Η ΜΙΤ στρατολογεί Έλληνες πολίτες...

Η ΜΙΤ στρατολογεί Έλληνες πολίτες...

8 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:360
Μοίρασέ το
Η ΜΙΤ στρατολογεί Έλληνες πολίτες...
Το ζητούμενο και το βασικό ερώτημα, όμως, προκύπτει προς την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, η οποία σε πλήρη αντιδιαστολή με την τουρκική πολιτική, τα τελευταία χρόνια μειώνει σταθερά και αισθητά τα σχετικά κονδύλια, δημιουργώντας μείζον πρόβλημα στην συλλογή πληροφοριών άκρως ευαίσθητων και άρρηκτα συνδεδεμένων με την ασφάλεια της χώρας… 

 

Στην ΕΥΠ, είναι μόνον Έλληνες πράκτορες, ή μήπως και … μοσσαντένιοι και Γκρίζοι Λύκοι;;;

Στην ΕΥΠ, δεν κόβουν μόνον κονδύλια…

ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ, ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΥΠ ΣΕ… “ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ” μια και ο ίδιος ο Ρουμπάτης, στην εταιρεία του χρηματοδοτείτο από τουρκαλάδες και NOVARTIS…

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ… ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Η CIA ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ;;;

ΔΗΛΑΔΗ, Η ΕΥΠ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΤΟΥΣ  ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ… “ΔΟΜΕΣ’ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, Ή ΟΧΙ;;;

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ “ΓΑΜΩΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ;;;”

Εργαζόμενοι και φοιτητές, μπαίνουν στο στόχαστρο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών

Η είδηση δεν είναι ούτε νέα, ούτε αποτελεί έκπληξη, τουλάχιστον για όσους παρατηρούν τα όσα συμβαίνουν στις γενικότερες ελληνοτουρκικές σχέσεις. Αποτελεί, μάλλον, “ρουτίνα” των μυστικών υπηρεσιών όλου του κόσμου, αφού οι προσπάθειες για εύρεση και εκμετάλλευση ανθρώπινου δυναμικού, που έχει ιδιαίτερα προσόντα, είναι μόνιμος στόχος όλων των αρμοδίων τμημάτων των μυστικών υπηρεσιών και αποτελεί πάγια τακτική “ανανέωσης” του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας, μεταξύ των χιλιάδων Ελλήνων που τα τελευταία χρόνια έχουν μεταναστεύσει στην Τουρκία, αναζητεί πράκτορες η Τουρκική Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΜΙΤ), που διευθύνεται από τον «κολλητό» του Ταγίπ Ερντογάν, Χακάν Φιντάν. 

 
Ο τελευταίος, που έχει μετατρέψει την συγκεκριμένη υπηρεσία σε οργάνωση «ειδικού ενδιαφέροντος», αντίστοιχη της Μοσάντ, προσπαθεί να διευρύνει, μέσω επιχειρηματικών κύκλων, τις επαφές του με Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην Τουρκία, εργαζόμενοι σε διάφορες εταιρείες. 
 
Σε αρκετές περιπτώσεις (αν όχι σε όλες) οι έλεγχοι γίνονται μεγαλύτεροι και ξεφεύγουν από το βιογραφικό, αφού οι άνδρες της ΜΙΤ προσπαθούν να συλλέξουν (από την Ελλάδα) κάθε δυνατή πληροφορία (ακόμη και για συνήθειες ή “ατέλειες” της προσωπικότητας), ενώ γίνεται ενδελεχής έλεγχος στα οικονομικά του υποψήφιου Έλληνα εργαζόμενου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα περισσότερα βιογραφικά που υποβάλλονται στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, εξετάζονται από ανθρώπους της ΜΙΤ, προκειμένου να επιλεγούν τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να συγκροτήσουν την Πέμπτη φάλαγγα της Άγκυρας στη χώρα μας.

Τον ίδιο τρόπο λειτουργίας, όμως, έχει η ΜΙΤ και για τις περιπτώσεις Ελλήνων (κυρίως μουσουλμάνων της Θράκης) που πηγαίνουν στην Τουρκία για να σπουδάσουν σε Πανεπιστήμιο ή ακόμη και για μεταπτυχιακές σπουδές. Μέσα από αυτό το ανθρώπινο «υλικό» η ΜΙΤ προσπαθεί να βρει τους πλέον κατάλληλους προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ενδεικτικά αναφέρουμε, ο τρόπος προσέγγισης των νεαρών Ελλήνων μουσουλμανοπαίδων που επιλέγουν να σπουδάσουν στην Τουρκία, στηρίζεται αποκλειστικά στην ψυχολογία και στην προσεκτική μετατροπή τους σε νέο-γενίτσαρους.


Έτσι, με την εγγραφή στην Γραμματεία του Πανεπιστημίου, ο Έλληνας μουσουλμάνος τη στιγμή που παραδίδει τα προσωπικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο κ.λ.π.) αμφισβητείται ευθέως, αφού του γίνεται χαρακτηριστικά η παρατήρηση: «α, εσύ είσαι Έλληνας, δεν είσαι Τούρκος…», οπότε δημιουργείται ένα “σημείο” διαφοροποίησης, το οποίο ο φοιτητής/τρια πρέπει να προσπαθήσει να το απαλείψει, για να αποδείξει το αντίθετο.


Μετά αυτή την πρώτη ψυχολογική πίεση, το κλίμα γίνεται ιδιαίτερα φιλικό, συνήθως από άλλους μουσουλμάνους της Θράκης οι οποίοι σπουδάζουν στο ίδιο πανεπιστήμιο, αλλά έχουν εγκολπωθεί στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και αναλαμβάνουν τον δύσκολο ρόλο της προετοιμασίας του νέου «φοιτητή».

Πέρα από φοιτητικές διευκολύνσεις (παρόμοιες δίνουν οι κομματικές νεολαίες και στα ελληνικά πανεπιστήμια), διευκολύνσεις δωρεάν παροχής στέγης και σίτισης, ο νέος μουσουλμάνος φοιτητής εισάγεται σε παρέες ελεγχόμενες για τα εθνικιστικά τουρκικά πιστεύω τους, συμμετέχει σε ειδικές εκδρομές που διοργανώνει το τουρκικό υπουργείο Παιδείας (οι εκδρομές αυτές γίνονται μέσα στην Τουρκία, αλλά κυρίως σε άλλες χώρες όπως οι χώρες της βόρειας Αφρικής και των Βαλκανίων), συνήθως με κρουαζιερόπλοια.


Αργά, μεθοδικά και σταθερά, οι επιλεγμένοι νεαροί φοιτητές (μουσουλμάνοι και μουσουλμάνες της Θράκης) μετατρέπονται σε «τούρκους», η «πρόοδός» τους σημειώνεται από ομάδα πανεπιστημιακών καθηγητών που εργάζονται για τη ΜΙΤ και αφού τελικά διαμορφωθούν ως «καλοί τούρκοι» τελειώνουν εγκαίρως και με πολύ καλή βαθμολογία το τουρκικό πανεπιστήμιο, επιστρέφουν στην Ελλάδα για να “αναλάβουν έργο”.

Στον αντίποδα, οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, διανύουν μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη, αφού δεν έχουν την δυνατότητα -λόγω οικονομικής κρίσης- είτε να εμπλουτίσουν είτε να ανανεώσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους, στερούμενες έτσι τη δυνατότητα υλοποίησης μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων επιχειρησιακών σχεδίων. Η σύγκριση των οικονομικών στοιχείων μεταξύ ΕΥΠ και ΜΙΤ ξεπερνά το τραγικό, αφού η τουρκική μυστική υπηρεσία έχει στη διάθεσή της εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ΕΥΠ δεν ξεπερνά το ποσό το 6 εκατομμυρίων ευρώ (ετησίως)!!! Αναλογιζόμενοι την διαφορά διαχείρισης των οικονομικών δεικτών, κατανοούμε πως το προσωπικό της ΕΥΠ καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να λειτουργεί με απόλυτη επχιειρησιακή επάρκεια η συγκεκριμένη κρατική μυστική υπηρεσία.


Το ζητούμενο και το βασικό ερώτημα, όμως, προκύπτει προς την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, η οποία σε πλήρη αντιδιαστολή με την τουρκική πολιτική, τα τελευταία χρόνια μειώνει σταθερά και αισθητά τα σχετικά κονδύλια, δημιουργώντας μείζον πρόβλημα στην συλλογή πληροφοριών άκρως ευαίσθητων και άρρηκτα συνδεδεμένων με την ασφάλεια της χώρας… 

Εμείς, από την πλευρά μας, τονίζουμε ότι κάθε κράτος που σέβεται τον εαυτό του και οι θεσμοί του οποίου λειτουργούν υπέρ της προάσπισης των συμφερόντων και της ακεραιότητάς του, αναπτύσσει και δεν ελαχιστοποιεί την επιχειρησιακή ικανότητα των μυστικών του υπηρεσιών…

Κωνσταντίνος

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάνια Τελαλιάν ήταν ο βασικός υπηρεσιακός παράγοντας που εμπόδιζε όλο το προηγούμενο διάστημα την κατάθεση στον ΟΗΕ συντεταγμένων για τα εξωτερικά όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Κι αυτό, παρότι η Τουρκία είχε καταθέσει συντεταγμένες.

 

 

Πηγή

Προβολές : 360


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα