Η παραίτηση της δημοσιογράφου Χρύσας Ρουμελιώτη από την ΕΡΤ για την υποστήριξη Σακελλαροπούλου στην απόφαση αποφυλάκισης του Δ.Λιγνάδη, προβληματίζει.

Η παραίτηση της δημοσιογράφου Χρύσας Ρουμελιώτη από την ΕΡΤ για την υποστήριξη Σακελλαροπούλου στην απόφαση αποφυλάκισης του Δ.Λιγνάδη, προβληματίζει.

25 Ιουλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:598
Μοίρασέ το

 

Η παραίτηση ήρθε μετά τα όσα είπε η ΠτΔ υπέρ του βιαστή ανηλίκων Δ.Λιγνάδη!

Κάποιοι εκεί στο pronews, δεν καταλαβαίνουν τι γράφουν…

Η δημοσιογράφος, ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ… και αυτό ως πράξη, την τιμά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η δημοσιογράφος Χρύσα Ρουμελιώτη που επί δεκαετίες καλύπτει το ρεπορτάζ του προεδρικού μεγάρου και της προεδρίας της δημοκρατίας, παραιτήθηκε.

Η Χρύσα Ρουμελιώτη ανακοίνωσε την παραίτηση της με μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Τι είχε προηγηθεί όμως της παραίτησης; Γιατί το timing έχει μεγάλη σημασία ενώ η ίδια είπε χαρακτηριστικά «Οι εξελίξεις εξάλλου που προδιαγράφονται μας θέτουν και πάλι το δίλημμα: αξιοπρεπείς,χρήσιμοι και αξιόπιστοι ή δουλικοι και κόλακες;»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπερασπίστηκε τον πρωτόδικα καταδικασμένο βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη.

Είναι η δεύτερη φορά που η Πρόεδρος επιχειρεί να υπερασπίσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Η πρώτη φορά ήταν την ημέρα της σύλληψης του βιαστή ανηλίκων, όταν και η Σακελλαροπούλου θυμήθηκε τα «δικαιώματα του κατηγορουμένου», ζητώντας δημόσια να γίνουν σεβαστά! Στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου όμως την οποία την είχε δεχτεί στο προεδρικό Μέγαρο δεν είχε αναφερθεί στα «δικαιώματα του κατηγορουμένου».

Τι είπε η ΠτΔ:

«Ο λαϊκισμός ριζώνει στις αντιφάσεις και τις ανισότητες, αμφισβητώντας ανοικτά τις βασικές αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας.

Υπονομεύει τη διάκριση των εξουσιών και την ισορροπία του πολιτεύματος. Τα θεσμικά αντίβαρα, όμως, είναι θεμέλια του Κράτους Δικαίου και δεν υποτάσσονται στις πλειοψηφίες και τους εφήμερους συσχετισμούς. Η δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους».

Η ανάρτηση της Χρύσας Ρουμελιώτη:

Η ανάρτηση της κ. Ρουμελιώτη στην προσωπική της σελίδα, εδώ

 


Πηγή

Προβολές : 598


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα