Η νεολαία της ΝΙΚΗΣ εκθέτει ΝΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ!!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

Η νεολαία της ΝΙΚΗΣ εκθέτει ΝΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ!!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

12 Φεβρουαρίου, 2024 47 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,687
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου… Η νεολαία της ΝΙΚΗΣ του Νατσιού, τους πήρε χαμπάρι και… ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ!!!

 

Ανοιχτή Επιστολή προς τους Βουλευτές Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Νομού Σερρών:

“Θεωρούμε υποχρέωση που πηγάζει από τη βουλευτική σας ιδιότητα να ενημερώσετε τον λαό της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που τον εκπροσωπείτε, ασχέτως αν σας ψήφισε ή όχι, για τις προθέσεις σας, δηλαδή εάν επρόκειτο να υπερψηφίσετε, να καταψηφίσετε ή να απέχετε από το εν λόγω Νομοσχέδιο. Παρακαλούμε λοιπόν να μας ενημερώσετε ευθέως και ευθαρσώς, για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.”

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
1. Έρχεται το παρακάτω σχόλιο σ’ αυτή την ανάρτηση. Διαβάστε το προσεκτικά…
2. Παίρνω το θέμα της παραπομπής που αφορά στην νεολαία του κόμματος ΝΙΚΗ, το οποίο  θα διαβάσετε παρακάτω, και με το οποίο απαιτούν και καλώς απαιτούν απ’ όλα τα κόμματα και όλους τους βουλευτές της περιοχής, να ξεκαθαρίσουν την θέση τους πάνω στο νομοσχέδιο επικύρωσης της διαστροφής και της διάλυσης της Ελληνικής Κοινωνίας και Ελληνικής Οικογένειας…
3. Σίγουρα οι νεολαίοι της ΝΙΚΗΣ, δεν έγραψαν τυχαία την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ… 
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ…
4. Και εδώ έρχεται μια αποκάλυψη, που θα την αφήσω στην κρίση σας… γιατί την δική μου κρίση, την έχω βγάλει ένα χρόνο σχεδόν πριν, που πληροφορήθηκα την κάθοδο του Νατσιού στις εκλογές…
Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ…!!!
Και για του λόγου το αληθές, σχετικό φωτογραφικό υλικό, στο τέλος της ανάρτησης… 
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ, ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ … ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ…
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…
Σε ότι με αφορά, θα περιμένω τις ενέργειες της Νεολαίας της ΝΙΚΗΣ, την επομένη της ψηφοφορίας.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ανεξάρτητα της χειρίστης εικόνας που έχω και για τον Νατσιό και για το κόμμα του, οφείλω να συγχαρώ την Νεολαία του κόμματος, γιατί μ’ αυτή την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ τους, αν δικαιωθουν και απέχει το κόμμα τους από την ψηφοφορία του διεστραμμένου νομοσχεδίου, θα έχουν προσφέρει στην  Ελληνική Κοινωνία, ένα πολύτιμο δώρο…
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΤΣΙΟ… 
Αυτό όμως, θα το δούμε την Τετάρτη 15 2 24…
Υ.Γ.2. Η φωτογραφική σύνθεση και οι φωτογραφίες της ανάρτησης, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Αξιότιμες/οι  κυρίες/οι Βουλευτές,

Εν όψει της ψηφοφορίας στη Βουλή για τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων, θεωρούμε υποχρέωση που πηγάζει από τη βουλευτική σας ιδιότητα να ενημερώσετε τον λαό της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που τον εκπροσωπείτε, ασχέτως αν σας ψήφισε ή όχι, για τις προθέσεις σας, δηλαδή εάν επρόκειτο να υπερψηφίσετε, να καταψηφίσετε ή να απέχετε από το εν λόγω Νομοσχέδιο.

Οφείλετε να ενημερώσετε σχετικά τους πολίτες που σας εμπιστεύτηκαν, καθώς το θέμα είναι οξύτατα κοινωνικό και ηθικό, που δεν άπτεται των οποιοδήποτε «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», που κανένας έτσι κι αλλιώς δεν θίγει, αλλά απολύτως σχετικό με τη μορφή της ελληνικής κοινωνίας και την πορεία της από τώρα και στο εξής. Θα την υπερασπιστείτε, όπως είναι το καθήκον σας, θα «νίψετε τας χείρας σας» σαν Πόντιοι Πιλάτοι ή θα υπακούσετε στην όποια κομματική γραμμή;

Τα όποια επιχειρήματα περιττεύουν.

Όλα έχουν ειπωθεί και έχουν γίνει γνωστά.

Μένει να δούμε και την προσωπική σας στάση. Παρακαλούμε λοιπόν να μας ενημερώσετε ευθέως και ευθαρσώς, για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

 

 

Οι καταστροφές που επιδαψίλευσαν μέχρι τώρα τα κόμματα εξουσίας στην πατρίδα μας είναι γνωστές, αλλά εκεί υπήρχε το «άλλοθι» των αναπόδραστων πολιτικών ή οικονομικών συνθηκών.

 

Όμως στην παρούσα φάση, κι ενώ όλα γύρω μαυρίζουν, εντός κι εκτός Ελλάδος, το σύστημα εξουσίας βρίσκει τη στιγμή κατάλληλη να συνθλίψει και τον πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας, την οικογένεια.

 

Έχετε λοιπόν την ευκαιρία να δείξετε ότι προσωπικά δεν έχετε αποσυνδεθεί παντελώς από τον “λεγόμενο” κυρίαρχο λαό, την Εκκλησία και την κοινή λογική για χάρη των παρασκηνίων.

Αναμένουμε την απάντησή σας.

Οι τοπικές κοινότητες ΝΙΚΗΣ

Δράμας

Καβάλας

Ξάνθης

Ροδόπης

Έβρου

Σερρών

 

Πηγή

 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΩΣ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ.

Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε επισκεπτόμενοι το ιστολόγιο της ΝΙΚΗΣ, εδώ

 

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,687


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα