Η πείνα έρχεται γιατί όποιος ελέγχει την προσφορά των τροφίμων ελέγχει και τους ανθρώπους

Η πείνα έρχεται γιατί όποιος ελέγχει την προσφορά των τροφίμων ελέγχει και τους ανθρώπους

24 Μαΐου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:356
Μοίρασέ το

 

 

Τα σχέδια των ελίτ για τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας έχουν μπει στην τελική τους ευθεία, ελέω των Νέων Παγκόσμιων Ηγετών της σβάμπειας σχολής, από την οποίαν αποφοίτησαν και δικά μας φυντάνια -όπως ο Μητσοτάκης και η Κεραμέως.

Η παραδοσιακή γεωργία και κτηνοτροφία καταγγέλλονται και καταστέλλονται.

Η απαγόρευση των ατομικών καλλιεργειών βρίσκεται προ των πυλών.

Τα γονιδιακά επεξεργασμένα και τα τεχνητά (ψεύτικα) τρόφιμα, τα οποία πατεντάρονται, προωθούνται ως η μόνη λύση για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής κρίσης.

 

 

 

 

Έχουμε ελάχιστο χρόνο μπροστά μας, για να αντισταθούμε σε όλη αυτή την προσπάθεια και τους σατανικούς σχεδιασμούς της ελίτ των χαζαροο@ριών, να μετατρέψουν την ανθρωπότητα – όση απομείνει από τα θανατηφόρα τους εμβόλια – σε ένα απέραντο νεκροταφείο ζωντανών – νεκρών.

Εγκαταλείψτε τις πόλεις… επιλέξτε μικρά χωριουδάκια για να φτιάξετε έναν λαχανόκηπο, και λίγα οικόσιτα ζώα…

ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΙ…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ…

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ… ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΜΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Γιώργου Β. Μιχαήλ

 

Τα σχέδια των ελίτ για τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας έχουν μπει στην τελική τους ευθεία, ελέω των Νέων Παγκόσμιων Ηγετών της σβάμπειας σχολής, από την οποίαν αποφοίτησαν και δικά μας φυντάνια -όπως ο Μητσοτάκης και η Κεραμέως.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του μέντορα του θείου Κλάους, Henry Kissinger, οι πολιτικοί-μαριονέτες και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα αφενός προωθούν με κάθε τρόπο τις σκοτεινές ατζέντες και αφετέρου επιχειρούν να τις νομιμοποιήσουν μέσω κρίσεων που οι ίδιοι προκαλούν.

Σύμφωνα με τον Kissinger:

Όποιος ελέγχει την προσφορά τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους. Όποιος ελέγχει την ενέργεια μπορεί να ελέγξει ολόκληρες ηπείρους. Και αυτός που ελέγχει τα χρήματα μπορεί να ελέγξει τον κόσμο.

Τα χρήματα τα ελέγχουν εδώ και πολύν καιρό, κυρίως μέσω των Κεντρικών Τραπεζών. Και τα επερχόμενα ψηφιακά νομίσματα των τραπεζών αυτών θα βάλουν την οριστική ταφόπλακα σε κάθε απόπειρα διαφυγής.

Την ενέργεια προσπαθούν ακόμη να την ελέγξουν. Μια από τις πολλές διαστάσεις του ουκρανικού ζητήματος αφορά αυτόν ακριβώς τον ενεργειακό έλεγχο.

Αλλά το ουκρανικό συνδέεται και με την προσπάθεια για τον απόλυτο έλεγχο των τροφίμων. Οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας και η διαρκής τροφοδότηση της Ουκρανίας με όπλα, προκειμένου να παραταθούν οι πολεμικές επιχειρήσεις, ευνοούν την τεχνητή έλλειψη τροφίμων και την συνακόλουθη παγκόσμια πείνα.

Βέβαια, ο περιορισμός των διαθέσιμων τροφίμων ξεκίνησε πολύ πριν από την έναρξη των ρωσικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, με πρόσχημα την πανδημία, την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το ουκρανικό και η πρόσφατη έξαρση της γρίπης των πτηνών, έρχονται να επιτείνουν και ταυτόχρονα να νομιμοποιήσουν την όλη κατάσταση.

Η έλλειψη εκτοξεύει τις τιμές και οδηγεί σε αναπόφευκτη πείνα, η οποία, με την σειρά της, θα εξαναγκάσει τις λιμοκτονούσες μάζες ν’ αποδεχτούν χωρίς αντίσταση την νέα διατροφική ατζέντα και όλα όσα την συνοδεύουν.

Η παραδοσιακή γεωργία και κτηνοτροφία καταγγέλλονται και καταστέλλονται. Η απαγόρευση των ατομικών καλλιεργειών βρίσκεται προ των πυλών.

Τα γονιδιακά επεξεργασμένα και τα τεχνητά (ψεύτικα) τρόφιμα, τα οποία πατεντάρονται, προωθούνται ως η μόνη λύση για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής κρίσης.

Όπως διατείνεται ο μεγαλοκτηματίας Bill Gates, εξαιτίας της πείνας οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την ύπαιθρο και θα καταφύγουν στις μεγάλες πόλεις. Κι αν αυτό ηχεί παράξενο στ’ αυτιά σας, είναι γιατί μάλλον δεν έχετε ακούσει για τις… αστικές «κάθετες φάρμες».

Οι κάθετες φάρμες σε αστικό περιβάλλον αφορούν την καλλιέργεια ειδικών σπόρων σε εσωτερικό χώρο με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Για το «ξέπλυμά» τους γίνεται επίκληση των εξής πλεονεκτημάτων:

  • Απεξάρτηση από τις καιρικές συνθήκες.
  • Προστασία από καταστρεπτικούς μικροοργανισμούς και ζωύφια.
  • Μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
  • Υψηλότερο υγειονομικό επίπεδο.
  • Συντόμευση της διαδρομής από την παραγωγή στην κατανάλωση.
  • Φτηνό κόστος.

Δείτε το βίντεο:

Vertical farms could take over the world | Hard Reset by Freethink

Αλλά οι πραγματικοί λόγοι είναι:

  • Μάντρωμα των ανθρώπων στις πόλεις, όπως το οραματίστηκε ο Μάλθους.
  • Πατεντάρισμα των σπόρων και των τελικών προϊόντων.
  • Μονοπωλιακή και ελεγχόμενη διάθεση στην αγορά.
  • Μετατροπή των τροφίμων σε εργαλεία επέμβασης στον ανθρώπινο οργανισμό.

Κι αν όλα αυτά σας φαίνονται «συνωμοσιολογικά», διαβάστε με προσοχή όσα ακολουθούν (δανεισμένα από τον Dr. Joseph Mercola).

1) Τον Αύγουστο του 2020, η Monsanto/Bayer συμμετείχε στην ίδρυση της εταιρείας Unfold, η οποία αναπτύσσει σπόρους λαχανικών ειδικά σχεδιασμένους για κάθετες φάρμες.

2) Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια πειραματίζεται με φυτικά εμβόλια mRNA (θα τρως μαρούλι και θα εμβολιάζεσαι).

3) Δύο εταιρείες, η Blackrock και η Vanguard, ελέγχουν σχεδόν το σύνολο της παραγωγής τροφίμων. Μάλιστα, η Vanguard κατέχει μεγάλο μερίδιο της Blackrock.

Και μεταξύ των ιδιοκτητών και μετόχων της είναι: η Rothschild Investment Corp, η Edmond De Rothschild Holding, οι οικογένειες Rockefeller, Orsini, Bush, du Pont, Morgan, καθώς και η βρετανική βασιλική οικογένεια.

4) Η Blackrock αποκαλείται «τέταρτος κλάδος της κυβέρνησης», καθώς είναι η μόνη ιδιωτική εταιρεία που έχει οικονομικές συμφωνίες για να δανείζει χρήματα στο κεντρικό τραπεζικό σύστημα.

Το κερασάκι στην πικρή αυτή τούρτα είναι ότι η πρόσβαση στα νέα τρόφιμα θα γίνεται με την επίδειξη βιομετρικών ταυτοτήτων συνδεδεμένων με κεντρικό σύστημα κοινωνικής πιστωτικής βαθμολογίας.

Σε πιο απλά ελληνικά, για να μπορείς να τραφείς, θα πρέπει να είσαι υπάκουος ώστε να πιστώνεσαι πόντους και ψηφιακό χρήμα, και στην είσοδο των καταστημάτων θα πρέπει να επιδεικνύεις το ψηφιακό σου διαβατήριο.

Το Ιράν είναι η πρώτη χώρα στην οποία θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα δελτίων διατροφής με τις νέες βιομετρικές ταυτότητες.

Να έχετε πάντα κατά νου ότι η επιτυχία όλων αυτών των δυστοπικών σχεδίων δεν είναι δεδομένη…

 

 

Πηγή

Προβολές : 356


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα