Η Παραφροσύνη Σχετικά με τις Ασθένειες – Τι αλήθεια, συμβαίνει;

Η Παραφροσύνη Σχετικά με τις Ασθένειες – Τι αλήθεια, συμβαίνει;

24 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,231
Μοίρασέ το

 

Τα εμβόλια δεν είναι η μόνη πτυχή της Ατζέντας 2030 που θα επηρεάσει αρνητικά την υγεία των ανθρώπων, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι άνθρωποι ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη – και ποτέ δεν υπήρξε – ότι τα εμβόλια προλαμβάνουν οποιαδήποτε “ασθένεια”.

Ο λόγος είναι ότι η βασική θεωρία στην οποία βασίζεται ο εμβολιασμός δεν έχει ποτέ αποδειχθεί.

Οι “ασθένειες” που ισχυρίζονται ότι προλαμβάνουν τα εμβόλια δεν προκαλούνται από μικροοργανισμούς που εισβάλλουν στον οργανισμό, ο οποίος με τη σειρά του επιτίθεται στους εισβολείς μέσω της παραγωγής ειδικών αντισωμάτων που αναγνωρίζουν τα εισβάλλοντα “μικρόβια” και τα καταστρέφουν.

Επιπλέον, αυτά τα υποτιθέμενα “σωτήρια” εμβόλια αποδεικνύονται “βλαβερά”, “απειλητικά” και συχνά θανατηφόρα.

Η ιδέα ότι οι άνθρωποι μπορούν να “κολλήσουν” και στη συνέχεια να “μεταδώσουν” “μολυσματικές ασθένειες” βασίζεται σε μια πλήρη παρανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα.

Αυτές οι προπαγανδιστικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης αποσκοπούν στο να κάνουν τους ανθρώπους να υποκύψουν στην “εξουσία” και στους λεγόμενους “ειδικούς” αντί να αναλάβουν την ευθύνη για την υγεία τους, το σώμα τους και, στην πραγματικότητα, για όλες τις πτυχές της ζωής τους.

 

 

 

Δυο λέξεις, περιγράφουν όλη αυτή την παράνοια των ψευτοπανδημιών και έχουν στόχο στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ:

ΙΑΤΡΙΚΗ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ!!!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Μπορείτε να διαβάσετε για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, εδώ… και εδώ

 

Υ.Γ.2. Να υπενθυμίσω πως η GAVI, είναι η εταιρεία του ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ.

 


Μετάφραση: Απολλόδωρος

3 Αυγούστου Αυγούστου 2022, Dawn Lester Διάβαστε το εδώ.

____________

Μέρος 1 & 2

Η ιστοσελίδα του λεξικού Merriam-Webster που περιέχει τον ορισμό της έννοιας “πανδημία” περιλαμβάνει μια ενότητα με τίτλο: “Συχνές ερωτήσεις” που παρέχει επίσης απαντήσεις. Μια τέτοια ερώτηση και απάντηση είναι η εξής,

    “Πότε ένα ξέσπασμα γίνεται πανδημία;
Μια επιδημία είναι “μια ξαφνική αύξηση της συχνότητας εμφάνισης μιας ασθένειας” και συνήθως περιορίζεται σε μια τοπική περιοχή ή σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Σε περίπτωση που μια επιδημία γίνει πιο σοβαρή και λιγότερο εντοπισμένη, μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιδημία. Εάν διευρυνθεί ακόμη περισσότερο και επηρεάσει σημαντικό μέρος του πληθυσμού, η ασθένεια μπορεί να χαρακτηριστεί ως πανδημία”.

Αν πιστέψουμε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, πράγμα που δεν ενδείκνυται για μια σειρά από λόγους, μεταξύ των οποίων δεν είναι λιγότερο σημαντικό το γεγονός ότι αποδεδειγμένα έχουν αποδειχθεί ότι αναφέρουν ψέματα, τότε εκατομμύρια και πιθανώς δισεκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δίνη πολλών “εστιών”, μερικών “επιδημιών” και μιας “πανδημίας”, οι οποίες αφορούν μια ποικιλία διαφορετικών ασθενειών.

 

Η κατάσταση αυτή εγείρει μια σειρά από θεμελιώδη ερωτήματα, μεταξύ των οποίων τα εξής: γιατί οι άνθρωποι υποκύπτουν ξαφνικά σε τόσες πολλές “ασθένειες”- γιατί συμβαίνει αυτή τη στιγμή- και γιατί το ιατρικό κατεστημένο δεν είναι σε θέση να περιορίσει τουλάχιστον, αν όχι να προλάβει αυτές τις ασθένειες;

 

Τι ακριβώς συμβαίνει;

 

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει μία και μοναδική, απλή απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, που είναι αυτό που αναζητούν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν θέτουν ερωτήματα αυτής της φύσης- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα ερωτήματα δεν μπορούν να απαντηθούν. Η πραγματική κατάσταση, με βάση τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί πραγματικά το ανθρώπινο σώμα, είναι ότι θα υπάρξουν διαφορετικές απαντήσεις ανάλογα με το άτομο, τη λεγόμενη “ασθένεια” που εξετάζεται και την περιοχή στην οποία ισχυρίζεται ότι εμφανίζεται η “ασθένεια”.

 

Ωστόσο, οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης δεν βασίζονται στη γνώση για το πώς λειτουργεί πραγματικά το σώμα, αλλά στην ψευδή αντίληψη ότι υπάρχουν τέτοιες οντότητες όπως οι “μολυσματικές ασθένειες” που οι άνθρωποι μπορούν να κολλήσουν και να μεταδώσουν σε άλλους, όπως φαίνεται από τις ακόλουθες “πληροφορίες” που παρέχονται από τον ΠΟΥ.

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΠΟΥ Disease Outbreak News (DONS) (πρόσβαση στις 27 Ιουνίου 2022), η οποία παρέχει ενημερώσεις σχετικά με τις τελευταίες καταστάσεις, οι “ασθένειες” που αναφέρονται ως τρέχουσες “εστίες” περιλαμβάνουν τον αιμορραγικό πυρετό της Κριμαίας-Κόνγκο – Ιράκ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι μια ασθένεια που μεταδίδεται από τσιμπούρια και έχει προκαλέσει 212 κρούσματα και έχει στοιχίσει τη ζωή σε 27 ανθρώπους. Η ιστοσελίδα σχετικά με αυτό το “ξέσπασμα” αναφέρει,

    “Ο CCHF είναι μια ιογενής ασθένεια που μεταδίδεται από τσιμπούρια και μεταδίδεται στον άνθρωπο με τσιμπήματα μολυσμένων κροτώνων και με άμεση επαφή με αίμα ή ιστούς από μολυσμένους ανθρώπους και ζώα”.

Η επόμενη ενημέρωση αναφέρεται στη χολέρα – Πακιστάν και αναφέρει ότι πρόκειται για,

    “…σημαντική αύξηση των κρουσμάτων χολέρας με 234 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα που αναφέρθηκαν μεταξύ 15 Ιανουαρίου και 27 Μαΐου”.

Τα κρούσματα αυτά λέγεται ότι σημειώθηκαν στην επαρχία Sindh.

 

Μια άλλη ενημέρωση αναφέρεται στον ιό της άγριας πολιομυελίτιδας τύπου 1 (WPV1) – Μοζαμβίκη, η οποία ισχυρίζεται ότι αφορά ΕΝΑ κρούσμα που αναφέρθηκε τον Μάιο του 2022 και διαπιστώθηκε ότι “συνδέεται γενετικά” με ΕΝΑ κρούσμα που αναφέρθηκε στο Μαλάουι τον Φεβρουάριο του 2022. Η απάντηση στο μοναδικό κρούσμα στο Μαλάουι αναφέρεται ως εξής,

    “Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης μετά την επιβεβαίωση του κρούσματος στο Μαλάουι, πραγματοποιήθηκαν στη χώρα δύο κύκλοι εκστρατειών εμβολιασμού με δισθενές εμβόλιο πολιομυελίτιδας από το στόμα (bOPV), με περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια παιδιά να έχουν εμβολιαστεί”.

Ένα μόνο “κρούσμα” δεν ανταποκρίνεται στον ορισμό της “επιδημίας”.

 

Μπορεί να φαίνεται ότι αυτά τα 2 κρούσματα δεν θα πρέπει να θεωρούνται σημαντικά, αλλά αυτό θα ήταν παραπλανητικό, διότι εξυπηρετούν μια σημαντική λειτουργία, η οποία είναι η διαιώνιση της ιδέας ότι η “πολιομυελίτιδα” εξακολουθεί να υπάρχει σε “άγρια” μορφή και ότι, επομένως, τα παιδιά εξακολουθούν να πρέπει να εμβολιάζονται.

 

Στις 23 Ιουνίου 2022, ο ιστότοπος του BBC δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο Ο ιός της πολιομυελίτιδας ανιχνεύθηκε σε δείγματα λυμάτων του Λονδίνου. Το άρθρο ισχυρίζεται ότι η πολιομυελίτιδα είχε εξαλειφθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το 2003. Ο λόγος που αναφέρεται για την παρουσία της υποτιθέμενης “ανακάλυψης” του λεγόμενου “ιού” είναι,

 “Ο Οργανισμός Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) λέει ότι πιθανότατα εισήχθη στο Λονδίνο από κάποιον που εμβολιάστηκε πρόσφατα στο εξωτερικό με μια ζωντανή μορφή του ιού”.

Αυτό βασίζεται ξεκάθαρα στην αντίληψη ότι ένα άτομο που έχει “κολλήσει” έναν “ιό” σε μια ξένη χώρα, μπορεί στη συνέχεια να τον “μεταφέρει” στο σώμα του και να τον αποβάλει σε μια άλλη χώρα. Πιστεύεται ότι αυτό θα βοηθήσει στην “εξάπλωση” του παθογόνου παράγοντα, ειδικά σε παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το άρθρο αναφέρει ότι η λήψη του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας στο Λονδίνο είναι κάτω από τα επίπεδα-στόχους.

 

Πρέπει να τονιστεί ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά για πραγματικό κρούσμα πολιομυελίτιδας στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά απλώς η υποτιθέμενη “ανίχνευση” του λεγόμενου “ιού της πολιομυελίτιδας” στα λύματα. Αυτό εγείρει το προφανές ερώτημα: γιατί εξέταζαν τα λύματα το 2022 για αυτόν τον “ιό” αν η πολιομυελίτιδα είχε εξαλειφθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο σχεδόν 20 χρόνια νωρίτερα;

 

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ακόμη και από την οπτική γωνία του mainstream, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι κάποιος στο Ηνωμένο Βασίλειο “έχει πολιομυελίτιδα”, επειδή το άρθρο απλώς ισχυρίζεται ότι “πιθανότατα εισήχθη”. Οποιεσδήποτε δηλώσεις σχετικά με την παρουσία ή την επανεμφάνιση της “πολιομυελίτιδας” στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι καθαρή εικασία.

 

Μια άλλη ενημέρωση σχετικά με την “έξαρση της νόσου” στην ιστοσελίδα του ΠΟΥ αναφέρεται σε “Σοβαρή οξεία ηπατίτιδα άγνωστης αιτιολογίας σε παιδιά – Πολλές χώρες”. Αυτή η ενημέρωση ισχυρίζεται ότι,

  “Από τις 22 Ιουνίου 2022, 33 χώρες σε πέντε Περιφέρειες του ΠΟΥ έχουν αναφέρει 920 πιθανά κρούσματα σοβαρής οξείας ηπατίτιδας άγνωστης αιτιολογίας σε παιδιά που πληρούν τον ορισμό του κρούσματος του ΠΟΥ”.

Και πάλι, σημειώστε τη χρήση της λέξης “πιθανή”.

 

Το αρχικό “ξέσπασμα” ισχυρίζεται ότι συνέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο “ξέσπασμα” της λεγόμενης ηπατίτιδας είναι ότι αποδίδεται σε έναν “αδενοϊό” και όχι σε έναν από τους 5 “ιούς” της ηπατίτιδας. Οι λεγόμενοι “αδενοϊοί” συνδέονται συνήθως με παθήσεις όπως το “κρυολόγημα” και η “βρογχίτιδα” και όχι με ηπατίτιδα, η οποία είναι φλεγμονή στο ήπαρ.

 

Η τελευταία, αλλά σε καμία περίπτωση η μικρότερη από τις ενημερώσεις για την “έξαρση ασθενειών” αναφέρεται στην “Multi-country monkeypox outbreak: situation update” (Επιδημία ευλογιάς των πιθήκων σε πολλές χώρες: επικαιροποίηση της κατάστασης), η οποία ισχυρίζεται ότι,

 “Από τις 15 Ιουνίου, έχουν αναφερθεί στον ΠΟΥ συνολικά 2103 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα και ένα πιθανό κρούσμα, συμπεριλαμβανομένου ενός θανάτου”.

Ενδιαφέρον, αλλά μάλλον περίεργο, είναι ότι ο ΠΟΥ αναφέρει ότι,

 “Η επιβεβαίωση ενός κρούσματος ευλογιάς των πιθήκων, σε μια χώρα, θεωρείται επιδημία”.

Για άλλη μια φορά, ένα και μόνο “κρούσμα” δεν ανταποκρίνεται στον τυπικό ορισμό της “επιδημίας”, γεγονός που εγείρει το ερώτημα γιατί ο ΠΟΥ θεωρεί ότι ένα και μόνο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων αποτελεί σημαντικό πρόβλημα υγείας. Υπάρχει σαφώς μια ατζέντα εδώ, όπως θα συζητηθεί στο μέρος 2 αυτού του άρθρου.

 

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο ΠΟΥ έχει δηλώσει στην ιστοσελίδα με τίτλο Meeting of the International Health Regulations (2005) Emergency Committee regarding the multi-country monkeypox outbreak, ότι δεν κρίνει ότι η “επιδημία της ευλογιάς των πιθήκων” αποτελεί έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος, παρά τον ισχυρισμό ότι έχουν αναφερθεί στον ΠΟΥ 3.040 κρούσματα από 47 χώρες από τον Μάιο του 2022. Ωστόσο, η Επιτροπή δήλωσε ότι θα παρακολουθεί την κατάσταση και θα την επανεξετάσει σε λίγες εβδομάδες. Με άλλα λόγια, παρακολουθήστε αυτό το διάστημα….

 

[Σημείωση: Αυτό έχει πλέον ενημερωθεί σε “παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία”, όπως συζητήθηκε στο άρθρο μου για την ευλογιά των πιθήκων].

 

Όλα τα παραπάνω μπορεί να οδηγήσουν τους ανθρώπους να αναρωτηθούν γιατί οι αναφορές αυτών των “ασθενειών” είναι σημαντικές με οποιονδήποτε τρόπο; Δεν υπήρχαν πάντοτε “ξεσπάσματα” διαφόρων ασθενειών σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο;

 

Η απάντηση στο δεύτερο ερώτημα είναι μάλλον “ναι”, εκτός από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν διακριτές “ασθένειες”, όπως εξηγούμε με σχολαστική λεπτομέρεια στο βιβλίο μας: What Really Makes You Ill? Γιατί όλα όσα νομίζατε ότι γνωρίζατε για τις ασθένειες είναι λάθος.

 

Μια ένδειξη για την πρώτη ερώτηση, ωστόσο, μπορεί να δει κανείς σε ένα άρθρο της 27ης Ιουνίου με τίτλο: Could ‘Disease X’ be just around the corner? Top professor warns Britain needs to ‘strengthen’ its preparations for possibility of a new pandemic amid outbreak of Covid, Monkeypox and Polio in the UK (Θα μπορούσε η “ασθένεια Χ” να είναι προ των πυλών; Κορυφαίος καθηγητής προειδοποιεί ότι η Βρετανία πρέπει να “ενισχύσει” τις προετοιμασίες της για το ενδεχόμενο μιας νέας πανδημίας εν μέσω της έξαρσης του Covid, της ευλογιάς των πιθήκων και της Πολιομυελίτιδας στο Ηνωμένο Βασίλειο) στην ιστοσελίδα της Daily Mail.

 

Το άρθρο υποστηρίζει ότι υπήρξε μια σειρά από μολυσματικές ασθένειες που έπληξαν το Ηνωμένο Βασίλειο τους τελευταίους 6 μήνες. Αυτές οι “ασθένειες” περιλαμβάνουν: πολιομυελίτιδα, γρίπη των πτηνών H5, πυρετό Lassa, αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό και ευλογιάς των πιθήκων.

 

Είναι εξαιρετικά περίεργο να βλέπουμε τον πυρετό Lassa και τον πυρετό CCHF σε αυτόν τον κατάλογο, δεδομένου ότι ο πρώτος ισχυρίζεται ότι ενδημεί στην Αφρική και σχετίζεται με τον αφρικανικό αρουραίο- και το δεύτερο “ξέσπασμα” έχει αναφερθεί ότι συνέβη στο Ιράκ. Όταν αυτά τα άρθρα εξετάζονται προσεκτικά, οι ανωμαλίες και οι αντιφάσεις περισσεύουν!

 

Ωστόσο, μια σημαντική δήλωση που γίνεται στο άρθρο είναι ότι,

 “Πέρυσι, ο ΠΟΥ προειδοποίησε ότι η επόμενη πανδημία θα μπορούσε να είναι “στην κλίμακα του Μαύρου Θανάτου”, ο οποίος σκότωσε περίπου 75 εκατομμύρια ανθρώπους μεταξύ 1346 και 1353″.

Η άποψη αυτή επαναλαμβάνεται από τον καθηγητή Woolhouse, καθηγητή επιδημιολογίας λοιμωδών νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, ο οποίος αναφέρεται στο άρθρο να έχει δηλώσει ότι,

    “Οι αρχές του 21ου αιώνα υπήρξαν μια τέλεια καταιγίδα για τις αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες και όλα δείχνουν ότι υπάρχει πιθανότητα για όλο και περισσότερα ξεσπάσματα”.

Δεν υπάρχει καμία αιτιολογία για τον ισχυρισμό αυτής της υποτιθέμενης “τέλειας καταιγίδας” ή για τον ισχυρισμό ότι θα υπάρξουν περισσότερα ξεσπάσματα, αν και μια αδύναμη προσπάθεια εξήγησης βρίσκεται στη δήλωση ότι,

  “Οι παράγοντες πίσω από την εξάπλωση νέων και υφιστάμενων ιών είναι πιθανό να οφείλονται στην αυξανόμενη οικονομία των προηγουμένως μη ανεπτυγμένων εθνών, στην αύξηση του πληθυσμού, στην αύξηση του εμπορίου άγριων ζώων και στην ανθρώπινη μετακίνηση σε ζούγκλες και δάση”.

Η χρήση της φράσης “πιθανότατα οφείλεται” υποδηλώνει ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία στα οποία να έχει βασιστεί αυτή η ιδέα.

 

Ωστόσο, αυτές δεν είναι “νέες” καταστάσεις και η έλλειψη επιστημονικής βάσης για τέτοιους ισχυρισμούς δείχνει ότι πρόκειται απλώς για προπαγάνδα που αποσκοπεί στην αύξηση του επιπέδου του φόβου και στο να κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν και να υποταχθούν στους στόχους της Ατζέντας 2030, όπου κι αν ζουν.

 

Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να τρομάξουν τους ανθρώπους, υποστηρίζεται ότι υπάρχουν “παραλλαγές” του Covid που προκαλούν αύξηση των λοιμώξεων.

 

Τι συμβαίνει λοιπόν στην πραγματικότητα;

 

Μας λένε επανειλημμένα ότι η “σύγχρονη ιατρική” είναι το αποκορύφωμα της ιατρικής επιστήμης όσον αφορά την “υγειονομική περίθαλψη”. Σε ένα άρθρο του 2010 με τίτλο: Modern Medicine: Towards Prevention, Cure, Well-being and Longevity (“Σύγχρονη Ιατρική: Προς την Πρόληψη, τη Θεραπεία, την Ευημερία και τη Μακροζωία) είναι ο τυπικός ισχυρισμός που διατυπώνεται από εκείνους που ανήκουν στο ιατρικό σύστημα ότι,

  “Η σύγχρονη ιατρική έχει κάνει πολλά στους τομείς των μολυσματικών ασθενειών και των επειγόντων περιστατικών για να βοηθήσει τη θεραπεία”.

Δυστυχώς, τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια!

 

Ο κατάλογος των νέων “κρουσμάτων/ξεσπασμάτων” μόνο φέτος, μερικά μόνο από τα οποία παρατίθενται παραπάνω, καταρρίπτει ότι έχει “γίνει” οτιδήποτε σε σχέση με τις λεγόμενες “μολυσματικές ασθένειες”, ιδίως ενόψει των προβλέψεων ότι θα υπάρξουν και άλλα κρούσματα.

 

Αυτή η παντελής έλλειψη προόδου μπορεί να καταδειχθεί από το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια ενός και πλέον αιώνα, η μόνη “νίκη” που μπορεί να ισχυριστεί η “σύγχρονη ιατρική” είναι ότι έχει εξαλείψει μία και μοναδική “μολυσματική ασθένεια”, δηλαδή την ευλογιά. Αυτή η μοναδική νίκη δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περιγραφεί ως “μεγάλη“, ιδίως όταν υποστηρίζεται ότι υπάρχουν πλέον εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες διαφορετικές “μολυσματικές ασθένειες” με νέες που υποτίθεται ότι “αναδύονται” συνεχώς.

 

Είναι απολύτως σαφές ότι καταβάλλεται σημαντική προσπάθεια για την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης για πολλές από αυτές τις “ασθένειες”.

Η προσπάθεια αυτή αποτελεί βασικό στόχο της Ατζέντας 2030, ιδίως του SDG 3.8 που αναφέρει το στόχο να,

 “Επίτευξη καθολικής υγειονομικής κάλυψης, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από οικονομικούς κινδύνους, της πρόσβασης σε ποιοτικές βασικές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και της πρόσβασης σε ασφαλή, αποτελεσματικά, ποιοτικά και οικονομικά προσιτά βασικά φάρμακα και εμβόλια για όλους”.

Η προσπάθεια για την επίτευξη “όλων” περιλαμβάνει την επέκταση της εμβολιαστικής κάλυψης σε ανθρώπους σε χώρες στις οποίες η βιομηχανία εμβολίων, με τη βοήθεια οργανισμών όπως η GAVI, δεν έχει ακόμη διεισδύσει. Πολλές από αυτές τις χώρες βρίσκονται στην υποσαχάρια περιοχή της Αφρικής, η οποία υποστηρίζεται ότι πλήττεται περισσότερο από μια ευρεία ποικιλία των λεγόμενων “μολυσματικών ασθενειών” και, ως εκ τούτου, έχει μεγαλύτερη ανάγκη από τα λεγόμενα “εμβόλια που σώζουν ζωές”. Η προσπάθεια αυτή περιγράφεται από την GAVI στις 24 Ιουνίου ως απαιτούσα,

    “…ανανεωμένη ώθηση για τον εμβολιασμό ρουτίνας και την προσέγγιση των παιδιών με μηδενική δόση”.

Φαίνεται ότι πολλά παιδιά σε αυτή την περιοχή του κόσμου κατάφεραν να ξεφύγουν από τη “δηλητηριασμένη βελόνα”, όπως εύγλωττα τιτλοφόρησε η Eleanor McBean το βιβλίο της το 1957.

 

Η GAVI σκοπεύει να επιτύχει τον στόχο της μέσω του “ZIP” (Zero-dose Immunisation Programme), όπως αναφέρεται σε ένα άρθρο της 21ης Ιουνίου με τίτλο ZIP:  a new way to get vaccines to zero-dose children in some of the world’s toughest regions (ένας νέος τρόπος για την παροχή εμβολίων σε παιδιά με μηδενική δόση σε ορισμένες από τις πιο δύσκολες περιοχές του κόσμου.) Το άρθρο αυτό ισχυρίζεται ότι,

  “Εκατομμύρια παιδιά στις εύθραυστες περιοχές του Σαχέλ και του Κέρατος της Αφρικής παραμένουν λειτουργικά αόρατα στα συστήματα υγείας, με αποτέλεσμα να χάνουν εμβόλια που σώζουν ζωές”.

Και πάλι, τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια!

 

Τα εμβόλια δεν είναι η μόνη πτυχή της Ατζέντας 2030 που θα επηρεάσει αρνητικά την υγεία των ανθρώπων, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι άνθρωποι ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη – και ποτέ δεν υπήρξε – ότι τα εμβόλια προλαμβάνουν οποιαδήποτε “ασθένεια”. Ο λόγος είναι ότι η βασική θεωρία στην οποία βασίζεται ο εμβολιασμός δεν έχει ποτέ αποδειχθεί. Οι “ασθένειες” που ισχυρίζονται ότι προλαμβάνουν τα εμβόλια δεν προκαλούνται από μικροοργανισμούς που εισβάλλουν στον οργανισμό, ο οποίος με τη σειρά του επιτίθεται στους εισβολείς μέσω της παραγωγής ειδικών αντισωμάτων που αναγνωρίζουν τα εισβάλλοντα “μικρόβια” και τα καταστρέφουν. Επιπλέον, αυτά τα υποτιθέμενα “σωτήρια” εμβόλια αποδεικνύονται “βλαβερά”, “απειλητικά” και συχνά θανατηφόρα.

 

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτές τις ψευδείς αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με νέες και επικίνδυνες ασθένειες- η προσπάθεια να τρομάξουν τους ανθρώπους ώστε να αποδεχθούν τα εμβόλια είναι μόνο ένας από αυτούς.

Άλλοι λόγοι θα εξεταστούν στο Μέρος 2.

 

Οι άνθρωποι οπωσδήποτε αρρωσταίνουν και ακόμη και πεθαίνουν – συνεχώς, δυστυχώς – αλλά οι λόγοι αυτών των ασθενειών δεν περιλαμβάνουν “μόλυνση” από κάποιο παθογόνο “μικρόβιο” που έχει εισβάλει στο σώμα τους.

 

Είναι ζωτικής σημασίας ότι, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, οι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι υπάρχει πλήρης και απόλυτη έλλειψη αποδείξεων για την ύπαρξη οποιωνδήποτε “παθογόνων παραγόντων”, ιδίως ιών, έτσι ώστε να μην συνεχίσουν να παρασύρονται από τις αμείλικτες αναφορές των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης για υποτιθέμενες “επιδημίες”, “επιδημίες” και “πανδημίες”.

Αυτές οι αναφορές είναι καθαρή προπαγάνδα!

 

Δεν υπάρχει καμία πανδημία του Covid-19 και δεν υπήρξε ποτέ, όπως συζητήθηκε στα προηγούμενα άρθρα μου: COVID: An Overview and COVID: The Plot Thickens (COVID: Μια επισκόπηση και COVID: Η πλοκή πυκνώνει.)

 

Η ιδέα ότι οι άνθρωποι μπορούν να “κολλήσουν” και στη συνέχεια να “μεταδώσουν” “μολυσματικές ασθένειες” βασίζεται σε μια πλήρη παρανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα.

Αυτές οι προπαγανδιστικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης αποσκοπούν στο να κάνουν τους ανθρώπους να υποκύψουν στην “εξουσία” και στους λεγόμενους “ειδικούς” αντί να αναλάβουν την ευθύνη για την υγεία τους, το σώμα τους και, στην πραγματικότητα, για όλες τις πτυχές της ζωής τους.

 

Ο καθένας έχει μια επιλογή: αλλά οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν τις επιλογές που τους ζητείται να κάνουν, αν θέλουν να επιλέξουν την υποταγή ή την ελευθερία.

 

Η επιλογή είναι δική σας, αλλά τουλάχιστον βεβαιωθείτε ότι έχετε ΟΛΕΣ τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να λάβετε πραγματικά τεκμηριωμένες αποφάσεις.

 

Το μέρος 2 θα ακολουθήσει ……

Dawn Lester

28 Ιουνίου 2022

———–

 

Η παραφροσύνη σχετικά με τις ασθένειες – Τι συμβαίνει; Μέρος 2

Στο 1ο μέρος του άρθρου: Disease Madness – What Is Happening?, συζήτησα τις “ασθένειες” που ανέφερε ο ΠΟΥ στην ιστοσελίδα του με τα Νέα για τα Κρούσματα Ασθενειών (DONS) από την 1η Ιουνίου 2022. Όμως δεν ήταν όλες αυτές νέες “επιδημίες”- ορισμένες αναφέρονταν ως “ενημερώσεις κατάστασης”- με άλλα λόγια, είχαν ξεκινήσει λίγο νωρίτερα.

 

Ωστόσο, η μελέτη των ιστοσελίδων DONS από τις αρχές του 2020 αποκαλύπτει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό “ξεσπασμάτων” πολλών διαφορετικών ασθενειών σε διάφορες διαφορετικές χώρες ή κάποτε σε πολλές χώρες. Και πάλι, αυτά δεν είναι όλα “νέα” ξεσπάσματα – περιλαμβάνουν επίσης “ενημερώσεις κατάστασης“.

 

Αυτός είναι ο κατάλογος των “ξεσπασμάτων” του 2020:

 

  •     Έμπολα
  •     MERS-CoV
  •     Ιλαρά
  •     Πυρετός Lassa
  •     Κίτρινος πυρετός
  •     Πυρετός του δάγκειου πυρετού
  •     Δρακουνκουλίαση
  •     Γρίπη Α(Η1Ν2)
  •     Πανούκλα
  •     Κυκλοφορούντες ιός πολιομυελίτιδας προερχόμενος από εμβόλιο τύπου 2
  •     Ευλογιά των πιθήκων
  •     Νόσος του ιού της ωροπλάτης
  •     Νόσος του ιού Mayaro
  •     Πυρετός της κοιλάδας του Ριφτ
  •     Γρίπη των πτηνών A(H5N1)
  •     Οξεία ηπατίτιδα Ε
  •     Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό – το COVID 19 αναφέρθηκε ως “παγκόσμιο”.

Αυτός είναι ο κατάλογος “ξεσπασμάτων” του 2021:

 

  •     Χολέρα
  •     Γρίπη Α(Η3Ν2)
  •     Ανθρώπινη λοίμωξη από τη γρίπη των πτηνών Α(Η5Ν8)
  •     Ανθρώπινη λοίμωξη από γρίπη των πτηνών A(H10N3)
  •     Νόσος του ιού Μάρμπουργκ
  •     Ανθρώπινη λοίμωξη από τη γρίπη των πτηνών A(H5N1)
  •     Μηνιγγίτιδα
  •     Νόσος του ιού Nipah
  •     Νόσος του ιού Ζίκα

Αυτός είναι ο κατάλογος “ξεσπασμάτων” του 2022 έως το τέλος Μαΐου 2022:

 

  •     Γρίπη A(H5)
  •     Άγριος ιός της πολιομυελίτιδας τύπου 1
  •     Εκτεταμένα ανθεκτικές στα φάρμακα λοιμώξεις Shigella sonnei
  •     Οξεία ηπατίτιδα άγνωστης αιτιολογίας
  •     Κυκλοφορούντες ιός πολιομυελίτιδας τύπου 3 προερχόμενος από εμβόλιο
  •     Πολυεθνική επιδημία Salmonella Typhimunium που συνδέεται με προϊόντα σοκολάτας
  •     Ιαπωνική εγκεφαλίτιδα
  •     Γρίπη των πτηνών A(H3N8)
  •     Γρίπη Α(Η12Ν1)

Τα “ξεσπάσματα” που ισχυρίζονται ότι εκδηλώθηκαν τον Ιούνιο του 2022 απαριθμήθηκαν στο Disease Madness μέρος 1, με την προσθήκη 2 “ενημερώσεων κατάστασης”, εκ των οποίων η μία αφορά τον Έμπολα, ο οποίος εξετάζεται στη συνέχεια του παρόντος άρθρου.

 

Ο κύριος λόγος για την παροχή αυτού του καταλόγου των “κρουσμάτων” είναι για να τονιστεί ότι, σε αντίθεση με πολλές αναφορές, το “Covid-19” δεν είναι η μόνη υποτιθέμενη “ασθένεια” που ισχυρίζονται ότι πλήττει ανθρώπους σε διάφορα μέρη του κόσμου από τις αρχές του 2020.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών των αποκαλούμενων “ασθενειών” λέγεται ότι προκαλούνται από “ιούς”- αλλά κανένα σωματίδιο που έχει χαρακτηριστεί “ιός” δεν έχει ποτέ αποδειχθεί ότι είναι η αιτία οποιασδήποτε ασθένειας, όπως συζητήθηκε σε πολλά προηγούμενα άρθρα καθώς και στο βιβλίο μας.

 

Αυτό εγείρει και πάλι το προφανές ερώτημα: τι αλήθεια συμβαίνει;

 

Είναι απολύτως σαφές ότι υπάρχει μια μαζική προσπάθεια να διαιωνιστεί η πεποίθηση ότι υπάρχει ένας πραγματικός “ζωολογικός κήπος” παθογόνων μικροοργανισμών “εκεί έξω” για να μας μολύνουν- κάνοντάς μας έτσι όλους άρρωστους ή ακόμη και να μας σκοτώσουν. Η αναφορά σε “ζωολογικό κήπο” είναι επίσης σχετική επειδή πολλές από αυτές τις υποτιθέμενες “ασθένειες” ισχυρίζονται ότι μεταδίδονται από ζώα του ενός ή του άλλου είδους. Ωστόσο, και πάλι, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι κάτι τέτοιο ισχύει.

 

Αυτή η προσπάθεια φαίνεται ξεκάθαρα στις “πληροφορίες” που διαδίδονται από το κυρίαρχο ιατρικό κατεστημένο, όπως αποδεικνύεται από μια μη χρονολογημένη σελίδα στον ιστότοπο του ΠΟΥ (πρόσβαση στις 12 Αυγούστου 2022) με τίτλο “Ιεράρχηση ασθενειών για έρευνα και ανάπτυξη σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης”, η οποία αναφέρει,

 “Παγκοσμίως, ο αριθμός των δυνητικών παθογόνων είναι πολύ μεγάλος, ενώ οι πόροι για την έρευνα και ανάπτυξη ασθενειών (Ε&Α) είναι περιορισμένοι. Για να διασφαλιστεί ότι οι προσπάθειες στο πλαίσιο του Σχεδίου Ε&Α του ΠΟΥ είναι εστιασμένες και παραγωγικές, ένας κατάλογος ασθενειών και παθογόνων μικροοργανισμών ιεραρχείται για Ε&Α σε περιβάλλοντα έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας”.

Το άρθρο συνεχίζει,

    “Επί του παρόντος, οι ασθένειες προτεραιότητας είναι:
    – COVID-19
    – Αιμορραγικός πυρετός Κριμαίας-Κόνγκο
    – Η νόσος του ιού Έμπολα και η νόσος του ιού Μάρμπουργκ
    – ο πυρετός Lassa
    – ο κοροναϊός του αναπνευστικού συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS-CoV) και το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS)
    – Nipah και henipaviral ασθένειες
    – Πυρετός της κοιλάδας του Ριφτ
    – Ζίκα
    – “Ασθένεια Χ “*

Ακολουθεί το σχόλιο ότι,

    “Αυτός ο κατάλογος δεν είναι εξαντλητικός, ούτε υποδεικνύει τις πιο πιθανές αιτίες της επόμενης επιδημίας”.

Η “ασθένεια Χ” περιγράφεται στην ιστοσελίδα ως εξής,

 “Η ασθένεια Χ αντιπροσωπεύει τη γνώση ότι μια σοβαρή διεθνής επιδημία θα μπορούσε να προκληθεί από ένα παθογόνο που είναι προς το παρόν άγνωστο να προκαλεί ανθρώπινη ασθένεια. Το Σχέδιο Ε&Α επιδιώκει ρητά να καταστήσει δυνατή την έγκαιρη ετοιμότητα για οριζόντια Ε&Α που είναι επίσης σχετική με μια άγνωστη “ασθένεια Χ”.

Αυτή δεν είναι η μόνη δημοσίευση που αναφέρεται σε αυτή τη μυστηριώδη ασθένεια- όπως φαίνεται από ένα άρθρο του Μαρτίου 2018 με τίτλο “Disease X: The Next Pandemic” (Ασθένεια Χ: Η επόμενη πανδημία), το οποίο αναφέρει ότι,

“Ασθένεια Χ” είναι η μυστηριώδης ονομασία που δόθηκε στην πολύ σοβαρή απειλή που συνιστούν για την ανθρώπινη υγεία οι άγνωστοι ιοί. Η ασθένεια Χ βρίσκεται σε έναν σύντομο κατάλογο παθογόνων μικροοργανισμών που θεωρούνται κορυφαίας προτεραιότητας για έρευνα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μαζί με γνωστούς δολοφόνους όπως το SARS και ο Έμπολα”.

Οι συγγραφείς αυτών των άρθρων φαίνεται να είναι προικισμένοι μάντεις.

Όχι μόνο είναι σε θέση να προβλέψουν ότι θα υπάρξει μια “επόμενη πανδημία”, αλλά είναι επίσης σε θέση να γνωρίζουν ποια θα είναι η αιτία της!!!

Επίσης, παραδόξως, φαίνεται να γνωρίζουν για “άγνωστους” ιούς.

 

Παρά το γεγονός ότι αναφέρονται σαν να πρόκειται για ξεχωριστές παθήσεις, ο Έμπολα και το Μάρμπουργκ ισχυρίζονται ότι είναι “κλινικά παρόμοιες”, αλλά προκαλούνται από διαφορετικούς “ιούς” της ίδιας οικογένειας, γνωστούς ως “φιλοϊούς”. Οι “ιοί” που ισχυρίζονται ότι προκαλούν τον Έμπολα και το Μάρμπουργκ περιγράφονται στη σελίδα με τίτλο Filovirus στον ιστότοπο Science Direct ως εξής,

    “…μεταξύ των πιο επικίνδυνων αιτιών του ιογενούς αιμορραγικού πυρετού, με αναφερόμενα ποσοστά θνησιμότητας συχνά άνω του 50%”.

Η έκθεση του ΠΟΥ για την κατάσταση στις 4 Ιουλίου 2022 σχετικά με τον “Έμπολα” αναφέρει ότι,

    “Μεταξύ 23 Απριλίου και 3 Ιουλίου 2022, αναφέρθηκαν συνολικά πέντε (τέσσερα επιβεβαιωμένα και ένα πιθανό) κρούσματα της νόσου EVD, συμπεριλαμβανομένων πέντε θανάτων (ποσοστό θνησιμότητας 100%), από τρεις υγειονομικές περιοχές στην επαρχία Equateur”.

Ένα από τα μέτρα που χρησιμοποιήθηκαν για την καταπολέμηση αυτής της επιδημίας περιελάμβανε τον εμβολιασμό με Ervebo. Σύμφωνα με το ένθετο συσκευασίας, το οποίο είναι διαθέσιμο από τον ιστότοπο του FDA (βλ. παραπομπές στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου),

    “Ο ιός του εμβολίου αναπτύσσεται σε καλλιέργειες κυττάρων Vero χωρίς ορό. Ο ιός συλλέγεται από το μέσο της κυτταρικής καλλιέργειας, καθαρίζεται, μορφοποιείται με διάλυμα σταθεροποιητή, γεμίζεται σε φιαλίδια και αποθηκεύεται κατεψυγμένος”.

Τα κύτταρα Vero είναι κύτταρα νεφρού πιθήκου, τα οποία χρησιμοποιούνται συνήθως στα πειράματα κυτταροκαλλιέργειας ιολογίας που ισχυρίζονται ότι “απομονώνουν” ιούς.

Αλλά, όπως έχει επανειλημμένα αποδειχθεί, τα πειράματα αυτά δεν κάνουν τίποτα τέτοιο. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οποιοσδήποτε αποκαλούμενος “ιός” έχει ποτέ “απομονωθεί” με την πραγματική έννοια του όρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα της “απομόνωσης ιών”, ανατρέξτε στο προηγούμενο άρθρο μου, COVID: An Overview (COVID: Μια επισκόπηση). Εξίσου σημαντικό είναι ότι σε αυτά τα πειράματα κυτταροκαλλιέργειας χρησιμοποιούνται πολλές τοξικές ουσίες που παραμένουν στο “μέσο καλλιέργειας” που χρησιμοποιείται ως βάση για τα εμβόλια.

 

Ένα “ξέσπασμα” της νόσου Μάρμπουργκ αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα του ΠΟΥ DONS ως εκδήλωση τον Αύγουστο του 2021. Η έκθεση αναφερόταν σε ένα μόνο άτομο με ένα υποτιθέμενο επιβεβαιωμένο κρούσμα της νόσου “Marburg”, το οποίο όμως πέθανε. Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι,

    “Πρόκειται για το πρώτο γνωστό κρούσμα της νόσου του ιού Μάρμπουργκ στη Γουινέα και στη Δυτική Αφρική”.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στις 18 Ιουλίου 2022 εμφανίστηκε άρθρο στην ιστοσελίδα του BBC με τίτλο: “Η Γκάνα επιβεβαιώνει τα πρώτα κρούσματα του θανατηφόρου ιού Μάρμπουργκ”. Όπως συνέβη και με το κρούσμα του 2021, οι ασθενείς πέθαναν και οι δύο. Το άρθρο αναφέρει επίσης ότι δεν υπάρχει ακόμη “θεραπεία” για αυτή τη θανατηφόρα ασθένεια.

 

Ο λόγος για την επισήμανση αυτών των δύο “ασθενειών” είναι ότι και οι δύο θεωρούνται ότι έχουν υψηλό ποσοστό θνησιμότητας, ότι προκαλούνται από “ιούς”, ότι μεταδίδονται στον άνθρωπο από τα ζώα και ειδικότερα από τις νυχτερίδες, ότι είναι “ασθένειες προτεραιότητας” και ότι εμφανίζονται στην Αφρική.

 

Το πρώτο σημείο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτές οι “ασθένειες” προκαλούνται από ιούς ή ότι μεταδίδονται στον άνθρωπο από τα ζώα, γεγονός που αναπόφευκτα εγείρει το ερώτημα τι προκαλεί τον Έμπολα και το Μάρμπουργκ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει μια απλή απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Αλλά, όπως συμβαίνει με όλες τις ασθένειες, θα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν και οι οποίοι θα περιλαμβάνουν πάντα έναν ποικίλο συνδυασμό αυτών που αναφέρουμε στο βιβλίο μας ως “τέσσερις παράγοντες”.

Οι πιο πιθανοί υποψήφιοι για τα κρούσματα του Έμπολα και του Μάρμπουργκ στις αφρικανικές χώρες θα περιλαμβάνουν τοξίνες κάποιας περιγραφής, κακή διατροφή, έλλειψη καθαρού νερού και κακές συνθήκες υγιεινής.

 

Μια άλλη ασθένεια που υποστηρίζεται ότι αποτελεί σημαντικό πρόβλημα υγείας στην Αφρική είναι η “ελονοσία”, όπως φαίνεται από το ενημερωτικό δελτίο του ΠΟΥ για την ελονοσία του Ιουλίου 2022 που αναφέρει,

    “Η αφρικανική περιοχή του ΠΟΥ εξακολουθεί να φέρει δυσανάλογα υψηλό μερίδιο του παγκόσμιου φορτίου της ελονοσίας”.

Το ενημερωτικό δελτίο περιγράφει την ελονοσία ως εξής,

    “Η ελονοσία είναι μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια που προκαλείται από παράσιτα που μεταδίδονται στους ανθρώπους μέσω των τσιμπημάτων μολυσμένων θηλυκών κουνουπιών Anopheles. Προλαμβάνεται και θεραπεύεται”.

Και πάλι, το κύριο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η “ελονοσία” εμφανίζεται όπως περιγράφεται ούτε ότι μεταδίδεται στον άνθρωπο από τα κουνούπια. Το θέμα αυτό αναλύεται λεπτομερώς στο βιβλίο μας, αν και ορισμένα από τα βασικά σημεία συζητούνται σε αυτό το άρθρο.

 

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τονιστεί ότι η “ελονοσία” είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Ατζέντας 2030, όπως φαίνεται στο ΣΒΑ 3.3, όπου αναφέρεται ο στόχος να,

    “Μέχρι το 2030, να τερματιστούν οι επιδημίες του AIDS, της φυματίωσης, της ελονοσίας και των παραμελημένων τροπικών ασθενειών και να καταπολεμηθούν οι ηπατίτιδες, οι ασθένειες που μεταδίδονται από το νερό και άλλες μεταδοτικές ασθένειες”.

Επιπλέον, η έκθεση του ΠΟΥ με τίτλο “Παγκόσμια τεχνική στρατηγική για την ελονοσία 2016-2030” εκπονήθηκε για πρώτη φορά το 2015, όπως και η Ατζέντα 2030 για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Ωστόσο, η έκθεση για την ελονοσία επικαιροποιήθηκε το 2021. Κάτω από τον τίτλο “Στρατηγικό πλαίσιο” αναφέρονται τα εξής,

    “Προκειμένου να επιταχυνθεί η πρόοδος προς την εξάλειψη της ελονοσίας, ο ΠΟΥ προτρέπει τις πληγείσες χώρες και την παγκόσμια κοινότητα της ελονοσίας να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο των υφιστάμενων παρεμβάσεων που σώζουν ζωές”.

Στη συνέχεια η έκθεση απαριθμεί μια σειρά από πυλώνες, ο πρώτος από τους οποίους αναφέρει,

    “Πυλώνας 1. Εξασφάλιση της πρόσβασης στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία της ελονοσίας στο πλαίσιο της καθολικής υγειονομικής κάλυψης”.

Στην ίδια παράγραφο περιλαμβάνεται επίσης η επεξήγηση των μέτρων που υποστηρίζεται ότι προλαμβάνουν την ελονοσία,

    “Ο ΠΟΥ συνιστά την εφαρμογή δύο ομάδων παρεμβάσεων με συμπληρωματικό τρόπο: (i) στρατηγικές πρόληψης που βασίζονται στον έλεγχο των φορέων και, σε ορισμένα περιβάλλοντα και σε ορισμένες ομάδες πληθυσμού, τη χορήγηση χημειοπροφύλαξης…”.

Με άλλα λόγια, το βασικό μέλημα του ΠΟΥ είναι να εφαρμόσει μέτρα παρέμβασης για τη θεραπεία ή την πρόληψη της “ελονοσίας”, αλλά αυτό προϋποθέτει ότι γνωρίζει την αιτία αυτού του προβλήματος υγείας- ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Δυστυχώς, οι ισχυρισμοί τους για την παροχή “σωτήριων” παρεμβάσεων είναι επίσης αβάσιμοι.

 

Ο έλεγχος των φορέων περιλαμβάνει τη χρήση εντομοκτόνων για τη θανάτωση των κουνουπιών που ισχυρίζονται ότι είναι η αιτία της ελονοσίας. Αυτά τα εντομοκτόνα χρησιμοποιούνται με δύο τρόπους, τα ITN (δίχτυα επεξεργασμένα με εντομοκτόνα) και το IRS (υπολειμματικός ψεκασμός εσωτερικών χώρων). Τα πιο συνηθισμένα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς αυτούς είναι τα πυρεθροειδή, τα οποία είναι γνωστό ότι είναι τοξικά.

 

Το πρόβλημα με αυτά τα μέτρα παρέμβασης είναι ότι τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται θα επηρεάσουν αναπόφευκτα αρνητικά την ανθρώπινη υγεία καθώς και θα σκοτώσουν τα κουνούπια!

 

Υπάρχουν ορισμένα “φάρμακα” που χρησιμοποιούνται ως χημειοπροφύλαξη, ιδίως η χλωροκίνη και άλλες παρόμοιες ουσίες, όπως η υδροξυχλωροκίνη. Οι “πληθυσμιακές ομάδες” στις οποίες είναι πιθανότερο να συνιστάται η λήψη αυτών των τοξικών ουσιών ως προληπτικών μέτρων κατά της ελονοσίας εξηγούνται στην έκθεση για την ελονοσία,

    “Οι συνιστώμενες από τον ΠΟΥ στρατηγικές προληπτικής θεραπείας κατά της ελονοσίας περιλαμβάνουν επί του παρόντος τη διαλείπουσα προληπτική θεραπεία των εγκύων γυναικών (IPTp), τη διαλείπουσα προληπτική θεραπεία των βρεφών (IPTi) και την εποχική χημειοπροφύλαξη από την ελονοσία (SMC) για παιδιά κάτω των 6 ετών. Αυτές οι παρεμβάσεις συνιστώνται σε περιοχές μέτριας έως υψηλής μετάδοσης ελονοσίας στην υποσαχάρια Αφρική, ενώ η SMC συνιστάται μόνο σε περιοχές με έντονα εποχιακή μετάδοση στην υποπεριοχή του Σαχέλ”.

Η ιδέα ότι οι έγκυες γυναίκες και τα μικρά παιδιά χρειάζονται προστασία δεν είναι λανθασμένη – αλλά αυτές οι γυναίκες και τα παιδιά δεν θα προστατευθούν μέσω της χορήγησης τοξικών “φαρμάκων” που δεν μπορούν να προλάβουν μια “ασθένεια” η οποία δεν έχει ποτέ αποδειχθεί οριστικά ότι προκαλείται από ένα παράσιτο που ονομάζεται Plasmodium falciparum ούτε μεταδίδεται κυρίως από το κουνούπι Anopheles.

 

Μια νέα προσθήκη στο οπλοστάσιο για την καταπολέμηση της “ελονοσίας” είναι το εμβόλιο, όπως εξηγεί το ενημερωτικό δελτίο του ΠΟΥ,

   “Από τον Οκτώβριο του 2021, ο ΠΟΥ συνιστά επίσης την ευρεία χρήση του εμβολίου κατά της ελονοσίας RTS,S/AS01 μεταξύ των παιδιών που ζουν σε περιοχές με μέτρια έως υψηλή μετάδοση της ελονοσίας P. falciparum”.

Όπως συζητήθηκε προηγουμένως, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν την ιδέα ότι οποιοδήποτε εμβόλιο μπορεί να προλάβει οποιαδήποτε ασθένεια. Υπάρχει, ωστόσο, πληθώρα αποδείξεων ότι όλα τα εμβόλια προκαλούν βλάβες. Έτσι, το ερώτημα που θα έπρεπε να θέτουν πολλοί άνθρωποι είναι: γιατί στοχοποιούνται οι άνθρωποι στην Αφρική;

 

Υπάρχουν μερικές πιθανές απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα. Μία από αυτές περιλαμβάνει την ιδέα ότι ο κόσμος είναι υπερπληθυσμένος και ότι ο σημερινός ρυθμός αύξησης του πληθυσμού δεν είναι βιώσιμος- εξ ου και η Ατζέντα 2030 που προωθεί τη “βιώσιμη ανάπτυξη”. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη ότι ο κόσμος δεν μπορεί να υποστηρίξει τον υπάρχοντα πληθυσμό ή ακόμη και ένα μεγαλύτερο μέγεθος πληθυσμού– το θέμα αυτό θα συνεχιστεί στο μέρος 3 αυτής της σειράς άρθρων.

 

Θα πρέπει να είναι απολύτως σαφές από τα παραπάνω ότι υπάρχουν συνεχείς προσπάθειες να διατηρηθεί η πεποίθηση στο κοινό μυαλό για την ύπαρξη “επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών” που απαιτούν θεραπείες, “χημειοπροφύλαξη” ή εμβόλια. Όμως όλα αυτά τα μέτρα είναι τοξικά και επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό, πράγμα που σημαίνει ότι θα συμβάλουν μόνο στην επιδείνωση των προβλημάτων υγείας και ποτέ στην επίλυσή τους.

 

Για το λόγο αυτό είναι τόσο ζωτικής σημασίας να μάθουν οι άνθρωποι ότι αυτή η ιδέα που ενθαρρύνονται να πιστέψουν δεν βασίζεται σε κανένα γνήσιο επιστημονικό στοιχείο.

 

Η κατανόηση αυτού του απλού αλλά θεμελιώδους σημείου έχει δύο ευεργετικές συνέπειες: πρώτον, εξαλείφει τον φόβο που συνδέεται με την ιδέα τέτοιων ασθενειών και δεύτερον, εμποδίζει τους ανθρώπους να υποβληθούν σε τοξικές θεραπείες ή σε τοξικά προληπτικά μέτρα ή και στα δύο.

 

Ακολουθεί το 3ο μέρος…

Dawn Lester

12 Αυγούστου 2022

————-

Παραπομπές:

Merriam-Webster definition of pandemic
https://www.merriam-webster.com/dictionary/pandemic

WHO Disease Outbreak News
https://www.who.int/emergencies/disease-outbreak-news

Polio virus detected in London sewage samples
https://www.bbc.co.uk/news/health-61896411

Meeting of the International Health Regulations (2005) Emergency Committee regarding the multi-country monkeypox outbreak
https://www.who.int/news/item/25-06-2022-meeting-of-the-international-health-regulations-(2005)-emergency-committee–regarding-the-multi-country-monkeypox-outbreak

Could ‘Disease X’ be just around the corner? Top professor warns Britain needs to ‘strengthen’ its preparations for possibility of a new pandemic amid outbreak of Covid, Monkeypox and Polio in the UK.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10955071/Could-Disease-X-just-corner-professor-warns-new-pandemic.html

Modern Medicine: Towards Prevention, Cure, Well-being and Longevity
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3031942/

UN 2030 Agenda – Goal 3
https://sdgs.un.org/goals/goal3

ZIP: a new way to get vaccines to zero-dose children in some of the world’s toughest regions
https://www.gavi.org/vaccineswork/zip-new-way-get-vaccines-zero-dose-children-some-worlds-toughest-regions

COVID: An overview
https://whatreallymakesyouill.com/covid-an-overview/

COVID: The Plot Thickens
https://whatreallymakesyouill.com/covid-the-plot-thickens/

WHO Disease Outbreak News
https://www.who.int/emergencies/disease-outbreak-news

Disease Madness – What Is Happening? Part 1
https://whatreallymakesyouill.com/disease-madness-what-is-happening-part-1/

Prioritizing diseases for research and development in emergency contexts
https://www.who.int/activities/prioritizing-diseases-for-research-and-development-in-emergency-contexts

Disease X: The Next Pandemic
https://www.ecohealthalliance.org/2018/03/disease-x

Science direct – Filovirus definition
https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/filovirus

WHO Ebola situation update
https://www.who.int/emergencies/disease-outbreak-news/item/2022-DON398

FDA package insert of Ervebo
https://www.fda.gov/media/133748/download

COVID: An Overview
https://whatreallymakesyouill.com/covid-an-overview/

WHO Marburg disease outbreak news
https://www.who.int/emergencies/disease-outbreak-news/item/2021-DON331

BBC – Ghana confirms first cases of deadly Marburg virus
https://www.bbc.co.uk/news/world-africa-62202240

WHO Malaria fact sheet
https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/malaria

UN 2030 Agenda SDG3
https://sdgs.un.org/goals/goal3

WHO report – Global Technical Strategy for Malaria 2016-2030
https://www.who.int/publications/i/item/9789240031357

Share Dawn’s Writings

 

***********

Δικτυογραφία:

 

Disease Madness – What Is Happening? Part 1
https://dawnlester.substack.com/p/disease-madness-what-is-happening

Disease Madness – What is Happening? Part 2
https://dawnlester.substack.com/p/disease-madness-what-is-happening-1fa

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,231


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα