσεις, σχετικά με το μορφωτικό επίπεδο των γυναικών και την πρόσβασή τους στις μεθόδους αντισύλληψης, θα επιταχύνουν την μείωση της γονιμότητας και θα επιβραδύνουν την αύξηση του πληθυσμού. Ένα διαρκές Συνολικό Ποσοστό Γονιμότητας [=μέσος αριθμός παιδιών ανά γυναίκα] χαμηλότερο από το επίπεδο αντικατάστασης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Ινδίας, θα είχε οικονομικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές, και γεωπολιτικές συνέπειες.

Και στην τελευταία σελίδα του κειμένου, στο «Συμπέρασμα», διαβάζουμε:

Ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι πιθανό να φτάσει στον μέγιστό του αριθμό πολύ πριν από το τέλος του αιώνα. Δεδομένης της πρόβλεψής μας ότι οι κοινωνίες τείνουν προς ένα Συνολικό Ποσοστό Γονιμότητας χαμηλότερο από 1,5, μόλις αρχίσει η παγκόσμια μείωση του πληθυσμού, πιθανότατα θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα.

Ωστόσο, ορισμένες χώρες θα διατηρήσουν τον πληθυσμό τους, μέσω φιλελεύθερων πολιτικών μετανάστευσης και κοινωνικών πολιτικών που θα υποστηρίζουν περισσότερο τις εργαζόμενες γυναίκες […] Για καμία χώρα ή ευρύτερη περιοχή το δημογραφικό μέλλον δεν είναι παγιωμένο. Οι πολιτικές που ακολουθούν σήμερα οι χώρες μπορούν να αλλάξουν την τροχιά για την γονιμότητα, την θνησιμότητα, και την μετανάστευση.

Εντυπωσιακή είναι η επισήμανση των μελετητών ότι, ΑΝ επιτευχθούν οι στόχοι της Βιώσιμης Ανάπτυξης για την εκπαίδευση και την αντισύλληψη, το 2100 ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μπορούσε να φτάσει σε ένα χαμηλό 4,82 δισεκατομμυρίων!

Η αναφορά στις πολιτικές των χωρών δεν γίνεται χάριν ανακοπής/αντιστροφής της πληθυσμιακής μείωσης, αλλά επιτάχυνσης/διεύρυνσής της.

Είναι προφανές ότι η υπογεννητικότητα, που μαστίζει χώρες σαν την δική μας, προωθείται εντέχνως μέσω της αντισύλληψης, των αμβλώσεων, και της αναβαθμισμένης εργασιακής απασχόλησης των γυναικών.

Δηλαδή, μέσω μιας ολομέτωπης επίθεσης στον θεσμό της οικογένειας.

Οι κοινωνικές πολιτικές υπέρ των εργαζομένων γυναικών αφορούν χώρες των οποίων ο πληθυσμός πρέπει να διατηρηθεί σε ένα επίπεδο ικανό να εξυπηρετήσει τους σχεδιασμούς της διεθνούς ελίτ.

Και η Ελλάδα ΔΕΝ συγκαταλέγεται σε αυτές τις χώρες.

Συγκαταλέγεται, όμως, στις χώρες εκείνες ο πληθυσμός των οποίων πρέπει να μειωθεί δραματικά, και να αντικατασταθεί μέσω των «φιλελεύθερων πολιτικών μετανάστευσης».

Μην περιμένετε, λοιπόν, αλλαγή της κατάστασης, όσο η χώρα κυβερνάται από ανθελληνικά υποχείρια της διεθνούς ελίτ.

Οι Ελληνίδες θα γεννούν ολοένα και λιγότερα παιδιά, τα περισσότερα εκ των οποίων θα εγκαταλείπουν αργότερα την χώρα.

Οι μεταναστευτικές ροές και οι ελληνοποιήσεις θα αυξάνονται.

Τα προνόμια των ελληνοποιημένων αλλοδαπών θα πολλαπλασιάζονται.

Η ιστορία της χώρας θα ξαναγραφεί παραχαραγμένη.

Η ελληνική κοσμοθέαση, η ΜΟΝΗ που έχει στο κέντρο της τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ άνθρωπο, θα βυθιστεί στην λήθη. Και μαζί της θα βυθιστεί η ελευθερία των ανθρώπων.

Αν αυτό είναι το μέλλον που ονειρεύεστε για τα παιδιά και τα εγγόνια σας, παραμείνετε αμετακίνητοι στην «σωστή πλευρά της Ιστορίας» και συνεχίστε να υποκύπτετε στις επιταγές του μισελληνικού πολιτικού προσωπικού και των αφεντικών του.

Υ.Γ. Στην προαναφερθείσα μελέτη, έχουμε αποτύπωση των δημοσιοποιήσιμων σχεδιασμών της διεθνούς ελίτ. Οι μη δημοσιοποιήσιμοι -δηλαδή, οι πραγματικοί- είναι ακόμα πιο εφιαλτικοί. Κυρίως, ως προς τον χρόνο μείωσης του πληθυσμού.

 

 

Πηγή

Προβολές : 526


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα