Η Πανδημία Τελείωσε!!! Περιμένετε... Ποια Πανδημία; Ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

24 Σεπτεμβρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

 

Αυτή η πανδημία θα μπορούσε εύκολα να παραταθεί τον Οκτώβριο, ανάλογα με τη διάθεση των υπευθύνων και τη στάση του εύκολα επηρεαζόμενου κοινού.

Ένα πράγμα που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι, παρόλο που κάποιοι σηματοδοτούν το τέλος της πανδημίας που δεν υπήρξε ποτέ, είναι προς το συμφέρον τους να συνεχίσουν αυτή την παρωδία για όσο περισσότερο μπορούν και για όσο τους το επιτρέπει το ευκολόπιστο κοινό.

Εάν δεν υπάρχει πανδημία, δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας.

Χωρίς έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας, δεν μπορεί να υπάρξει έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης.

Μόλις εξαφανιστεί η EUA, θα εξαφανιστούν και οι εξετάσεις “Covid-19”, οι εμβολιασμοί, οι θεραπείες κ.λπ. καθώς κανένα από αυτά δεν είναι εγκεκριμένο από τον FDA.

Αν αυτή η πανδημία τελειώσει, τα κέρδη εξαφανίζονται και ο έλεγχος αρχίζει να ξεφεύγει.

Πιστεύετε ότι θα επιτρέψουν να συμβεί αυτό; Είναι αυτό πραγματικά το τέλος της “πανδημίας” ή απλά γινόμαστε μάρτυρες της ηρεμίας πριν από την καταιγίδα;

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, που αποδεικνύουν όχι μόνον την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, αλλά και το γεγονός πως… ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Αποθηκεύστε αυτή την ανάρτηση… έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αν δεν ζεις σε καταφύγιο για βόμβες το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, αλά Brendan Fraser στο “Blast from the Past“, πιθανώς γνωρίζεις καλά ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που πρόσφατα αναφέρεται συχνά ως πανδημία. Αυτή η πανδημία έχει ελέγξει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια μέσω αποκλεισμών, καραντίνας, κοινωνικής αποστασιοποίησης, μάσκας, απολύμανσης των χεριών και εμβολιασμών. Ωστόσο, ποιες ακριβώς είναι οι καθοριστικές πτυχές μιας πανδημίας που επέβαλαν εξαρχής μια τέτοια κήρυξη;

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ το 2003, αυτός ήταν ο ορισμός της πανδημίας:

https://web.archive.org/web/20030202200410/http://www.who.int/csr/disease/influenza/pandemic/en/index.html

Ωστόσο, ακριβώς στην ώρα της γρίπης των χοίρων το 2009, ο ορισμός του τι είναι πανδημία άλλαξε ξαφνικά:

https://web.archive.org/web/20091016215703/http://www.who.int/csr/disease/influenza/pandemic/en/index.html

Όπως γίνεται αντιληπτό, μέσα σε έξι χρόνια, ο ορισμός της πανδημίας μεταβλήθηκε έτσι ώστε να μην απαιτείται πλέον η εμφάνιση τεράστιου αριθμού θανάτων και ασθενειών. Το μόνο που χρειαζόταν για να κηρυχθεί μια πανδημία ήταν ένας μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων από το συνηθισμένο. Μια πανδημία μπορούσε να είναι είτε ήπια είτε σοβαρή, ενώ η σοβαρότητα της επιτρεπόταν να μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αυτή η αλλαγή στον ορισμό έδωσε στον ΠΟΥ τη δυνατότητα να χαρακτηρίζει πολύ πιο εύκολα οποιαδήποτε κατάσταση ως πανδημία, ακόμη και σε περιπτώσεις ήπιας γρίπης:

Οι έρευνες του ΠΟΥ σχετικά με την πανδημία γρίπης των χοίρων του 2009 διαπίστωσαν έκτοτε ότι ο ιός υπερεκτιμήθηκε σε μεγάλο βαθμό, με πολλούς να αμφισβητούν κατά πόσον υπήρξε δόλος για να προωθηθεί ο Η1Ν1 στην παγκόσμια σκηνή ως σοβαρή κρίση

   Η πανδημία της γρίπης των χοίρων (Η1Ν1) του 2009 σάρωσε τον κόσμο, διαρκώντας περίπου 20 μήνες. Ήταν η δεύτερη από τις δύο πανδημίες που αφορούσαν το στέλεχος της γρίπης Η1Ν1 – η πρώτη είχε χτυπήσει κατά τη διάρκεια του 1918-20 σε αυτό που σήμερα είναι γνωστό ως πανδημία της ισπανικής γρίπης.

   Στα χρόνια που ακολούθησαν την πανδημία, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αντιμετώπισε σφοδρές επικρίσεις για τον χειρισμό της κατάστασης.

   Ορισμένοι ιατρικοί εμπειρογνώμονες αμφισβήτησαν αν η επιδημία του Η1Ν1 ήταν πραγματικά πανδημία.

Ο Dr Wolfgang Wodarg, γερμανός γιατρός και πρώην βουλευτής, είχε παρακολουθήσει την εξάπλωση της γρίπης των χοίρων στην Πόλη του Μεξικού -όπου καταγράφηκε για πρώτη φορά ο ιός- και προβληματίστηκε με την αντίδραση του ΠΟΥ.

   Το 2010, δήλωσε: “Αυτό που βιώσαμε στην Πόλη του Μεξικού ήταν μια πολύ ήπια γρίπη που δεν σκότωσε περισσότερους από ό,τι συνήθως – η οποία σκότωσε ακόμη λιγότερους ανθρώπους από ό,τι συνήθως.

   “Αυτό ήταν ξαφνικά, μια ταχέως εξαπλούμενη ήπια γρίπη, μια πανδημία.

   “Αλλά αυτός δεν είναι ο ορισμός της πανδημίας που έμαθα, η οποία πρέπει να είναι σοβαρή, με πολύ υψηλότερο ποσοστό θανάτων από το συνηθισμένο”.

   Κατά τους μήνες που προηγήθηκαν της ανακήρυξης της πανδημίας από τον ΠΟΥ ως επιδημίας “επιπέδου 6” – το υψηλότερο δυνατό επίπεδο – πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, έκαναν μυστικές συμφωνίες με φαρμακευτικές εταιρείες.

   Οι συμβάσεις αυτές υποχρέωναν τις χώρες να αγοράσουν εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων μόνο αν ο ΠΟΥ ανέβαζε την πανδημία σε επίπεδο 6.

   Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ “TrustWHO” του 2018, η σκηνοθέτης Lillian Franck έφερε στο φως υλικό που έδειχνε τους εκπροσώπους του ΠΟΥ έξι εβδομάδες πριν από την έκδοση του επιπέδου 6 της πανδημίας να έχουν περιγράψει τη γρίπη των χοίρων ως “μέτρια” κατάσταση.

   Η περιγραφή αυτή δόθηκε έξι εβδομάδες πριν ο ΠΟΥ αλλάξει τα κριτήρια για την πανδημία επιπέδου 6, διαγράφοντας τη “σοβαρότητα της ασθένειας” από την απαίτηση της πανδημικής φάσης.

   Με τον τρόπο αυτό διευκολύνθηκε η είσοδος του κόσμου σε μια σοβαρή παγκόσμια πανδημία.

https://www.express.co.uk/news/world/1281081/who-world-health-organisation-coronavirus-latest-swine-flu-covid-19-europe-politics-spt

Για όσους παρακολουθούν τη συζήτηση γύρω από την ύπαρξη του “SARS-COV-2” και τις νομικές προσφυγές κατά των απατηλών αποτελεσμάτων της PCR στη Γερμανία, ο Dr. Wolfgang Wodarg είναι ένα γνωστό όνομα. Πρόκειται για γιατρό εσωτερικής ιατρικής και πρώην επικεφαλής του τομέα υγείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, ο οποίος έχει ασκήσει έντονη κριτική στον ΠΟΥ στο παρελθόν για την αλλαγή του ορισμού του για την κήρυξη πανδημίας και μάλιστα ηγήθηκε έρευνας για τις ενέργειές του:

   Τον Ιανουάριο του 2010, ένα χρόνο μετά την πανδημία, όταν ο κόσμος είχε ακόμη χαμηλό αριθμό κρουσμάτων, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) ξεκίνησε έρευνα σχετικά με την αθέμιτη επιρροή των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών και του ΠΟΥ για την παραποίηση μιας πανδημίας προκειμένου να δημιουργηθεί μια παγκόσμια αγορά εμβολίων.

   Αλλαγή του ορισμού για την ευκολότερη κήρυξη πανδημίας

   Με επικεφαλής τον Δρ Wolfgang Wodarg, πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας της PACE, η έρευνα ανέφερε ότι “προκειμένου να προωθήσουν τα πατενταρισμένα φάρμακα και εμβόλια τους κατά της γρίπης, οι φαρμακευτικές εταιρείες επηρέασαν επιστήμονες και επίσημους οργανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τα πρότυπα δημόσιας υγείας, ώστε να θορυβήσουν τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και να τις κάνουν να σπαταλήσουν σφιχτούς πόρους υγείας για αναποτελεσματικές στρατηγικές εμβολίων και να εκθέσουν άσκοπα εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στον κίνδυνο αγνώστου πλήθους παρενεργειών από ανεπαρκώς δοκιμασμένα εμβόλια“.

   Σύμφωνα με ένα άρθρο του  Forbes τον Φεβρουάριο του 2010 με τίτλο “Γιατί ο ΠΟΥ πλαστογράφησε μια πανδημία”, ο Wodarg είχε δηλώσει ότι η ψεύτικη πανδημία είναι “ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του αιώνα”, και ακόμη και ο Dr. Ulrich Kiel, διευθυντής του Συνεργαζόμενου Κέντρου Επιδημιολογίας του ΠΟΥ στο Munster της Γερμανίας, χαρακτήρισε την πανδημία απάτη και ότι “γινόμαστε μάρτυρες μιας γιγαντιαίας κακής κατανομής πόρων όσον αφορά τη δημόσια υγεία”.

   Κατά τη διάρκεια της ακρόασης ο Wodarg κατέθεσε ότι ο ΠΟΥ, τότε υπό τη γενική διευθύντρια της Κίνας Μάργκαρετ Τσαν (2007-2017), άλλαξε σκόπιμα τον ορισμό για την πανδημία και υποβάθμισε τα κριτήριά του, προκειμένου να διευκολύνει την κήρυξή της”.

   “Ο νέος ορισμός υποβάθμισε τα κριτήρια, δηλώνοντας απλώς ότι έπρεπε να υπάρχει ένας ιός που εξαπλώνεται πέρα από τα σύνορα και στον οποίο οι άνθρωποι δεν είχαν ανοσία. Ως εκ τούτου, μια πανδημία δεν χρειάζεται πλέον να ξεπερνά τα εποχικά και βαριά κύματα γρίπης κατά πολλές τάξεις μεγέθους και μπορεί να είναι πολύ ηπιότερη από την εποχική γρίπη, η οποία έχει και πάλι θνησιμότητα έως και μισό εκατομμύριο ετησίως.

   Όπως κατέθεσε ο Dr. Ulrich Keil, η σοβαρότητα της νόσου δεν έχει πλέον σημασία για την κήρυξη πανδημίας. Όταν ρώτησε τον Dr. Krause από το Ινστιτούτο Robert Koch στο Βερολίνο: “Τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο ΠΟΥ την επόμενη χρονιά όριζε το φτέρνισμα ως πανδημία. Θα ξεκινούσατε και εσείς μια εκστρατεία εμβολιασμού;” Ο Dr. Krause “απάντησε με ένα ξεκάθαρο ΝΑΙ!”

Ο Dr. Wodarg είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Ερευνών Corona με τον δικηγόρο Reiner Fuellmich, η οποία έχει προσπαθήσει να αποκαλύψει αυτή την ψεύτικη πανδημία μέσω νομικών προσφυγών, επιτιθέμενη στο απατηλό τεστ PCR. Κάποιοι θα θυμούνται ότι ο Dr. Wodarg είχε εμπλακεί σε μια έντονη ανταλλαγή απόψεων τόσο με τον Dr. Andrew Kaufman όσο και με τον Dr. Stefan Lanka όταν συναντήθηκαν με την ομάδα και παρείχαν την επιχειρηματολογία για το γιατί η ύπαρξη του “SARS-COV-2”, και κατ’ επέκταση όλων των άλλων “ιών”, θα πρέπει να αμφισβητηθεί αντί η επιτροπή να εστιάσει κυρίως στο τεστ PCR. Δείχνοντας στον κόσμο ότι ο “ιός” δεν υπάρχει, δεν τελειώνει μόνο το τεστ PCR, αλλά και τα λουκέτα, την κοινωνική αποστασιοποίηση, τις μάσκες, τους εμβολιασμούς, τα αντιιικά φάρμακα κ.λπ. και γκρεμίζει όλο αυτό το χάρτινο σπίτι. Δυστυχώς, ο Dr. Wodarg και η υπόλοιπη επιτροπή δεν ήταν πολύ δεκτικοί σε αυτή την πορεία δράσης:

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Andrew-Kaufman-Stefan-Lanka-session-90-en:a

Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές ότι ο ΠΟΥ διευκόλυνε τον εαυτό του να κηρύξει πανδημία. Συνεργάστηκαν με φαρμακευτικές εταιρείες και κυβερνήσεις προκειμένου να προωθήσουν μια εκστρατεία εμβολιασμού για μια “πανδημία” γρίπης των χοίρων, η οποία κατέληξε να είναι μαζικά υπερτιμημένη και τελικά να μην θεωρείται τίποτα περισσότερο από μια ήπια γρίπη. Ακόμα και το Forbes έβαλε τον ΠΟΥ προ των ευθυνών του γι’ αυτή την γκάφα το 2009, δηλώνοντας ότι επρόκειτο για έναν πολιτικό ελιγμό με στόχο την εδραίωση της εξουσίας και την αναδιανομή του πλούτου:

  “Καθώς τα στοιχεία συνεχίζουν να πληθαίνουν ότι η γρίπη των χοίρων είναι περισσότερο ένα γουρουνάκι παρά ένα μανιασμένο ξυράφι, γιατί δεν αυξάνεται η περιέργεια για το γιατί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας την κήρυξε πανδημία; Και πέρα από τους ορισμούς, γιατί ο οργανισμός συνεχίζει να επιμένει ότι θα μας σφυροκοπήσουν; Οι απαντήσεις έχουν να κάνουν πολύ λιγότερο με την παγκόσμια υγεία παρά με την αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου.

   Από ιατρικής άποψης, η ονομασία πανδημία είναι αδικαιολόγητη. Όταν ο ιερός Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) προέβη στην επίσημη διακήρυξή του τον Ιούνιο, η επιδημία είχε διαρκέσει 11 εβδομάδες και η γρίπη των χοίρων είχε σκοτώσει μόνο 144 ανθρώπους παγκοσμίως – τον ίδιο αριθμό που πεθαίνουν από την εποχική γρίπη παγκοσμίως κάθε λίγες ώρες. Οι πιο ήπιες πανδημίες του 20ού αιώνα σκότωσαν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως. Και ακόμη και μετά από έξι μήνες, η γρίπη των χοίρων έχει σκοτώσει περίπου όσους ανθρώπους σκοτώνει η εποχική γρίπη κάθε έξι ημέρες.

   Πώς μπόρεσε λοιπόν ο ΠΟΥ να προβάλει έναν τόσο εξωφρενικό ισχυρισμό;

   Είναι απλό. Ξαναέγραψε τον ορισμό της “πανδημίας”.

   Ο προηγούμενος επίσημος ορισμός (και ο ευρέως χρησιμοποιούμενος ανεπίσημος) απαιτούσε “ταυτόχρονες επιδημίες παγκοσμίως με τεράστιο αριθμό θανάτων και ασθενειών”. Η σοβαρότητα -δηλαδή ο αριθμός- είναι καθοριστικής σημασίας, διότι η εποχική γρίπη προκαλεί πάντα παγκόσμιες ταυτόχρονες επιδημίες. Όμως ένας που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο, λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση της επιδημίας της γρίπης των χοίρων, απλώς εξάλειψε τη σοβαρότητα ως παράγοντα.

   Έτσι μπορούμε επίσης να έχουμε μια “πανδημία” όταν έξι μήνες επιδημιολογικών δεδομένων δείχνουν ότι η γρίπη των χοίρων είναι πολύ πιο ήπια από την εποχική ποικιλία. Οι στατιστικές της πόλης της Νέας Υόρκης δείχνουν ότι είναι ίσως το ένα δέκατο του θανάτου”.

   “Έτσι, όταν εμφανίστηκε βολικά η γρίπη των χοίρων, ο ΠΟΥ ουσιαστικά διέγραψε το “πτηνών”, έβαλε το “χοίρων” και η γενική διευθύντρια του ΠΟΥ Margaret Chan μπορούσε να καυχηθεί: “Ο κόσμος μπορεί τώρα να αποκομίσει τα οφέλη των επενδύσεων των τελευταίων πέντε ετών στην ετοιμότητα για πανδημίες”.

   Ωστόσο, αυτό δεν εξηγεί γιατί ο οργανισμός υπερθεμάτισε εξαρχής τη γρίπη των πτηνών, ούτε γιατί υπερθεμάτισε τις μολύνσεις από τον ιό HIV περισσότερο από 10 φορές, ούτε γιατί διέσπειρε υστερία για το Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο (SARS). Αυτή η ασθένεια σκότωσε τελικά θύματα της εποχικής γρίπης μιας ημέρας πριν εξαφανιστεί”.

https://www.forbes.com/2009/10/16/swine-flu-world-health-organization-pandemic-opinions-contributors-michael-fumento.html?sh=769475cb6899

Είναι πολύ προφανές όταν εξετάζει κανείς την ιστορία ότι η γρίπη των χοίρων του 2009 ήταν η δοκιμαστική λειτουργία του “Covid-19”. Στην πραγματικότητα, αυτό το μοτίβο προετοιμασίας πανδημίας μπορεί να δει κανείς να χτίζεται από όλες τις προηγούμενες “επιδημίες”. Η κύρια διαφορά για το “Covid-19” προήλθε χάρη στην προαναφερθείσα αλλαγή του ορισμού στον τρόπο κήρυξης μιας πανδημίας, καθώς και στον τρόπο “διάγνωσης” των κρουσμάτων μέσω της δόλιας PCR μαζί με τον τρόπο καταμέτρησης των θανάτων. Αν κάποιος απλώς επαναπροσδιορίσει τον τρόπο καταγραφής των θανάτων, θα δει ότι αυτό που ονομάζεται “Covid” δεν ήταν χειρότερο από μια ήπια γρίπη:

   “Η συζήτηση σχετικά με το ποσοστό θνησιμότητας του COVID εξαρτάται από το τι μετράει ως θάνατος από COVID-19. Ο Gandhi και άλλοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων που αποδίδονται στο COVID είναι υπερβολικός, επειδή πολλοί θάνατοι που αποδίδονται στην ασθένεια οφείλονται στην πραγματικότητα σε άλλες αιτίες. Μερικοί από τους ανθρώπους που πέθαναν για άλλους λόγους έτυχε να είναι επίσης θετικοί στον κορονοϊό.

   “Βλέπουμε τώρα σταθερά ότι πάνω από το 70% των νοσηλειών μας για COVID ανήκουν σε αυτή την κατηγορία”, λέει η Δρ  Shira Doron, ειδικός σε θέματα λοιμωδών νοσημάτων στο Ιατρικό Κέντρο Tufts και καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Tufts. “Εάν τις μετράτε όλες ως νοσηλείες και στη συνέχεια αυτοί οι άνθρωποι πεθαίνουν και τις μετράτε όλες ως θανάτους από COVID, τότε υπερμετράτε αρκετά δραματικά”.

   Εάν οι θάνατοι ταξινομούνταν με μεγαλύτερη ακρίβεια, τότε ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων θα ήταν πιο κοντά στον φόρο που παίρνει η γρίπη κατά τη διάρκεια μιας τυπικής περιόδου, λέει ο Doron. Αν αυτό είναι αλήθεια, οι πιθανότητες να πεθάνει ένα άτομο αν κολλήσει μια λοίμωξη COVID – αυτό που ονομάζεται ποσοστό θνησιμότητας – θα ήταν περίπου το ίδιο με αυτό της γρίπης τώρα, το οποίο εκτιμάται ότι είναι περίπου 0,1%, ή ίσως ακόμη και χαμηλότερο”.

https://www.npr.org/sections/health-shots/2022/09/16/1122650502/scientists-debate-how-lethal-covid-is-some-say-its-now-less-risky-than-flu

Ανεξάρτητα από αυτό, με βάση τις σαχλαμάρες του ΠΟΥ που αλλάζουν τον ορισμό, έχουμε μείνει σε μια χαλαρά καθορισμένη πανδημία τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, φαίνεται ότι όλα αυτά αλλάζουν, καθώς ο θείος Τζο μόλις κήρυξε επίσημα το τέλος της χαλαρά καθορισμένης πανδημίας:

   “Η πανδημία τελείωσε”, δήλωσε ο Biden στον Scott Pelley του CBS καθώς περπατούσαν στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ την περασμένη εβδομάδα. “Έχουμε ακόμα πρόβλημα με το Covid. Κάνουμε ακόμα πολλή δουλειά πάνω σε αυτό… Αλλά η πανδημία έχει τελειώσει”.

   Πρόσθεσε, κάνοντας κίνηση προς το δάπεδο της έκθεσης αυτοκινήτων: “Αν παρατηρήσετε, κανείς δεν φοράει μάσκες. Όλοι φαίνονται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Και έτσι νομίζω ότι αλλάζει η κατάσταση. Και νομίζω ότι αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα γι’ αυτό”.

   Πρόκειται για μια περίπλοκη άποψη που υιοθετεί ο Μπάιντεν, καθώς, όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ του CNN, η αμερικανική κυβέρνηση εξακολουθεί να χαρακτηρίζει το Covid-19 ως κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία και θα συνεχίσει να το κάνει τουλάχιστον μέχρι τις 13 Οκτωβρίου, οπότε η κήρυξη αυτή είναι προς πιθανή ανανέωση”.

https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2022/09/19/politics/biden-covid-pandemic-over-what-matters/index.html

Ακόμα και ο ΠΟΥ συμμετείχε σε κάποιο βαθμό στη δράση. Αν και δεν κατάφερε να κηρύξει το τέλος της πανδημίας, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Tedros υποστήριξε λίγο πριν από τη διακήρυξη του Biden ότι το τέλος είναι ορατό:

   “Δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί. Αλλά το τέλος είναι ορατό”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus στους δημοσιογράφους σε εικονική συνέντευξη Τύπου.

   Η επόμενη συνάντηση των εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ για να αποφασίσουν αν η πανδημία εξακολουθεί να αποτελεί έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος αναμένεται τον Οκτώβριο, δήλωσε εκπρόσωπος του ΠΟΥ.

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/who-chief-says-end-sight-covid-19-pandemic-2022-09-14/

Ο θείος Τζο υποστηρίχθηκε στην εκτίμησή του για το τέλος της πανδημίας από τον υπουργό Υγείας των ΗΠΑ Xavier Becerra, ο οποίος δήλωσε ότι “ο πρόεδρος έχει δίκιο”, ενώ πρόσθεσε ότι πιστεύει πως “ο πρόεδρος αντανακλά αυτό που σκέφτονται και αισθάνονται πολλοί Αμερικανοί.” Την εκτίμηση αυτή επανέλαβε ο επίτροπος υγείας της Νέας Υόρκης Dr. Ashwin Vasan:

   “Δεν βρισκόμαστε πλέον στη φάση έκτακτης ανάγκης της πανδημίας… δεν έχουμε ακόμη καθορίσει πώς μοιάζει η ενδημικότητα”, δήλωσε ο Vasan.

https://finance.yahoo.com/news/hhs-sec-the-president-is-correct-about-covid-19-pandemic-being-over-185022326.html

Έτσι μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το τέλος μιας πανδημίας μπορεί να κηρυχθεί από οποιονδήποτε με βάση τη στάση του κοινού. Ο ορισμός του τι είναι τελικά μια πανδημία και τι συνιστά το τέλος της επιτρέπει να συμβαίνει αυτό, καθώς είναι ανοιχτός σε υποκειμενική ερμηνεία. Οι υπεύθυνοι δεν είναι καν απαραίτητο να συμφωνούν. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί αξιωματούχοι υγείας που διαφωνούν με αυτό που θεωρούν ότι ρίχνει πρόωρα αυλαία. Από το ίδιο άρθρο που αναφέρθηκε παραπάνω:

   “Οι ειδικοί αντιτάχθηκαν στην ιδέα ότι η πανδημία έχει τελειώσει, σημειώνοντας ότι οι εκατοντάδες καθημερινοί θάνατοι δεν χαρακτηρίζουν το τέλος μιας πανδημίας. Άλλοι είπαν ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ακριβής ορισμός για το πότε τελειώνει μια πανδημία”.

Κανείς δεν μπορεί να ορίσει πότε αρχίζει ή τελειώνει μια πανδημία με βάση τα ασαφή κριτήρια όπως αυτά έχουν καθοριστεί από τον ΠΟΥ. Αυτή η πανδημία θα μπορούσε εύκολα να παραταθεί τον Οκτώβριο, ανάλογα με τη διάθεση των υπευθύνων και τη στάση του εύκολα επηρεαζόμενου κοινού. Ένα πράγμα που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι, παρόλο που κάποιοι σηματοδοτούν το τέλος της πανδημίας που δεν υπήρξε ποτέ, είναι προς το συμφέρον τους να συνεχίσουν αυτή την παρωδία για όσο περισσότερο μπορούν και για όσο τους το επιτρέπει το ευκολόπιστο κοινό. Εάν δεν υπάρχει πανδημία, δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας. Χωρίς έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας, δεν μπορεί να υπάρξει έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης. Μόλις εξαφανιστεί η EUA, θα εξαφανιστούν και οι εξετάσεις “Covid-19”, οι εμβολιασμοί, οι θεραπείες κ.λπ. καθώς κανένα από αυτά δεν είναι εγκεκριμένο από τον FDA. Αν αυτή η πανδημία τελειώσει, τα κέρδη εξαφανίζονται και ο έλεγχος αρχίζει να ξεφεύγει. Πιστεύετε ότι θα επιτρέψουν να συμβεί αυτό; Είναι αυτό πραγματικά το τέλος της “πανδημίας” ή απλά γινόμαστε μάρτυρες της ηρεμίας πριν από την καταιγίδα;

Δύο από τα αγαπημένα μου άρθρα που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια αυτής της “πανδημίας” γράφτηκαν από τον Torsten Engelbrecht, συγγραφέα του καταπληκτικού βιβλίου “Virus Mania.” . Ήθελα να επισημάνω και τα δύο σε αυτό το πρώτο ενημερωτικό δελτίο, καθώς τα θεωρώ απαραίτητο ανάγνωσμα για όποιον θέλει να κατανοήσει το εύρος αυτής της απάτης.

https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

https://off-guardian.org/2021/01/31/phantom-virus-in-search-of-sars-cov-2/

Για περισσότερα σχετικά με την έλλειψη “πανδημίας”, δείτε αυτό το άρθρο:

https://viroliegy.com/2022/03/07/wheres-the-emergency/

***********

Δικτυογραφία

The Pandemic is Over!!! Wait…what pandemic? 🤔

https://mikestone.substack.com/p/the-pandemic-is-over?utm_source=facebook&sd=pf

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,748


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα