Η ντροπή της συγκάλυψης! 75χρονος πασίγνωστος δικηγόρος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη για βιασμό 12χρονης αλλά δεν θα πάει ούτε μια μέρα στην φυλακή!!!!!!!!!!!!

Η ντροπή της συγκάλυψης! 75χρονος πασίγνωστος δικηγόρος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη για βιασμό 12χρονης αλλά δεν θα πάει ούτε μια μέρα στην φυλακή!!!!!!!!!!!!

4 Νοεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:682
Μοίρασέ το

 

 

“Κρύβουν” το όνομα του επειδή έχει “υψηλές” γνωριμίες.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι λόγω της μεγάλης ηλικίας του θα εκτίσει την ποινή του κατ΄ οίκον, ενώ του χορηγήθηκε αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε.

 

 

ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΩΝ…

Σαπίσαμε τόσο σ’ αυτή την ΚΩΛΟΧΩΡΑ;;;

Για την γνωστή ΠΟΡΝΗ της δικαστικής εξουσίας, ότι και να γράψει κανείς, λίγο θα είναι…

ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ, ΝΑ … ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ…

Αφού οι δικαστές και εισαγγελείς δεν πράττουν το χρέος τους, και εφαρμόζουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, ας αναλάβει ο λαός να αποδώσει την ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ;;;

 

 

Του Άρη Σπίνου


Ποινή κάθειρξης 10 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της ‘Αμφισσας στον 75χρονο, σήμερα, δικηγόρο από τη Λαμία ο οποίος είχε συλληφθεί το 2019 με την κατηγορία ότι προέβη κατ΄ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη.

Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό από όσα ο ίδιος επικαλέσθηκε και η απόφαση για την ενοχή του, τόσο των τακτικών δικαστών όσο και των ενόρκων, ήταν ομόφωνη.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο ίδιος αρνήθηκε τις πράξεις που του καταλογίζονται και επανέλαβε τον ισχυρισμό που είχε καταθέσει και στην ανάκριση, ότι πρόκειται «για προϊόν σκευωρίας της μητέρας της ανήλικης με σκοπό να του αποσπάσει χρηματικά ποσά», κάτι που δεν έπεισε το δικαστήριο.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι λόγω της μεγάλης ηλικίας του θα εκτίσει την ποινή του κατ΄ οίκον, ενώ του χορηγήθηκε αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε.

Το κορίτσι στην ηλικία των 11 ετών αποκάλυψε στη μητέρα της ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είχαν και οικογενειακές σχέσεις –ο πατέρας μάλιστα δούλευε ως κηπουρός στο εξοχικό – ασελγούσε πάνω της από την ηλικία των 8 ετών.

«Στην μαμά μου μίλησα πριν μερικούς μήνες όταν είδα στο κινητό της κάποια μηνύματα από τον. Ι.Χ. (τα πλήρης στοιχεία είναι στην διάθεση του edolio5) και κατάλαβα ότι της την έπεφτε και της έγραφε να βρεθούνε.

Επίσης της έγραφε να της δώσει λεφτά για να πάρουμε δώρα όπως λάπτοπ.
Τα δικά μου περιστατικά είχαν γίνει πιο παλιά…
Δεν έχει γίνει μόνο ένα πράγμα.
Αυτός με έχει πειράξει πολλές φορές.
Η πρώτη ήταν όταν πήγαινα στη δευτέρα ή στην τρίτη Δημοτικού.
Είχαμε πάει στο σπίτι του και είχαμε πάει πρώτοι μόνοι μας στην παραλία.
Εκεί μου έβγαλε το μαγιό και έβγαλε και το δικό του…» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανατριχιαστική του κατάθεση, ενώ περιέγραψε και άλλα περιστατικά στο αυτοκίνητο του γνωστού δικηγόρου.
Πάντως προκαλεί πολύ άσχημη εντύπωση ο τρόπος που η δικαιοσύνη χρησιμοποιεί 2 μέτρα και 2 σταθμά ως προς την αντιμετώπιση της υπόθεσης αυτής σχετικά με άλλες παρόμοιες.
Γιατί δεν δόθηκε το όνομα του στην δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη κατά την σύλληψη του ;
Γιατί δεν δίνεται τώρα μετά την πρωτόδικη απόφαση ;
Μήπως οι υψηλές γνωριμίες που έχει στην περιοχή αποτελούν πέπλο προστασίας ;  

 

Πηγή

Προβολές : 682


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα