Η νέα ταινία του Ομπάμα στο Χόλιγουντ είναι πολύ διδακτική : Μας λένε τα σχέδιά τους

Η νέα ταινία του Ομπάμα στο Χόλιγουντ είναι πολύ διδακτική : Μας λένε τα σχέδιά τους

14 Δεκεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:726
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και ανατριχιάζω, γιατί ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…

 

Παγκοσμιοποιητές σε αποστολή: Στρέψτε τους Αμερικανούς ο ένας εναντίον του άλλου πριν κληθεί μια ξένη δύναμη να ολοκληρώσει τη δουλειά

 

Οι περισσότεροι από τους παγκοσμιοποιητές του ανώτερου επιπέδου είναι Λουσιφεριανοί. Για αυτούς, το μίσος και η καταστροφή είναι φυσικά. Μόνο με την καταστροφή του αμερικανικού ιδεώδους μιας συνταγματικής δημοκρατίας (το έχουν ήδη καταστρέψει στην πράξη) θα βρεθούν σε μια θέση όπου οι μάζες θα εκλιπαρούν για ένα νέο σύστημα που θα ισχυρίζεται ότι έχει όλες τις λύσεις στις κρίσεις που καλύπτουν τη γη ( οι περισσότερες αλλά όχι όλες αυτές οι κρίσεις έχουν κατασκευαστεί από τις ίδιες τις ελίτ που ισχυρίζονται ότι έχουν τη λύση).

 

Οι παγκοσμιοποιητές πιστεύουν ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταστρέψουν εντελώς και πολύ δημόσια τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

 

Όχι επειδή η Αμερική είναι κάποιο προπύργιο ελευθερίας και δημοκρατίας. Δεν είναι.

 

Τα τελευταία περίπου 100 χρόνια, οι σημαντικότεροι θεσμοί της Αμερικής έχουν διεισδύσει και έχουν καταληφθεί πλήρως: κυβέρνηση, υγειονομική περίθαλψη, χρηματοοικονομικές και εταιρείες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η εκπαίδευση, η επιβολή του νόμου και τα δικαστήρια, ο στρατός και το 90 τοις εκατό των εκκλησιών και των συναγωγών — όλα έχουν τεθεί υπό την επιρροή και τον έλεγχο της παγκοσμιοποίησης της ατζέντας.

 

Μερικοί μπορεί να πιστεύουν ότι εξακολουθούν να είναι επίκαιρες και ανεξάρτητες, αλλά όταν έρθει η ώθηση, η συντριπτική πλειονότητα των εκκλησιών θα συνθηκολογήσει με την παγκοσμιοποιημένη ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς, η οποία στοχεύει στην ψηφιοποίηση κάθε έθνους, κάθε μεγάλου ιδρύματος εντός των εθνών και κάθε αντικειμένου ζώντες και μη. Ελέγξτε το φαγητό, το νερό, την ενέργεια και τα χρήματα και εσείς ελέγχετε τους ανθρώπους. Αυτό είναι το θέμα της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη Μεγάλη Επαναφορά.

Ωστόσο, παρά την επίτευξη ενός τέτοιου τεράστιου επιπέδου ελέγχου, εξακολουθεί να είναι σημαντικό για τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης να αποδομήσουν και να ταπεινώσουν ολοκληρωτικά την Αμερική, να καταστρέψουν τη μεσαία τάξη της και να τη γονατίσουν.

Μπορείτε να ρωτήσετε, γιατί είναι τόσο αποφασισμένοι να καταστρέψουν εάν ήδη ελέγχουν τα πάντα;

Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να έχουν την αντίληψη ότι η Αμερική είναι ένας φάρος ατομικής ελευθερίας και ευημερίας που ζει κάτω από μια συνταγματική δημοκρατία.

 

Κοιτάξτε πώς οι μάζες συρρέουν στα νότια σύνορα των ΗΠΑ με την ελπίδα να τους χορηγηθεί άσυλο.

 

Αυτή είναι μια ιδέα που πρέπει να συντριβεί και να εκδιωχθεί από το μυαλό δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

 

Για να το πετύχουν αυτό, οι παγκοσμιοποιητές πρέπει να καταστρέψουν το μεγαλύτερο σύμβολο της ατομικής ελευθερίας που έχει απομείνει – την Αμερική.

Οι περισσότεροι από τους παγκοσμιοποιητές του ανώτερου επιπέδου είναι Λουσιφεριανοί. Για αυτούς, το μίσος και η καταστροφή είναι φυσικά. Μόνο με την καταστροφή του αμερικανικού ιδεώδους μιας συνταγματικής δημοκρατίας (το έχουν ήδη καταστρέψει στην πράξη) θα βρεθούν σε μια θέση όπου οι μάζες θα εκλιπαρούν για ένα νέο σύστημα που θα ισχυρίζεται ότι έχει όλες τις λύσεις στις κρίσεις που καλύπτουν τη γη ( οι περισσότερες αλλά όχι όλες αυτές οι κρίσεις έχουν κατασκευαστεί από τις ίδιες τις ελίτ που ισχυρίζονται ότι έχουν τη λύση).

Η Higher Ground Productions , μια εταιρεία παραγωγής του Χόλιγουντ που χρηματοδοτήθηκε το 2018 από τους Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, κυκλοφόρησε μια νέα ταινία του Netflix την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, με τίτλο Leave the World Behind , με πρωταγωνιστές την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ίθαν Χοκ.

 

Είναι πολύ διδακτικό.

 

Η Αμερική, που απεικονίζεται στην ταινία ως φρικτά διχασμένη από πολιτικά, θρησκευτικά, φυλετικά και πολιτιστικά ζητήματα, χτυπιέται από το μπλε από μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση. Σε αυτήν την ταινία ενσωματώνονται τόνοι συμβολισμών, συμπεριλαμβανομένων τριών πλάνων με τον αριθμό 6 στην εναρκτήρια σκηνή. Καθώς η κοινωνία διαλύεται, δεν υπάρχει κυβέρνηση να σώσει. Ο καθένας είναι μόνος του.

Το γενικό θέμα της ταινίας φαίνεται να είναι ένα έκδηλο μίσος για την ανθρωπότητα.

 

«Είμαστε όλοι τόσο απαίσιοι», αναφωνεί ο χαρακτήρας της Τζούλια Ρόμπερτς. Είμαστε απαίσιοι μεταξύ μας. Είμαστε απαίσιοι για τον πλανήτη. Ίσως είναι καλύτερο να σκοτωθούμε όλοι; Αυτό ακούω να ψιθυρίζει αυτή η ταινία στη συνείδηση ​​του κοινού.

Κάποια στιγμή, ένας από τους σημαντικότερους χαρακτήρες αποκαλύπτει μια φόρμουλα τριών σταδίων για την κατάκτηση ενός έθνους.

Το πρώτο στάδιο είναι η «απομόνωση», η οποία περιελάμβανε διακοπή ρεύματος στο τέλος των επικοινωνιών κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Χάκαραν ακόμη και δορυφόρους που σταμάτησαν να λειτουργούν δορυφορικά τηλέφωνα. Μόλις καταργήθηκαν οι επικοινωνίες και οι πηγές πληροφοριών, ξεκίνησε το δεύτερο στάδιο. Αυτό το στάδιο περιλάμβανε «συγχρονισμένο χάος» όπου η χώρα τρομοκρατείται με «κρυφές επιθέσεις, παραπληροφόρηση και παραπληροφόρηση».

 

Έπεσαν φυλλάδια από drones που οδηγούσαν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι η επίθεση στον κυβερνοχώρο ήταν έργο της Κίνας, του Ιράν ή της Βόρειας Κορέας, όταν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκλήθηκε από παίκτες παγκοσμιοποίησης εντός των ΗΠΑ

Πραξικόπημα. Εμφύλιος πόλεμος.

Κατάρρευση», λέει ο χαρακτήρας, προσθέτοντας, «Αυτό το πρόγραμμα θεωρήθηκε ο πιο οικονομικός τρόπος αποσταθεροποίησης μιας χώρας.

Διότι αν το έθνος-στόχος ήταν αρκετά δυσλειτουργικό, στην ουσία θα έκανε τη δουλειά για εσάς.

Όποιος το ξεκίνησε αυτό θέλει να το τελειώσουμε».

Ο Paul Craig Roberts, διακεκριμένος οικονομολόγος, δημοσιογράφος και ακαδημαϊκός, βλέπει έναν παραλληλισμό μεταξύ της σημερινής κατάστασης της Αμερικής και της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

 

Οι Ρωμαίοι είχαν πολλούς ξένους εχθρούς, αλλά αυτό που πραγματικά τους σκότωσε ήταν οι εχθροί μέσα.

 

Το ίδιο θα γίνει και στην Αμερική.

 

Οι λύκοι που ελέγχουν τη λεγόμενη «δημοκρατία» μας εργάζονται για να διεισδύσουν και να την καταστρέψουν εδώ και δεκαετίες, οπότε όταν οι λύκοι από την Κίνα, τη Ρωσία και/ή το Ιράν έρχονται να καλέσουν, θα διαπιστώσουν ότι η περισσότερη σκληρή δουλειά έχει ήδη γίνει για τους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να σκουπίσουν.

 

 

Απόσπασμα παρακάτω από άρθρο του  Paul Craig Roberts

Συχνά έχω αναρωτηθεί τι σκέφτονταν οι Ρωμαίοι πολίτες καθώς έβλεπαν τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία να καταρρέει πολιτιστικά, πολιτικά, ηθικά και στρατιωτικά. Ο Κικέρων, κουέστορας, πραίτορας και σύμβουλος της Ρώμης, προσπάθησε να σώσει τη Ρωμαϊκή Δημοκρατία. Για τις προσπάθειές του κυνηγήθηκε και δολοφονήθηκε. Καθώς ο Κικέρων ήταν, ίσως, ο πιο διάσημος Ρωμαίος, η δολοφονία του σταμάτησε τις προσπάθειες να αποτρέψει την κάθοδο της Ρώμης στην τυραννία.

Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα σε όσους προσπαθούν να μας ξεσηκώσουν στον κίνδυνο μας. Ο Τζούλιαν Ασάνζ, για παράδειγμα, έχει φυλακιστεί αντίθετα με κάθε γνωστό νόμο των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου για μια δεκαετία χωρίς καταδίκη επειδή απλώς έκανε το καθήκον του ως δημοσιογράφος και ανέφερε τα εγκλήματα των κυβερνώντων μας, τα εγκλήματα των διεφθαρμένων παρασίτων που συνεχίζουμε να επιστρέφουμε στην εξουσία και εξουσία πάνω μας. Κανείς δεν έχει κάνει κάτι για αυτό, ούτε καν οι συνάδελφοί του δημοσιογράφοι.

Όταν η αλήθεια τιμωρείται, μια χώρα πεθαίνει.

Η Ρώμη επέζησε για αιώνες μετά την αναχώρηση της ουσίας της, επειδή οι εχθροί της ήταν αδύναμοι σε σύγκριση. Η Ρώμη αυτοκαταστράφηκε. Καθώς πολλοί ή περισσότεροι Ρωμαίοι πέθαναν σε εμφύλιους πολέμους πολεμώντας ο ένας τον άλλον παρά πέθαναν αποκρούοντας επιδρομές βαρβάρων, η ρωμαϊκή στρατιωτική δύναμη κατέληξε σε αυτοκαταστροφή .

Οι εχθροί που δημιούργησε η Ουάσιγκτον για την Αμερική δεν είναι αδύναμοι. Η Ρωσία μόνη της, η Κίνα μόνη, ίσως ακόμη και το Ιράν μόνο, ταιριάζει ή περισσότερο με την Αμερική. Τα τρία μαζί αποτελούν μια τεράστια υπεραντίστοιχη στρατιωτική ικανότητα των ΗΠΑ. Ωστόσο, η Ουάσιγκτον συνεχίζει να αυξάνει τις εχθροπραξίες με αυτές τις χώρες.

Μόλις οι οικονομικές κυρώσεις του ανόητου καθεστώτος Μπάιντεν και η απώλεια του ρόλου του αποθεματικού νομίσματος από τις ΗΠΑ τελειώσουν το δολάριο ΗΠΑ, η Αμερική έχει τελειώσει. Θα είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα και ο υπόλοιπος κόσμος θα μας τιμωρήσει για τις αμαρτίες της κυβέρνησής μας.

Προσπάθησε να το πεις αυτό σε έναν Αμερικανό.

 

 

Πηγή

Προβολές : 726


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα