Η ουκρανική μαριονέτα Ζελένσκι ζητά από τη δαιμονική μάγισσα Μαρίνα Αμπράμοβιτς να γίνει «Πρεσβευτής στην Ουκρανία» και να ξαναφτιάξει σχολεία

Η ουκρανική μαριονέτα Ζελένσκι ζητά από τη δαιμονική μάγισσα Μαρίνα Αμπράμοβιτς να γίνει «Πρεσβευτής στην Ουκρανία» και να ξαναφτιάξει σχολεία

2 Οκτωβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:671
Μοίρασέ το

 

Η «καλλιτέχνης του περφόρμανς» είναι γνωστή για το γεγονός ότι συμμετείχε στην απόρριψη εγγράφων του Wikileaks που έδειξε ότι έστειλε ένα email στον αδερφό του προέδρου της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα, Τόνι, προσκαλώντας το ζευγάρι σε ένα «δείπνο μαγειρικής με πνεύμα», το οποίο είναι ένα αποκρυφιστικό τελετουργικό που ιδρύθηκε από τον σατανιστή. Άλιστερ Κρόουλι.

 

 

Από τον σατανιστή στην σατανίστρια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Της Kellen McBreen

Σύμφωνα με την αμφιλεγόμενη καλλιτέχνη Marina Abramović, ο ηθοποιός της Ουκρανίας που έγινε Πρόεδρος Volodymyr Zelensky της ζήτησε να ενεργήσει ως πρεσβευτής στη χώρα του και να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση σχολείων μετά τον πόλεμο με τη Ρωσία.

https://banned.video/watch?id=650e0bed76dd319a519f8488

«Έχω προσκληθεί από τον Ζελένσκι να γίνω πρεσβευτής της Ουκρανίας, να βοηθήσω τα παιδιά που πλήττονται από την ανοικοδόμηση σχολείων και άλλα τέτοια», είπε ο Αμπράμοβιτς σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Σαγκάη.

Η «καλλιτέχνης του περφόρμανς» είναι γνωστή για το γεγονός ότι συμμετείχε στην απόρριψη εγγράφων του Wikileaks που έδειξε ότι έστειλε ένα email στον αδερφό του προέδρου της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα, Τόνι, προσκαλώντας το ζευγάρι σε ένα «δείπνο μαγειρικής με πνεύμα», το οποίο είναι ένα αποκρυφιστικό τελετουργικό που ιδρύθηκε από τον σατανιστή. Άλιστερ Κρόουλι.

email μαγειρικής αλκοολούχων ποτών 1

Όπως σημείωσε το Infowars το 2016 , το Spirit Cooking  αναφέρεται σε  «ένα μυστήριο στη θρησκεία του Θέλημα που ιδρύθηκε από τον Aleister Crowley» και περιλαμβάνει μια αποκρυφιστική παράσταση κατά την οποία το αίμα της περιόδου, το μητρικό γάλα, τα ούρα και το σπέρμα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μιας «ζωγραφιάς».

Το Politico το 2015 έδωσε μια ματιά στα κεντρικά γραφεία της εκστρατείας της Κλίντον, η οποία περιελάμβανε μια φωτογραφία του γραφείου του Τζον Ποντέστα, όπου ένας πίνακας δύο ανδρών που κόβουν και τρώνε ένα άλλο άτομο ήταν κρεμασμένος στον τοίχο.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 09 22 στις 4.33.48 μ.μ

Ο Αμπράμοβιτς φιλοξενεί επίσης συχνά παράξενες εικονικές τελετουργικές εκδηλώσεις με διασημότητες υψηλού προφίλ να παρευρίσκονται, τρώγοντας φαγητό από τα σώματα γυμνών μοντέλων.

 

 

Το 2020 , η Microsoft απέσυρε μια διαφήμιση όπου η Abramovic προωθούσε ένα ακουστικό μικτής πραγματικότητας.

Ένα άλλο email από το WikiLeaks έδειξε ότι ο Αμπράμοβιτς  προσκλήθηκε  στο πάρτι έναρξης της προεδρικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον.

Ένα άρθρο από το CNN  το 1996 συζητούσε τη σχέση της Χίλαρι με τη σκοτεινή μαγεία και το βιβλίο του Μπιλ Κλίντον  My Life: The Early Years  περιέγραφε τα ταξίδια τους στην Αϊτή όπου συμμετείχαν σε «τελετουργίες βουντού».

Ο Λάρι Νίκολς, ο οποίος εμπιστεύεται την Κλίντον , είπε στο Infowars το 2015 ότι ο Μπιλ Κλίντον προσωπικά του είπε ότι η Χίλαρι ήταν μέρος μιας «εκκλησίας μαγισσών».

Ο Νίκολς δήλωσε: «Ο Μπιλ μου είπε ότι  θα πήγαινε εκεί έξω, αυτή και μια ομάδα γυναικών και θα ήταν μέρος της εκκλησίας μιας μάγισσας.  Φίλε, όταν ο Μπιλ μου το είπε αυτό, θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Προσπάθησα να του επισημάνω:  “Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν αν αυτό έβγαινε;”  Φυσικά η δουλειά μου ήταν να βεβαιωθώ ότι δεν θα βγει έξω».

«Τώρα  δεν ξέρω την ημέρα, αν η Χίλαρι εξακολουθεί να συμμετέχει στο τελετουργικό της μάγισσας, δεν ξέρω ότι ξέρω καν ποιο ήταν το τελετουργικό.  Αλλά για πολλά χρόνια,  η Χίλαρι πήγαινε αρκετά συχνά, είτε ήταν τακτικά μία φορά το μήνα, είτε ίσως μία φορά κάθε δύο μήνες, έβγαινε το Σαββατοκύριακο απλά για να είναι μέρος του», πρόσθεσε.

Περιττό να πούμε ότι το διαδίκτυο δικαίως έγινε ξέφρενο μετά την είδηση ​​ότι ο Αμπράμοβιτς θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Ζελένσκι:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: infowars.com

 

Πηγή

 

Προβολές : 671


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα