Η ολοκληρωμένη έκθεση απαιτεί άμεσο τερματισμό της προτεραιότητας στους ηλικιωμένους για ενέσεις για τον COVID

Η ολοκληρωμένη έκθεση απαιτεί άμεσο τερματισμό της προτεραιότητας στους ηλικιωμένους για ενέσεις για τον COVID

13 Δεκεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:428
Μοίρασέ το

 

Πόσοι ακόμη άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν προτού οι εγκληματίες του COVID λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας;

 

Και στην Ελλάδα της διεφθαρμένης κυβέρνησης Μητσοτάκη και της διαπλεκόμενης Α- Δικαιοσύνης, όχι μόνο πέφτουν πρόστιμα στους άνω των 60, αλλά εξακολουθούν να διατηρούνται…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Την παρακάτω φάτσα, μην την ξεχνάτε…

Ορισμένοι ειδικοί στον τομέα έχουν συντάξει μια έκθεση που τεκμηριώνει τα ποσοστά θνησιμότητας που σχετίζονται με το «εμβόλιο» του κορωνοϊού Wuhan (COVID-19) σε όλο το νότιο ημισφαίριο. Οι πληροφορίες που περιέχει είναι τόσο καταδικαστικές που οι συγγραφείς ζητούν τώρα να σταματήσει άμεσα η ιεράρχηση των ηλικιωμένων για την πρώτη ένεση.  

Η έκθεση, με τίτλο «Η θνησιμότητα που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19 στο Νότιο Ημισφαίριο», συντάσσεται από τους Denis G. Rancourt, Marine Baudin, Joseph Hickey και Jérémie Mercier. Αποδεικνύεται, με βάση δεδομένα που συλλέχθηκαν από 17 διαφορετικές χώρες, ότι υπάρχει αιτιώδης σύνδεση μεταξύ πολλών από τις «αιχμές» που σημειώθηκαν στη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες και της ταχείας κυκλοφορίας των jabs για τον COVID μέσω του Operation Warp Speed.

 

Τα κράτη που μελετήθηκαν περιλαμβάνουν την Αργεντινή, την Αυστραλία, τη Βολιβία, τη Βραζιλία, τη Χιλή, την Κολομβία, τον Ισημερινό, τη Μαλαισία, τη Νέα Ζηλανδία, την Παραγουάη, το Περού, τις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Αφρική, το Σουρινάμ, την Ταϊλάνδη και την Ουρουγουάη, που αποτελούν το 9,1 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού και Το 10,3 τοις εκατό της παγκόσμιας ένεσης για COVID-19.

 

Αυτά τα έθνη και τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από αυτά καταδεικνύουν ποσοστό εμβολιασμού 1,91 ενέσεων ανά άτομο σε όλες τις ηλικίες. Τα δεδομένα καλύπτουν επίσης σχεδόν κάθε τύπο και κατασκευαστή εμβόλων COVID σε τέσσερις ηπείρους.

 

«Στις 17 χώρες, δεν υπάρχουν χρονικά δεδομένα για τη θνησιμότητα από κάθε αιτία (ACM) για οποιαδήποτε ευεργετική επίδραση των εμβολίων κατά του COVID-19», αναφέρει η έκθεση. “Δεν υπάρχει χρονική συσχέτιση μεταξύ του εμβολιασμού κατά του COVID-19 και οποιασδήποτε αναλογικής μείωσης του ACM. Συμβαίνει το αντίθετο.”

 

“Και οι 17 χώρες έχουν μεταβάσεις σε καθεστώτα υψηλού ACM, που συμβαίνουν όταν αναπτύσσονται και χορηγούνται τα εμβόλια για τον COVID-19. Εννέα από τις 17 χώρες δεν έχουν ανιχνεύσιμη περίσσεια ACM κατά την περίοδο περίπου ενός έτους μετά την κήρυξη της πανδημίας στις 11 Μαρτίου 2020 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), μέχρι να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια (Αυστραλία, Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, Παραγουάη, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Σουρινάμ, Ταϊλάνδη, Ουρουγουάη).

 

(Σχετικό: Ένας συγκλονιστικά υψηλός αριθμός νέων πεθαίνουν από καρκίνους “turbo” ως αποτέλεσμα του “εμβολιασμού” για τον COVID.)

 

Κάθε νέα «ενισχυτική» βολή έφερνε ακόμα περισσότερους θανάτους

Στο νότιο ημισφαίριο, το οποίο έχει αντίθετες εποχές από αυτές του βόρειου ημισφαιρίου, υπήρξαν πρωτοφανείς αιχμές στο ACM που σημειώθηκαν τη θερινή περίοδο αυτών των χωρών το 2022, η οποία κορυφώνεται μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου. Αυτές οι κορυφές συγχρονίστηκαν ή προηγήθηκαν αμέσως με την ταχεία κυκλοφορία των βολών “ενισχυτών” για τον COVID, οι οποίες άρχισαν να φτάνουν περίπου ένα χρόνο μετά την απελευθέρωση της αρχικής σειράς δόσεων.

 

“Ο συγχρονισμός μεταξύ των πολλών κορυφών στο ACM (σε 17 χώρες, σε 4 ηπείρους, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες ηλικιωμένων, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές) και των σχετικών ταχέων αναμνηστικών κυκλωμάτων επιτρέπει αυτό το σταθερό συμπέρασμα σχετικά με την αιτιότητα και τον ακριβή ποσοτικό προσδιορισμό της τοξικότητας του εμβολίου COVID-19 .” αναφέρει η έκθεση.

 

Όπως πολλοί προειδοποιούν εδώ και αρκετό καιρό, η έκθεση εξηγεί περαιτέρω ότι ο συνολικός κίνδυνος θανάτου από τρύπημα για τον COVID είναι πολύ, πολύ υψηλότερος από ό,τι ισχυρίστηκε στις κλινικές δοκιμές Big Pharma που παρουσιάστηκαν στις κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές ως απόδειξη ότι Οι λήψεις είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές, κάτι που τώρα γνωρίζουμε ότι δεν είναι.

 

«Ο συνολικός κίνδυνος θανάτου που προκαλείται από την ένεση με τα εμβόλια COVID-19 σε πραγματικούς πληθυσμούς, που προκύπτει από την υπερβολική θνησιμότητα από όλες τις αιτίες και τη συγχρονικότητά της με την κυκλοφορία, είναι παγκοσμίως διάχυτος και πολύ μεγαλύτερος από ό,τι αναφέρεται στις κλινικές δοκιμές, την παρακολούθηση ανεπιθύμητων ενεργειών και την αιτία- στατιστικά στοιχεία θανάτου από πιστοποιητικά θανάτου, κατά τρεις τάξεις μεγέθους (1.000 φορές μεγαλύτερη).

 

Από αυτό, οι συγγραφείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια δεν πρέπει να δίνονται σε ηλικιωμένους, αλλά γιατί μόνο αυτή η ηλικιακή ομάδα; Λένε ότι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι νεότεροι πρέπει να γίνονται με βίαιες ενέσεις, αλλά ότι οι ηλικιωμένοι πρέπει να γλιτώσουν; Γιατί χρειάζεται αυτή η διάκριση;

 

Η έκθεση καθιστά απολύτως σαφές ότι τα εμβόλια για τον COVID είναι τοξικά για όλους και ότι δεν σώζουν ζωές , περιγράφοντάς τα ως «θανατηφόρους τοξικούς παράγοντες». Δεν θα έπρεπε τότε να αποσυρθούν εντελώς από την αγορά και να μην δίνονται πλέον σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένων των νέων;

 

Η έκθεση δηλώνει επίσης ότι τα ευρήματά της “είναι οριστικά”, που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον αντικείμενο συζήτησης.

Οι συνειρμοί, εξηγεί, είναι πολυάριθμοι και συστηματικοί, «και δεν υπάρχουν αντιπαραδείγματα». Δεν αποκαλύφθηκε κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει ότι υπάρχουν καθόλου οφέλη από το να τρυπηθείς για τον COVID.

 

«Εάν τα εμβόλια εμπόδισαν τη μετάδοση, τη μόλυνση ή τη σοβαρή ασθένεια, τότε θα πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στη θνησιμότητα μετά την κυκλοφορία των εμβολίων, όχι αυξήσεις, όπως σε κάθε παρατηρούμενη ηλικιακή ομάδα που υποβάλλεται σε ταχεία κυκλοφορία αναμνηστικών», αναφέρει περαιτέρω. «Και, η θνησιμότητα δεν θα αυξηθεί μόνο όταν κυκλοφορούν τα εμβόλια, όπου δεν υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα πριν από την κυκλοφορία του εμβολίου».

 

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού κατά του COVID-19 προκάλεσαν την προσωρινά σχετιζόμενη υπερβολική θνησιμότητα στις 17 χώρες της παρούσας μελέτης και σε άλλες χώρες που μελετήθηκαν μέχρι σήμερα… συμπεραίνουμε με υψηλό βαθμό βεβαιότητας ότι Η παρακολούθηση των επιπτώσεων, οι αναφορές κλινικών δοκιμών και τα στατιστικά του πιστοποιητικού θανάτου υποτιμούν πολύ τη θανατηφόρα τοξικότητα των ενέσεων».

 

Πόσοι ακόμη άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν προτού οι εγκληματίες του COVID λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας;

 

Μάθετε περισσότερα στο Genocide.news .

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

 

Correlation-Canada.org

 

Correlation-Canada.org

 

NaturalNews.com

 

Πηγή

Προβολές : 428


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα