Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΨΗ – Πώς «σκοπεύουν» να ΚΛΕΨΟΥΝ τα πάντα από όλους

Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΨΗ – Πώς «σκοπεύουν» να ΚΛΕΨΟΥΝ τα πάντα από όλους

19 Δεκεμβρίου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,045
Μοίρασέ το

 

Αυτό που ανακαλύπτουμε σε αυτό το ντοκιμαντέρ, The Great Takeing, είναι ότι εάν έχετε ένα σπίτι στο οποίο είχατε ποτέ δάνειο ή εάν έχετε ένα αυτοκίνητο που είχατε ποτέ δάνειο στον τίτλο σας, το γεγονός ότι είχε μια δέσμευση σε αυτό κάποια στιγμή μπορεί, υπό ορισμένες συνθήκες, να επιτρέψει στους δανειστές να διεκδικήσουν ακόμα την περιουσία σας ως εγγύηση κατά τη διάρκεια μιας κατάρρευσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως, τουλάχιστον όπως καταλαβαίνω, να έρθουν να πάρουν το σπίτι σας ή πάρτε το αυτοκίνητό σας, παρόλο που το έχετε εξοφλήσει.

Αυτή είναι μια μερική μεταγραφή του Brighteon Broadcast News, 18 Δεκεμβρίου 2023, που επικεντρώνεται στο ντοκιμαντέρ “The Great Takeing” του David Webb, το οποίο αποκαλύπτει ένα κακόβουλο σχέδιο των κεντρικών τραπεζών να κλέψουν κυριολεκτικά όλα τα περιουσιακά στοιχεία σχεδόν από όλους κατά την επόμενη σχεδιασμένη κατάρρευση του χρέους . Βρείτε συνδέσμους για το ντοκιμαντέρ και ένα PDF με δυνατότητα λήψης στο TheGreatTaking.com .

 

Ακούστε το πλήρες podcast σχετικά με αυτό όταν μεταδοθεί ζωντανά σε αυτό το κανάλι αναφοράς HR στο Brighteon.com .

 

Σας ενθαρρύνω πραγματικά να παρακολουθήσετε αυτό το ντοκιμαντέρ The Great Takeing του David Webb. Αν προσέξεις, τότε θα καταλάβεις ότι μιλάει για τη δημιουργία αυτής της νέας νομικής δομής που ονομάζεται δικαίωμα ασφάλειας. Τώρα, αυτό σημαίνει ότι πιστεύετε ότι είστε κύριοι των τίτλων, των μετοχών, των ομολόγων, των τραπεζικών λογαριασμών σας, όποιων χρεωστικών μέσων, νομίζετε ότι τα κατέχετε. Αλλά στην πραγματικότητα δεν τα κατέχετε. Έχετε εκτοπιστεί, δεν είστε πλέον ο ιδιοκτήτης, είστε κάποιος που δικαιούται τα οφέλη αυτού του οργάνου, αλλά δεν το κατέχετε.

 

Αντίθετα, την ιδιοκτησία αναλαμβάνουν τώρα ουσιαστικά αυτοί οι εταιρικοί οργανισμοί που απολαμβάνουν ειδικής προστασίας από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Έτσι, όταν το σύστημα καταρρεύσει, δεν θα σας ανήκει τίποτα, αυτό ακριβώς που υπόσχονται οι παγκοσμιοποιητές.

 

Παρεμπιπτόντως, όταν οι τράπεζες καταρρεύσουν, θα εξακολουθείτε να οφείλετε στην τράπεζα για το σπίτι σας το επιχειρηματικό δάνειο του αυτοκινήτου σας.

 

Δεν θα εξαλείψουν τα χρέη σας, αλλά θα εξαλείψουν τα περιουσιακά σας στοιχεία.

 

Τεχνικά, θα πάρουν τον έλεγχο πάνω τους, θα γίνετε απλώς πιστωτής στην τράπεζα.

 

Έτσι, αν έχετε ένα εκατομμύριο δολάρια στην τράπεζα και νομίζετε ότι είστε εκατομμυριούχος, στην πραγματικότητα, θα πάρουν τα εκατομμύρια δολάρια και θα σας αφήσουν με τίποτα.

 

Αλλά αν έχετε ένα δάνειο στην τράπεζα, θα πρέπει να κάνετε πληρωμές για αυτά τα δάνεια. Έτσι θα καταλήξετε χωρίς περιουσιακά στοιχεία, αλλά όλα τα χρέη σας και πιθανότατα θα χρεοκοπήσετε.

 

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα χρεοκοπήσουν ανθρώπους σε όλη τη χώρα, γι’ αυτό και ονομάζεται The Great Takeking.

 

Η σημασία των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων «εκτός δικτύου».

Αυτή είναι μια στρατηγική που έχει κατασκευαστεί από τις χρηματοπιστωτικές αυτοκρατορίες για να αποκτήσουν κυριολεκτικά στην κατοχή σχεδόν όλα τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχουν επί του παρόντος οι άνθρωποι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

 

Και παρόμοιοι νόμοι έχουν τεθεί σε ισχύ σε όλο τον κόσμο.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι κρίσιμο να υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία που αποκλείω τα περιουσιακά στοιχεία του δικτύου, πρέπει να υπάρχουν εκτός του τραπεζικού συστήματος.

 

Νούμερο ένα, είναι κρίσιμο να ξεφύγεις από το χρέος αν μπορείς.

 

Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι εκεί έξω λένε ότι το χρέος είναι φίλος σου, και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις για να γίνεις πλούσιος και όσο περισσότερο χρέος έχεις, τόσο περισσότερα περιουσιακά στοιχεία ελέγχεις και ούτω καθεξής.

 

Έχω ακούσει αυτά τα επιχειρήματα. Δεν είναι αυτό που ακολουθώ. Μπορείτε φυσικά να αποφασίσετε τι είναι κατάλληλο για εσάς.

 

Ίσως αν είστε στην ακίνητη περιουσία, ίσως το χρέος να είναι φίλος σας όταν τα επιτόκια είναι χαμηλά. Αλλά και πάλι, το χρέος μπορεί γρήγορα να γίνει εχθρός σας καθώς τα επιτόκια αυξάνονται.

 

Αλλά δεν πιστεύω στα χρέη. Είμαι χωρίς χρέη εδώ και πολύ καιρό. Και δεν παίρνω δάνεια. Δεν θέλω να χρωστάω ποτέ. Γιατί όταν χρωστάς, σημαίνει ότι έχουν εξουσία πάνω σου και σημαίνει ότι μπορούν να σου πάρουν πίσω περιουσιακά στοιχεία.

 

Αυτό που ανακαλύπτουμε σε αυτό το ντοκιμαντέρ, The Great Takeing, είναι ότι εάν έχετε ένα σπίτι στο οποίο είχατε ποτέ δάνειο ή εάν έχετε ένα αυτοκίνητο που είχατε ποτέ δάνειο στον τίτλο σας, το γεγονός ότι είχε μια δέσμευση σε αυτό κάποια στιγμή μπορεί, υπό ορισμένες συνθήκες, να επιτρέψει στους δανειστές να διεκδικήσουν ακόμα την περιουσία σας ως εγγύηση κατά τη διάρκεια μιας κατάρρευσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως, τουλάχιστον όπως καταλαβαίνω, να έρθουν να πάρουν το σπίτι σας ή πάρτε το αυτοκίνητό σας, παρόλο που το έχετε εξοφλήσει.

 

Επειδή θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι είναι εγγύηση στα βιβλία τους, και ότι είστε απλώς “λήπτης δικαιωμάτων ασφαλείας”, ότι δεν το κατέχετε πραγματικά, παρόλο που το εξοφλείτε.

 

Αυτό περιγράφει, εν μέρει, ο David Webb σε αυτό το ντοκιμαντέρ. Τώρα, ξέρω ότι αυτό θα ακούγεται εντελώς σοκαριστικό στους περισσότερους ακροατές εδώ, ειδικά σε όσους από εσάς στον οικονομικό και φορολογικό τομέα κ.λπ. σε αυτό ή καταλήγω σε λάθος συμπέρασμα.

Λοιπόν, αυτό που λέω είναι ότι αυτό περιγράφει ο David Webb.

Και έρχεται σε αντίθεση με την κανονική, οικονομική κοινή λογική. Παραβιάζει όλους τους κανόνες ιδιοκτησίας που γνωρίζουμε.

 

Αλλά αυτό είναι το νόημα του ντοκιμαντέρ.

 

Ο David Webb εξηγεί ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα νέο σύστημα που παραβιάζει όλους τους συνήθεις κανόνες ιδιοκτησίας, ακόμη και σε περιπτώσεις απάτης, εάν ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα διαπράξει απάτη και είπε ψέματα και εξαπάτησε, μπορεί να διεκδικήσει τα περιουσιακά σας στοιχεία ως δικά τους, υπό ορισμένες συνθήκες.

 

Δείτε λοιπόν αυτό το ντοκιμαντέρ για να μάθετε πλήρεις λεπτομέρειες. Φυσικά, ελέγξτε με όλους τους επαγγελματίες σας.

 

Ξέρετε, ο επαγγελματίας λογιστής σας, ο επαγγελματίας σας σύμβουλος επενδύσεων σε ακίνητα, ο επαγγελματίας σας σύμβουλος συνταξιοδότησης, ο επαγγελματίας περιπατητής σας, ο επαγγελματίας σας, οτιδήποτε, αν έχετε όλους αυτούς τους επαγγελματίες, ρωτήστε τους όλους.

 

Αλλά κάντε τη δική σας έρευνα, γιατί οι περισσότεροι επαγγελματίες στον τομέα των οικονομικών και της φορολογίας δεν το γνωρίζουν. Κάντε λοιπόν την έρευνά σας και αποφασίστε μόνοι σας. Αλλά αυτό που λέω είναι, προληπτικά, ελαχιστοποιήστε την έκθεσή σας στο τραπεζικό σύστημα. Φύγε από αυτό.

 

Τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία μπορούν να εξαφανιστούν σε μια στιγμή

Πάντα έλεγα ότι δεν εμπιστεύομαι τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχονται από άλλα μέρη, όπου συνδέομαι, και απλώς μου δείχνουν ότι ξέρεις, αριθμούς σε μια οθόνη. Ω, κοιτάξτε, έχετε τόσες πολλές μετοχές αυτής της μετοχής. Ναι, δεν το πιστεύω. Θέλω να πω, μόνο και μόνο επειδή είναι στην οθόνη, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Τι συμβαίνει όταν η μεσιτεία σας παύει να λειτουργεί; Λοιπόν, ο David Webb απάντησε μόλις σε αυτήν την ερώτηση. Όταν πάει η μεσιτεία, σου παίρνουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία, γίνεσαι πιστωτής.

 

Έτσι νομίζατε ότι κατέχετε 1000 μετοχές της Apple, ας πούμε, και στην πραγματικότητα, δεν έχετε. Γιατί δεν έχεις τις μετοχές. Δεν είναι στην κατοχή σας και το όνομά σας δεν υπάρχει καν πάνω τους. Η χρηματιστηριακή, το όνομά τους είναι στην κυριότητα των μετοχών. Είναι αυτοί που τα κατέχουν.

 

Και έτσι, όταν καταστεί αφερέγγυος, και στη συνέχεια όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία πρέπει να ρευστοποιηθούν μέσω των πτωχευτικών δικαστηρίων, ξέρετε, μπορεί να πάρετε δεκάρες στο δολάριο σε εκείνο το σημείο. Οπότε δεν εμπιστεύομαι τα δολάρια στην τράπεζα. Δεν εμπιστεύομαι τις μετοχές σε έναν διαδικτυακό μεσίτη. Δεν εμπιστεύομαι ούτε τα θησαυροφυλάκια με το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, το Treasury Direct. Δεν εμπιστεύομαι τίποτα από αυτά.

Ξέρεις τι εμπιστεύομαι; Λοιπόν, με έχετε ακούσει να το λέω, ξανά και ξανά, χρυσό και ασήμι και γη. Και πιο πρόσφατα, Goldbacks, καθώς και ιδιωτικότητα, κρυπτογράφηση και άλλα περιουσιακά στοιχεία που έχουν αξία ακόμη και όταν το σύστημα πέφτει.

 

Πυρομαχικά, σπόροι κήπου, ντίζελ, καύσιμα, ηλεκτρικά εργαλεία, τέτοια πράγματα. Αυτά είναι τα πράγματα που εμπιστεύομαι πραγματικά. Και αυτά είναι τα πράγματα που θέλω να έχω υπό την επιμέλειά μου ή τουλάχιστον υπό τον άμεσο έλεγχό μου.

Αν έχω χρυσό, θέλω να πάρω στην κατοχή μου τον χρυσό ή τουλάχιστον να ξέρω πού βρίσκεται ή να έχω τρόπο να τον φτάσω. Ξέρω ότι δεν είναι η τέλεια συγκυρία για όλους.

Και ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρυσός σας μπορεί να είναι πιο ασφαλής σε ένα θησαυροφυλάκιο κάπου.

Ή αν έχετε πολύ ασήμι, ίσως να θέλετε να το έχετε θολωτό. Επειδή το ασήμι είναι κάπως ογκώδες και κάπως βαρύ.

Αυτό εξαρτάται από εσένα.

Αλλά για μένα, εάν το σύστημα πέσει, θέλω να έχω άμεσο έλεγχο σε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία. Και προφανώς πολλοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου, επειδή σχεδόν όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία που ανέφερα, έχουν ανέβει σε αξία όσον αφορά τις ονομαστικές αξίες σε δολάρια. Ο χρυσός έχει ανοδική τάση και το ασήμι και επίσης η γη σε πολλές περιοχές της χώρας.

 

Ορισμένα κρυπτονομίσματα αποκτούν ραγδαία αξία

Αλλά επίσης συγκλονίστηκα όταν έμαθα ότι ένα από τα κρυπτονομίσματα απορρήτου που έχουμε καλύψει στο Decentralize TV αυξήθηκε σχεδόν κατά 1.000% και αυτό το νόμισμα ονομάζεται Beam .

 

Υποθέτω ότι ήταν σαν πριν από δύο εβδομάδες ή κάπου γύρω από αυτή τη δέσμη που εκτοξεύτηκε από γύρω δεν ξέρω τρία σεντς ανά νόμισμα σε κάτι σαν σχεδόν 30 σεντς ανά κέρμα. Τώρα, είχε διακανονιστεί αρκετά από τότε σε περίπου 10 σεντς επί του παρόντος. Μόλις τσέκαρα, προφανώς μου ξέφυγε το όλο θέμα. Και παρεμπιπτόντως κρατάω κάποια ποσότητα Beam και δεν έδωσα σημασία. Ξέρετε, είχα επικεντρωθεί σε αυτό το έργο AI. Αλλά από το μπλε τυχαίνει να βλέπω την τιμολόγηση της Beam. Ήταν σαν να, αυτό είναι 300% υψηλότερο τώρα από ό,τι πριν από έναν μήνα.

 

Αυτή η συνέντευξη παρεμπιπτόντως, αν θέλετε να την δείτε είναι στο Decentralize.TV, αναζητήστε τη συνέντευξη με τον ιδρυτή του Beam. Μου αρέσει το Monero, επίσης, παρεμπιπτόντως, ως κρυπτογράφηση απορρήτου και το Monero έχει αποκτήσει αξία και το Bitcoin έχει αποκτήσει μεγάλη αξία. Έχει αυξηθεί από περίπου 28.000 $ πριν από μερικούς μήνες σε $41.000 τώρα. Και γιατι είναι αυτό?

 

Γιατί ανεβαίνει το Bitcoin; Γιατί ανεβαίνει το Monera; Γιατί ο Beam εκτοξεύεται ξαφνικά στα ύψη; Νομίζω ότι είναι επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν τους κινδύνους στο χρηματοπιστωτικό σύστημα νομισμάτων fiat. Νομίζω ότι οι άνθρωποι διασκορπίζουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε πιο περιττά οχήματα.

 

Οι άνθρωποι αγοράζουν χρυσό και ασήμι. Ο κόσμος αγοράζει πυρομαχικά. Και οι άνθρωποι αγοράζουν κρυπτογράφηση απορρήτου, και μερικοί άνθρωποι αγοράζουν επίσης Bitcoin. Παρεμπιπτόντως, την περασμένη εβδομάδα, πήραμε συνέντευξη από τον Gene, έναν από τους επικεφαλής του έργου για το Epic Cash. Και αυτή η συνέντευξη βγαίνει. Δεν ξέρω μάλλον αύριο, νομίζω για αποκεντρωμένη τηλεόραση.

 

Είτε σήμερα είτε αύριο, πιθανότατα αύριο. Έτσι, μπορείτε να δείτε και αυτή τη συνέντευξη. Αλλά ούτως ή άλλως, το θέμα μου είναι ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να μειώσουν τον κίνδυνο τους βγαίνοντας από περιουσιακά στοιχεία που ελέγχονται από τις κεντρικές αρχές για τα οποία μιλούσε ο David Webb στο ντοκιμαντέρ του, οτιδήποτε είναι υπό τον έλεγχο των ομοσπονδιακών ρυθμιστικών αρχών, συμπεριλαμβανομένου του FDIC. που ελέγχει τις τραπεζικές εργασίες.

 

Οποιοδήποτε από αυτά τα τραπεζικά περιουσιακά στοιχεία, κατά τη γνώμη μου, διατρέχει μεγάλο κίνδυνο κατάσχεσης κατά τη διάρκεια της επαναφοράς του χρέους, ορισμένοι το αποκαλούν μεγάλη επαναφορά. Κάποιοι το αποκαλούν κατάρρευση χρέους. Δεν ξέρω πώς θέλετε να το πείτε. Αλλά είναι πολύ ξεκάθαρο για μένα ότι έρχεται μια μέρα, ότι θα υπάρξει σκόπιμη επαναφορά ολόκληρου του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Και σε αυτήν την επαναφορά, τα περισσότερα από τα περιουσιακά στοιχεία των περισσότερων Αμερικανών θα δημευθούν.

 

Έτσι λένε οι παγκοσμιοποιητές, δεν θα κατέχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος. Εκτός από το ότι δεν θα είστε ευτυχισμένοι, δεν θα έχετε τίποτα. Αλλά θα τρελαίνεσαι, γιατί θα σου το έχουν κλέψει.

 

Και θα αναρωτιέστε πώς το έκαναν αυτό; Λοιπόν, έτσι το κάνουν. Αυτός είναι ο μηχανισμός.

 

Έχουν δημιουργήσει έναν νομικό μηχανισμό που θα σταθεί στα δικαστήρια που δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε. Όταν γυρίσουν τον διακόπτη και βάλουν κρατήρα στο τραπεζικό σύστημα, όλοι θα χάσουμε τα πάντα στην τράπεζα.

 

Έχω ήδη παραδοθεί σε αυτήν την ιδέα, κατά μία έννοια, γιατί πρέπει να έχω ένα συγκεκριμένο ποσό λειτουργικού κεφαλαίου, προφανώς, ξέρετε, για να λειτουργήσω τις πλατφόρμες μας και να πληρώ τις μισθοδοσίες και να αγοράζω πρώτες ύλες και οτιδήποτε άλλο. Όλα αυτά τα χρήματα θα εξαφανιστούν εν μία νυκτί.

 

Προσπαθώ λοιπόν να ελαχιστοποιήσω αυτά τα χρήματα. Φυσικά, προσπαθώ να έχω πλεονασμό και ανθεκτικότητα και εφεδρικά σχέδια και να μείνω έξω από τα χρέη και όλα αυτά τα άλλα πράγματα. Αλλά πρέπει να σκεφτείτε τι συμβαίνει όταν τραβήξουν την πρίζα σε αυτό το σύστημα.

 

Η επερχόμενη αφήγηση της «κυβερνοεπίθεσης» για να εξηγήσει την επαναφορά του χρέους

Τώρα είναι πιθανό να το κατηγορήσουν για μια επίθεση στον κυβερνοχώρο. Αυτό θα ήταν ένας πολύ βολικός αποδιοπομπαίος τράγος. Κατηγορήστε το στην Κίνα, κατηγορήστε το στη Ρωσία, κατηγορήστε το στους εξωγήινους, ποιος ξέρει, κατηγορήστε το στους χάκερ. Ή ακόμα και ειλικρινά, νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κατηγορήσουν για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο AI, δεν χρειάζεται καν να είναι πια άνθρωπος. Λένε απλώς, καλά, ένα σύστημα AI χάλασε και χάκαρε όλες τις τράπεζες. Και τώρα το AI πήρε όλα τα χρήματά σας. Δεν ήμασταν εμείς, αλλά τα ρομπότ AI!

 

Ξέρεις, μπορούν να το πουν αυτό. Και αν αυτό εμφανιζόταν στους New York Times και στο CNN, ειλικρινά, η μισή χώρα θα το πίστευε απόλυτα. Ω, ναι, τα ρομπότ μου έκλεψαν τα λεφτά. Δεν είναι περίεργο που είμαι σπασμένος, ξέρεις! Επίσης δεν είναι όλα μυθοπλασία. Θα μπορούσε να συμβεί. Αλλά τα ρομπότ AI μάλλον δεν πρόκειται να έρθουν στο σπίτι σας και να πάρουν το χρυσό σας. Και αν προσπαθούσαν, θα μπορούσατε να πολεμήσετε. Ξέρετε, θα κατασχέσουν ηλεκτρονικά περιουσιακά στοιχεία. Αυτό είναι που θα πάει αντίο. Αλλά ό,τι είναι φυσικό και είναι υπό τον έλεγχό σας, είναι πολύ δύσκολο να σας το πάρουν.

 

Και κατά τη γνώμη μου, οι άνθρωποι που κατέχουν το χρυσό είναι αυτοί που θα μπορέσουν να επανεκκινήσουν την κοινωνία. Θα είναι αυτοί που θα κατέχουν τις μελλοντικές επιχειρήσεις που θα βοηθήσουν στην κυκλοφορία νέων νομισμάτων.

Θα είναι αυτοί που θα είναι οι νέοι ηγέτες ολόκληρης της δημοσιονομικής οικονομίας μετά την επανεκκίνηση, θα δείτε εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους να γίνονται άκαρπες.

Και μετά θα δεις ανθρώπους που έχουν χρυσό, ασήμι και γη να γίνονται δισεκατομμυριούχοι, νομίζω ότι θα έχεις μια μεγάλη αλλαγή, ξέρεις, θέσεις συναλλαγών, θα γίνει σχεδόν εν μία νυκτί, γιατί ποιος ξέρει πόσος χρυσός πηγαίνει να αξίζει σε αυτό το περιβάλλον κατάρρευσης.

Δεν μπορώ να βάλω ούτε ένα νούμερο δολαρίου γιατί το δολάριο μάλλον δεν θα υπάρχει. Είναι, είναι άπειρα δολάρια αν το δολάριο πάει στο μηδέν, ξέρετε, διαίρεση με το μηδέν.

 

Επομένως, δεν μπορούμε καν να περιγράψουμε σωστά τι θα αξίζει ο χρυσός ή το ασήμι ή τα σκληρά περιουσιακά στοιχεία.

 

Αλλά μπορώ να σας πω ότι τα νομίσματα fiat θα αξίζουν μηδέν ή σχεδόν μηδενικά.

 

Και η απαίτησή σας σε μια τράπεζα που έκλεισε ακόμα κι αν είχατε ένα εκατομμύριο δολάρια στην τράπεζα, και χρεοκόπησαν, η απαίτησή σας σε αυτό το εκατομμύριο δολάρια θα αξίζει, ξέρετε, πένες στο δολάριο, δεν θα αξίζει πολύ καθόλου.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι αξίζει πολύ τον χρόνο σας για να εξετάσετε τα σκληρά περιουσιακά στοιχεία.

 

Ακούστε το πλήρες podcast σχετικά με αυτό όταν μεταδοθεί ζωντανά σε αυτό το κανάλι αναφοράς HR στο Brighteon.com .

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,045


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα