Η Μεγάλη Επαναφορά απαιτεί την εξάλειψη της μεσαίας τάξης

29 Νοεμβρίου, 2022 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:495
Μοίρασέ το

 

 

Η κομμουνιστική Κίνα είναι το μοντέλο «Επαναφοράς» που βλέπουμε. 

«Το αποτέλεσμα περιλαμβάνει μια διεξοδική αναδιάρθρωση της δημοκρατικής κοινωνίας  κατά μήκος νεομεσαιωνικών γραμμών, και την εξάλειψη της μεσαίας τάξης, μια πολιτική τάξη δύο επιπέδων, και μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού».

«…το αμερικανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα έχει στήσει μια αυτοκρατορία αξεπέραστη στην ιστορία, αλλά τα πράγματα αλλάζουν στον ορίζοντα, και δεν φαίνεται καλός για τον θείο Σαμ, ως ισχυρά μέλη της ελίτ των Ιησουιτών/Ιλουμινάτι, ετοιμάζονται να στραφούν στη Νέα Κινεζική Παγκόσμια Τάξη με τη βοήθεια της Ρωσίας».

 

Γίνεται αντιληπτό τώρα, γιατί τσακίζουν και στην Ελλάδα την μεσαία τάξη;;;

Πρέπει όλοι να φτωχοποιηθούμε, για να είμαστε απόλυτα υποταγμένοι και απόλυτα διαχειρίσιμοι…

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ…

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ…

Αυτό εφαρμόζεται στις ΗΠΑ, αυτό εφαρμόζεται και στην Ρωσία και στην Κίνα… 

Δεν μας απομένει χρόνος μέχρι την υλοποίηση όλων αυτών των σατανικών σχεδίων που έχουν δρομολογήσει αυτοί που εξουσιάζουν την ανθρωπότητα…

Διέξοδοι σωτηρίας, ελάχιστοι…

Μικρές ομάδες αλληλεγγύης και μακρυά από μεγαλουπόλεις… επιστροφή στη γη που κάποτε μας ζούσε… και στην απλότητα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Μας είχαν προειδοποιήσει… εμείς δεν τους λάβαμε υπόψη… η επιλογή των φωτογραφιών από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, δεν είναι τυχαία…

 

 

του Leo Zagami

Βρισκόμαστε σε μια καταιγίδα…

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα μια ενορχηστρωμένη πρόθεση. Με άλλα λόγια, δεν μπορεί να είναι ατύχημα.

Και η πρόθεση που διακρίνουμε στην τρέχουσα ιστορική στιγμή, το υποκείμενο σχέδιο, φαίνεται να θέτει το έδαφος για αυτό που ονομάζεται «τεχνοολοκληρωτική ψηφιακή σκοτεινή εποχή», που σχετίζεται με τη Λέσχη της Ρώμης, τα Ηνωμένα Έθνη και τον κόσμο. 

Οικονομικό Φόρουμ, δηλαδή αυτό που έγινε γνωστό ως η Μεγάλη Επαναφορά — η εταιρική κατάληψη της περιουσίας, της υγείας, του νομίσματος, των ταξιδιών, της ενέργειας και της διατροφής που θα διευκολύνει την πλήρη σατανική κατάληψη της πραγματικότητάς μας με την άφιξη του διαβόητου Mark of the Beast το χάραγμα.

Το αποτέλεσμα περιλαμβάνει μια ενδελεχή αναδιάρθρωση της δημοκρατικής κοινωνίας σύμφωνα με τις νεομεσαιωνικές γραμμές, την εξάλειψη της μεσαίας τάξης, μια πολιτική τάξη πραγμάτων δύο επιπέδων και τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο David Solway του PJMedia.com περιγράφει τα απαίσια στοιχεία που συνθέτουν αυτήν την καταιγίδα με τον ακόλουθο τρόπο:

Η επιβολή μιας πανδημίας του ιού και η επίσημη απάντησή της — lockdown, κοινωνική απόσταση, μάσκες, καραντίνες, ιατρικό απαρτχάιντ — που ουσιαστικά έκλεισε τη δημόσια ζωή και τις οικονομικές δομές ολόκληρων εθνών, οδηγώντας σε απώλεια βιοποριστικών πόρων, σωματικές και ψυχολογικές ασθένειες και αυξανόμενο ποσοστό αυτοκτονιών.

Η επιβολή νέων γονιδιωματικών «εμβόλια» που προκαλούν μαζικές απώλειες, όπως μαρτυρείται στο φαινόμενο του SADS — το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων — το οποίο έγινε γνωστό μετά τον εμβολιασμό.

Η πληθώρα των αποτρεπτικών «γεγονότων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο Διαδίκτυο είναι περαιτέρω σημάδια ότι ζούμε σε μια εποχή λογοκρισίας.

Η συσχέτιση μεταξύ του SADS και της κυκλοφορίας του εμβολίου είναι συντριπτική και μπορεί ακόμη και να υποδηλώνει αιτιολογική σύνδεση. Η μαζική αύξηση των θνησιγενών γεννήσεων μπορεί επίσης να αποδοθεί στα εμβόλια.

Μια πολιτική «κλιματικής αλλαγής» που συνεπάγεται φόρους άνθρακα, απαγορεύσεις στα λιπάσματα, το κλείσιμο της τυπικής παραγωγής ενέργειας, την εμπορία δαπανηρών και αναποτελεσματικών ηλεκτρικών οχημάτων που απειλούν να εξαντλήσουν το ηλεκτρικό δίκτυο και τη νομοθεσία για τις πράσινες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε μεγάλο βαθμό ανεφάρμοστες και εκβιαστικά ανασφαλής και κατασκευασμένη επιστήμη και άβολα μοντέλα υπολογιστών, των οποίων το αποτέλεσμα ήταν να φτωχύνουν τόσο οι παραγωγοί όσο και οι απλοί πολίτες δημιουργώντας μια νέα και δεσποτική απαλλαγή.

Διαταραχές της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ελλείψεις τροφίμων και καυσίμων που προκαλούνται από την κυβέρνηση.

Αχαλίνωτος πληθωρισμός, τιμολογώντας τα απαραίτητα για τη ζωή πέρα ​​από την ικανότητα ενός τεράστιου αριθμού ανθρώπων να τα αντέξουν οικονομικά.

Η επίσημη επιμονή στα λεγόμενα «δικαιώματα αμβλώσεων».

Η εστίαση και η επιδίωξη της LGBTQ+, της «μη δυαδικής οικογένειας», των τρανσέξουαλ και της σεξουαλικής κατήχησης παιδιών προσχολικής ηλικίας και ανηλίκων, δημιουργώντας μια αυξανόμενη ομάδα ανθρώπινων όντων που δεν αναπαράγονται, δηλαδή μια κατάσταση στειρότητας.

Η προτεινόμενη δημιουργία μιας ψηφιακής οικονομίας χωρίς μετρητά και η εισαγωγή της ψηφιακής ταυτότητας με στόχο τη δημιουργία ενός συστήματος κοινωνικής πίστωσης τύπου Κίνας, στερώντας από το άτομο την προσωπική ελευθερία και τη διακριτική επιλογή.

Η έναρξη πολέμων με αντιπροσώπους, όπως στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα περαιτέρω ακρωτηριαστικές μορφές υλικής έλλειψης, οικονομικό πόνο και πληθυσμιακό άγχος.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες συμβαίνουν ταυτόχρονα, δηλαδή, είναι συστατικά μιας τέλειας καταιγίδας που θα επιφέρει στην παγκόσμια κοινότητα — ή, ακριβέστερα, στην κοινότητα των δυτικών εθνών. (Τα «κράτη του πολιτισμού» όπως η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία, είναι σε μεγάλο βαθμό απρόσβλητα στη συντονισμένη επίθεση.)

Για αυτόν τον λόγο, περιέγραψα επίσης στον τόμο 7, πώς η ελίτ των Ιησουιτών/Ιλουμινάτι κινείται προς μια Νέα Κινεζική Παγκόσμια Τάξη:

…το αμερικανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα έχει χτίσει μια αυτοκρατορία αξεπέραστη στην ιστορία, αλλά τα πράγματα αλλάζουν στον ορίζοντα και δεν φαίνονται καλά για τον θείο Σαμ, καθώς τα ισχυρά μέλη της ελίτ των Ιησουιτών/Ιλουμινάτι ετοιμάζονται να στραφούν στο Νέα Κινεζική Παγκόσμια Τάξη με τη βοήθεια της Ρωσίας.

Αυτή η Μεγάλη Επαναφορά, για τους Illuminati είναι «η τέλεια καταιγίδα» γιατί όπως γράφει ο David Solway:

Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί αξιόπιστα ότι υπάρχει ένας συνειδητός σκοπός πίσω από μια τόσο προφανή συνάφεια ταυτόχρονων γεγονότων, που οραματίζεται μια νέα και μειωτική παγκόσμια τάξη και μείωση του πληθυσμού με όλη την έννοια του όρου.

Ο φιλελεύθερος πολιτισμός της Δύσης πρόκειται να αντικατασταθεί από ένα αντικαπιταλιστικό παγκόσμιο πραξικόπημα που ευνοεί μια ολοκληρωτική κυβερνητική τάξη.

Πράγματι, για να αλλάξουμε τη μεταφορά, αυτό που επικείμενο είναι ένα είδος «γεγονότος μαζικής εξαφάνισης» σε επίπεδο πολιτισμού, κράτους και πολιτισμού, ένα είδος ιδεολογικού αστεροειδούς ή «δολοφόνου πλανητών», σε τροχιά πολύ κοντά στο μέλλον.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ LEO ZAGAMI Εξομολογήσεις ενός Illuminati

 

Πηγή

Προβολές : 495


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα