Η μεγάλη προβοκάτσια της Mossad – Σε ποια χώρα σχεδίαζε να επιτεθεί και να ρίξει αλλού την ευθύνη

Η μεγάλη προβοκάτσια της Mossad – Σε ποια χώρα σχεδίαζε να επιτεθεί και να ρίξει αλλού την ευθύνη

7 Νοεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:575
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αηδιάζω…

 

Μία τεράστια προβοκάτσια, που θα οδηγούσε σε ένα ακόμη πολεμικό μέτωπο, ετοίμαζε η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ Mossad, σύμφωνα με το IRNA, το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η μεγάλη προβοκάτσια της Mossad – Σε ποια χώρα σχεδίαζε να επιτεθεί και να ρίξει αλλού την ευθύνη
Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗ, Η ΠΙΟ ΔΕΙΛΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…
Βάζουν πάντα άλλους να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους και να καταστρέφουν κράτη και λαούς…
Καλλιόπη Σουφλή
Αποκάλυψη για σχεδιαζόμενη προβοκάτσια ευρείας κλίμακας
Μία τεράστια προβοκάτσια, που θα οδηγούσε σε ένα ακόμη πολεμικό μέτωπο, ετοίμαζε η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ Mossad, σύμφωνα με το IRNA, το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων.
Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά του, το ιρανικό υπουργείο Πληροφοριών και οι Ταλιμπάν του Αφγανιστάν απέτρεψαν στις 5 Νοεμβρίου μια συνωμοσία της Mossad να εξαπολύσει επίθεση με drones στο ανατολικό Ιράν.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τρεις Ιρανοί υπήκοοι που εργάζονταν για τη Mossad συνελήφθησαν στις ορεινές περιοχές μεταξύ Ιράν και Αφγανιστάν.
Ο πυρήνας της Mossad σχεδίαζε να εκτοξεύσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη αυτοκτονίας από τις συνοριακές περιοχές του Αφγανιστάν προς στόχους στο Ιράν, σύμφωνα με το IRNA, το οποίο σημείωσε ότι οι τρεις ύποπτοι θα παραδοθούν σύντομα από τους Ταλιμπάν στις ιρανικές αρχές.

Πόλεμος κατασκόπωνΗ Τεχεράνη και η Ιερουσαλήμ κατηγορούν η μια την άλλη για κατασκοπευτικές δραστηριότητες ως μέρος ενός μακροχρόνιου σκιώδεις πολέμου μεταξύ τους.

Τον Ιούλιο, το Ιράν ισχυρίστηκε ότι είχε διαλύσει ένα μεγάλο δίκτυο της Mossad που σχεδίαζε μεγάλης κλίμακας πράξεις δολιοφθοράς, συμπεριλαμβανομένης της ανατίναξης του τάφου του Qassem Soleimani, διοικητή της Δύναμης Quds του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης, ο οποίος σκοτώθηκε σε Αμερικανό αεροπορική επιδρομή στη Βαγδάτη του Ιράκ πριν από τρία χρόνια.

 

Αργότερα, τον Αύγουστο, η Τεχεράνη είπε ότι απέτρεψε μια μεγάλη συνωμοσία της Mossad για να υπονομεύσει την παραγωγή πυραύλων της και την αμυντική της βιομηχανία στο σύνολό της.

Οι αναφορές για τη νέα συνωμοσία της Mossad κατά του Ιράν έρχονται καθώς το Ισραήλ διεξάγει επιχείρηση μεγάλης κλίμακας στη Λωρίδα της Γάζας ως απάντηση στην αιφνιδιαστική επίθεση της Hamas στις 7 Οκτωβρίου.

Αν και οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι δεν θεώρησαν την Τεχεράνη άμεσα υπεύθυνη για την επίθεση, η οποία στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 1.400 Ισραηλινούς, πιστεύουν ότι η επίθεση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την ιρανική υποστήριξη.

 

 

Πηγή

Προβολές : 575


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα