Η Ντόρα, ... “αδερφή” του μισότρελλου συνταγματοκτόνου που παριστάνει τον πρωθυπουργό, το “ναυάγιο” στην Πύλο, κάποια αποτρόπαια δεδομένα... και τροφή για σκέψη...

Η Ντόρα, ... “αδερφή” του μισότρελλου συνταγματοκτόνου που παριστάνει τον πρωθυπουργό, το “ναυάγιο” στην Πύλο, κάποια αποτρόπαια δεδομένα... και τροφή για σκέψη...

25 Ιουνίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:803
Μοίρασέ το

 

Αλλά μιας και το ανοίξαμε το θέμα, κακώς η “αδερφή” του προδότη αμφισβητεί το μεταφυσικό στοιχείο, διότι ακόμα και σήμερα ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ, άσχετα αν γίνονται για να καλύψουν κακουργήματα!

Ζητώ δημοσίως και ειλικρινά συγγνώμη για την εικόνα. Ελπίζω να μην τρώτε κάποιοι – αλλά πάλι, όταν τρώμε καλό είναι να μη σερφάρουμε ταυτόχρονα στα Μέσα. Ας προσέχατε.
Δεν θα σχολιάσω την ίδια την ασυναρτησία που ξεστόμισε η… “αδερφή” του μισότρελλου συνταγματοκτόνου που παριστάνει τον πρωθυπουργό: “Το διαδίκτυο είναι η πιο σοσιαλιστική εφεύρεση μετά τη θρησκεία του Χριστού”.
Θα σχολιάσω όμως την ολοφάνερη συνάφεια κάποιων αποτρόπαιων δεδομένων.
Ως “εφεύρεση” εξηγείται μια χαρά το κολλητιλίκι της Μπακογιάννη με διάφορους μητροπολίτες παρέα με το στυγνό παράσιτο, τον βουλευτή που αγόραζε τσάμπα τα δάνεια του κοσμάκη και μετά έκανε πλιάτσικο.
Επίσης ως “εφεύρεση” εξηγείται και το αίσθημα δικαίου, η δικαιοσύνη που συνηθίζουν να επικαλούνται αυτά τα ΝεοΤαξίτικα φασιστοειδή, τη στιγμή που αν λειτουργούσε η “δικαιοσύνη” στην αποικία μας αυτό το πράγμα στη φωτογραφία δεν θα είχε γεννηθεί καν.
Η συμμορία Μητσοτάκη είναι η απόδειξη πως ο διαχρονικός ακραίος κρατικοδίαιτος παρασιτισμός αλλά και η ενδο-οικογενειακή σήψη, προκαλούν σοβαρό πνευματικό και νοητικό εκφυλισμό.
Δες κάτι κνώδαλο: “εφεύρεση” είναι το πυροβόλο όπλο, ας πούμε. Σαν αυτά που χρησιμοποιούν αυτοί που εκτελούν τα συμβόλαια θανάτου της φάρας σου εις βάρος κάποιων “ενοχλητικών” δημοσιογράφων.
Τον Τεμπονέρα, τον θυμάσαι;
Τον Μαυρίκη, τον πράκτορα του επαγγελματία προδότη, του μπαμπάκα σου;
Επίσης “εφεύρεση” είναι και η ηλεκτρική καρέκλα.
Αλλά μιας και το ανοίξαμε το θέμα, κακώς η “αδερφή” του προδότη αμφισβητεί το μεταφυσικό στοιχείο, διότι ακόμα και σήμερα ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ, άσχετα αν γίνονται για να καλύψουν κακουργήματα!
Όπως, ας πούμε, το γεγονός ότι το ναυάγιο στην Πύλο έγινε νύχτα, αλλά οι φωτογραφίες στα Πετσωμένα Μέσα δείχνουν το καράβι να τουμπάρει μέρα-μεσημέρι.
Θαύμα, θαύμα!
Επίσης οι φωτογραφίες και τα βίντεο μοιάζουν εκπληκτικά, μέχρι παραμικρής λεπτομέρειας, με ένα άλλο ναυάγιο έξω απ’ τη Λιβύη το 2016!
Πάλι θαύμα!
Και το συγκλονιστικότερο θαύμα: όχι μόνο μεταμορφώθηκαν τα “γυναικόπαιδα” σε τριαντάρηδες άντρες φορτωμένους με Mastercards και Smartphones, αλλά όταν τους βγάλανε απ’ τη θάλασσα ήταν όλοι τους κατάστεγνοι!
Προφανώς περπάτησαν πάνω στο νερό, σαν τον Χριστό του οποίου η θρησκεία είναι “σοσιαλιστική εφεύρεση”…
Είδατε, προσωπικά δεν αμφισβητώ το οπτικό υλικό των Πετσωμένων Μέσων. Το πιστεύω ευλαβικά.

 

Πηγή

Προβολές : 803


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα