Η πραγματική αλήθεια του πολέμου στην Ουκρανία, από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Λιάτσο (βίντεο)

Η πραγματική αλήθεια του πολέμου στην Ουκρανία, από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Λιάτσο (βίντεο)

14 Απριλίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:847
Μοίρασέ το

 

Δημήτρης Λιάτσος: “Το “Project Ουκρανία” δημιουργήθηκε για πολεμήσει την Ρωσία. Η Ρωσία μάχεται κατά της Αγγλοσαξονικής μονοκρατίας”.

Είναι ένας εκ των δυο δημοσιογράφων (ο άλλος είναι ο Θανάσης Αυγερινός), που μεταφέρουν σωστή πληροφόρηση από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Δημήτρης Λιάτσος, σε μια εξαιρετική συνέντευξή του, αναλύει τους λόγους του πολέμου και δηλώνει πως η Ρωσία, μάχεται κατά της Αγγλοσαξονικής μοναρχίας.

Μην ξεχνάτε πως οι Αγγλοσάξωνες είναι αδελφάκια των χάζαρων, ιστορικά από τα βάθη της Ασίας, με ότι αυτό σημαίνει, και πως Αγγλία και ΗΠΑ, είναι ένα και το αυτό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δ.Λιάτσος: Η Ρωσία μάχεται κατά της Αγγλοσαξονικής μονοκρατορίας | Για την Πολιτική | 12/04/2022

 

Προβολές : 847


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα