Η παρά φύσιν εκτροπή της νεοελληνικής ηθικής ως σημείον αρχής δεινών και Θεοεγκαταλείψεως.

Η παρά φύσιν εκτροπή της νεοελληνικής ηθικής ως σημείον αρχής δεινών και Θεοεγκαταλείψεως.

27 Σεπτεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:518
Μοίρασέ το

 

Το πρόβλημα με τις πάρα φύσιν αμαρτίες είναι πως δεν συνιστούν απλή παράβαση του θείου νόμου, αλλά κυρίως προσβολή κατά του Δημιουργού και ευθεία και προκλητική απόρριψή Του, μαζί με το σχέδιο που έθεσε για τη δημιουργία Του: εν προκειμένω τη φυσική έλξη των δυο φύλων και την εξ αυτής διαιώνιση μας μέσα στις συνθήκες της γενικευμένης και αναπόφευκτης επικρατούσας θνησιμότητας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αλήθεια είναι πως ξεφύγαμε… πενήντα χρόνια, ήταν αρκετά για να μας διαλύσουν ως κοινωνία… να διαλύσουν τις Αρχές και τις Αξίες που κρατούσαμε μέχρι και λίγα χρόνια μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο…

Κι ύστερα, ήρθε ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ… Ή ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ… και αδελφός σκότωνε τον αδελφό…

Κι ύστερα ήρθε ο πισωγλέντης “εθνάρχης”, και η “ηθική μας” μας στέρησε την επαφή με τη γη και μαζευτήκαμε όλοι στις μεγαλουπόλεις…

Κι ύστερα ήρθε “ο γέρος της δημοκρατίας” και ξεκίνησαν οι παιδοφιλίες…

Κι ύστερα όλο το Παπανδρέϊκο κι όλο το Καρμανλαίικο…

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ… ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ…

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΘΗ…

ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ…

Άντε μπρε… οι κτηνοβάτες πολιτικοί αρχηγοί μας λείπουν, για να ολοκληρωθούν τα ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ ΤΗΣ “ελληνικής” ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Όταν προ δεκαετιών ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε νόημα στη Μιμή να τον ακολουθήσει, αποκαλύφθηκε απλά ότι η μοιχεία είναι μια ανήθικη μόδα που επιβραβεύεται από έναν κατ’ όνομα χριστιανικό λαό.

Τώρα έρχεται ο ομοφυλόφιλος υποψήφιος πρωθυπουργός της Ελλάδας (αγκαλιά με τον σύντροφό του) να αποκαλύψει – σηματοδοτήσει την τραγική ηθική εξέλιξη του ίδιου κατ’ όνομα ορθόδοξου λαού.

 

Το πρόβλημα με τις πάρα φύσιν αμαρτίες είναι πως δεν συνιστούν απλή παράβαση του θείου νόμου, αλλά κυρίως προσβολή κατά του Δημιουργού και ευθεία και προκλητική απόρριψή Του, μαζί με το σχέδιο που έθεσε για τη δημιουργία Του: εν προκειμένω τη φυσική έλξη των δυο φύλων και την εξ αυτής διαιώνιση μας μέσα στις συνθήκες της γενικευμένης και αναπόφευκτης επικρατούσας θνησιμότητας.

Ο Θεός είναι εύσπλαχνος και γεμάτος έλεος. Δεν μπορεί όμως να ανέχεται και τη στέψη και πρόδηλη επιβράβευση του κακού και της αμαρτίας.

Θα μου πεις, εφόσον είναι ανεκτική η νεοελληνική κοινωνία και επιθυμεί να ζει άνευ χριστιανικής ηθικής, εσύ ποιος είσαι να την κρίνεις;

Σαφέστατα. Απλά πρέπει να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας η αναπόφευκτη επιδρομή των συνεπειών μιας θεοεγκατάλειψης.

Καθότι, Νεοέλληνα, εάν υπάρχει ο Θεός τον οποίο εσύ παραμερίζεις τόσο προκλητικά και αναίσχυντα, τότε αλλοίμονό μας…

 


Αναστάσιος

 

Πηγή

Προβολές : 518


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα