«Η Ουκρανία είναι το κεφάλι του φιδιού»... δηλώνει ο Riccardo Bosi, π. Διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων της Αυστραλίας!

19 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:645
Μοίρασέ το

 

Είναι λίγο, κάτι σαν να λέμε ότι η Ρωσία εισβάλλει στον εαυτό της. Αυτό, και πραγματικά τίποτα περισσότερο, συμβαίνει.

Ένα άλλο πράγμα που δεν είναι αδιάφορο, είναι ότι η Ουκρανία είναι το κέντρο του Βαθέως Κράτους, κι ως εκ τούτου αυτό που κάνει ο Πούτιν είναι να κόβει το κεφάλι του φιδιού.

Μόλις καταληφθεί η Ουκρανία, τελείωσε.

 

 

 

Όλα θα αποδειχθούν στην πορεία…

Μέχρι τώρα, οι πολεμικές επεμβάσεις του Πούτιν, είναι δίκαιες και χειρουργικές… αν ήθελε να ισοπεδώσει το κεφάλι του φιδιού, θα το είχε κάνει… έχει τη δύναμη για να το πράξει…

Η πορεία θα δείξει πολλά…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η Ουκρανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος,
δεν έχει διεθνώς αναγνωρισμένα σύνορα…
»
Riccardo Bosi…

 

Μια πραγματικότητα, αφού η Ουκρανία δεν έχει καταθέσει ποτέ και σε κανέναν Διεθνή Οργανισμό καθορισμό συνόρων της, την οποία πραγματικότητα αποφεύγουν “εντέχνως”, με θλιβερά ψέματα όλοι οι “αναλυτές” και κυρίως οι “διεθνολόγοι πανεπιστημιακοί”, που αντικατάστησαν στα στασίδια των τηλεπαραθύρων τους συναδέλφους τους “ειδικούς επιστήμονες” με ασυλία κι ακαταδίωκτο.

Αυτό το γεγονός εκμηδενίζει τις υποκριτικές εκκλήσεις στο δήθεν “διεθνές δίκαιο” και τολμάει ένας π. Διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων της Αυστραλίας, νυν ηγέτης του πολιτικού κινήματος “Australia One”, το οποίο μπορεί να χαρακτηρίσει όπως θέλει ο καθένας -π.χ. αντί-εμβολιαστικό κίνημα εναντίον των “εμβολίων” Big Pharma-, αλλά θα πρέπει να συγκρουστεί και με την Αλήθεια όσον αφορά τις παρατηρήσεις του στη λεγόμενη Ουκρανική κρίση.


Υ.Γ. Άλλωστε, το σύνολο του δικού μας κομπραδόρικου συστήματος, οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες (μοναδικές εξαιρέσεις ο Θανάσης Αυγερινός και Δημήτρης Λιάτσος)… μιλούν ποτέ για το νεοναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία, έργο της Ευρωπαϊκής Ένωσης & των ΗΠΑ, με την ανατροπή του νόμιμου κι εκλεγμένου δημοκρατικά προέδρου της, αλλά και πως ο Ναζισμός είναι η καρδιά του καθεστώτος;

Έτσι λοιπόν, χωρίς σχολιασμούς και κρίσεις, ορισμένα αποσπάσματα από ομιλία του Riccardo Bosi, στον οποίο οι κυβερνήσεις της Αυστραλίας είχαν αναθέσει την ηγεσία ενός κατασταλτικού μηχανισμού, τόσο αναγκαίου για το Αυστραλιανό καθεστώς, των αγγλικών ειδικών δυνάμεων Special Air Service – SAS, για τις οποίες περηφανεύεται από το 1941 ως σήμερα η “Βρετανική Αυτοκρατορία“, όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται οι νεοαποικιοκράτες και σχετικό βίντεο με τον R. Bosi που εξηγεί την στάση του Πούτιν:

 

«[…] Τι συμβαίνει στην Ουκρανία;

Το βασικό είναι ότι προσπαθούν να σας αποσπάσουν την προσοχή από το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτήν την περιοχή.

Αλλά πρέπει πρώτα να καταλάβετε τι είναι πραγματικά η Ουκρανία. Συνεπώς ας ξεκινήσουμε απ’ αυτό.


Πρώτον, η Ουκρανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος, δεν έχει διεθνώς αναγνωρισμένα σύνορα, επομένως θεωρητικά εξακολουθεί να είναι μέρος της Ρωσίας.

Και έτσι είναι στ’ αλήθεια.

Αν το θέσουμε έτσι, πως το βλέπετε;

Είναι λίγο, κάτι σαν να λέμε ότι η Ρωσία εισβάλλει στον εαυτό της. Αυτό, και πραγματικά τίποτα περισσότερο, συμβαίνει.


Δεύτερον, οι Ουκρανοί είναι πολύ θυμωμένοι και είμαι σίγουρος γι’ αυτό, γιατί μου το λένε κι οι Ουκρανοί εδώ στην Αυστραλία.

Αλλά, ξέρετε, κορόιδεψαν τους Ουκρανούς όπως κι εμάς.

Εμείς στην Αυστραλία δεν είμαστε κυρίαρχο έθνος.

Νομίζουμε ότι είμαστε αλλά δεν είμαστε.

Οι Ουκρανοί πιστεύουν ότι είναι, αλλά δεν είναι.

Τώρα επιτέλους η αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει και βγαίνει σιγά σιγά στο φως. Κι είναι αυτό...

Η Ουκρανία ήταν το επίκεντρο των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης για δεκαετίες, κατόπιν σε κάποιο σημείο η CIA, που, δεν κάνουμε λάθος, δεν είναι φιλανθρωπική οργάνωση, πήγε στην Ουκρανία και για εβδομήντα χρόνια έχτιζε αντίσταση ενάντια σε όλα και σε όλους.

Και ξέρετε γιατί το έκανε; Ήθελε να δημιουργήσει τεχνητά μια αίσθηση τοπικής κυριαρχίας και ενδιαφερόταν επίσης για τους φυσικούς πλουτοπαραγωγικούς πόρους που υπάρχουν στη χώρα, ιδιαίτερα στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας, μια περιοχή υπερβολικά γεμάτη φυσικούς πόρους.

Στη συνέχεια, εννοείται ότι εντός της Ουκρανίας, και μετά από αυτό, φέρνει τους Αμερικανούς επιχειρηματίες που κυριολεκτικά ληστεύουν από τον Ουκρανικό και τον Ρωσικό λαό τις πρώτες ύλες που στην πραγματικότητα είναι ιδιοκτησία τους.


Ένα άλλο πράγμα που δεν είναι αδιάφορο, είναι ότι η Ουκρανία είναι το κέντρο του Βαθέως Κράτους, κι ως εκ τούτου αυτό που κάνει ο Πούτιν είναι να κόβει το κεφάλι του φιδιού
.

Μόλις καταληφθεί η Ουκρανία, τελείωσε.

Παρακαλώ μην ακούτε τις βλακείες που λέγονται περί πυρηνικού πολέμου και ότι ο Πούτιν είναι ο κακός της κατάστασης.

Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι κάτι που το μελετούσαν, θα το έκαναν νωρίτερα αν η Χίλαρι κέρδιζε τις εκλογές, αλλά δεν τις κέρδισε και έτσι απλά ανέβαλαν τη σύγκρουση.


Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος, να καταστρέψουν τη Ρωσία, καθώς δεν έχει τραπεζικό σύστημα που ελέγχουν οι Ρότσιλντ κι επειδή υπάρχουν πολλοί πόροι που πρέπει ν’ αρπάξουν.


Τώρα καταλαβαίνετε πως όταν σας λέω ότι μόλις κόψουν το κεφάλι του φιδιού, τελείωσε;

Και το επαναλαμβάνω. Μην πιστεύετε αυτούς που σας λένε ότι θα γίνει πυρηνικός πόλεμος τον οποίο θέλει ο Πούτιν επειδή θέλει να καταλάβει τον κόσμο.


Δεν σας ζητάω να με πιστέψετε σαν ένα κλειστό κουτί. Κάντε τις δικές σας έρευνες, αλλά σας παρακαλώ κάντε το απενεργοποιώντας την τηλεόραση.


Όταν μιλάνε οι τηλεοράσεις κι οι πολιτικοί, σημαίνει ότι έρχονται ψέματα. […]
»

Χωρίς σχόλια, “τροφή” για σκέψεις…


Πηγή

Προβολές : 645


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα