Η ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ, ΕΝΩ Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΙΝ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Η ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ, ΕΝΩ Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΙΝ ΠΟΛΙΤΕΣ.

3 Μαΐου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:591
Μοίρασέ το

 

Και τι σημαίνει αυτή η νόθευση της λαϊκής βούλησης; Βίαιη κατάργηση της δημοκρατίας.
Και τι σημαίνει βίαιη κατάργηση της δημοκρατίας; Πραξικοπηματική δικτατορία. 
Και πώς αντιδρούμε οι Έλληνες σε αυτήν την δικτατορία; Οι Έλληνες που «του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει».

  Αντιδρούμε ως εξής: δεν αντιδρούμε διότι δεν το καταλαβαίνουμε (ταπεινωτικό) ή το καταλαβαίνουμε αλλά πάλι δεν αντιδρούμε (μάλλον ταπεινωτικώτερο)…

 

Ένας λαός που γνωρίζει πλέον πως οι εκλογές είναι νοθευμένες, δηλαδή ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και έχει επιβληθεί ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και παραμένει ΑΠΑΘΗΣ, ή συνεχίζει να ψηφίζει, είναι ένας λαός, που του αξίζει να τον ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σε προηγούμενα άρθρα μας αναφερθήκαμε στην νοθεία στις εκλογές.
  Αυτή μπορεί να γίνεται με τρεις τρόπους:
α) μέσω των πολιτογραφημένων αλλοδαπών που υπολογίζονται στο 20% του εκλογικού σώματος. (βλέπε: ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ 2  https://politikathemata.wordpress.com/2012/05/03/eklogikh-nothia-2)    Πόσοι αυτοκτονικά αφελείς Έλληνες  έχουν συνειδητοποιήσει ότι τέτοιας τάξης ποσοστό είναι η σημερινή –όχι η αυριανή-  μοίρα τους, της νομιμοφανούς νόθευσης της πολιτικής βούλησής τους, από αλλοδαπούς που επηρεάζονται από ξένα συμφέροντα και υποκινήσεις και που δεν έχουν κανένα ουσιαστικό  κυριαρχικό δικαίωμα να ρυθμίζουν τις τύχες των Έλλήνων;
.
  β) μέσω, ενδεχομένως, κρατικών πρακτορίσκων που  ψηφίζουν στην θέση  ψηφοφόρων που έχουν αποβιώσει  (βλέπε ομοίως: https://politikathemata.wordpress.com/2012/05/03/eklogikh-nothia-2)-(αυτό θα μπορούσε να ελεγχθεί εύκολα, αν υπήρχε η πολιτική απόφαση, αλλά όχι βέβαια από αυτούς που το οργανώνουν) και τέλος
.
  γ) με άμεση νοθεία επί της εκλογικής διαδικασίας. Αυτή μπορεί να γίνεται εντός των εκλογικών κέντρων, για την οποίαν πολλοί μπορούν να περιγράψουν το πώς. Μπορεί όμως να γίνεται και μετά τα εκλογικά κέντρα στήν κεντρική επεξεργασία των στοιχείων.
Τις λεπτομέρειες τις έχουμε περιγράψει εδώ: ΟΙ …ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΕΡΙ ΝΟΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
.
  Στις προηγούμενες εκλογές  του 2009 και παλαιότερα, υπήρχαν στον ιστότοπο του υπουργείου εσωτερικών (http://ekloges.ypes.gr) τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα.
Δεν ήταν όμως δυνατή η άθροιση  αυτών από τον υπολογιστή του κάθε ψηφοφόρου μέσω διαδικτύου, διότι δεν υπήρχαν συνοπτικοί πίνακες.
Αυτό ακριβώς είναι και το στοιχείο που καταγγέλθηκε  και στο οποίο στηρίζεται η άποψη περί νοθείας.
  Υπάρχει η σκέψη ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει διότι θα το κατήγγειλαν τα κόμματα.
Αυτό είναι λάθος, διότι αν κάποιο κόμμα θελήσει να τα ελέγξει, συλλέγοντας το ίδιο  τα στοιχεία, θα πρέπει να επεξεργαστεί μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αριθμητικές τιμές, πράγμα πολύ δύσκολο.
   Αν πάλι ένα κόμμα με επαρκείς πόρους το κάνει και διαπιστώσει την νοθεία, δεν θα την καταγγείλει αν ένας συνδυασμός των ακολούθων συνθηκών συντρέχει (πού είναι απίθανο να μη συντρέχει):
  α)να γνωρίζει ήδη από πρίν, μαζί με άλλα κόμματα, γιά την νοθεία
β) να έχει ωφεληθεί από την νοθεία ή να μην έχει αδικηθεί ή  να έχουν αδικηθεί οι  ανταγωνιστές του (θεατρικοί ανταγωνιστές, συνάδελφοί του στην πραγματικότητα) και
γ) να απειλείται με αποκάλυψη σκανδάλων τού κόμματος ή των αρχηγών του, σκανδάλων πού θα σημάνουν την πολιτική τους καταστροφή.
.
  Σε ένα ευνομούμενο κράτος, απέναντι σε τέτοιες καταγγελίες θα αντιδρούσαν αμέσως, με το να διορθώσουν τίς ελλείψεις αυτές και έτσι να εξαλειφθεί κάθε υποψία σε βάρος της κυβέρνησης.
  Αντί λοιπόν στις εκλογές της 6/5/2012, να προσθέσουν σε εμφανές σημείο τους συνοπτικούς πίνακες πού έλειπαν, εξαφάνισαν ακόμα και τα μεμονωμένα αποτελέσματα ανά εκλογικό κέντρο, τα οποία προσέθεσαν κατόπιν εορτής, πολλές μέρες αργότερα, χωρίς βεβαίως συνοπτικούς πίνακες!
   Η ανάρτηση στο διαδίκτυο των αποτελεσμάτων των εκλογικών κέντρων, αναλυτικά και συνοπτικά, ταυτόχρονα με την εξέλιξη της καταμέτρησης, είναι μία διαδικασία ασφαλείας κατά του κινδύνου νοθείας, που δεν υποκαθίσταται ως προς την αποτελεσματικότητά της κατά κανέναν τρόπο από την εκ των υστέρων τοιχοκόλλησή τους στο πρωτοδικείο ή από την πιθανή έκδοση κάποια στιγμή στο μέλλον ενός CD-ROM προς πώληση.
  
Στην περίοδο της –υποτίθεται- πλήρους ηλεκτρονικής διαφάνειας στην δημόσια διοίκηση και ενώ τα κονδύλια για τις εταιρείες της πληροφορικής που έχουν αναλάβει τις εκλογές είναι πολύ μεγάλα, θέλουν να μας πείσουν ότι ήταν και είναι δύσκολο να αναρτήσουν έστω και μέσω ενός αρχείου excel όλα τα αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα, ομαδοποιημένα κατά εκλογική περιφέρεια, ανανεωνόμενα κατά – έστω και ωριαία- διαστήματα κατά την εξέλιξη της καταμέτρησης;
  (Έτσι πολλοί από τις εφορευτικές επιτροπές, γνωρίζοντας τα αποτελέσματα στα εκλογικά τους τμήματα, θα έλεγχαν απ’ ευθείας την ορθότητα των στοιχείων και ακόμα πιο πολλοί φιλύποπτοι θα έλεγχαν την ορθότητα των αθροισμάτων ανά εκλογική περιφέρεια  και κατ’ επέκταση και των τελικών ποσοστών των κομμάτων).
.
   Οι οποιεσδήποτε τυχόν δικαιολογίες γιατί δεν το έχουν κάνει, δεν μπορεί παρά να είναι γελοίες και θα τόνιζαν μόνο την βαριά σκιά της ενοχής.
  
Ενοχής για ποιό ακριβώς πράγμα; Για την νόθευση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Και τι σημαίνει αυτή η νόθευση της λαϊκής βούλησης; Βίαιη κατάργηση της δημοκρατίας.
Και τι σημαίνει βίαιη κατάργηση της δημοκρατίας; Πραξικοπηματική δικτατορία.
Και πώς αντιδρούμε οι Έλληνες σε αυτήν την δικτατορία; Οι Έλληνες που «του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει».
  Αντιδρούμε ως εξής: δεν αντιδρούμε διότι δεν το καταλαβαίνουμε (ταπεινωτικό) ή το καταλαβαίνουμε αλλά πάλι δεν αντιδρούμε (μάλλον ταπεινωτικώτερο)…

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 591


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα