Η Ουάσιγκτον διοικείται από πληρεξούσιους του Ισραήλ!!!

Η Ουάσιγκτον διοικείται από πληρεξούσιους του Ισραήλ!!!

9 Δεκεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:339
Μοίρασέ το

 

Λίγοι εκτός της ίδιας της κυβέρνησης είναι πιθανό να γνωρίζουν τον βαθμό στον οποίο το κράτος του Ισραήλ και το εγχώριο λόμπι-θυγατρικό του που λειτουργεί από την Ουάσιγκτον και η Νέα Υόρκη έχει διαφθείρει το πολιτικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών, σε σημείο που η καλλιέργεια και η δυνατότητα για το εβραϊκό κράτος στις φιλοδοξίες της να κυριαρχήσει σε μεγάλο μέρος της Μέσης Ανατολής έχει γίνει ουσιαστική πολιτική των ΗΠΑ.

 

 

Philip Giraldi

Οι Αμερικανοί παραμένουν σε μεγάλο βαθμό σε άγνοια σχετικά με τον βαθμό στον οποίο η ξένη επιρροή διαπερνά την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν αναφέρεται στους δόλιους ισχυρισμούς της Χίλαρι Κλίντον ότι η Ρωσία έχει παρέμβει ουσιαστικά στις αμερικανικές εκλογές.

Η πραγματική απειλή προέρχεται από άλλο.

Λίγοι εκτός της ίδιας της κυβέρνησης είναι πιθανό να γνωρίζουν τον βαθμό στον οποίο το κράτος του Ισραήλ και το εγχώριο λόμπι-θυγατρικό του που λειτουργεί από την Ουάσιγκτον και η Νέα Υόρκη έχει διαφθείρει το πολιτικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών, σε σημείο που η καλλιέργεια και η δυνατότητα για το εβραϊκό κράτος στις φιλοδοξίες της να κυριαρχήσει σε μεγάλο μέρος της Μέσης Ανατολής έχει γίνει ουσιαστική πολιτική των ΗΠΑ.

 

Καθώς οι ανταλλαγές γύρω από τις πρόσφατες μάχες στη Γάζα, που δικαίως αναφέρονται ως έγκλημα πολέμου και εθνοκάθαρση, ίσως ακόμη και τα πρώτα βήματα σε μια προγραμματισμένη γενοκτονία, καταδεικνύουν ότι ακόμη και όταν οι ΗΠΑ διακυβεύονται πραγματικά συμφέροντα, το Ισραήλ πιστεύει ότι έχει την εξουσία να πει «όχι», στο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

 

Η επίθεση στη Γάζα και η συνεχιζόμενη δολοφονία δεκάδων χιλιάδων Παλαιστινίων ξεκίνησαν ξανά την Παρασκευή μετά από μια εβδομάδα παύσης για ανταλλαγές ομήρων/κρατουμένων. Θα συνεχιστεί και η Ουάσιγκτον είναι συνένοχος στους θανάτους, καθώς έχει θωρακίσει πολιτικά την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου ό,τι κι αν κάνει, ενώ παράλληλα εξοπλίζει και χρηματοδοτεί τις ισραηλινές ενέργειες.

 

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν είπε κάποτε ότι «εμείς οι Εβραίοι ελέγχουμε την Αμερική».

Πράγματι, η ισραηλινή κυριαρχία των «ανόητων στο λόφο» στο DC έχει επινοηθεί, καλλιεργηθεί και διατηρηθεί προσεκτικά.

 

 

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τακτική βιασύνη προς την πόρτα του Ισραήλ όποτε το Κογκρέσο βρίσκεται σε διάλειμμα. Δεν έχει αναφερθεί ευρέως πώς μεγάλες φουρνιές μέλη του Κογκρέσου συνήθως σε χωριστές ομάδες από κάθε μεγάλο κόμμα ταξιδεύουν στο Ισραήλ με όλα τα έξοδα πληρωμένα ταξίδια όπου τους κερνούν και τους δειπνούν και τους υποβάλλονται σε γύρο μετά τον γύρο παρουσιάσεων που τρυπώνουν στα άλλα άδεια. τους. αρετές του Ισραήλ και τι αντιπροσωπεύει.

 

 

Αυτή είναι προπαγάνδα σε συνδυασμό με κατήχηση στα καλύτερά της με πολλά «γεγονότα» που παρουσιάζονται από τους ομιλητές που κατασκευάζονται βολικά για να υποστηρίξουν τη διαρκή θυματοποίηση του Ισραήλ και να κρύψουν το γεγονός ότι το Ισραήλ αποτελεί στρατηγική ευθύνη για τις ΗΠΑ παρά πραγματικό σύμμαχο ή περιουσιακό. στοιχείο. Ούτε είναι δημοκρατία. Είναι μια φόρμουλα προσομοίωσης και ψεύδους που λειτούργησε με τους Εβραίους αξιωματούχους στο Πεντάγωνο υπό τον Τζορτζ Μπους για να προκαλέσει έναν πόλεμο κατά του Σαντάμ Χουσεΐν που σκότωσε ένα εκατομμύριο Ιρακινούς και κόστισε στους φορολογούμενους των ΗΠΑ σχεδόν 2 τρισεκατομμύρια δολάρια .

 

 

Τα ταξίδια στο Ισραήλ χρηματοδοτούνται από την «εκπαιδευτική» θυγατρική της Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων Αμερικής-Ισραήλ (AIPAC) που ονομάζεται American Israel Education Foundation (AIEF).

 

 

Θα μπορούσε κανείς να εύλογα να αναρωτηθεί γιατί ένας οργανισμός που συνδέεται με την AIPAC, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του στον ιστότοπό του ότι έχει την «αποστολή» να «…ενισχύει, προστατεύει και προωθεί τη σχέση ΗΠΑ-Ισραήλ με τρόπους που ενισχύουν την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ». θα πρέπει να είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει την μαζική μετανάστευση των δημιουργών του Κογκρέσου για την προώθηση των ισραηλινών συμφερόντων χωρίς να χρειάζεται να εγγραφεί σύμφωνα με τον Νόμο για την Εγγραφή ξένων πρακτόρων (FARA) ως πράκτορας της κυβέρνησης του εβραϊκού κράτους;

 

 

Η απάντηση είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή. Το Κογκρέσο και το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν διαφθαρεί τόσο πολύ από φιλοϊσραηλινό χρήμα και άλλες εκδηλώσεις εβραϊκής εξουσίας που δεν εφαρμόζουν τον νόμο όταν πρόκειται για το Ισραήλ. Τα φλεβικά πλάσματα στο Κογκρέσο είναι ένα μεγάλο μέρος του γιατί συμβαίνει αυτό.

 

Και τα ταξίδια είναι δομημένα με τρόπο που αποθαρρύνει κάθε ουσιαστική συζήτηση για πραγματικά ζητήματα που επηρεάζουν τις δύο χώρες.

 

 

Η ανταμοιβή είναι εξαιρετική από τη σκοπιά του Ισραήλ, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να χρησιμοποιούν ως,σύμφωνα με τα ίδια τα λόγια του Νετανιάχου, μια σχεδόν απεριόριστη πηγή χρημάτων και από μια χώρα που βρίσκεται σε θλίψη, μια «Αμερική [αυτό] είναι κάτι που μπορεί να κινηθεί πολύ εύκολα. , μετακινήστε το προς τη σωστή κατεύθυνση» διαθέτοντας «έναν εγγενώς αμφιλεγόμενο λαό».

Ένα ιδιαίτερα κωφό πρόσφατο ταξίδι στο Ισραήλ έλαβε χώρα το 2019.

 

 

Μετά από δύο βαριά αναφερόμενες μαζικές δολοφονίες στο Ντέιτον και το Ελ Πάσο που αποδόθηκε τόσο από τα μέσα ενημέρωσης όσο και από τους δημοκρατικούς σε «ρατσισμό», ένας ανώτερος βουλευτής των ΗΠΑ, ηγήθηκε μιας αντιπροσωπείας 41 των συναδέλφων του στο Δημοκρατικό Κόμμα και των συζύγων του σε ένα πολυτελές ταξίδι μιας εβδομάδας με πλήρη πληρωμή στο Ισραήλ, το οποίο είναι μια από τις λίγες χώρες στον κόσμο που ορίζει την πλήρη υπηκοότητά της ως θέμα φυλής και θρησκείας και που ήταν εκείνη την εποχή. όπως τώρα επικρίνεται ευρέως για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

 

Ο αρχηγός της πλειοψηφίας του Σώματος Steny Hoyer από το Μιλαντ ηγήθηκε της πλειοψηφίας εκδρομής, έχοντας κάνει το προσκύνημα στο Ισραήλ περισσότερες από δεκαπέντε φορές.

 

« Είμαι στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχω σε τόσους πολλούς Δημοκρατικούς της Βουλής στο Ισραήλ για να επιβεβαιώσουμε την υποστήριξή μας σε έναν κρίσιμο σύμμαχο των ΗΠΑ και να συνεχίσω να μαθαίνω για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τον Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή», είπε.λίγο πριν αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ.

Άλλοι πολιτικοί σε πολιτειακό επίπεδο ακολούθησαν το παράδειγμα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης πηγαίνοντας στο Ισραήλ για να φιλήσουν το δαχτυλίδι του Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

 

Ο κυβερνήτης Ρον ΝτεΣάντης της Φλόριντα, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία, έχει υπερβάλει τα όρια εκφράζοντας την αγάπη του για το εβραϊκό κράτος.

 

Μετέφερε ολόκληρο το υπουργικό του συμβούλιο στην Ιερουσαλήμ για να δημοσιοποιήσει τη νομοθεσία του για την καταπολέμηση αυτού που θεωρεί αντισημιτισμό και το ακολούθησε με την απαγόρευση των παλαιστινιακών φοιτητικών μελών στα κρατικά πανεπιστήμια. Αντιτίθεται επίσης στο να επιτραπούν οι Παλαιστίνιοι μετανάστες να εισέλθουν στις ΗΠΑ επειδή είναι «αντισημίτες».

 

Πιο πρόσφατα, ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ έκανε το ταξίδι προσκυνήματος και το γραφείο του δημοσίευσετα σχόλιά τουσχετικά με το πόσο υπέροχο είναι το Ισραήλ.

 

Έγραψε την καρδιά του, πράγμα που σημαίνει ότι το σημείωμα είναι εντελώς ψεύτικο και επινοημένες μαλακίες που δεν δείχνουν καθόλου συμπάθεια για τις δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνια θύματα: «Καθώς αναλογίζομαι τους εξαιρετικούς ανθρώπους που μόλις συνάντησα σήμερα στο Ισραήλ, μου θυμίζουν των βαθιών δεσμών μεταξύ της πατρίδας. μου και αυτής της χώρας. Μια χώρα που αντιμετωπίζει πολλές σκοτεινές στιγμές στο παρελθόν, και σίγουρα βρίσκεται σε μία τώρα.

 

Αλλά μέσα σε αυτόν τον σημερινό αγώνα ενάντια στους τρομοκράτες υπάρχουν ιστορίες αφάνταστου ηρωισμού — και ανείπωτης τραγωδίας.

 

Θλίβομαι με οικογένειες σε πένθος, συναντήθηκα με νέους στρατιώτες φρέσκους από κατάβαση βομβών και πεδία μάχης και κάθισα με ηγέτες που φέρουν την ευθύνη να απαντήσουν σε όλα αυτά. Παρά τη φρίκη, αυτό που είδα και άκουσα από τον λαό του Ισραήλ ήταν μια βαθιά αίσθηση ανθεκτικότητας.

 

Μια δέσμευση για την κοινότητα και τον κοινό σκοπό, ειδικά σε αυτές τις πιο δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι το ισραηλινό πνεύμα. Και είναι επίσης το πνεύμα της Καλιφόρνιας…”

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία της Κρίστας εμφανίστηκε πρόσφατα στο εβραϊκό κράτος για να φιλήσει το δαχτυλίδι και αναμένουμε ότι η Νίκη Χείλι θα φτάσει σύντομα υποκλίνοντας και ξύνοντας, ιδιαίτερα καθώς είναι εβραϊκά χρήματα που τιμούν το πάθος της για το Ισραήλ που επιτίθεται στην εκστρατεία. .

 

Και υπάρχει πολλή αγάπη ακόμη και σε γραφειοκρατικό επίπεδο σε μια σειρά από κράτη για να διασφαλιστεί ότι το Ισραήλ παίρνει αρκετά αμερικανικά χρήματα.

 

Σε ορισμένες πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Βιρτζίνια Ισραήλ, έχουν χρηματοδοτηθείεμπορικές προμήθειες που έχουν ωφελήσει τις ισραηλινές επιχειρήσεις και επενδυτές πολύ περισσότερο από τους ντόπιους εργαζόμενους ή εταιρείες.

 

Στη Βιρτζίνια η επιτροπή στελεχώνεται από Αμερικανούς Εβραίους και Ισραηλινούς, παρόλο που χρηματοδοτείται από το κράτος.

Η ισραηλινή εξουσία στο Κογκρέσο αντανακλάται επίσης σε δισεκατομμύρια φορολογικά δολάρια που ρέουν από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ στο εβραϊκό κράτος κάθε χρόνο, παρά το γεγονός ότι το Ισραήλ είναι μια πλούσια χώρα.

 

Επίσης, θα μπορούσε κανείς να εξετάσει την ύπτια συμπεριφορά του Λευκού Οίκου έναντι του Νετανιάχου και το μεγάλο ποσοστό διορισμών σε ανώτερα επίπεδα προσωπικού που δίνονται σε Εβραίους.

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε το σπίτι στον Νετανιάχου μεταφέροντας την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, εγκρίνοντας την προσχώρηση των Υψιπέδων του Γκολάν και δίνοντας στην ισραηλινή κυβέρνηση το ελεύθερο χέρι να «αντιμετωπίσει» τις παράνομες κατεχόμενες παλαιστινιακές περιοχές στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα. έχει προκαλέσει χιλιάδες συλλήψεις Αράβων χωρίς δίκη.

 

Ο Πρεσβευτής του Τραμπ στο Ισραήλ ήταν ο δικηγόρος του Ντέιβιντ Φρίντμαν, ο οποίος πέρασε τέσσερα χρόνια καλύπτοντας τον Ισραήλ και εκπροσωπούσε τα συμφέροντά του και όχι των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Ο Μπάιντεν αναμφισβήτητα τα κατάφερε ακόμη χειρότερα καθώς έγινε συνένοχος σε εγκλήματα πολέμου, επιτρέποντας στον Νετανιάχου και την ομάδα των εγκληματιών του να διαπράξουν μια αναπτυσσόμενη γενοκτονία στη Γάζα.

Κάποιος πρέπει να εξετάσει πώς η δύναμη του Λόμπι έχει επηρεάσει τις αποφάσεις των ανώτερων στελεχών που προέρχονται από τον Λευκό Οίκο προς όφελος του Ισραήλ, επειδή εκεί διαμορφώνεται η εξωτερική πολιτική. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προσωπικά θεωρεί τον εαυτό του «σιωνιστή».

 

Ο Επιτελάρχης του Προέδρου και οι τρεις κορυφαίοι αξιωματούχοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ήταν Εβραίοι Σιωνιστές. Οι Εβραίοι ηγούνται επίσης του Υπουργείου Οικονομικών, της Εσωτερικής Ασφάλειας, του Γραφείου Εθνικής Πληροφοριών, του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και του αναπληρωτή διευθυντή στη CIA.

 

Σχετικά με κάποια άλλα ραντεβού που μυρίζουν πολύ άσχημα, ξεχωρίζουν δύο πρόσφατες ιστορίες. Το πρώτο, με τίτλο «Ο άνθρωπος του Τελ Αβίβ στην Ουάσιγκτον» , προέρχεται από τον δημοσιογράφο Τζέιμς Κάρντεν.

 

Αφορά τον Amos Hochstein, ο οποίος φέρεται να έχει επιλεγεί ως ανώτερος σύμβουλος του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για διαβουλεύσεις με κορυφαίους Ισραηλινούς αξιωματούχους προκειμένου να μεσολαβήσει μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου.

 

Ο Hochstein είναι μια περίεργη επιλογή καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιερουσαλήμ και είναι Εβραίος Ισραηλινός-ΗΠΑ με διπλή υπηκοότητα που υπηρέτησε στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και ο οποίος εξακολουθεί να έχει μητέρα και πατέρα στο Ισραήλ.

 

Μετακόμισε στην Ουάσιγκτον μετά τη στρατιωτική θητεία και ξεκίνησε την ασυνήθιστα γρήγορη άνοδό του στα ανώτατα επίπεδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ξεκινώντας με μια επιτελική θέση για τον Εβραίο βουλευτή Sam Gejdenson και στη συνέχεια ως Διευθυντής Επιτελείου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Δεν είναι σαφές πώς απέκτησε άδεια ασφαλείας λόγω του ιστορικού του, αλλά προφανώς του ανατέθηκαν εξαιρετικά ευαίσθητες εργασίες.

 

Ο Carden επικαλείται τη λιβανέζικη πηγή ειδήσεων L ‘Orient , η οποία ανέφερε ότι ο Hochstein, ως υπάλληλος του Κογκρέσου τη δεκαετία του 1990, συναντήθηκε με έναν αξιωματούχο του ιρακινού υπουργείου Εξωτερικών για να συζητήσουν ένα σχέδιο επανεγκατάστασης Παλαιστινίων στο Ιράκ με αντάλλαγμα την ελάφρυνση των κυρώσεων. Αυτό το υπόβαθρο υποδηλώνει ότι ο Hochstein είναι λίγο ειδικός στην απομάκρυνση Παλαιστινίων από το Ισραήλ.

 

Μετά από αυτή τη δουλειά, ο Χόχσταϊν εντάχθηκε στην κυβέρνηση Ομπάμα, και τελικά τοποθετήθηκε επικεφαλής του ενεργειακού χαρτοφυλακίου στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ένα εκπληκτικό άλμα στη θέση ενός άνδρα που χαρακτηρίστηκε ως «ο αγαπημένος τύπος ενέργειας του Μπάιντεν » που φαίνεται να μην έχει πτυχίο κολεγίου. Και τι γίνεται με ένα βιογραφικό σκίτσο που αναφέρει τα συμφέροντα ιδιοκτησίας του Hochstein σε δύο εστιατόρια στην Ουάσιγκτον και έναν κινηματογράφο;

 

Και μετά, είναι η απόκτηση μιας καλά αμειβόμενης θέσης στο διοικητικό συμβούλιο του ουκρανικού κρατικού γίγαντα πετρελαίου και φυσικού αερίου Naftogaz, που αποπνέει θετικά μια μυρωδιά Hunter Biden; Και αναφέρθηκε ότι νωρίς στην κυβέρνηση Μπάιντεν, ο Χόχσταϊν ήταν η επιλογήτου προέδρου για να ηγηθεί των προσπαθειών για το μπλοκάρισμα ή την καταστροφή του αγωγού Nord Stream 2, ο οποίος πιθανώς θα ενίσχυε μεταξύ άλλων τα δικά του πιθανά οικονομικά συμφέροντα σε ουκρανικές εταιρείες ενέργειας.

Ο Carden θέτει επίσης το μεγάλο ερώτημα, το οποίο είναι “Πώς θα μπορούσε κάποιος από το (αδιαφανές) υπόβαθρο του Hochstein να θεωρηθεί ως έντιμος μεσίτης στη Μέση Ανατολή;” Ο ίδιος απαντά σε αυτό με το «Δεν είναι» και στη συνέχεια εξηγεί: «Η πρακτική του διορισμού ξένων υπηκόων σε ευαίσθητες θέσεις δημόσιας εμπιστοσύνης είναι εξωφρενικά ακατάλληλα και οδηγεί, αναπόφευκτα, σε υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων των ΗΠΑ.

 

Καθώς ο Μπάιντεν και το επιτελείο του που αγόρασε και πλήρωσε πολιτικούς διορισμένους μας παρασύρει όλο και πιο βαθιά σε δύο πολέμους 5.000 μίλια μακριά από τις ακτές μας, η καταστροφική επιρροή των ξένων υπηκόων στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ είναι ένας κίνδυνος που πρέπει να αφυπνίσει. ο αμερικανικός λαός. .»

Στην ανάλυση εμπειρογνωμόνων θα πρόσθετα ότι η ονομασία ενός Ισραηλινού ως απεσταλμένου των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση ενός άκρως χειραγωγικού Ισραήλ είναι εντελώς παραληρηματικό.

 

Ο Χόχσταϊν θα κλίνει σθεναρά προς τον όφελος της χώρας του, που είναι το Ισραήλ, και όσον αφορά την ενέργεια, υπάρχουν μεγάλα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου ακριβώς έξω από τις ακτές της Γάζας, τα οποία θα έπεφταν στα χέρια των Ισραηλινών εάν οι Γάζες εξαλειφθούν πλήρως. .

 

Τα χωράφια αξίζουν πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του τι θα επινοήσει ο Hochstein για να τα παραδώσει στους Εβραίους συμπατριώτες του, ωφελώντας παράλληλα τα δικά του συμφέροντα.

Η άλλη ιστορία είναι παρόμοια στο ότι δείχνει γιατί δεν πρέπει να στείλετε Ισραηλινούς ή ακόμα και Αμερικανοεβραίους που αισθάνονται πολύ έντονα για το Ισραήλ να αντιμετωπίσουν την ισραηλινή κυβέρνηση ή ακόμα και εκεί κοντά στη Μέση Ανατολή.

Το λέω αυτό όχι για να τους τιμωρήσω επειδή είναι Εβραίοι, αλλά για να αποφύγω να τους βάλω σε καταστάσεις όπου υπήρχε τεκμήριο σοβαρής πιθανής σύγκρουσης συμφερόντων.

 

Ένας πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος των ΗΠΑ που ταιριάζει σε αυτό το προφίλ αντιμετωπίζει αντιδράσεις αφού πιάστηκε σε βίντεο που περιλαμβάνεται στον σύνδεσμο ναπαρενοχλεί επανειλημμένα έναν πωλητή τροφίμων halal στη Νέα Υόρκη και να ζητά επιθετικά τον θάνατο περισσότερων παιδιών από τη Γάζα.

 

Ο Stuart Seldowitz υπηρέτησε προηγουμένως ως αναπληρωτής διευθυντής του Γραφείου Ισραήλ και Παλαιστινιακών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου πρέπει να είχε πολύ πλάκα όταν ήταν κοντά του.

 

Πώς ένας άνθρωπος σαν αυτόν αποκτά ανώτερο διπλωματικό αξίωμα που ασχολείται με τη Μέση Ανατολή; Λοιπόν, η μόνη απάντηση πρέπει να είναι ότι του δίνεται η δουλειά ακριβώς επειδή είναι Εβραίος και θα κάνει το «σωστό» για το κράτος του Ισραήλ.

 

Και αναρωτιέστε γιατί η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ μπορεί να χαρακτηριστεί ευγενικά ως «εντελώς μπερδεμένη»; Δεν έγινε τυχαία!

 

Πηγή

Προβολές : 339


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα