Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο Μυστικός Όρκος (βίντεο)

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο Μυστικός Όρκος (βίντεο)

8 Νοεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:622
Μοίρασέ το

Οι Κυρίαρχοι του Σκότους είναι οι άρχοντες της ψευδαίσθησης, εργάζονται στο σκοτάδι εδώ και χιλιετίες με έναν μοναδικό σκοπό, την κατασκευή της επίγειας κόλασης, της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Καλώς ήρθατε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτή τη στιγμή ζείτε στη μεταβατική της φάση από έναν πλανήτη με κυρίαρχα έθνη σε μια παγκόσμια κυβέρνηση χωρίς σύνορα, η οποία θα ελέγχεται από τους πλουσιότερους και πιο διαβολικά μοχθηρούς ανθρώπους στον κόσμο.

Όλα παραπέμπουν σε μια κατάσταση που δεν πρόκειται να αλλάξει… σε μια ανθρωπότητα που οδηγείται στην απόλυτη καταστροφή… και το κυριότερο, δεν υπάρχει διέξοδος σωτηρίας…
Το θετικό είναι πως αφπνίζονται όλο και περισσότεροι άνθρωποι…
Το αρνητικό, πως οι ψυχοπαθείς έχουν στα χέρια τους όλη την τεχνολογία, για να μας καταστρέψουν…
Και για να προθέσω το κερασάκι στην τούρτα… οι σατανιστές με τον Αντίχριστός τους, εκτελούν το σχέδιο του Θεού…!!!
Όλα φαντάζουν εφιαλτικά, όταν δεν υπάρχει διέξοδος… 
ΕΙΝΑΙ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Nioland

 

Από το βιβλίο “Rise Of The New World Order – The Culling Of Man” [Η Ανάδυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων – Η Εκκαθάριση του Ανθρώπου] από τον Jeff Hays.

“Ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος για να ζεις. Όχι εξαιτίας των ανθρώπων που είναι κακοί, αλλά λόγω του ότι των ανθρώπων που δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό”.

-Άλμπερτ Αϊνστάιν

 

“Κανείς δεν είναι πιο αδιόρθωτα υποδουλωμένος από εκείνους που πιστεύουν ψευδώς ότι είναι ελεύθεροι”

-Γκαίτε

 

“Σε μια εποχή καθολικής εξαπάτησης, το να λες την αλήθεια είναι μια επαναστατική πράξη”

– Τζορτζ Όργουελ, συγγραφέας του “1984” και προάγγελος του Μεγάλου Σχεδίου

 

“Δώστε μου τον έλεγχο της παροχής χρήματος ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του”.

-Μάιερ Άμσελ Ρότσιλντ, ιδρυτής της τραπεζικής δυναστείας των Ρότσιλντ στα μέσα της δεκαετίας του 1700. Οι απόγονοί του είναι οι κύριοι ιδιοκτήτες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ σήμερα.

 

“Πιστεύω ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας από τους στρατούς. Ήδη έχουν δημιουργήσει μια αριστοκρατία του χρήματος που αψηφά την κυβέρνηση… Αν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγχουν την έκδοση του νομίσματός του, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με αποπληθωρισμό, οι τράπεζες θα στερήσουν από τον λαό κάθε ιδιοκτησία μέχρι τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που κατέκτησαν οι πατέρες τους… Η εξουσία έκδοσης πρέπει να αφαιρεθεί από τις τράπεζες και να αποκατασταθεί στην κυβέρνηση στην οποία ανήκει κανονικά. Η σύγχρονη θεωρία της διαιώνισης του χρέους έχει ποτίσει τη γη με αίμα και έχει συνθλίψει τους κατοίκους της κάτω από βάρη που συνεχώς συσσωρεύονται”.

-Τόμας Τζέφερσον, δεύτερος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και συγγραφέας της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας

 

“Κάποιοι πιστεύουν ακόμη ότι εμείς (η οικογένεια Ροκφέλερ) είμαστε μέρος μιας μυστικής συμμορίας που συνωμοτεί εναντίον των συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως “διεθνιστές” και ότι συνωμοτούμε με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ενιαία παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή “τον ένα κόσμο”, αν θέλετε. Αν αυτή είναι η κατηγορία, δηλώνω ένοχος και είμαι περήφανος γι’ αυτό”.

– Ντέιβιντ Ροκφέλερ, από τα δημοσιευμένα απομνημονεύματά του

 

“Είναι το σύστημα του εθνικιστικού ατομικισμού που πρέπει να πάψει… Ζούμε το τέλος των κυρίαρχων κρατών… Στον μεγάλο αγώνα για την ανάδειξη ενός δυτικοποιημένου παγκόσμιου σοσιαλισμού. Oι σύγχρονες κυβερνήσεις μπορεί να εξαφανιστούν…. Αμέτρητοι άνθρωποι… θα μισήσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη… και θα πεθάνουν διαμαρτυρόμενοι εναντίον της”.

-H.G. Wells, υποστηρικτής του Μεγάλου Σχεδίου, στο βιβλίο του “Η Νέα Τάξη Πραγμάτων”, 1940

 

“Το σημερινό παράθυρο ευκαιρίας, όπου θα μπορούσε να οικοδομηθεί μια πραγματικά ειρηνική και αλληλοεξαρτώμενη παγκόσμια τάξη, δεν θα παραμείνει ανοιχτό για πολύ καιρό – Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση και τα έθνη θα αποδεχτούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη”.

– Ντέιβιντ Ροκφέλερ, μιλώντας στα Ηνωμένα Έθνη, 23 Σεπτεμβρίου 1994

 

 

“Θα έχουμε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, είτε μας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ερώτημα είναι αν η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα επιτευχθεί με τη βία ή με συναίνεση”.

-Τζέιμς Πολ Γουόρμπουργκ, γιος του Πολ Γουόρμπουργκ (του κύριου αρχιτέκτονα της δημιουργίας της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ) μιλώντας στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών στις 17 Φεβρουαρίου 1950

 

 

Καλώς ήρθατε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτή τη στιγμή ζείτε στη μεταβατική της φάση από έναν πλανήτη με κυρίαρχα έθνη σε μια παγκόσμια κυβέρνηση χωρίς σύνορα, η οποία θα ελέγχεται από τους πλουσιότερους και πιο διαβολικά μοχθηρούς ανθρώπους στον κόσμο.

Για να το θέσουμε με απλά λόγια, η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι η εταιρική κατάληψη της ανθρωπότητας, η οποία είναι επίσης ο ακριβής ορισμός του φασισμού.

Μόλις η παγκόσμια κυβέρνηση εγκαθιδρυθεί και αποκτήσει την εξουσία, σκοπεύει να επιβάλει σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη τα ακόλουθα:

1. Την κατάργηση των κυβερνήσεων και των συνόρων όλων των επιμέρους εθνών.

2. Την κατάργηση κάθε ατομικής ιδιοκτησίας.

3. Την κατάργηση κάθε περιουσιακού στοιχείου.

4. Την κατάργηση κάθε είδους Πατριωτικού στοιχείου.

5. Την κατάργηση κάθε θρησκείας, εκτός από αυτή που θα σας προσφέρουν.

6. Την κατάργηση κάθε οικογένειας και γάμου.

7. Τη μείωση της ανθρωπότητας σε έναν πιο διαχειρίσιμο αριθμό που δεν θα υπερβαίνει τα 500 εκατομμύρια.

 

 

“Ένας συνολικός παγκόσμιος πληθυσμός 250-300 εκατομμυρίων ανθρώπων, μια μείωση 95% από τα σημερινά επίπεδα, θα θα ήταν το ιδανικό”.

-Τεντ Τέρνερ, συνέντευξη στο περιοδικό Audubon το 1996, ιδρυτής του CNN, μέλος της Ομάδας Μπίλντερμπεργκ, μέλος της Λέσχης της Ρώμης και σημαντικός δωρητής και υποστηρικτής των Ηνωμένων Εθνών.

 

 

Δεν εξελισσόμαστε πια ως κοινωνία….. αλλά υποβαθμιζόμαστε. Γιατί πιστεύετε ότι η οικονομία μας, οι κυβερνήσεις μας, η κοινωνία μας και ο κόσμος γενικότερα πάει από το κακό στο χειρότερο χρόνο με το χρόνο, γενιά με τη γενιά; Γιατί τόση διαφθορά και διαστροφή;

Οι Κυρίαρχοι του πλανήτη είναι οι άρχοντες της ψευδαίσθησης, εδώ και χιλιετίες εργάζονται στη σκιά, γενιά με τη γενιά, πάντα με έναν σκοπό, την κατασκευή της επίγειας κόλασης, της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Τι είναι λοιπόν η “Νέα Τάξη Πραγμάτων” θα αναρωτιέστε;

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι η μεταβατική φάση μεταξύ κυρίαρχων εθνών και μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα διοικείται από την εωσφορική παγκόσμια ελίτ υπό τον Εωσφόρο και τον ανθρώπινο εκπρόσωπό του, τον Αντίχριστο.

Αυτό ακριβώς προφητεύεται στη Βίβλο, αυτός ακριβώς είναι ο τελικός στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αυτό ακριβώς εκτυλίσσεται μπροστά μας σήμερα. Βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου τους.

Πιθανόν να μην καταλαβαίνετε ακόμα πόσο άσχημα θα είναι αυτό για εμάς, αλλά μέχρι το τέλος αυτού του βιβλίου θα έχετε μάθει όλα τα πιο σημαντικά συστατικά μέρη που την κινούν και πώς αυτά αλληλοσυμπλέκονται για να σχηματίσουν μια πυραμιδική συνωμοσία που διοικείται από πολύ λίγες εωσφορικές οικογένειες και προς το τελικό όφελος μόνο μερικών χιλιάδων ανθρώπων που εμπλέκονται στην έλευση της μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Όλοι τους έχουν τζογάρει ή τζογάρουν για μια θέση σε αυτήν αυτή τη στιγμή, για να ζήσουν κάτω από αυτήν και να επωφεληθούν από αυτήν στους καιρούς που έρχονται. Αν αυτό που προσπαθούσαν να κάνουν ήταν για το καλό της ανθρωπότητας, θα το έκαναν ανοιχτά και όχι πίσω από κλειστές πόρτες, κάτω από ένα πέπλο μυστικότητας.

Μόνο οι σατανικές ενέργειες γίνονται στο σκοτάδι, πέρα από το φως. Το πως υλοποιείται το “Μεγάλο Σχέδιο” είναι πολύ δύσκολο να το εξηγήσει κανείς σε έναν απλό άνθρωπο και να το κατανοήσει, χωρίς μια τεράστια συζήτηση.

Πρόκειται για ένα τόσο τεράστιο, διασυνδεδεμένο δίκτυο εξαπάτησης που ο μόνος τρόπος για να το εξηγήσουμε είναι να εκθέσουμε όλες τις πτυχές του, δείχνοντας πώς συνδέονται όλες οι τελείες.

Αυτό είναι λοιπόν αυτό που έχετε τώρα στη διάθεσή σας, από εμένα: Τον γραπτό μου λόγο σε μορφή βιβλίου που θα σας πάρει περίπου 24 ώρες για να το διαβάσετε.

Ο λόγος για τον οποίο χρειάζεται τόσος χρόνος για να το εξηγήσω είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο κάποιος θα μπορούσε να αποκληθεί “συνωμοσιολόγος” με το να αναφερθεί σε ένα μόνο στοιχείο του.

Χωρίς να γνωρίζετε όλα τα στοιχεία και τα γεγονότα πίσω από αυτά, δεν μπορείτε καν να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε την πραγματική συνωμοσία, και είναι εύκολο να θεωρήσετε τους ανθρώπους, που ξεσπαθώνουν εναντίον της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ ή των Ηνωμένων Εθνών, ως τρελούς και μετά να επιστρέψετε στην προσωπική σας φούσκα της εκτός πραγματικότητας, στην οποία οι περισσότεροι άνθρωποι στις μέρες μας διαβιώνουν.

Ο χρόνος βρίσκεται με το μέρος του 6.000 ετών του “Μεγάλου Σχεδίου” και προχωρούν την ατζέντα τους πολύ αργά και κρυφά, ώστε να μην προκαλούν υποψίες στον ευρύτερο πληθυσμό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν προσπαθούν να αποκαλύψουν αυτή τη συνωμοσία εδώ και χιλιετίες. Ακόμα και οι προειδοποιήσεις των προφητών του Θεού και του ίδιου του Ιησού Χριστού σε ολόκληρη τη Βίβλο έχουν ως επί το πλείστον πέσει στο κενό.

Και πάλι, έχετε τώρα στη διάθεσή σας ένα βιβλίο με μια τόσο μεγάλη προειδοποίηση, όσο μπόρεσα να εκθέσω, και ελπίζω σε αυτό το σημείο να κατανοήσετε αυτή την προειδοποίηση.

Μόνο οι σκεπτόμενοι ήταν σε θέση να βγουν έξω από το κουτί όλα αυτά τα χρόνια και να δουν τι συμβαίνει χωρίς παρωπίδες.

Το αποτέλεσμα αυτών των σκεπτόμενων ανθρώπων ήταν να δημιουργηθεί μια σειρά από βιβλία, διαλέξεις και βίντεο-παρουσιάσεις που προσπαθούν να προειδοποιήσουν τον κόσμο για το τι συμβαίνει και ταυτόχρονα με ένα ακόμη μεγαλύτερο κρεσέντο άρνησης και λασπολογίας από τα κατεστημένα ΜΜΕ που τους κατέκριναν και χαρακτήρισαν την αλήθεια ως “θεωρία συνωμοσίας”.

Αυτό έχει δυσφημίσει με επιτυχία το κίνημα της αλήθειας σε σημείο που έχει γίνει ως επί το πλείστον μια προσπάθεια σε βάρος της ανθρωπότητας.

Ο Μυστικός Όρκος

Θα είναι μια ψευδαίσθηση, τόσο μεγάλη, τόσο τεράστια που θα διαφεύγει της αντίληψής τους.

Εκείνοι που θα τη δουν θα θεωρηθούν παρανοϊκοί.

Θα δημιουργήσουμε διάφορα μέτωπα για να τους εμποδίσουμε να δουν τη συσχέτιση μεταξύ μας.

Θα συμπεριφερόμαστε σαν να μην είμαστε συνδεδεμένοι για να διατηρήσουμε την ψευδαίσθηση ζωντανή.

Ο στόχος μας θα επιτευχθεί σταγόνα-σταγόνα έτσι ώστε να μην προκαλέσουμε ποτέ υποψίες για εμάς. Αυτό θα τους αποτρέψει από το να δουν τις αλλαγές καθώς θα υλοποιούνται.

Θα δουλεύουμε πάντα μαζί και θα είμαστε δεμένοι με αίμα και μυστικότητα. Ο θάνατος θα έρθει σε αυτόν που θα μιλήσει.

Θα φροντίσουμε να έχουν σύντομες ζωές και το μυαλό τους αδύναμο προσποιούμενοι ότι κάνουμε το αντίθετο.

Θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας στην επιστήμη και την τεχνολογία με διακριτικούς τρόπους ώστε να μην το ανακαλύψουν ποτέ.

Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα επιταχυντές γήρανσης και κατασταλτικά στα τρόφιμα και το νερό τους ακόμη και στον αέρα.

Θα είναι βουτηγμένοι στα δηλητήρια όπου κι αν στραφούν. Τα δηλητήρια θα είναι κρυμμένα στα πάντα γύρω τους σε ό,τι πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και φορούν.

Θα δημιουργήσουμε φάρμακα που θα τους αρρωστήσουν περισσότερο και θα προκαλέσουν άλλες ασθένειες για τις οποίες θα δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα φάρμακα.

Θα τους κάνουμε πειθήνιους και αδύναμους απέναντί μας με τη δύναμή μας. Το μυαλό τους θα μας ανήκει και θα κάνουν ό,τι τους λέμε. Αν αρνηθούν θα βρούμε τεχνολογικούς τρόπους αλλαγής του μυαλού στη ζωή τους.

Θα χρησιμοποιήσουμε το φόβο ως όπλο μας.

Θα ελέγχουμε τις κυβερνήσεις τους και θα δημιουργήσουμε την αντιπολίτευση στο εσωτερικό τους. Θα μας ανήκουν και οι δύο πλευρές.

Θα δουλεύουν για εμάς και εμείς θα ευημερούμε από τους κόπους τους.

Οι οικογένειές μας δεν θα αναμειχθούν ποτέ με τις δικές τους. Το αίμα μας πρέπει να είναι καθαρό, πάντα, γιατί αυτός είναι ο δρόμος.

Θα ελέγχουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και θα τους λέμε τι να σκέφτονται και πώς.

Θα τους καθοδηγούμε προσεκτικά και διακριτικά αφήνοντάς τους να νομίζουν ότι οι ίδιοι αποφασίζουν για τον εαυτό τους.

Θα υποκινούμε την έχθρα μεταξύ τους με τις δικές μας φράξιες.

Όταν ένα φως λάμψει ανάμεσά τους, θα το σβήσουμε με γελοιοποίηση ή θάνατο, όπως μας βολεύει καλύτερα.

Θα συνεχίσουμε να ευημερούμε μέσω των πολέμων και του θανάτου τους.

Θα τους κάνουμε να ζουν με φόβο και θυμό.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία τους που διαθέτουμε για αυτό το σκοπό.

Τα εργαλεία θα παρέχονται από την εργασία τους.

Θα τους κάνουμε να μισήσουν τον εαυτό τους και τους γείτονές τους.

Θα τους κρύβουμε πάντα τη θεϊκή αλήθεια, ότι είμαστε όλοι ένα.

Αυτό δεν πρέπει να το μάθουν ποτέ!

Σταγόνα – σταγόνα, σταγόνα – σταγόνα θα προωθήσουμε το στόχο μας.

Θα καταλάβουμε τη γη τους, τους πόρους και τον πλούτο τους για να ασκήσουμε τον απόλυτο έλεγχό πάνω τους.

Θα τους εξαπατήσουμε ώστε να αποδεχτούν νόμους που θα τους κλέψουν την ελάχιστη ελευθερία που έχουν.

Θα καθιερώσουμε ένα νομισματικό σύστημα που θα τους φυλακίσει για πάντα κρατώντας τους ίδιους και τα παιδιά τους χρεωμένους.

Όταν ενωθούν για να αντιταχθούν, θα τους κατηγορήσουμε για εγκλήματα και θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική ιστορία στον κόσμο, γιατί θα έχουμε στην κατοχή μας όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Όταν ξεσηκωθούν εναντίον μας, θα τους συντρίψουμε σαν παράσιτα επειδή είναι κάτι λιγότερο από παράσιτα. Θα είναι ανίκανοι να αντεπιτεθούν γιατί δεν θα έχουν όπλα.

Θα στρατολογήσουμε κάποιους δικούς τους για να εκτελέσουν τα σχέδιά μας, θα τους υποσχεθούμε αιώνια ζωή, αλλά αιώνια ζωή που δεν θα έχουν ποτέ, γιατί δεν είναι δικοί μας.

Η αλήθεια θα είναι κρυμμένη μπροστά στα μάτια τους, τόσο κοντά που δεν θα είναι σε θέση να την δουν μέχρι να είναι πολύ αργά.

Ω ναι, τόσο μεγάλη θα είναι η ψευδαίσθηση της ελευθερίας που δεν θα καταλάβουν ποτέ ότι είναι σκλάβοι μας.

Δεν θα μάθουν ποτέ ότι είναι σκλάβοι μας!!!

Όταν όλα θα είναι σε εφαρμογή, η πραγματικότητα που θα έχουμε δημιουργήσει γι’ αυτούς θα τους ελέγχει.

Το μυαλό τους θα είναι δέσμιο των πεποιθήσεών τους, των πεποιθήσεων που έχουμε εδραιώσει από αμνημονεύτων χρόνων.

Αλλά αν ποτέ ανακαλύψουν ότι είναι ίσοι με εμάς, τότε θα καταστραφούμε. Αυτό δεν πρέπει να το μάθουν ποτέ.

Αν ποτέ ανακαλύψουν ότι ενωμένοι μπορούν να μας νικήσουν, θα δραστηριοποιηθούν.

Δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να μάθουν τι έχουμε κάνει, γιατί αν το μάθουν, δεν θα έχουμε πού να κρυφτούμε. Κανείς δεν θα μας δώσει καταφύγιο.

Αυτός είναι ο μυστικός όρκος με τον οποίο θα ζήσουμε το υπόλοιπο της παρούσας και της μελλοντικής μας ζωής, διότι αυτή η γνώση θα διασχίσει πολλές γενιές και ζωές.

Αυτός ο όρκος σφραγίζεται με αίμα, με το δικό μας αίμα!

 

 

“Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς

Θα γνωρίσετε την αλήθεια, και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει”

-Ιησούς Χριστός

 

Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.


Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

 

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα

 

Πηγή  https://nioland.substack.com/p/135

Προβολές : 622


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα