Η Νέμεσις είναι εδώ και η Τίσις έχει ή δ η αναλάβει το έργο της για την εφαρμογή της  Μ ε τ ο υ σ ί ω σ η ς  του ψεύτικου matrix που ε π ι τ έ λ ο υ ς αναγνωρίζουμε μαζικά, μέσω της αποκάλυψης των διαθέσεων του απέναντι στους ανθρώπους.

Η Νέμεσις είναι εδώ και η Τίσις έχει ή δ η αναλάβει το έργο της για την εφαρμογή της  Μ ε τ ο υ σ ί ω σ η ς  του ψεύτικου matrix που ε π ι τ έ λ ο υ ς αναγνωρίζουμε μαζικά, μέσω της αποκάλυψης των διαθέσεων του απέναντι στους ανθρώπους.

8 Φεβρουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:628
Μοίρασέ το

 

Τώρα είναι η δική μας βάρδια να εγκαθιδρύσουμε την Ελληνική κοσμοθέαση, ενάντια στην παλιά τάξη πραγμάτων που χάνει έδαφος κατά κράτος.

Μ έ ν ε τ ε  ενεργοί, δραστήριοι και αναμένετε τα καλύτερα που ακολουθούν για όσους τα ζήτησαν και δούλεψαν γι αυτά.

Μην περιμένετε από τους ανθρώπινους νόμους την ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

Αυτή θα έρθει, όταν βάζοντας ο καθένας μας ένα μικρό λιθαράκι, για να βγούμε από τον Λαβύρινθο… από την λαγουδότρυπα που χιλιετίες το Σύστημα μας έβαλε…

Όλα θ’ αλλάξουν, όταν ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, γκρεμίσουν όλους τους φράκτες και τα όρια που έχουν απλώσει γύρω από την ανθρωπότητα…

Ήδη οι άνθρωποι αφυπνίζονται…

Τίποτε δεν θα μείνει όρθιο…

Ο παλιός κόσμος θα γκρεμιστεί, προκειμένου να έρθει ένας κόσμος ένλογος και αφυπνισμένος…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Κάθε γενιά είναι και μια βάρδια στην ιστορία. Σ’ αυτή την βάρδια οι Έλληνες είμαστε εμείς. Για κάποιον λόγο η ιστορία αποφάσισε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στις ανθρώπινες κοινωνίες. Για κάποιο λόγο η Δημο-κρατία μετά από 2.500 χρόνια καλεί και πάλι τα παιδιά της. Τους Έλληνες. Εμάς.

Τώρα είμαστε στην φάση της αναγνώρισης. Γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας. Μαθαίνουμε ποιοι είναι εκείνοι οι άλλοι, που σαν κι εμάς έχουν κατανοήσει πως το πρόβλημα έχει να κάνει με την πολιτική εξουσία, και όχι με την οικονομία, και πως είναι πρόβλημα πολιτεύματος και θεσμών. Πρέπει να γνωριστούμε, να συνδεθούμε και να διατηρήσουμε αυτόν τον δεσμό πολιτικά και κοινωνικά. Το διαδίκτυο μας βοηθάει.

Όσοι κατανοήσαμε πως η αιτία του προβλήματος είναι καθαρά πολιτική, είμαστε η ζωντανή απόδειξη πως το μίσος για τους Έλληνες έχει πολύ σοβαρούς λόγους που υπάρχει.

Εμείς είμαστε ο βασικότερος λόγος για όλον αυτόν τον μισελληνισμό. Διότι αποτελούμε την μεγαλύτερη απειλή για το εγχώριο καθεστώς αλλά και για το παγκόσμιο… 

Το μίσος για κάθε τι το ελληνικό έχει αιτία τον φόβο της διάδοσης της ιδέας της δημο-κρατίας. Της απαίτησης για λαϊκή κυριαρχία και αυτοκυβέρνηση.

Ο Ελληνισμός είναι η ιστορική εκείνη παράδοση που γέννησε την ιδέα για κοινωνίες με κέντρο τον άνθρωπο, απαλλαγμένες από τον δυνάστη και τον δεσπότη.

Αυτο-κυβερνώμενες συλλογικά ελεύθερες κοινωνίες με δημο-κρατία. Η ιδέα αυτή γεννήθηκε και ζει μαζί με τον Ελληνισμό. Κι εμείς, όσοι μεταδίδουμε την ιδέα της δημο-κρατίας, είμαστε οι συνεχιστές αυτής της ιστορικής παράδοσης.

Η Ελληνική κοινωνία, στην παρούσα φάση, είναι “χαμένη στον ωκεανό”.

Είναι βαθειά απελπισμένη αλλά βασικά είναι ζαλισμένη. Και γι’ αυτό δεν μπορεί να δει αυτό που εμείς βλέπουμε τόσο καθαρά.
Δεν μπορεί να δει, ακόμα, πως το πρόβλημά της είναι πρόβλημα όχι προσώπων αλλά θεσμών. Όχι οικονομικό αλλά πολιτικό.

Δεν μπορεί να δει και να συνειδητοποιήσει πως αυτό που πρέπει να διευθετήσει είναι αλλαγές στο πολίτευμα. Αλλαγές στους πολιτικούς θεσμούς ώστε να πάρει η ίδια την εξουσία, σαν πολιτικός θεσμός. Σαν Δήμος.

Η “παραζάλη” βέβαια αυτή της κοινωνίας είναι αποτέλεσμα μια τεράστιας και διαρκούςΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ επιχείρησης που κοστίζει στο εγχώριο και διεθνές σύστημα πολλά χρήματα και πόρους.

Εμείς ασκηθήκαμε στο να αναγνωρίζουμε τις πηγές αυτής της παραζάλης, τις αιτίες της, τις διαδρομές της. Τα πρόσωπά της -πρόσωπα στην κυριολεξία. Μάθαμε να αναγνωρίζουμε και την παραζάλη αλλά και τους “παραζαλιστές”. Είναι οι φορείς της παραζάλης. Κι έχουμε τέτοιους…ακόμα και κοντά μας. Ακόμα και πολύ κοντά μας…

Διότι ενώ αυτό πού έχουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε στους πολλούς, στην Ελληνική κοινωνία, πως αυτό που απαιτείται είναι θεσμικές – πολιτειακές αλλαγές, αλλαγές στο πολίτευμα, υπάρχουν φωνές που ακόμα επιμένουν να επικεντρώνουν στην οικονομία και αλλού και γίνονται έτσι η αιτία που τα λαϊκά αιτήματα είναι ακόμα οικονομικού και όχι πολιτικού και θεσμικού χαρακτήρα.

Αποχή και μακριά

 

Δεν χρειαζόμαστε αρχηγούς, ηγέτες και προέδρους. Και ούτε θα πρέπει να χρειαστούμε ποτέ.

Δεν μας χρειάζονταικάμερες και μικρόφωνα για να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Και αν χρειαστεί, πριν σταθούμε μπροστά σε αυτά τα εργαλεία της επιβολής της ολιγαρχίας, πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι για το ποιοι είμαστε και το πόσο ακλόνητες είναι οι Γνώσεις και οι απόψεις μας.Η δημοσιότητα δια των μέσων ενημέρωσης είναι όπλο της ολιγαρχίας.

Το δικό μας όπλο είναι ο άμεσος προφορικός λόγος στον κοινωνικό μας περίγυρο, στις παρέες και στις ομάδες μας, ακόμα και στο διαδίκτυο.

  • Κατά τα λεγόμενα έρχονται εκλογές κι έχει γεμίσει ο τόπος απο-κόμματα.
  • Κόμμα σημαίνει διαίρεση. Και διαίρεση σημαίνει διχασμός.
  • Δαίρεση και διχασμός σημαίνει αυτοπαγίδευση.
  • Κόμμα σημαίνει ολιγαρχικός/ιεραρχικός μηχανισμός. Όχι δημοκρατικός.

Δεν υπάρχει και ΔΕΝ θα γίνει ποτέ Δημο-κρατικό κόμμα στην Ελλάδα των χαζάρων πρακτόρων των Ρόθτσιλντ. Ο κοινοβουλευτισμός είναι μασονικής προέλευσης. Το κόμμα είναι ολιγαρχική εφεύρεση. Είναι ολιγαρχικό όπλο.

Το να συστήσει κόμμα ή να μπει σε κόμμα κάποιος που κάνει διαφωτισμό για την δημοκρατία, συνιστά την μεγαλύτερη ΠΑΓΙΔΑ για εκείνους που τον άκουσαν και τον πίστεψαν και αιτία για την παραζάλη τους …

Με λίγα λόγια :

Ο διαφωτισμός περί δημο-κρατίας, πολιτεύματος και θεσμών είναι το κύριο, και όχι τα περί οικονομίας… Η κοινωνία δεν μπορεί να δει καθαρά ακόμα πως το πρόβλημά της είναι πολιτικό και θεσμικό και ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να της το δείχνουμε συνεχώς.

ΟΧΙ κόμματα. Η παραζάλη προέρχεται από τα μέσα ενημέρωσης τα κόμματα και από το σύστημα γενικά αλλά τα πρόσωπά της έχουν “πιάσει στασίδι” ανάμεσά μας…

Είναι η δική μας βάρδια τώρα. δικαιωματικά να εδραιώσουμε τη Δημο-κρατία στις Κοινότητές μας.

 

 

Πηγή

 

Το παιχνίδι τελείωσε! Την Ιθάκη τη βρήκαμε … Ώρα να πληρώσουν ΟΛΟΙ οι υπόλογοι… Η Ν έ μ ε σ ι ς θα είναι φοβερή και τρομερή αυτή τη φορά! …

Οι υπογραφές για την απελευθέρωση της Φυλής έπεσαν και δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να ακυρωθούν!

 


ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ, ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ, ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ, ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ Ν’ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ Ν’ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ … ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ – ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ:

• ΥΒΡΙΣ
• ΑΤΙΣ
• ΝΕΜΕΣΙΣ
• ΤΙΣΙΣ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΝ … ΟΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ, ΘΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ!


«ΥΒΡΙΣ» :

ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΕΣΧΑΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ, ΕΚ ΤΩΝ ΣΚΙΩΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΛΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΩΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ…

ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΒΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΙΣΤΕ ΑΛΑΖΟΝΕΣ, ΒΙΑΙΟΙ, ΔΟΛΙΟΙ, ΨΕΥΔΕΣΤΕ, ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΔΙΚΙΑ, ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ, ΚΑΚΙΑ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ, ΔΕΙΞΑΤΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΕΝΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ (ΗΤΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΕΟΙ…) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ «ΥΒΡΗ» ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ!


«ΑΤΙΣ» :

ΘΟΛΩΣΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΑΓΡΙΑ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ [ΑΤΗΝ].

ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΤΥΦΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΜΕ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ – ΚΕΝΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΝΩ ΚΤΙΣΑΤΕ ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ …

ΛΟΓΩ ΑΦΡΟΣΥΝΗΣ, ΕΧΕΤΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ -ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ- ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ …

ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΥΣΙΑ …

ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ …

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΘΟΛΩΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΦΟΒΕΡΑ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΙ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΝΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ, ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ.. ΚΑΙ ΤΟ “ΦΙΔΙ” ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ (ΥΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ) …


«ΝΕΜΕΣΙΣ» :

ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ “ΝΕΜΕΙ”… Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ Ν’ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ,  ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΤΙΣΑΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ – ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ – ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ … ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΩΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΖΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ …

ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΕΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΔΙΟΔΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ – ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ DNA.

ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ, Θ’ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΦΩΣ -ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕ … ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ…

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ: «ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ»

ΤΗ «ΝΕΜΕΣΗ», ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ,
ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ …


«ΤΙΣΙΣ» :


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΥΓΥΡΙΣΤΟΥΝ…
ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ … ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΤΙΜΩΡΟΣ «ΤΙΣΙΣ», ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΝΕΜΕΣΗ» … ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΕΙ …

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ, ΘΑ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ …


ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

Θυμηθείτε :

“Θα μας νιώθεις μέσα στις εξελίξεις του κόσμου που σχεδίασαν για σένα αλλά δεν είναι ο πραγματικός. Θα μας βρίσκεις μέσα στα καλά νέα, από δω και μπρος, των οποίων είμαστε προάγγελοι. Βγες από το ψέμα και έλα μαζί μας στην Πραγματικότητα που δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Ποτέ πια σκοτάδι! Το θάνατο μάθαμε πως να τον νικάμε … κερδίζοντας τη Ζωή έξω από τη ‘λογική‘ που μας επέβαλλαν … Το πεπρωμένο μας όρκισε να παραδώσουμε έναν κόσμο πεντακάθαρο στα παιδιά μας και γι’ αυτό φροντίζουμε με αυταπάρνηση ν υ χ θ η μ ε ρ ό ν. Χτίζουμε τους νέους δρόμους. Βοηθήστε να νικήσουμε το χάος, φυτεύοντας λουλούδια στα παρτέρια”…

Η ουσιαστική εργασία αρχίζει τώρα
, για όλους όσους βρέθηκαν εδώ εθελοντικά, απορρίπτοντας τις υποσχέσεις ενός συστήματος που βουλιάζει σταδιακά από το βάρος των διαχρονικών του εγκλημάτων… Δύναμη και Φως σε όλους και όλες και μην ξεχνάτε : “Η  Ενότητα και η Γνώση είναι τα πιο ισχυρά όπλα μας στη μάχη για τη σωτηρία της Ανθρωπότητας. Ας μάθουμε λοιπόν να τα χρησιμοποιούμε σωστά και με σύνεση για ένα νέο, καλύτερο κόσμο, για εμάς και για όσους αγαπάμε! Έχουμε πλέον όλα τα “όπλα” που χρειάζονται γι’ αυτό… Ας σταματήσουμε όλοι μας να συντηρούμε το “χάος” και ας αρχίσουμε να εκδηλώνουμε το όραμα. Η κατάλληλη στιγμή είναι εδώ -και δεν θα περιμένει κανέναν…

 

 

Πηγή

Προβολές : 628


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα