Η πιθανή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ως προάγγελος παγκόσμιας κυβέρνησης και νέας «πανδημίας»; (Μέρος Β΄ και τελευταίο)

Η πιθανή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ως προάγγελος παγκόσμιας κυβέρνησης και νέας «πανδημίας»; (Μέρος Β΄ και τελευταίο)

14 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:567
Μοίρασέ το

Μια ανατρεπτική γεωπολιτική προσέγγιση που επιχειρεί να φωτίσει την αθέατη πλευρά των γεγονότων

Όσο οι πολίτες θα προσπαθούν να συνέλθουν από το «σοκ και δέος» της Μεγάλης Επανεκκίνησης, την ίδια στιγμή η παγκόσμια κυβέρνηση θα κατασπαράζει με βουλιμία και τα τελευταία ίχνη των συνταγματικών τους δικαιωμάτων, εξαλείφοντας μια για πάντα κάθε έννοια προστασίας της προσωπικής ελευθερίας, της ιδιωτικότητας και της ιδιοκτησίας.

Οι λαοί, δεν έχουν πάρει ακόμα το μάθημά τους… η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας, έχει γίνει από τους ολίγους…
Παρ’ όλα αυτά, στη νέα οργουελική περίοδο που διάγουμε και σ’ αυτή την τραγικά σοκαριστική που έρχεται, ελάχιστοι έχουν προετοιμαστεί πρωτίστως πνευματικά και στη συνέχεια με εναλλακτικούς τρόπους επιβίωσης…
Η πλειοψηφία, θα υποταχθεί… κι αυτό θα είναι το μεγάλο δράμα της ανθρωπότητας… Είναι ελάχιστο πλέον το διάστημα ως την σκοτεινότερη περίοδο της ανθρωπότητας…
Ας το εκμεταλλευθούμε για να αλλάξουμε στάση ζωής και να αντιμετωπίσουμε τα σατανικά όπλα της ελίτ…
Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης, Δικηγόρος Αθηνών


Το Α’ Μέρος, εδώ…
ΠΡΟΪΔΕΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ:
Αρκετοί πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο συνειδητοποιούν ότι από τον Μάρτιο του 2020 (όταν κηρύχθηκε από τον Π.Ο.Υ. ως πανδημία η νόσος SARS-C0V-2) έχουμε εισέλθει σε μια πολύ ρευστή ιστορική φάση διαδοχικών παγκόσμιων κρίσεων, και επομένως ακόμη και αν επιτευχθεί αναστολή των εχθροπραξιών στην Ουκρανία (στην πραγματικότητα θα πρόκειται για «σύναψη λυκοφιλίας» προσωρινής ισχύος) δεν θα ωφελήσει την ανθρωπότητα, αλλά θα αξιοποιηθεί από τους αλλόφρονες παγκοσμιοποιητές ως «στενό παράθυρο ευκαιρίας» για την επιβολή του επόμενου νεοταξίτικου αφηγήματος.
Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες που διψούν για δύναμη, έλεγχο και βιοεξουσία κατ’ εφαρμογή του νεοταξίτικου δόγματος που συνοψίζεται στην πρόταση «δημιουργώ το πρόβλημα προκειμένου να προσφέρω στην έντρομη ανθρωπότητα ως λύση καθετί το οποίο υπό φυσιολογικές συνθήκες θα απέρριπτε» θα σκηνοθετήσουν τον κλυδωνισμό ή την κατάρρευση του δυτικού χρηματοοικονομικού συστήματος, προκειμένου να αντικατασταθεί από ένα «απρόσβλητο» σύστημα συναλλαγών που θα στηρίζεται στην ψηφιακή τεχνολογία blockchain.
Οι πόλεμοι και γενικότερα οι γεωπολιτικές κρίσεις προκαλούν ένταση, αστάθεια και αβεβαιότητα στις ανθρωπομάζες, καταστρέφοντας τα σχέδια των παγκόσμιων ολιγαρχών που έχουν ως σκοπό τον έλεγχο και την χειραγώγηση των πολιτών, δεδομένου ότι σε εμπόλεμες συνθήκες δεν καρποφορεί κανένα ολοκληρωτικό αφήγημα κοινωνικού ελέγχου και ψηφιακής επιτήρησης.
Η νέα «κρίση της δημόσιας υγείας» σε συνδυασμό με την αποσταθεροποίηση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και την έλλειψη επισιτιστικών και ενεργειακών πόρων θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ ταυτόχρονης πολλαπλής κρίσης, την οποία χρειάζονται επειγόντως οι δαιμονοκίνητοι Νεοταξίτες, προκειμένου να προχωρήσουν μέσα από μία κατάσταση ελεγχόμενου κοινωνικού και οικονομικού χάους στην εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης τεχνοκρατών.
Δυστυχώς, οι πολίτες θα καταληφθούν πάλι εξαπίνης (όπως συνέβη και στην περίπτωση του κορωνοϊού, όπου έσπευσαν να κλειδωθούν στα σπίτια τους θεωρώντας ότι κινδυνεύει η υγεία τους, ενώ τα απειλούμενα έννομα αγαθά ήταν η προσωπική ελευθερία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια), αδυνατώντας να αντιληφθούν έγκαιρα ότι η περίοδος «προγραμματισμένης» αταξίας συνιστά κορυφαίο γεγονός στην διαδικασία επιβολής της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, την οποία οραματίζεται και προωθεί η ηγετική ομάδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum).
Η παρεμβολή μιας σύντομης περιόδου διασάλευσης της κοινωνικής ειρήνης θεωρείται από τους επικίνδυνους Νεοταξίτες ως «conditio sine qua non», ήτοι ως απαραίτητη προϋπόθεση που θα προπαρασκευάσει την ανθρωπότητα, ώστε να αποδεχθεί παθητικά και αδιαμαρτύρητα τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων και την ψηφιακή υποδούλωση που θα ακολουθήσει.

«Μόνο μια κρίση πραγματική ή εκλαμβανόμενη ως πραγματική, παράγει πραγματική αλλαγή»
Μίλτον Φρίντμαν (Milton Friedman, 1912-2006), επιφανής Αμερικανός οικονομολόγος και συγγραφέας

 

Αρκετοί πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο συνειδητοποιούν ότι από τον Μάρτιο του 2020 (όταν κηρύχθηκε από τον Π.Ο.Υ. ως πανδημία η νόσος SARS-C0V-2) έχουμε εισέλθει σε μια πολύ ρευστή ιστορική φάση διαδοχικών παγκόσμιων κρίσεων, και επομένως ακόμη και αν επιτευχθεί αναστολή των εχθροπραξιών στην Ουκρανία (στην πραγματικότητα θα πρόκειται για «σύναψη λυκοφιλίας» προσωρινής ισχύος) δεν θα ωφελήσει την ανθρωπότητα αλλά θα αξιοποιηθεί από τους αλλόφρονες παγκοσμιοποιητές ως «στενό παράθυρο ευκαιρίας» για την επιβολή του επόμενου νεοταξίτικου αφηγήματος.

Ακόμη και αν τελικώς υπογραφεί μια συνθήκη «τύπου Μίνσκ» που θα «παγώνει» την Ρωσο-ουκρανική αντιπαράθεση, μολονότι μπορεί να προπαγανδιστεί από τα κυρίαρχα και συστημικά μέσα μαζικής επιρροής και εξαπάτησης ως «μεγάλη νίκη της διπλωματίας», στην πραγματικότητα όμως μέσω αυτής θα προωθείται η κρυφή ατζέντα των παγκοσμιοποιητών.

Αυτή θα περιλαμβάνει είτε τον αναδυόμενο κίνδυνο της έλλειψης ενεργειακών και επισιτιστικών πόρων, ως παράπλευρη (αλλά στοχευμένη) ζημία του Ρωσο-ουκρανικού πολέμου, είτε ακόμη την επαναφορά της απειλής της δημόσιας υγείας, υπό τον μανδύα μιας «επιθετικής» παραλλαγής του κορωνοϊού, ή της εμφάνισης ενός «νέου φονικού ιού» που θα προσβάλλει κυρίως τα παιδιά.

Συμπληρωματικά αναφέρουμε ότι η άρχουσα υπερεθνική ελίτ, καθώς επιδιώκει σταθερά τον οικονομικό έλεγχο των κρατών, μέσω της ολοσχερούς εξάλειψης των μετρητών, με σκοπό την δημιουργία της αχρήματης ψηφιακής κοινωνίας, μπορεί να προσφύγει σε μια καλά υπολογισμένη αποσταθεροποίηση του δυτικού τραπεζικού συστήματος, προκειμένου να κλονιστεί η εμπιστοσύνη των καταθετών στο υφιστάμενο χρηματοπιστωτικό σύστημα συναλλαγών και να απαιτήσουν την αντικατάστασή του με ένα άλλο ταχύτερο και ασφαλέστερο.

Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες που διψούν για δύναμη, έλεγχο και βιοεξουσία κατ’ εφαρμογή του νεοταξίτικου δόγματος που συνοψίζεται στην πρόταση «δημιουργώ το πρόβλημα προκειμένου να προσφέρω στην έντρομη ανθρωπότητα ως λύση καθετί το οποίο υπό φυσιολογικές συνθήκες θα απέρριπτε» θα σκηνοθετήσουν τον κλυδωνισμό ή την κατάρρευση του δυτικού χρηματοοικονομικού συστήματος, προκειμένου να αντικατασταθεί από ένα «απρόσβλητο» σύστημα συναλλαγών που θα στηρίζεται στην ψηφιακή τεχνολογία blockchain.

Η κατάρρευση του δυτικού συστήματος συναλλαγών είναι πιθανό να χρεωθεί σε Ρώσους χάκερ ή σε «δολιοφθορά» των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών, και ως εκ τούτου ένας «εχθρός» είναι πάντοτε στην κατάλληλη στιγμή «πολύτιμος φίλος» για την προώθηση του νεοταξίτικου σχεδιασμού που αποσκοπεί στην ψηφιακή υποδούλωση της ανθρωπότητας.

Η επιβολή του νέου συστήματος πληρωμών θα εμφανιστεί ως «σωτήρια λύση» με σκοπό την διάσωση των καταθέσεων, όμως στην πραγματικότητα θα οδηγήσει βαθμιαία στην άρση της ιδιωτικότητας και στην ασφυκτική παρακολούθηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Οι ανυποψίαστοι πολίτες θα πανηγυρίσουν, για μια ακόμη φορά, το νέο λαμπρό επίτευγμα της ανθρώπινης σοφίας και επιστήμης, αφού η πιο πάνω τεχνολογία αιχμής με όχημα την τραπεζική κρίση θα επεκταθεί σε κάθε πεδίο της ανθρώπινης δραστηριότητας που θα υπόκειται πλέον στον απόλυτο έλεγχο του ψηφιακού ολοκληρωτικού κράτους.

Η υπογραφή οποιασδήποτε συμφωνίας καταπαύσεως του πυρός θα χαιρετιστεί με ενθουσιασμό από όλες τις κυβερνήσεις των κρατών, οι οποίες θα πανηγυρίσουν για την επικράτηση του διεθνούς δικαίου και του διπλωματικού ορθολογισμού, την ίδια στιγμή όμως θα εξυπηρετούνται τα ανθρωποκτόνα σχέδια των παγκοσμιοποιητών.

Οι πόλεμοι και γενικότερα οι γεωπολιτικές κρίσεις προκαλούν ένταση, αστάθεια και αβεβαιότητα στις ανθρωπομάζες, καταστρέφοντας τα σχέδια των παγκόσμιων ολιγαρχών που έχουν ως σκοπό τον έλεγχο και την χειραγώγηση των πολιτών, δεδομένου ότι σε εμπόλεμες συνθήκες δεν καρποφορεί κανένα ολοκληρωτικό αφήγημα κοινωνικού ελέγχου και ψηφιακής επιτήρησης.

Επομένως, κρίνεται πιθανό η αντίχριστη και μισάνθρωπη Ν.Τ.Π. να επιδιώξει τον άμεσο τερματισμό του πολέμου με σκοπό την επανεκκίνηση του υγειονομικού αφηγήματος το οποίο θα επιβάλει την λήψη αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων και τον εκ νέου εμβολιασμό των πολιτών που πιθανώς να συνοδεύεται με την υποχρεωτική χορήγηση ενός ψηφιακού πιστοποιητικού υγείας

.

Στον άμεσο σχεδιασμό της συμπεριλαμβάνεται η διασύνδεση του πιστοποιητικού εμβολιασμού με την υποχρεωτική λήψη ψηφιακής ταυτότητας βιομετρικών δεδομένων και εν συνεχεία με το ψηφιακό πορτοφόλι. Η ΕΚΤ ήδη ανακοίνωσε ότι εντός του 2023 αναμένεται να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για τον χρόνο έναρξης κυκλοφορίας του ψηφιακού ευρώ που θα έχει την μορφή «ψηφιακού πορτοφολιού», στο οποίο οι πολίτες θα μεταφέρουν τα χρήματά τους από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με σκοπό την απλουστευμένη διεκπεραίωση των οικονομικών τους συναλλαγών.

Ο ψυχρός εκβιασμός των αδυσώπητων Νεοταξιτών καθίσταται λίαν προφανής: Όσοι δεν ανανεώνουν το ψηφιακό τους πιστοποιητικό υγείας με την κάθε επόμενη (αναβαθμισμένη) δόση του εμβολίου θα έρχονται αντιμέτωποι με την αυτοδίκαιη λήξη της ψηφιακής τους ταυτότητας (η διάρκεια ισχύος της οποίας θα επεκτείνεται μέχρι την προγραμματισμένη ημερομηνία της επόμενης δόσης του εμβολίου) και, επομένως, με «απενεργοποιημένη» την ψηφιακή τους ταυτότητα θα απορρίπτονται αυτοδικαίως από το ψηφιακό σύστημα συναλλαγών.

Ως εκ τούτου, όσοι πολίτες αντισταθούν στην μαζική εμβολιαστική παράκρουση, θα στερούνται της χρήσης του ψηφιακού τους πορτοφολιού, άρα δεν θα έχουν πρόσβαση ούτε και στον τραπεζικό τους λογαριασμό, αντιμετωπίζοντας το φάσμα της ακραίας πείνας, φτώχειας και εξαθλίωσης.

Είναι γνωστό ότι η πανδημία του κορωνοϊού εργαλειοποιήθηκε με σκοπό την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της κοινωνίας και την συνακόλουθη σταδιακή μετάλλαξη των ελεύθερων πολιτών σε «ψηφιακούς κρατούμενους» ενός υπερβατικού αλλά συγχρόνως καταθλιπτικού τεχνολογικού παραδείσου, όπου, ζώντας ο καθένας μόνος στο «αόρατο ψηφιακό κελί» του metaverse, θα αργοπεθαίνει ψυχοπνευματικά, «νιώθοντας ασφαλής» που απλώς φυτοζωεί βιολογικά!

Συνεπώς, είναι πιθανό η (προσωρινή) παύση του ορατού πολέμου να σηματοδοτήσει την έναρξη του νέου αυτοτελούς επεισοδίου της δυστοπικής σειράς «Αόρατος Πόλεμος» με καθηλωτικό πρωταγωνιστή έναν «καινούργιο» ή παραλλαγμένο ιό (και με συμπρωταγωνιστή τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ και σε ρόλο guest star το ανερχόμενο αστέρι του παγκόσμιου νεοταξίτικου στερεώματος, Κυριάκο Μητσοτάκη!).

Ο νέος ύπουλος και πάντοτε «αόρατος εχθρός» θα «τρομοκρατήσει» την ανθρωπότητα, καθώς για την επιτυχή αντιμετώπισή του θα απαιτηθεί η συμμετοχή του στρατού (εξάλλου τα διαπλεκόμενα και αργυρώνητα ΜΜΕΕ [Μέσα Μαζικής Επιρροής και Εξαπάτησης] θα μας πουν ότι είναι πολύ φυσικό σε ένα πόλεμο με έναν «αόρατο εχθρό» να εμπλέκεται και ο στρατός) και ως εκ τούτου οι διαχειριστές της νέας υγειονομικής απειλής θα φορέσουν πάνω από την λευκή μπλούζα και την στολή παραλλαγής, προκειμένου να δημιουργηθούν οι «ιδανικές συνθήκες» ακραίου κοινωνικού φόβου και ανασφάλειας που επιτρέπουν την μαζική χειραγώγηση και τον έλεγχο των πολιτών.

Η νέα «κρίση της δημόσιας υγείας» σε συνδυασμό με την αποσταθεροποίηση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και την έλλειψη επισιτιστικών και ενεργειακών πόρων θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ ταυτόχρονης πολλαπλής κρίσης, την οποία χρειάζονται επειγόντως οι δαιμονοκίνητοι νεοταξίτες προκειμένου να προχωρήσουν μέσα από μία κατάσταση ελεγχόμενου κοινωνικού και οικονομικού χάους στην εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης τεχνοκρατών.

Η υπερεθνική άρχουσα ελίτ, επικαλούμενη προσχηματικές και εικονικές οικουμενικές απειλές, θα επιχειρήσει με δόλιο και σατανικό τρόπο να τρομοκρατήσει τους κοινωνικά υπνωτισμένους πολίτες, προκειμένου να «πειστούν» ότι οι εθνικές τους κυβερνήσεις είναι ανίκανες στην αντιμετώπιση των κοινών κινδύνων που αφορούν το σύνολο της ανθρωπότητας.

Και το «colpo grosso» της σατανοκίνητης Ν.Τ.Π. θα ολοκληρωθεί, μόλις η συγκρότηση της παγκόσμιας κυβέρνησης παρουσιαστεί ως καθολικό αίτημα των κατοίκων της γης για την σωτηρία της!

Η παγκόσμια κυβέρνηση, αναλαμβάνοντας την εξουσία ύστερα από μία σύντομη και αιφνιδιαστική περίοδο κοινωνικού χάους και οικονομικής αναταραχής, θα εγκαινιάσει την νέα ιστορική φάση της ανθρωπότητας, η οποία αποκαλείται από τους σατανικούς εμπνευστές της ως Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Δυστυχώς, οι πολίτες θα καταληφθούν πάλι εξαπίνης (όπως συνέβη και στην περίπτωση του κορωνοϊού, όπου έσπευσαν να κλειδωθούν στα σπίτια τους θεωρώντας ότι κινδυνεύει η υγεία τους, ενώ τα απειλούμενα έννομα αγαθά ήταν η προσωπική ελευθερία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια), αδυνατώντας να αντιληφθούν έγκαιρα ότι η περίοδος «προγραμματισμένης» αταξίας συνιστά κορυφαίο γεγονός στην διαδικασία επιβολής της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, την οποία οραματίζεται και προωθεί η ηγετική ομάδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum).

Η παρεμβολή μιας σύντομης περιόδου διασάλευσης της κοινωνικής ειρήνης θεωρείται από τους επικίνδυνους Νεοταξίτες ως «conditio sine qua non», ήτοι ως απαραίτητη προϋπόθεση που θα προπαρασκευάσει την ανθρωπότητα, ώστε να αποδεχθεί παθητικά και αδιαμαρτύρητα τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων και την ψηφιακή υποδούλωση που θα ακολουθήσει.

Με άλλα λόγια, η περίοδος του κοινωνικού χάους θα παρουσιαστεί είτε ως «ξαφνικό πρόβλημα», απότοκο της αδικαιολόγητης γιγάντωσης του παγκόσμιου χρέους και των στρεβλώσεων του χρηματοπιστωτικού συστήματος, είτε ως πράξη δολιοφθοράς της Ρωσίας, και επομένως, για να μην επαναληφθεί, θα πρέπει η κοινωνία και η οικονομία να θωρακιστούν με «έξυπνες λύσεις», δηλ. με την ψηφιακή ταυτότητα βιομετρικών δεδομένων και το ψηφιακό νόμισμα.

Στον ανάποδο κόσμο των παγκοσμιοποιητών οι πιο πάνω «έξυπνες λύσεις» θα συνιστούν την νεοταξίτικη πρόταση για την επαναφορά της κοινωνικής και οικονομικής σταθερότητας, ενώ στην πραγματικότητα θα αξιοποιηθούν ως «χρήσιμα εργαλεία» με τα οποία η νέα τάξη πραγμάτων σκοπεύει να αποκτήσει τον πλήρη και ολοκληρωτικό κοινωνικό και οικονομικό έλεγχο της ανθρωπότητας.

Όπως δηλ. η πανδημία του κορωνοϊού έπρεπε να προηγηθεί, ώστε ο φοβισμένος και τηλεοπτικά χειραγωγούμενος πολίτης να σπεύσει στην εμβολιαστική καρέκλα, προτείνοντας το μπράτσο του στα πειραματικά, επικίνδυνα και άχρηστα φαρμακευτικά σκευάσματα της Ν.Τ.Π., κατ’ αναλογία θα πρέπει να μεσολαβήσει μια περίοδος χάους και σύγχυσης, προκειμένου ο τρομοκρατημένος πολίτης να εκχωρήσει σε μια άτυπη παγκόσμια κυβέρνηση (που θα του υποσχεθεί την αποκατάσταση της τάξης και την επαναφορά της οικονομικής κανονικότητας) τις συνταγματικές του ελευθερίες, αποδεχόμενος την εφ’ όρου ζωής ψηφιακή του επιτήρηση.

Όσο οι πολίτες θα προσπαθούν να συνέλθουν από το «σοκ και δέος» της Μεγάλης Επανεκκίνησης, την ίδια στιγμή η παγκόσμια κυβέρνηση θα κατασπαράζει με βουλιμία και τα τελευταία ίχνη των συνταγματικών τους δικαιωμάτων, εξαλείφοντας μια για πάντα κάθε έννοια προστασίας της προσωπικής ελευθερίας, της ιδιωτικότητας και της ιδιοκτησίας.

Κατά την ολιγόχρονη περίοδο της κοινωνικής αναταραχής, κρίνεται απολύτως απαραίτητο οι πολίτες να οπλιστούν με ακατάβλητο ψυχικό θάρρος, ανεξάντλητη υπομονή, αδιάλειπτη προσευχή και με ακλόνητη πίστη στον Χριστό μας, ώστε να αντιμετωπίσουν την προσωρινή επικράτηση του αντίχριστου πνεύματος που θα εκφραστεί συλλογικά από μια παγκοσμιοποιημένη ηγετική ομάδα τεχνοκρατών, η οποία θα απολαμβάνει την αμέριστη στήριξη των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κίνας.

Η υπερεθνική ηγεσία θα εμφανιστεί με την «μάσκα» του εγγυητή της παγκόσμιας ειρήνης και ασφάλειας, προκειμένου να επιβληθεί στους ανθρώπους αποσπώντας τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη τους. Όπως γνωρίζουμε από την Αγία Γραφή:

«ὅταν γὰρ λέγωσινεἰρήνη καὶ ἀσφάλειατότε αἰφνίδιος αὐτοῖς ἐφίσταται ὄλεθρος»

.

Ως εκ τούτου, η ψευδοειρήνη των δόλιων και πονηρών νεοταξιτών δεν θα διαρκέσει πολύ, αλλά θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος λόγω της σφοδρότητας των αντιτιθεμένων γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών συμφερόντων μεταξύ των αρχουσών ελίτ, δηλ. της Δύσης, Ρωσίας και της Κίνας.

Συνεπώς, αξίζει να υπογραμμιστεί ότι είναι πολύ πιθανό η ειρηνευτική συμφωνία κατάπαυσης του πολέμου στην Ουκρανία να μην έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, καθόσον το γεωπολιτικό χάσμα μεταξύ Ανατολής και Δύσης παραμένει αγεφύρωτο, ενώ το μίσος που τρέφει το ΝΑΤΟ για την Ρωσία (αλλά και το αντίστροφο) μοιάζει να είναι τόσο αβυσσαλέο, που εξαλείφει εκ προοιμίου κάθε πιθανότητα μακροημέρευσης της εκεχειρίας (βλ. τη ΣΗΜΕΙΩΣΗ στο τέλος του κειμένου).

Οφείλω να σημειώσω με έμφαση ότι με την συμφωνία του Μονάχου η Τσεχοσλοβακία έχασε ένα μεγάλο τμήμα της επικρατείας της, το οποίο περιήλθε υπό τον έλεγχο της ναζιστικής Γερμανίας. Κατ’ ανάλογο τρόπο, και με οδηγό την συμφωνία του Μονάχου, μπορεί να υπογραφεί μια νέα συνθήκη, κατά την οποία η Ουκρανία θα απολέσει την ανατολική επικράτειά της (Ντονμπάς) που θα ενσωματωθεί στην Ρωσική Ομοσπονδία.

Όμως όπως είναι γνωστό, σε λιγότερο από ένα χρόνο και πριν ακόμη καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής της συνθήκης του Μονάχου, ξέσπασε ο καταστρεπτικότερος και φονικότερος (μέχρι τότε) Β΄ Π.Π. που αιματοκύλισε την Γηραιά Ήπειρο, προκαλώντας εκατόμβη νεκρών και ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές στις υποδομές κυρίως των ευρωπαϊκών κρατών.

Επομένως, η πιθανότητα ενός γενικευμένου τρίτου παγκοσμίου πολέμου συνεπάγεται αφενός μεν την διάλυση «εις τα εξ ων συνετέθη» της παγκόσμιας κυβέρνησης και αφετέρου την πρόωρη λήξη του πανδημικού επεισοδίου του «αόρατου πολέμου». Σε αυτή την περίπτωση, δυστυχώς, οι πολίτες δεν θα προλάβουν να απολαύσουν το δραματικό φινάλε, όπου ο Μπουρλά ένδακρυς θα ανακοινώνει στην ανθρωπότητα το νέο αξιοζήλευτο επίτευγμα της επιστήμης, δηλ. το χάπι που εκμηδενίζει τον ύπουλο εχθρό και χαρίζει στον κόσμο την κανονικότητα!

Η αναζωπύρωση του ορατού πολέμου, δηλ. της Ρωσο-ουκρανικής διένεξης, ή ακόμη και η επέκτασή του, ή τέλος η έκρηξη ένοπλης σύρραξης σε κάποια άλλη γεωπολιτικά εύφλεκτη περιοχή του πλανήτη (Ιράν) θα ανατρέψει τελικά τον σχεδιασμό των σατανοκίνητων Νεοταξιτών που έχουν ως σκοπό την μακροβιότητα της παγκόσμιας ολιγαρχικής κυβέρνησης μέσω του αφηγήματος των πολλαπλών και αλληλοδιαδοχικών (ψευτο)κρίσεων.

Εξάλλου η Ιστορία μας διδάσκει:

Πριν από την έναρξη ενός μεγάλου και καταστρεπτικού πολέμου, προηγείται πάντοτε μια θεαματική αλλά εύθραστη συμφωνία ειρήνης!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λαμβάνω ως δεδομένο ότι οι κυρίαρχες πολιτικές ελίτ της Δύσης, της Ρωσίας και της Κίνας συμφωνούν απόλυτα μεταξύ τους στον κοινό τους σκοπό, που είναι ο έλεγχος της ανθρωπότητας, καθώς επιδιώκουν:

  • Α) Την ισοπέδωση των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών
  • Β) Τον επαναλαμβανόμενο μαζικό εμβολιασμό της ανθρωπότητας
  • Γ) Την ψηφιακή επιτήρηση και υποδούλωση των ανθρώπων
  • Δ) Την προώθηση της τεχνολογίας της τεχνητής νοημοσύνης και τέλος
  • Ε) Την υλοποίηση της μετανθρωπιστικής ατζέντας

Όλα αυτά, διότι εκτελούν πειθήνια τις εντολές του κοινού αφεντικού τους, δηλ. του σατανικού αόρατου μαριονετίστα, ο οποίος όμως «αφήνει κληρονομιά» σε όσους τον ακολουθούν την έπαρση, το μίσος, την διχόνοια και την πλεονεξία, και επομένως είναι ταυτόχρονα διασπασμένες και αλληλομισούμενες μεταξύ τους.

Επειδή η καθεμία (από τις ελίτ) είναι τυφλωμένη από την έπαρση, πιστεύοντας ότι είναι ανώτερη από την άλλη και επιδιώκοντας για τον εαυτό της από πλεονεξία και νοσηρή επιθυμία κυριαρχίας την απόλυτη νομή εξουσίας και τον έλεγχο του πλανήτη, θα οδηγηθούν νομοτελειακά σε μια σκληρή, εσωτερική σύγκρουση επικράτησης και αλληλοεξόντωσης, η οποία θα παρασύρει ολόκληρη την ανθρωπότητα στην καταστρεπτική δίνη ενός τρομακτικού παγκοσμίου πολέμου.

Αυτός θα αφανίσει τους αμετανόητους, αδιάφορους και χλιαρούς ανθρώπους και θα αναποδογυρίσει την –κατά τα φαινόμενα– καλά εδραιωμένη αντίχριστη παγκοσμιοποίηση (διεθνή τάξη, όπως την αποκαλούν), φέρνοντας στο προσκήνιο της Ιστορίας –μέσω συγκλονιστικών κοσμοϊστορικών γεγονότων– την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας, η οποία όπως έχω σημειώσει και σε άλλη περίσταση, είναι έκτακτη και εξαιρετική δωρεά του Θεού προς το πλάσμα Του, μολονότι εκείνο δεν την αξίζει.

2

Επιστολή Απ. Παύλου, Α΄ Προς Θεσσαλονικείς, Κεφ. Ε΄, στίχος 3.

 

Πηγή https://kvathiotis.substack.com/p/2c7

Προβολές : 567


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα