Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ VRIL!! (ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ) Part 1-2

12 Μαΐου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Για τους Βρίλ έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα, αλλά που στέκουν ( που είναι ελάχιστα!!) και αλλά που είναι τελείως εξωφρενικά. Όλα ξεκίνησαν από το κλασικό βιβλίο του Bulwer Lytton. Για την ναζιστική μηχανή όλα δείχνουν πως ναι(;) αν και το θέμα των Βρίλ είναι πολύ παλιό από όσο κάποιοι θέλουν να πιστεύουν.

Είναι ένα ζήτημα το οποίο περιτυλίγεται από μυστικές εταιρίες αλλά και ένα πέπλο φαντασίας και μυστηρίου, φανατισμού, αληθινής επιστήμης…!!

Αλλά και επικίνδυνης ψευδό-λογίας, μυθοπλασίας, αλλά και ανύπαρκτων Αστικών Θρύλων!!!!

 

 

 

 

Οι αναρτήσεις αυτού του είδους, είναι από ερευνητική ομάδα, που ασχολείται πολλά χρόνια με έρευνες.

Κρυμμένη ιστορία; ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ!!!

Είναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε και κυρίως αυτά που μας έκρυψαν…

Θα χρησιμοποιήσω την δική τους έκφραση: “Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!”

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το Part 3-4, εδώ
Η λέξη Vril πρώτη φορά ακούστηκε από τον συγγραφέα Bulwer Lytton, στο βιβλίο που έγραψε το 1871 VRIL – The Power of the Coming Race, Βρίλ – Η Δύναμη της Επερχόμενης Φυλής, αυτή είναι η πιο σωστή μετάφραση αυτού του  τίτλου από το βιβλίου!! 
Aν και κάποιοι διαφωνούν με αυτό και λένε ότι πρώτη φορά ακούστηκε στα μέσα του 16ο αιώνα…….
Για τους Βρίλ ή την δύναμη Βρίλ έχουν γραφτεί πολλά, κάποια ξεπερνάνε την φαντασία και κάποια αλλά είναι τελείως απαράδεκτα!! Ύστερα από πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα σας, αποφάσισα να γράψω για τους Βρίλ αν και πολλά site ήδη το έχουν κάνει!!
Μόνο που εγώ θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ να βρεθώ στην σφαίρα της πραγματικότητας και όχι της φαντασίας, αυτό αν είναι έτσι θα το αποφασίσετε εσείς μετά από ένα σωρό στοιχεία που θα καταθέσω από φωτογραφίες αλλά και διάφορα έγγραφα……
Ίσως κάποιους τους ενοχλήσει αυτά που θα γράψω στα άρθρα που θα επακολουθήσουν…….. στα άρθρα αυτά υπάρχουν φωτογραφίες και έγγραφα που ίσως κάπου τα έχετε δει αλλά υπάρχουν και φωτογραφίες αλλά και έγγραφα που βγαίνουν για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!!Για τους Βρίλ έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα, αλλά που στέκουν ( που είναι ελάχιστα!!) και αλλά που είναι τελείως εξωφρενικά.

Όλα ξεκίνησαν από το κλασικό βιβλίο του Bulwer Lytton. Για την ναζιστική μηχανή όλα δείχνουν πως ναι(;) αν και το θέμα των Βρίλ είναι πολύ παλιό από όσο κάποιοι θέλουν να πιστεύουν.

Είναι ένα ζήτημα το οποίο περιτυλίγεται από μυστικές εταιρίες αλλά και ένα πέπλο φαντασίας και μυστηρίου, φανατισμού, αληθινής επιστήμης…!!

Αλλά και επικίνδυνης ψευδό-λογίας, μυθοπλασίας, αλλά και ανύπαρκτων Αστικών Θρύλων!!!!

Αυτό το λέω γιατί είναι πολλοί ειδικά εδώ στην Ελλάδα που έχουν μυθοπλάσει αλλά και έχουν πιαστεί από κάποιες λέξεις φτιάχνοντας σελίδες ολόκληρες από ανύπαρκτα στοιχεία, δεν λέω ότι δεν γίνεται στο εξωτερικό το ίδιο πράγμα, μα γίνεται σε πολύ μικρή κλίμακα.

Τους έχουν ονομάσει εξωγήινους, εσωγήινους, εκπέσοντες αγγέλους, παρατηρητές ( σημείωση: θα αναφερθώ σε άλλο άρθρο μου για το τι είναι οι παρατηρητές ), Άρκουανς = Μαύροι Μάγοι = της θαλάσσιας αβύσσου και αλλά πολλά……

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβετε το τι ακριβώς είναι αλλά και το τι ακριβώς γίνεται μέχρι και σήμερα.

Η έρευνα στο όλο αυτό τιτάνιο ζήτημα που φτάνει μέχρι και τις μέρες μας μου πήρε πολύ καιρό να μαζέψω πληροφορίες αλλά και έγγραφα.

Δεν ήταν κάτι εύκολο γιατί έκρυβε πολλούς κινδύνους…. Αλλά και πολλές ψεύτικες πληροφορίες, το οποίο μπέρδευε πολύ τα πράγματα, πράγμα που πολλές φορές ξεκίναγα από την αρχή.

Την έρευνα την έκανα λόγω του ότι τα όντα(;) αυτά κατοικούν στην μέση γη.

Όπως ξέρετε εσείς που διαβάζεται τα άρθρα μου είναι ότι είμαι θερμός υποστηρικτής της μέσης γης, έτσι μου ήταν αδύνατο να αποφύγω αυτήν την τιτάνια έρευνα!!!

Το βιβλίο, ποιο από όλα; Εννοώ τις εκδόσεις, γιατί ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει, ειδικά όταν γίνεται μετάφραση.

Έτσι το μόνο που πρέπει να κάνει ένας ερευνητής είναι να απευθυνθεί στο αυθεντικό, αν δεν μπορεί να το αποκτήσει, έστω να βρει το αμέσως μετά αντίτυπο η έκδοση.

Είχα την μεγάλη τύχη να διαβάσω και να μελετήσω ένα από τα βιβλία της πρώτης έκδοσης του 1871 από έναν καλό φίλο ερευνητή για την υπόθεση Βρίλ τον Phil Victor Rombinson!!

Eκει διαπίστωσα τα εξής: Οι μεταφράσεις αλλά και οι επανεκδόσεις που έγιναν στο μέλλον όλο και κάτι αφαιρούσαν αλλά και όλο και κάτι παραπάνω πρόσθεταν!!

Θα μου πείτε πως γίνεται αυτό; Εδώ εμείς οι ερευνητές λέμε ότι έγινε εσκεμμένα για να μπερδευτούν τα πράγματα. Αν και πρόκειται για ένα βιβλίο φανταστικής λογοτεχνίας έχει πολλά σημεία αλλά και γεγονότα τα οποία είναι αληθινά αν ξέρει κάποιος που να ψάξει!!

Αυτό που έχω να πω, είναι ότι το βιβλίο το αυθεντικό τους αναφέρει ως ανθρώπους που διείσδυσαν στην μέση γη μετά από έναν κατακλυσμό (ποιον από τους τρεις άραγε;).

Αφήνει να διανοηθεί ότι ίσως πρόκειται για τους Αντλάντιους ….δεν κάνει λόγο για φυσικά φτερά αλλά για μηχανικά!!!

Οπότε οι θεωρίες περί εκπέσοντων οι αγγέλων δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους άλλους δεν στέκουν.

Ούτε οι θεωρίες περί Δέρος που πολλοί επιμένουν στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό, μάλιστα κάνουν λόγο ότι οι Δέρος ανήκουν στην ερπετική φυλή που είναι μέγα λάθος!!

Προς πληροφόρηση σε αυτούς έχω να τους πω ότι είναι όντα βίο-γεννητικής που τα έφτιαξαν οι Γκρίζοι!!

Σε παρακάτω άρθρο όταν αναφερθώ για τους Γκρίζους θα δώσω τα στοιχειά μου γιατί το λέω αυτό.

Επίσης το βιβλίο μιλάει για την δύναμη των Βρίλ που την ονομάζουν Βρίλ – Για, είναι η πνευματική δύναμη όπως οι δυνάμεις των μέντιουμ.

Δηλαδή τηλεπαθητικές αλλά και τηλεκινητικές δυνάμεις που όταν συνευρεθούν όλες οι δυνάμεις τους μαζί και γίνουν μια μπορεί και να κάνουν απίστευτα πράγματα όπως το να κινούν βουνά ( σημείωση: κάτι μου θυμίζει αυτό, δεν μιλώ θρησκευτικά αλλά αρχαιολογικά ψάξτε και θα δείτε ότι έχω δίκιο ), μέχρι να ελέγχουν τα καιρικά φαινόμενα ή σεισμούς.

Την δύναμη αυτή οι ναζί την ονόμασαν << δύναμη οργόνη >>, μια δύναμη που συνεχίζεται να υφίσταται μέχρι και σήμερα σε πολλά πράγματα εκτός της νοητικής δύναμη του νου ( σημείωση: Σε ξεχωριστό άρθρο θα αναφερθώ για την δύναμη οργόνη ).

Στο Βερολίνο είχε ιδρυθεί μια μυστική εταιρία η οποία ήταν από ότι λένε κάποιοι ερευνητές παρακλάδι της εταιρίας Θούλης, η εταιρία αυτή ονομαζόταν << Φωτεινή Στοά >> την είχε ιδρύσει ο Haushofer με τις ευλογίες του Αδόλφου Χίτλερ!!

Η Φωτεινή Στοά λεγόταν αλλιώς για τα μέλη της << Εταιρία Vril >>!!!

Αν και οι Γερμανοί είχαν αρχίσει την έρευνα για τους Βρίλ από το 1910……..

Ο στόχος αυτής της μυστικής εταιρίας ήταν να διερευνήσουν την καταγωγή της Άριας Φυλής αλλά και να εκτελούν συγκεντρώσεις με σκοπό την αυτοσυγκέντρωση ώστε να αφυπνιστεί η δύναμη Vril!!

O Haushofer ήταν μαθητής του μεγάλου και παράξενου  μυστικιστή μάγου Grecor Ivanvich Gurdyev……!!!!

O Haushofer αλλά και o Gurdyev υποστήριξαν και οι δυο μαζί στον Χίτλερ ότι είχαν επαφές με μυστικές στοές στο Θιβέτ που κατείχε το μυστικό του << Superman!!! >>.

Στις προσπάθειες αναζητήσεις για το μυστικό αυτό είχαν πάρει μέρος ο Χίτλερ, ο Αλφρεντ  Ρόζενμπερκ, ο Χίμλερ, ο Γκόρινγκ, αλλά και ο προσωπικός γιατρός του Χίτλερ Δρ. Μόρελ!!

Στην προσπάθεια του μυστικού αυτού ανακάλυψαν και για τις εισόδους της μέσης γης οπού βρισκόταν στους Πόλους και όχι μόνο…..

Αυτή όλη η έρευνα που θα κάνουν θα φτάσει τεχνολογικός τους Γερμανούς της εποχής εκείνης σε πολύ υψηλά επίπεδα, τόσο υψηλά που είναι απίστευτα μέχρι και σήμερα!!

Βεβαία όπως συμβαίνει με όλες αυτές τις ιστορίες κάπου ξεφεύγουν και Τιτανοποιούνται, ο κάθε ένας ερευνητής όπως έχω ξανά πει θέλει ή να εντυπωσιάσει ή να παραπληροφορήσει και έτσι δημιουργείτε ένα χάος στις πραγματικές πληροφορίες ……

Αυτό που είναι σίγουρο και τεκμηριωμένο είναι ότι οι σύμμαχοι συνέχισαν το έργο των ναζί ιδιαίτερα στην τεχνολογία!!!

Υπάρχουν πολλοί ερευνητές που υποστηρίζουν ότι το ατύχημα του Ρόζγουελ δεν ήταν και τόσο ατύχημα αλλά ούτε και μετρολογικά μπαλόνια όπως είπαν μετά το όλο ζήτημα.

Στο άκρως απόρρητο ειδικό βιβλίο με την κωδική ονομασία  << blue project >> ( σημείωση: με το οποίο θα ασχοληθούμε αργότερα με ειδικό άρθρο ) πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι όλα εκεί, για το Ρόζγουελ αλλά και για ότι έχει σχέση με κάθε εξωγήινης μορφής αλλά και τεχνολογίες που καταγράφηκε ποτέ από τις μυστικές Αμερικανικές υπηρεσίες.

Υπάρχει όμως  ένας ακόμη απόρρητος ειδικός φάκελος ο οποίος είναι τεράστιος, αυτός ο φάκελος έχει να κάνει με την μέση γη με τρανταχτά στοιχεία,  από τον John Cleves Symmes…….. μέχρι την Θούλη αλλά και ότι έχει να κάνει με την μέση γη!!!

Ο ογκώδης αυτός φάκελος έχει την κωδική ονομασία ( U.S.N.- C.I.C.O.H.E. που σημαίνει: Ηνωμένων Πολιτειών Πολεμικό Ναυτικό – Μυστικών Υπηρεσιών Υποθέσεις Της Κούφιας Γης!!! ) με νούμερο αρχείου 00321.

Τα πιο πολλά στοιχεία για την ύπαρξη αλλά και την βεβαίωση ότι η μέση γη είναι υπαρκτή έχουν έρθει από τις ναζιστικές μελέτες, έρευνες, αλλά και ειδικές εκστρατείες που έγιναν…….

Όταν έπεσε το Βερολίνο στα χέρια των συμμάχων έπεσαν ογκώδεις πληροφορίες για το ζήτημα της μέσης γης, κάποιοι μιλανε για 600.000 χιλιάδες φακέλους που περιείχαν χάρτες, φωτογραφίες, αλλά και τις περιοχές οπού υπήρχαν << Πύλες >> για να διεισδύσουν στο εσωτερικό της γης!!

Οι μεγαλύτερες έρευνες που έγιναν σε κλίμακα Α ήταν πρώτη η Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Ρουμανία, Αιθιοπία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σκανδιναβία, Θιβέτ, Ινδία,!!!

Όταν εννοώ κλίμακα Α εννοώ ότι ο Χίτλερ είχε στείλει ειδικά τάγματα αφοσιωμένα στην εταιρία Θούλη, αυτό είναι μια ιστορία άλλη που θα γράψω σε ξεχωριστό άρθρο.

Όταν αναλάβανε οι σύμμαχοι την συνεχίση των έργων των ναζί για την μέση γη ήταν πολύ εύκολα για αυτούς γιατί είχαν έρθει ήδη σε επαφή με τους Γκρίζους………. που πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι εξωγήινοι!!

Από το 1947 και μετά αρχίζουν τα πράγματα και μπερδεύουν περισσότερο ειδικότερα στον τομέα των UFO, οι Αμερικάνοι δεν ήθελαν να μάθουν με τίποτα κανένα άλλο κράτος τα σχέδια που ετοίμαζαν για τους ιπτάμενους δίσκους αλλά και για τα αεροπλάνα stealth……..

Το μεγαλύτερο σχέδιο όμως των Αμερικάνων ήταν να γίνουν υπερδύναμη χωρίς να αντιληφθούν τις συνέπειες το τι θα γινόταν στο μέλλον και αν θα έπρεπε να δώσουν τυφλή εμπιστοσύνη στους Γκρίζους.

Μην γελιέστε το ίδιο έκαναν και οι Ρώσοι έτσι συνέχισαν το έργο των ναζί, όχι το να βρουν τους Βρίλ αλλά να αποκτήσουν την υπερσύχρονη τεχνολογία τους.

Εκεί ήταν το μέγα λάθος τους που πίστεψαν ότι οι Γκρίζοι ήταν οι Βρίλ που έψαχναν οι ναζί.

Λίγο πολύ είναι γνωστό ότι τους μισούς επιστήμονες των ναζί για οτιδήποτε θέμα τους απήγαγαν οι Αμερικανοί και τους άλλους μισούς οι Ρώσοι!!

Βλέπετε από το Πρώτο παγκόσμιο πόλεμο είχαν διαπίστωση για κάποια τεχνολογικά επιτεύγματα των ναζί τα οποία ήταν άπιαστα όνειρα για τους συμμάχους.

Εδικά μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο αλλά και στην διάρκεια του δευτέρου η τεχνολογία των ναζί υπερέβη την πραγματικότητα κάνοντας τους συμμάχους να θέλουν να την αποκτήσουν πάση θυσία!!

Θα μου πείτε γιατί έχασε τον πόλεμο η Γερμανία; Μα είναι γνωστό ότι τον πρόδωσαν οι ίδιοι οι στρατηγοί που είχε για μια καλύτερη ζωή αλλά και εδάφη που τους είχαν τάξει οι σύμμαχοι σε περίπτωση που τον σκότωναν ή τον έριχναν για να έπαιρναν την τεχνολογία αυτήν στα χέρια τους!!


Αν και ο ίδιος ο Φύρερ το είχε καταλάβει ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο τους άφησε να παίξουν το παιχνίδι τους….. είχε προετοιμαστεί από το 1935 σιγά σιγά με αποκορύφωμα το 1939 με τα ταξίδια του στην Ανταρκτική!!!

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι δεν είχε πάει ο ίδιος εκεί πριν τον πόλεμο, όμως κάποιες κακές γλώσσες επιμένουν ότι ήταν ο πρώτος που πέρασε το Πολικό άνοιγμα και ήρθε με επαφή με τους Βρίλ!!!

Εκείνοι του δώσανε οδηγίες το πώς να φτάσει σε κάποια σημεία στην μέση γη όχι από τον Πόλο αλλά από άλλες χώρες.

Μόνο στους δικούς του που προανέφερα πιο πάνω είπε τι ακριβώς σχεδίαζε να κάνει, αλλά και οι υπόγειες βάσεις στην Ανταρκτική των ναζί φτιάχτηκαν με πλήρη μυστικότητα από τους ιδίους τους στρατηγούς του, πράγμα που κάνει πολλούς ερευνητές ότι το δυναμικό προσωπικό που τις έφτιαξε δεν ήταν άλλο από τους Βρίλ – Οκα = οικοδόμοι, τεχνίτες, που δεν χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να φτιάξουν κάτι αλλά την τηλεκινητικότητα τους!!!

Για τους Βρίλ – Οκα αναφέρει τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά ο Γάλλος συγγραφέας Jacolliot  όταν ήταν πρέσβης στην Καλκούτα κατά την δεύτερη περίοδο της Γαλλικής αυτοκρατορίας.

Είναι ένα πολύ αινιγματικό πρόσωπο ειδικά στο θέμα των Βρίλ, αλλά και ερασιτέχνης ερευνητής της μέσης γης, μάλιστα είχε κατηγορηθεί πολλές φορές από την Γαλλία ότι ξόδευε άσκοπα μεγάλα κονδύλια στην ανεύρεση κοιτασμάτων ρουμπινιών, μόνο που στην πραγματικότητα έψαχνε να βρει την είσοδο που θα τον οδηγούσε στους Βρίλ!! Λέγεται ότι το προσωπικό του ημερολόγιο το πήραν από το μουσείο του Λούβρου τα SS (!!!!).

Όταν άρχισαν τα πρώτα πειράματα με τους ιπτάμενους δίσκους των ναζί, διαπιστώθηκε κάτι το περίεργο από τους συμμάχους μετά το τέλος του πολέμου. Αυτό που διαπίστωσαν είναι ότι το πιλοτήριο του ιπτάμενου δίσκου είχε μια θέση για τον πιλότο αλλά και μια μικρότερη κάτω από τα πόδια του η οποία έπαιρνε ένα άτομο ακόμα μόνο που το άτομο αυτό δεν ξεπερνούσε το 1.10 ύψος!! Αν και στην αρχή νόμιζαν ότι οι ναζί χρησιμοποιούσαν παιδιά αργότερα ανακάλυψαν ότι ήταν κάτι άλλο………

Ας δούμε τι περιγραφές δίνει το βιβλίο του 1871 για τους Βρίλ, δεν θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς στην περιγραφή τους αλλά στα κυριότερα χαρακτηριστικά τους.

Είναι γιγαντόσωμοι όχι όμως σαν γίγαντες ψηλοί, το πρόσωπο τους θυμίζει έντονα το πρόσωπο της σφήγκας της Αιγύπτου, το δέρμα τους είναι κοκκινωπό όπως οι ερυθρόμορφοι στην επιφάνεια της γης αν και υπάρχει μια απαλή γαλάζια χρεία επάνω τους.

Τα μάτια τους είναι μεγάλα και πανέμορφα.

Έχουν μεγάλα φτερά μα όταν πετάνε δεν κουνιούνται πάνω κάτω όπως των πτηνών απλώς ανοίγουν, έχουν μακριά ραβδιά οπου με την δύναμη Βρίλ μπορούν και το χρησιμοποιούν σαν όπλο. Άλλοι έχουν μακριά μαλλιά και άλλοι όχι, τα θηλυκά είναι λίγο πιο κοντά από τα αρσενικά.

Αυτή είναι η περιγραφή το πώς μοιάζουν οι Βρίλ με δικά μου λογία περιληπτικά, δεν έχετε παρά να πατήσετεΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΒΡΙΛγια να διαβάσετε όσοι θέλετε το αυθεντικό βιβλίο των VRIL, είναι ακριβέστατη αντιγραφή από το πρωτότυπο σε ηλεκτρονική μορφή, όσοι θέλετε μπορείτε και να το αντιγράψετε στον σκληρό σας δίσκο αξίζει τον κόπο!!!

Ας τα πιάσουμε λίγο πιο αναλυτικά τα πράγματα.

Η μυστική εταιρία των << Βρίλ >> ιδρύθηκε λίγο καιρό μετά την μυστική εταιρία << Θούλη >>, όταν ο Karl Haushofer σύνταξε και έγραψε  << Bruder des Lichts >> που σημαίνει << Αδέλφια Του Φωτός >>!!

Από αυτό το έργο γεννήθηκε η << Αδελφότητα του φωτός!! >>, από αυτήν την εταιρία αργότερα ιδρύθηκε η ξακουστή για τους ναζί << Vril – Gesellschaft >> σημαίνει << Βρι – κοινωνία >>, ήταν τόσο μυστική που κάποιοι κάνουν λόγο ότι ίσως δεν υπήρξε ποτέ, αυτήν η μυστική εταιρία είχε ακόμα τρεις μυστικές εταιρίες που έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση, οι οποίες και είναι:

 

Α) The Lords Of The Black Stone – Οι Αφέντες Της Μαύρης Πέτρας!! Mια μυστική εταιρία που ιδρύθηκε από επιλεγμένους τέκτονες το 1917!!

Β) The Black Knights Of The Thule Society – Οι Μαύροι Ιππότες Της Εταιρίας Θούλης!!

Γ) The Black Sun – Ο Μαύρος Ήλιος!! Οπού μετέπειτα παρουσιαζόταν στην Γερμανία έως η ελίτ των SS οπού και διοικούσε ο Heinrich Himmler!!!

 

 

Υπάρχουν αρχεία που λένε ότι ο μάγιστρος της μυστικής αυτής εταιρίας μετέπειτα ήταν ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ και οι δυο βαθμίδες πιο κάτω από αυτόν ότι ήταν Βρίλ οπού και είχαν ανακαλυφθεί από τον ίδιο τον Χίτλερ όταν είχε παραβρεθεί στην Ανταρκτική στο άνοιγμα του Πόλου…..

Όταν ξέσπασε ο πόλεμος οι Βρίλ λέγεται ότι τον εγκατέλειψαν μα αυτά που ήθελε ο ίδιος τα είχε πάρει, δεν μιλάω για τίποτα άλλο από την τεχνολογία τους και μόνο.

Από ότι φάνηκε δεν πρέπει να του δώσανε όλα τα στοιχεία που έπρεπε, αυτό το λέω γιατί ενώ η τεχνολογία που είχε η Γερμανία εκείνο τον καιρό ήταν τουλάχιστον 100 χρόνια μπροστά από όλες τις άλλες χώρες κάτι έλειπε. Αυτό το κάτι οι επιστήμονες των ναζί προσπαθούσαν να βρουν, είμαι σίγουρος ότι άμα το έβρισκαν ο Χίτλερ δεν θα είχε χάσει τον πόλεμο!!

 

Το θέμα είναι πολύ περίπλοκο, δύσκολο αλλά πρέπει να τεθεί με κάθε λεπτομέρεια που υπάρχει ώστε να φανούν τα αληθινά στοιχεία, μην νομίζετε ότι τελείωσα εδώ με το θέμα αυτό!!!

Θα συνεχίσω την συνέχεια του ζητήματος και με αλλά άρθρα, όπως είπα είναι ένα τεράστιο ζήτημα που θέλει προσοχή, δεν θέλω άλλο να σας κουράσω μέχρι την άλλη φορά που θα γυρίσω με το part 2  το οποίο θα έχει πιο πολλές πληροφορίες για το ζήτημα, αυτό εδώ το άρθρο πείτε το ότι είναι σαν προκαταρτικά για τα επόμενα άρθρα που θα ακολουθήσουν για τους Βρίλ, να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

Πηγή

 

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ!! Part 2

Όταν γράφτηκε το θρυλικό βιβλίο για τους Βρίλ το 1871 κανένας δεν περίμενε ότι θα είχε τέτοια επιρροή στον κόσμο, πιστεύω ούτε και ο ίδιος  ο Sir Edward Bulver – Lytton που το έγραψε. Ίσως γιατί είναι από τα πρώτα βιβλία επιστημονικής φαντασίας που γράφτηκαν, οπού η ιστορία του έχει από ρομπότ, ιπταμένους ανθρώπους, περίεργη τεχνολογία, τηλεκινήσεις, τηλεπάθεια, μέση γη κ.τ.λ.Ήταν κάτι σαν την σειρά επιστημονικής φαντασίας  ( Στάρ Τρέκ ), θυμάστε όταν είχε πρώτο βγει εκείνη την εποχή στην τηλεόραση και μετέπειτα στους κινηματογράφους; Άρεσε τόσο στον κόσμο που αμέσως φτιάξανε club, άρχισαν να ντύνονται σαν τους ήρωες της ταινίας, μέχρι που φτιάχτηκαν έως και τεχνητές γλώσσες όπως των Κλίγκον, οπού στην συνέχεια εκδόθηκε βιβλίο για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν αυτήν την ψεύτικη γλώσσα!!! Αν νομίζετε ότι κάνω πλακά πατήστε στην διεύθυνση www.kli.org θα δείτε ότι γράφει η << πιο γρήγορη γλώσσα που μαθαίνετε στον γαλαξία >>. Υπάρχουν και αλλά site που μαθαίνουν την γλώσσα αυτή, υπάρχουν μέχρι και λεξικά, από Αγγλικά σε Κλίνγκον αλλά και το αντίθετο!!!

Θα μου πείτε τι σύγκριση κάνω με τους Βρίλ; Θα σας εξηγήσω αμέσως, μετά την έκδοση του βιβλίου ήταν πολύς ο κόσμος που πράγματι εντυπωσιάστηκε από αυτό!!

Υπήρξαν επιχειρηματίες που εκμεταλλεύτηκαν το περιεχόμενο του βιβλίου προς όφελος τους, όπως John Lawson ένας έξυπνος Σκοτσέζος επιχειρηματίας!!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ναπολέων παρήγγειλε για το στρατό του ένα συστατικό φαγητού που να δίνει ενέργεια στους στρατιώτες του.

Έτσι ανακάλυψε ένα είδος πάστας από βοδινό που το ονόμασε BOVRIL έμπαινε παντού, σε σούπες, ψωμί, ψητά…… το ονόμασε έτσι γιατί ήταν τότε στην επικαιρότητα το μυθιστόρημα των Βρίλ, έτσι διαφήμιζε το προϊόν ότι ήταν η μυστική συνταγή των φαγητών των Βρίλ!!

Για να επικρατήσει μέχρι και σήμερα σαν προϊόν φανταστείτε τι απήχηση είχε εκείνο το καιρό χάρη στο βιβλίο Vril The Power of The Coming Race.

Σήμερα η πάστα αυτή πωλείται σε πολλές χώρες ως ξεχωριστή γεύση και άρωμα για τα φαγητά, τώρα τελευταία έχει βγει και σε γεύση κοτόπουλου!!! Παρατηρήστε την μαύρο άσπρη διαφήμιση της εποχής μέχρι και ο Πάπας έβαζε στην σούπα του το BOVRIL…..!!!

Όπως μετέπειτα γύρω στην δεκαετία του 1960 ίσως και πιο πίσω φτιάχτηκαν τα κόμικς με τον ηρώα VRIL DOX!!!

Σας παραθέτω μερικά εξώφυλλα από τα κόμικς αυτά που θεωρούνται συλλεκτικά σήμερα………

Aν βρείτε κανένα από αυτά από το Ν1 έως και το Ν30 θα καταλάβετε ίσως κάτι παραπάνω, μα θέλει να τα διαβάσετε διαφορετικά από ότι τα διαβάζουν οι πιτσιρικάδες……….!!!!!  

Kαι τα κόμικς Captain Gravity and the Power of Vril είναι πολύ σπάνια πλέον και αν τα βρείτε πρέπει να δώσετε μια περιουσία για να αποκτήσετε ένα, αν έχετε τότε είστε τυχεροί γιατί υπάρχουν συλλέκτες που τα χρυσοπληρώνουν!!! A!! και κάτι ακόμα αν τα διαβάσετε θα δείτε ότι δεν υπάρχουν τέρατα μέσα αλλά …………

Οι Γερμανοί το εκμεταλλεύτηκαν αυτό στο πιο ανώτερο επίπεδο!!

Ξέρανε πολύ καλά ότι ήταν ένα έργο φανταστικής λογοτεχνίας μα επειδή ήδη είχαν ξεκινήσει τις έρευνες για τους ιπτάμενους δίσκους έπρεπε να μπερδέψουν τα πράγματα για τους εχθρούς της χώρας.

Έτσι άρχισαν να διαδίδουν φανερά μέσω των μυστικών εταιρειών που ήδη είχαν ιδρύσει το όλο σχέδιο τους, ότι έχουν έρθει σε επαφή με τους Βρίλ και ότι η τεχνολογία που διαθέτουν ή θα αποκτήσουν έχει έρθει κατευθείαν από τους Βρίλ!! ( με τι όντα είχαν έρθει σε επαφή θα το μάθετε σε παρακάτω άρθρα ). Δεν το έκαναν φανερά μα μέσω των μυστικών υπηρεσιών κάνοντας τις τότε μυστικές υπηρεσίες των άλλων χωρών να βαρέσουν κόκκινο συναγερμό και να ψάχνουν μάταια σε λάθος μέρη μήπως συναντήσουν και εκείνοι τους Βρίλ……

Πολύ εύλογα θα με ρωτήσετε γιατί έψαχναν οι Γερμανοί να βρουν τις εισόδους ή τις << Πύλες >> για την μέση γη;

Εδώ είναι το όλο ζήτημα που μπέρδεψε τις τότε υπερδυνάμεις και λύσσαξαν να μάθουν την πηγή της πραγματικής γνώσης και δύναμης, άργησαν να καταλάβουν ότι οι Βρίλ δεν υφίστανται στην πραγματικότητα όπως τους αναφέρει το βιβλίο αλλά ότι πρόκειται για κάτι άλλο πιο περίπλοκο και εντυπωσιακό που δεν πήγαινε καν το μυαλό τους!!!

Βλέπετε οι Γερμανοί πίστευαν ότι καταγόντουσαν από την Άρεια φυλή, με συγχωρείτε θα το θέσω αλλιώς οι ναζί πίστευαν ότι καταγόντουσαν από την Άρεια φυλή!!

Μέσω της μυστικής εταιρίας Θούλης είχε γίνει μια παγκόσμια κλίμακας ερεύνα μέσω των αρχαιολόγων που διέθετε η ναζιστική μηχανή.

Μάζευαν πληροφορίες από όλους τους αρχαίους πολιτισμούς για την Άρεια φυλή και πια θα μπορούσε να είναι, αλλά και πως τα Γερμανικά φύλα κατάγονται από αυτήν την Άρεια φυλή!!

Τα αποτελέσματα των ερευνών είναι τα εξής:

Κατέληξαν να επικεντρωθούν στους εξής αρχαίους πολιτισμούς, αρχαία Ελλάδα, αρχαία Αίγυπτο, αρχαία Κίνα, Σουμέριους, αρχαία Ινδία, και τους Μάγια.

Από αυτές τις χώρες έδωσαν ιδιαίτερες έρευνες στην αρχαία Ελλάδα, αρχαία Αίγυπτο, Σουμέριους, και αρχαία Ινδία!!

Πιο πολύ βάση δώσανε στις μυθολογίες των χωρών αυτών σαν να ήταν πραγματική ιστορία, καμία πληροφορία ή στίχο δεν το πήραν σαν μυθολογία ή φαντασία…… πράγμα που δεν κάνουν οι σημερινοί αρχαιολόγοι!!

Α) Για την αρχαία Ελληνική μυθολογία έδωσαν την περισσότερη έμφαση βγάζοντας τα εξής συμπεράσματα: << οι Τιτάνες αλλά και οι Ολύμπιοι θεοί μετέπειτα δεν ήταν τίποτα άλλο από εξωγήινους οπού ήρθαν στην γη και λόγο της τεχνολογίας που διέθεταν οι άνθρωποι τους αναγνώρισαν ως θεούς!!

Κάποιοι από αυτούς κατοίκησαν στην μέση γη στην θάλασσα αλλά και στον Όλυμπο που πίστευαν ότι το βουνό του Ολύμπου έχει δυο << Τριγωνοδιαγνωστικές Πύλες >> οπού μπορούσαν και πηγαινορχόντουσαν ότι ώρα ήθελαν.

Για τις Πύλες αυτές θα εξηγήσω το τι ακριβώς είναι αλλά και πως λειτουργούν σε άλλο μεμονωμένο άρθρο!!

Εξέτασαν με σοβαρή σκέψη το όλο ζήτημα και έφτασαν στα εξής αποτελέσματα: ότι ο θεός Απόλλων ο Υπέρ – Βόρειος αλλά και ο Ημίθεος Ηρακλής είχαν επισκεφτεί την τότε ας πούμε Γερμανία.

Δίνοντας τα φώτα στον τότε κόσμο, επίσης δήλωναν ότι ο Απόλλων αλλά και ο Ηρακλής συνευρέθηκαν με πολλές γυναίκες και από αυτήν την σπορά βγήκε η Άρεια φυλή!!

Δίνουν διάφορα παραδείγματα το πώς έφτασαν εκεί, π.χ. από την Αργοναυτική εκστρατεία, αλλά και από τα ταξίδια που έκανε ο υπέρ – Βόρειος Απόλλων τους έξι μήνες που βρισκόταν στην Ελλάδα γιατί τους άλλους έξι μήνες βρισκόταν στην Υπέρ – Βόρεια.

Έτσι ο Αδόλφος Χίτλερ είχε μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα όχι στους Έλληνες γιατί φανταστείτε να μην μας είχε συμπάθεια τι θα μας είχε κάνει!!!

Από πού βγάζουν τα συμπεράσματα αυτά είναι μια άλλη ιστορία που θα μας πάρει κάμποσα άρθρα στο μέλλον…….

Το όλο ζήτημα που έψαχναν ήταν για τις πτητικές μηχανές των θεών και μόνο!!

Β) Το ίδιο ακριβώς έκαναν και με τους αρχαίους Αιγύπτιους μαζεύοντας πληροφορίες για τις πτητικές μηχανές που διέθεταν αλλά και για κάποια αλλά αντικείμενα που σήμερα αμφισβητούνται έντονα από τους σημερινούς αρχαιολόγους αν ήταν έτσι η όχι!!

Όπως οι ηλεκτρικοί φανοί που υπάρχουν σε τοιχογραφίες σε ιερογλυφικά αλλά και σε διάφορες πτητικές μηχανές που λένε οι αρχαιολόγοι οι σημερινοί ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο!! 

Πιστεύω ότι αυτό είναι το λάθος όλων των αρχαιολόγων ότι κοιτάζουν τα πάντα ορθόδοξα και αν κάποιος τους πει κοιτάξτε το λίγο όχι πολύ ανορθόδοξα γίνονται είρωνες αλλά και έξαλλοι!!

Γ) Ο αποκρυπτογραφισμός των Σουμέριων της γραφής που χρησιμοποιούσαν δηλαδή έφερε στο φως μια ιστορία που δείχνει ότι είχαν έρθει από άλλο πλανήτη οι θεοί Ανουνάκοι με πτητικές μηχανές μητρικά σκάφη κ.τ.λ.

Ε) Στην αρχαία Ινδία ανακάλυψαν από το έπος Μαχαραμπάτα ( αντίστοιχη Ινδική μυθολογία όπως η Ελληνική ) για τις πτητικές μηχανές που ονόμαζαν οι Αρχαίοι Ινδοί Βιμάνας!!

Έδωσαν μεγάλη σημασία σε όλα αυτά αλλά και σε αλλά πολλά πράγματα αξιοποιώντας και την τελευταία αναφορά αλλά και λεπτομέρεια, αυτό που κατάλαβαν ήταν ότι έπαιζε σημαντικό ρόλο οι ιερείς οι οποίοι είχαν ψυχικές δυνάμεις ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με τους << θεούς >> τους και να περνούν διάφορες οδηγίες!! Όπως η Πυθία στους Δελφούς, οι ιερείς της αρχαία Αιγύπτου στον ναό της Σίουα ( Πέτρας ) αλλά και οι ιερείς Βραχμάνοι της Ινδουιστικής θρησκείας που μέσω του διαλογισμού τους μπορούν και αποκτούν διάφορες ψυχικές δυνάμεις!!

Έτσι η μυστική εταιρία Θούλη προχώρησε στην εύρεση ανθρώπων με ψυχικές δυνάμεις, επειδή ο Χίτλερ πίστευε πως η Πυθία ήταν πιο δυνατή από όλους τους άλλους λαούς αλλά και ανθρώπους σε ψυχικές δυνάμεις οι διαταγές του ήταν ότι οι << ψυχικοί >> έπρεπε να είναι γυναίκες!!!

Οι έρευνες για να βρουν τους καλύτερους ψυχικούς κατέληξε στα εξής άτομα:

 

 • Madame Blavatsky
 • Houston Stewart Chamberlain
 • Guido Von List
 • Lanz Von Liebenfels
 • Rudolf Steiner
 • George Gurdjieff
 • Karl Haushofer
 • Theodor Fritsch

Αυτοί ήταν οι υπεύθυνοι της ανεύρεσης των ειδικών ψυχικών που θα διέθεταν ιδιαίτερες δυνάμεις.

Οι εντολές του Χίτλερ ήταν σαφείς: << θέλω τους καλύτερους, να είναι γυναίκες!! >> οι έρευνες κράτησαν καιρό μα τελικά τα κατάφεραν και βρήκαν αυτό που έψαχναν.

Εκτός από ψυχικοί με ιδιαίτερες δυνάμεις οι παραπάνω που αναφέρω ήταν μύστες μυστικών απόκρυφων οργανώσεων αλλά και συγγραφείς του απόκρυφου και όχι μόνο!!

Ιδρύθηκε  μια ομάδα  γυναικών μέντιουμ υπό την ηγεσία της << Thule Gesellschaft >> μέσω της αινιγματικής Μαρίας  Orsitsch (Orsic) από το Ζάγκρεμπ, που ισχυρίζονταν ότι είχε λάβει ανακοίνωση από τους  Άρειους  αλλοδαπούς  που ζουν στο  Άλφα Ταύρου, στο σύστημα Aldebara . 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, οι εν λόγω αλλοδαποί είχαν επισκεφθεί τη Γη και εγκαταστάθηκαν στη Σουμέρια, και η λέξη Vril  προέρχεται από την αρχαία λέξη των Σουμερίων Vri-Ιλ, που σημαίνει << σαν θεός >>.

<< σημείωση: Στην πραγματικότητα, η λέξη  VRI-Il δεν σημαίνει τίποτα στην γλώσσα των Σουμέριων, θα μπορούσε ακόμη και να είναι μια λέξη  κλειδί για τους ιερείς των Σουμέριων, αλλά η γλώσσα των Σουμέριων επιτρέπει συμπλέγματα συμφώνων στην αρχή των λέξεων. 

Ενώ η Ακαδική λέξη για την «θεότητα» είναι πράγματι Ilum ,  ενώ των Σουμερίων είναι η λέξη dingir >>.

 

Ο Edward Bulwer-Lytton ανήκε Στο Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής , το οποίο από μόνο του ήταν (και εξακολουθεί να είναι) μια πολύ εσωτερική μυστική κοινωνία η οποία επεκτάθηκε από το Αγγλικό Ροδοσταυρικό Τάγμα. 

Ο  Bulwer-Lytton είχε πολλές εσωτερικές  γνώσεις γιατί υπήρξε ένα από τα ιεραρχικά μέλη του τάγματος για κάποιο καιρό……

 

Αυτό που έκανε τότε δεν ήταν κάτι νέο, αυτό συμβαίνει ακόμα πιο συχνά σήμερα έγραψε ένα μυθιστόρημα  φαντασίας, ένα φανταστικό βιβλίο! 

Με αυτόν τον τρόπο πήρε την εσωτερική γνώση με πολλά ψεγάδια αλήθειας και έδωσε πολλές λεπτομέρειες σε πολλές μυστικές εταιρίες, παλιές αλλά και καινούριες, ενώ οι κοινές  μάζες όταν διάβαζαν το βιβλίο το έβλεπαν ως καθαρά υποθετικό και δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τη σοβαρότητα, το συμβολισμό και την αλήθεια που γράφτηκε σε αυτό!!!

Ένας έξυπνος τρόπος για την απαγορευμένη γνώση να μεταφερθεί με πλήρη μυστικότητα σε αυτούς που έπρεπε να πάει, αλλά και πάλι μόνο όσοι ήταν επιλεγμένοι θα καταλάβαιναν τις  πληροφορίες ποιες  πραγματικά ήταν!! 

Σήμερα το κάνουν αυτό μέσα από βιβλία, από ταινίες του Χόλυγουντ, μουσική ποπ,  ροκ, καλές τέχνες, λαϊκή τέχνη και πολλά άλλα … 

Το Δεκέμβριο του 1919 ένας μικρός αριθμός ανθρώπων όπου ήταν μέλη από την Thule, Vril και η DHvSS << Die Herren vom Schwarzen Stein ( Λόρδων του Black Stone ) >>, συναντήθηκαν σε ένα ειδικά μισθωμένο καταφύγιο ( πέτρινο πύργο ), κοντά Berchtesgaden (Γερμανία). 

Συνοδευόταν από την διάμεσο (Μέντιουμ ) και αινιγματική Μαρία Orsic αλλά και από άλλη μια γυναίκα διάμεσο που ήταν γνωστή με το όνομα  Sigrún!! 

Η Μαρία είχε λάβει mediumistically  ( μυστική μετάδοση με ψυχικές δυνάμεις ) σε ένα μυστικό σενάριο Templar – μια γλώσσα άγνωστη σε όλους τους άλλους  –  το μήνυμα που είχε λάβει είχε τεχνικά δεδομένα για την κατασκευή μιας ιπτάμενης  μηχανής!!!

Σύμφωνα με τα έγγραφα από την μυστική εταιρία Βρίλ αυτά τηλεπαθητικά μηνύματα ήρθαν στην Μαρία Orsic από το ηλιακό σύστημα Aldebaran που είναι εξήντα τέσσερα έτη φωτός μακριά, στον αστερισμό του Ταύρου. 

Τα μηνύματα αυτά είναι η περίληψη των εντολών που είχαν στα χέρια τους οι υπεύθυνοι της  εταιρίας Βρίλ, η διάμεσος είχε λάβει μηνύματα όλα αυτά τα χρόνια, η οποία αποτέλεσε τη βάση για όλες τις περαιτέρω ενέργειες από την << Vril-Gesellschaft >>, καταρτίστηκαν από το συντάκτη Jan Van Helsing, ( σας θυμίζει κάτι αυτό το όνομα!!;!! ) οι οποίες ήταν μέγα  σημαντικές πληροφορίες για να είναι σε θέση να κατανοηθούν – δεν είναι επιστημονική φαντασία, αλλά το τι πραγματικά συμβαίνει στον εσωτερικό πυρήνα των μυστικών εταιριών Thule και Vril. 

Θέλω να τονίσω εδώ στους αναγνώστες  ότι ακόμα κι αν δεν πιστεύετε λέξη από αυτό, είναι άνευ σημασίας για αυτές τις μυστικές εταιρίες που λειτουργούν μέχρι και σήμερα…..!!!

Έχουν δημιουργήσει τουλάχιστον δύο πολύ περίπλοκες μυστικές κοινωνίες γύρω από αυτό και αυτές οι κοινωνίες ήταν αρκετά ισχυρές  με επιρροή μεγάλη στο τότε σύστημα!!

Το ηλιακό σύστημα Aldebaran έχει ένα ήλιο γύρω από τον οποίο περιστρέφονται δύο πλανήτες που κατοικούνται από ότι η μορφή της αυτοκρατορίας SUMERAN.

Ο πληθυσμός του συστήματος Aldebaran χωρίζεται σε φυλές , ο αρχηγός  του “Του θεϊκού φωτός του λαού” (Αρίων) και διάφορες άλλες ανθρώπινες φυλές όπου είχαν αναπτυχθεί από την αρνητική μετάλλαξη από το << λαό του Θεού >>, λόγω των κλιματικών αλλαγών μετά από τις ηλεκτρομαγνητικές αναταράξεις των γειτονικών πλανητών!!

Όσο περισσότερες είναι οι φυλές αναμειγμένες , τόσο χαμηλότερη είναι η πνευματική ανάπτυξη των ανθρώπων αυτών, η οποία οδήγησε στην κατάσταση που όταν ο ήλιος άρχισε να επεκτείνεται στο Aldebaran δεν μπορούσαν πλέον να διατηρήσουν την τεχνολογία του διαστήματος όπως έκαναν οι πρόγονοι τους  και δεν μπορούσαν να αφήσουν τους πλανήτες με τα δικά τους μέσα.

Θα μου πείτε γιατί γράφω όλα αυτά, τα γράφω πλήρως αναλυτικά για να καταλάβετε το τι ακριβώς συμβαίνει με όλη αυτήν την ιστορία!

Οι  χαμηλότερες φυλές  ανθρώπων, εξαρτώνται ολοκληρωτικά από την κύρια φυλή, έπρεπε να εκκενωθεί, έτσι  μεταφέρθηκαν σε άλλους κατοικήσιμους πλανήτες.

Παρά τις διαφορές τους, όλες οι φυλές είχαν σεβασμό η μια στην άλλη και δεν υπήρχαν συγκρούσεις  αναμεταξύ τους, ούτε η λεγόμενη φυλή << Το θεϊκό φως του λαού >>, ούτε οι χαμηλότερες φυλές.

Οι άλλοι έκαναν ακριβώς τη δικιά τους εξέλιξη ( σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει στη Γη ). 

Περίπου 500 εκατομμύρια χρόνια πριν το «Του θεϊκού φωτός του λαού” άρχισαν τον αποικισμό σε άλλους πλανήτες σαν τη Γη, μετά την επέκταση του ήλιου Aldebaran και την προκύπτουσα θερμότητα είχε κάνει τους αρχικούς  πλανήτες μη κατοικήσιμους. 

Λέγεται ότι στο σύστημά μας δημιούργησαν αποικίες πρώτα στον πλανήτη Mallona (ονομάζεται επίσης Maldek, Μαρντούκ ή – από τους Ρώσους – Phaeton) που υπήρχε στην περιοχή της ζώνης των αστεροειδών σήμερα, στη συνέχεια αποίκησαν μεταξύ Άρη και Δία.

Ο Άρης ήταν ο επόμενος πλανήτης που αποικίστηκε. 

Η απόδειξη για μια πολύ ανεπτυγμένη φυλή στον Άρη είναι τα γυάλινα τούνελ που υπάρχουν στον Άρη, της πόλης αλλά και την  πυραμίδα που έχει φωτογραφηθεί από τον Viking το 1976. 

Θεωρείται δεδομένο ότι ο αρχηγός  Sumeran-Aldebaran τότε, ήρθε στη Γη για μια πρώτη επίσκεψη, μάρτυρες από την επίσκεψη του είναι το απολίθωμα ενός παπουτσιού που διαπιστώθηκε ότι είναι περίπου 500 εκατομμυρίων ετών!!!

Λίγες καραβίδες ζούσαν τότε στη Γη και εξαφανίστηκαν περίπου 400 εκατομμύρια χρόνια πριν. 

Οι Vril άνθρωποι πίστευαν ότι αργότερα, όταν η Γη έγινε σιγά-σιγά κατοικήσιμη, ο αρχηγός  της Aldebarans προσγειώθηκε στη Μεσοποταμία και σχημάτισε την φυλή των ανθρώπων γνωστή ως  Σουμέριοι που περιγράφονται ως δίκαιοι….

Η τηλεπαθητική Μαρία Orsic διαπίστωσε επίσης ότι η γλώσσα των Σουμερίων δεν ήταν μόνο όμοια με εκείνη της  Γερμανικής αλλά ότι η γλώσσα των Γερμανών και των Σουμερίων-Aldebaranian ήταν σχεδόν πανομοιότυπη!! ( Η Aldebarans είναι αυτοί τους οποίους αποκαλούμε ως  Anunnaki ).

Τα σχέδια κατασκευής και οι τεχνικές λεπτομέρειες που το μέντιουμ Μαρία Orsic έλαβε ήταν τόσο ακριβής ώστε να πραγματοποιηθεί η  πιο φανταστική ιδέα που υπήρξε ποτέ!!!

Στην κατασκευή ενός “Jenseitsflugmachine», μια << ιπτάμενη μηχανή για την άλλη πλευρά και ιπτάμενο δίσκο “Vril-Odin”>>.

VRIL–ODIN ιπτάμενος δίσκος!!! ( φωτογραφία )

Το καλοκαίρι του 1922 φτιάχτηκε ο πρώτος ιπτάμενος δίσκος οπού είχε καταστροφικά αποτελέσματα.

Ο δίσκος ήταν οκτώ μέτρα σε όλη την επιφάνεια, υπήρχε ένας  δεύτερος  δίσκος από κάτω του  με διάμετρο έξι μισή μέτρα, από  πάνω υπήρχε ένας τρίτος  δίσκος  διαμέτρου επτά μέτρων αλλά και κάτω. 

Αυτές οι τρεις δίσκοι είχαν μια τρύπα στο κέντρο, ύψους ενός μέτρου, και είχε ένα έμβολο το οποίο ήταν σαράντα δύο πόντους τοποθετημένο ψηλά.

Στο κάτω μέρος, ο κεντρικός φορέας ήταν κωνικός , υπήρχε ένα εκκρεμές σύστημα που έφτανε  στην κοιλιά του σκάφους που τοποθετήθηκε για σταθεροποίηση. 

Στην ενεργοποιημένη κατάσταση πάνω κάτω ο δίσκος περιστρέφονταν σε αντίθετες κατευθύνσεις για να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο περιστροφής.

Η απόδοση αυτού του πρώτου δίσκου που έφτιαξαν  δεν είναι γνωστή. 

Όμως, τα πειράματα έγιναν με αυτό το σκάφος για δύο χρόνια πριν διαλυθεί, πιθανώς τα κομμάτια του να αποθηκεύτηκαν στο Augsburg οπού φτιάχτηκαν τα θρυλικά Messerschmitt. 

Στα βιβλία αρκετών γερμανικών βιομηχανικών υπάρχουν εγγραφές εταιρειών υπό την κωδική ονομασία “JFM” (για Jenseitsflugmaschine) ήταν οι κύριοι σπόνσορες  για τη χρηματοδότηση αυτού του έργου.

Το Vril DRIVE (επίσημα ονομάστηκε “Schumann SM-Levitator») αυτό προέκυψε από αυτό το μηχάνημα, πριν από το τέλος του 1937, το RFZ-2 ήταν έτοιμο, με κίνηση Βρίλ και ένα «μαγνητικό πεδίο που έδινε ώθηση στην μονάδα του συστήματος διεύθυνσης!!!

Το 1941, κατά τη Μάχη της Βρετανίας, όταν χρησιμοποιήθηκε ως διατλαντική αναγνώριση, οι πιλότοι της RAF είχαν κάνει πολλές αναφορές για αυτά τα άγνωστα υπέρ ταχύτατα σκάφη!!  

Όμως λόγω του μικρού μεγέθους του σκάφους στην ώθηση ήταν δύσκολο να ελεγχτεί, το RFZ-2 μπορούσε να κάνει μόνο στροφές των 90, 45, και 22,5 μοιρών που το καθιστούσαν ακατάλληλο ως μαχητικό αεροσκάφος και για αυτό έκανε μόνο αναγνωριστικές πτήσεις. 

Ωστόσο, το Η RFZ-2 υπηρέτησε ως μεγάλης ακτίνας αναγνωριστικό, το σκάφος αυτό ήταν ο πρόγονος όλων των άλλων ιπταμένων δίσκων!!!

Η τελευταία γνωστή χρήση του RFZ-2,  οφείλεται σε στενότητα στο εσωτερικό του, το οποίο πυρακτωνόταν τόσο πολύ που ήταν γνωστό  ως  “Fliegende Heisswasserflasche” ( ιπτάμενο μπουκάλι με ζεστό νερό)! 

Τα μηχανήματα αυτά βασίστηκαν στην  τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Μαρία Orsic όπου τις διοχέτευαν τις πληροφορίες τηλεπαθητικός από το μακρινό διάστημα!!

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται είναι η ωμή αλήθεια…..

Η Vril δύναμη είναι απλά η ενέργεια του Σύμπαντος όπως έλεγε η Μαρία Orsic, η ναζιστική Γερμανία έμαθε πώς να το δαμάσει και να το χρησιμοποιήσει για διαπλανητικά ταξίδια.

Υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες για τους ιπταμένους δίσκους που φτιάχτηκαν στη γη, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε το βιβλίο Jan van Helsing,  << μυστικές εταιρείες και τη δύναμή τους στον 20ο αιώνα >>.

Αν και είναι σπάνιο στις μέρες μας υπάρχει όμως σε φωτοκόπιες σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα των Βρίλ αλλά και διάφορα άλλα πολύ σημαντικά θέματα.

Δεν είναι απαραίτητο να τοποθετηθώ σε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτά, εκτός από όσα πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι αυτά τα πράγματα ήταν και είναι σε εξέλιξη γύρω μας στα κρυφά, και πολλά ΑΤΙΑ που οι άνθρωποι βλέπουν (αλλά όχι όλα) τα έχει φτιάξει ο άνθρωπος.

Δεν μπορεί να υποστηρίξει κάποιος το αντίθετο από ότι καταθέτω εδώ γιατί τα στοιχεία είναι πραγματικά, τα αποδεικτικά στοιχεία είναι συντριπτικά και αδιαμφισβήτητα.

Ακόμα, υπάρχουν μερικά ακόμα πράγματα που αξίζει να αναφερθούν.

Στις αρχές του 1943 είχε προγραμματιστεί στη ναζιστική Γερμανία η κατασκευή του Zeppelin, ένα αερόπλοιο που ήταν σε σχήμα πούρου και προοριζόταν για μητρικό σκάφος!!! 

Γνωστή ως << Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ >> είχε μήκος  139 μέτρων, είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορεί να μεταφέρει εκτός από το προσωπικό και ιπταμένους δίσκους στο εσωτερικό του, για διαστημικές πτήσεις!!!

Τα Χριστούγεννα του 1943 η μυστική εταιρία Vril-Gesellschaft είχε μια σημαντική συνάντηση με τα μέλη της  στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Kolberg.

Τα  δύο μέντιουμ Μαρία Orsic και Sigrún ήταν παρών στην συνάντηση.

Το κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν το << Έργο Aldebaran >> .

Το μέντιουμ είχε λάβει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τους  κατοικήσιμους πλανήτες γύρω από τον ήλιο Aldebaran και άρχισαν να σχεδιάζουν ένα ταξίδι για εκεί.

Στις  22 Ιανουαρίου του 1944 υπήρξε μυστική συνάντηση μεταξύ του Χίτλερ, Χίμλερ, Kunkel (του Vril Society) και ο Δρ Σούμαν, έγινε για να συζητήσουν για το συγκεκριμένο ταξίδι!!!

Το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο για την αποστολή του Vril-8 (Odin) μεγάλης χωρητικότητας σκαφών, << μέσω ενός διαστημικού καναλιού ή μέσω τριγωνοδιαγνωστικών πυλών >> οπού μπορούσαν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από την ταχύτητα του φωτός στο Aldebaran!!!!

Δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την μηχανή που θα τους έδινε αυτά τα προσόντα αν και ήξεραν τις περιοχές που υπήρχαν << οι Τριγωνοδιαγνωστικές πύλες >>.

Σήμερα οι Αμερικανοί προσπαθούν να φτιάξουν αυτήν την μηχανή, μέχρι στιγμής δεν έχει τελειοποιηθεί.

Σύμφωνα με μελέτες  Γερμανών επιστημόνων που είχαν εργαστεί στο μυστικό αυτό μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ , μεταξύ των οποίων VIKTOR Schauberger και Wernher von Braun – και οι δύο είχαν ασχοληθεί με αυτά τα έργα και τώρα μοιράζονταν αυτό το μυστικό της τεχνολογίας με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

VRIL-8 ( φωτογραφία )

Το 1938 μια γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική έγινε με το αεροπλανοφόρο ( αεροπλανοφόρο που κουβαλούσε ένα αεροπλάνο στην πλώρη του και ένα δεύτερο στην πρύμνη του πάνω σε ειδικές ράγες από οπού και φεύγανε ) Schwabenland (Σουηβία). 600.000 χλμ. στην ελεύθερη από πάγους, περιοχή με λίμνες και βουνά, δηλώθηκαν γερμανικό έδαφος και δόθηκε η ονομασία  NEUSCHWABENLAND (Νέα Σουηβία).

Ολόκληροι στόλοι υποβρυχίων του τύπου ΧΧΙ κατευθύνθηκαν αργότερα προς την Neuschwabenland ( Νέα Σουηβία!!! ).

Η κατασκευή  του Neu Schwabenland ήταν υψηλής τεχνολογίας U-Boot, Τύπος XXVI ήταν φτιαγμένο για ανοιχτές θάλασσες, ήταν ένα υποβρύχιο  που κινείται από το σύστημα πρόωσης Walter!!!

Είχαν πλήρωμα  3 αξιωματικούς  και 30 άνδρες, με δέκα σωλήνες τορπιλών,4 με τους τοξοειδές τορπιλοσωλήνες  και 6 σε ένα λεγόμενο όργανο Schnee, δεν υπήρχαν όπλα στο κατάστρωμα.

 

100 συμβάσεις είχαν αρχικά ανατεθεί στην Blohm + Voss στο Αμβούργο  (U-4501 μέσω του U-4600), τα τμήματα ήταν υπό κατασκευή για το U-4501 μέσω του U-4504, όταν τελείωσε ο πόλεμος οι άλλες συμβάσεις ακυρώθηκαν…..

Σήμερα, περίπου εκατό γερμανικά υποβρύχια  εξακολουθούν να αγνοούνται, μερικά είναι εξοπλισμένα με το σύστημα Walter ( ειδικό αναπνευστικό σύστημα που έδινε οξυγόνο στο υποβρύχιο ), μια συσκευή που τους επέτρεψε να μείνουν βυθισμένοι για αρκετές εβδομάδες, και μπορεί να υποτεθεί ότι κατέφυγαν στην Neuschwabenland με τους  αποσυναρμολογημένους ιπταμένους  δίσκους η τουλάχιστον, τα σχέδια κατασκευή τους!!

Έχει γίνει δεκτό από τους ερευνητές του θέματος ότι από τις δοκιμαστικές πτήσεις είχαν μεγάλη επιτυχία, έτσι κάποιους από τους  ιπτάμενους δίσκους έχουν πετάξει κατευθείαν εκεί στο τέλος του πολέμου!!

Ίσως μερικοί από εσάς να σκεφτούν οι υποθέσεις αυτές να είναι λίγο για να είναι παράλογες, αλλά υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι μπορεί κάλλιστα να έχει συμβεί έτσι ακριβώς όπως τα λέω εγώ και άλλοι ερευνητές, δεν έχει βγει κάνεις να πει το αντίθετο.

Υπάρχει ένα ερώτημα: Αν δεν είναι έτσι όπως τα λέω, γιατί το 1947 ο Admiral Ε. Byrd ηγήθηκε σε μια εισβολή της Ανταρκτικής, γιατί είχε 4.000 στρατιώτες μαζί του ειδικά εκπαιδευμένους;

Γιατί είχε μαζί του ένα  πλήρως εξοπλισμένο αεροπλανοφόρο και ένα σύστημα παροχής σε λειτουργία στην εντολή του, αν επρόκειτο για απλή αποστολή;

Του είχε δοθεί οκτώ μήνες για την άσκηση, αλλά έπρεπε να σταματήσει μετά από οκτώ εβδομάδες από μεγάλες απώλειες των μαχητικών αεροπλάνων οπού είναι απόρρητες ακόμη μέχρι και  σήμερα για το τις προκάλεσε!!!!

Τι είχε συμβεί; 

Αργότερα Ναύαρχος Byrd μίλησε στους δημοσιογράφους:

<< Είναι η πικρή πραγματικότητα ότι στην περίπτωση ενός νέου πολέμου, πρέπει να περιμένουμε επιθέσεις με αεροπλάνα που θα μπορούσαν να πετάξουν από πόλο σε  πόλο >>.

Ο Jan Van Helsing μας λέει ότι ο Norbert-Jürgen Ratthofer γράφει για την τύχη των εξελίξεων των Haunebu στο βιβλίο του Zeitmaschinen (μηχανές του χρόνου). 

Η Haunebu Ι, ΙΙ και ΙΙΙ αλλά και την Vril I έχουν  εξαφανιστεί μετά τον Μάιο του 1945. 

Είναι πολύ ενδιαφέρον να σημειωθεί στο πλαίσιο αυτό, ότι μετά την δέκατη ένατη δοκιμαστική πτήση του το γερμανικό Haunebu III λέγεται ότι απογειώθηκε στις 21 Απριλίου 1945, από την περιοχή Neuschwabenland, το οποίο και θεωρούσαν  επίσημα γερμανικό έδαφος στην ανατολική Ανταρκτική, για μια αποστολή στον Άρη, για την οποία δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο γνωστό.

Ένα χρόνο αργότερα, το 1946 έγιναν  πολλές εμφανίσεις τελείως ξαφνικά  στη Σκανδιναβία, ένα σμήνος από λαμπερά αντικείμενα άγνωστης προέλευσης, σίγουρα τεχνητής  προέλευσης, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή μεταξύ των Συμμάχων σε Ανατολή και Δύση!!!

Μετά από ένα χρόνο αργότερα, το 1947, αλλά και στην δεκαετία του πενήντα, ένας αυξανόμενος αριθμός λαμπερών  άγνωστων ιπτάμενων αντικείμενων έκανε και πάλι την εμφάνιση του από το πουθενά, χωρίς αμφιβολία κατευθυνόμενα από νοήμονα όντα, ως επί το πλείστον οι δίσκοι ήταν σε σχήμα καμπάνας, μερικές φορές με μορφή πούρου,  εμφανίστηκαν πάνω από Βόρεια Αμερική …!!


Σύμφωνα με την μυστική εταιρία Θούλη, αλλά και πολλούς  άλλους ανεξάρτητους ερευνητές, σε έναν άλλο ιπτάμενο δίσκο το 1945 βρισκόταν ο Χίτλερ και Μαρία Orsic επί του πλοίου.

Αυτό το σκάφος κατευθυνόταν όχι για τον Άρη, αλλά για το πλανήτη Aldebaran!!!!

Ξέρουμε και είναι γεγονός ότι η Μαρία Orsic “εξαφανίστηκε” από το “πρόσωπο της Γης”, και όταν λέω εξαφανίστηκε το εννοώ με όλη την κυριολεξία της λέξης.

Το 1945, πολλοί είναι οι ερευνητές που λένε ότι στην πραγματικότητα πήγε στο Aldebaran, επίσης λένε το ίδιο πράγμα για τον Χίτλερ.

Ίσως στο μέλλον μπορέσει να αποδείξει το που πραγματικά πήγε, ένα είναι σίγουρο για την Orsic, ότι δεν είναι νεκρή, γιατί μέχρι και σήμερα καταζητείται από τους συμμάχους…………..

 

 

 

Οδηγίες το πώς να φτιάξουμε τους ιπταμένους δίσκους Βρίλ εν μέρη προήλθε από την << ILAT-LITUM >> πλάκες που βρέθηκαν στην Ανταρκτική το 1939, εκτός από τις πλάκες αυτές που μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν τις βρήκαν ή τους τις δώσανε, υπήρξε και βοήθεια μέσω των διάμεσων ( μέντιουμ ) οπού και λάμβαναν τηλεπαθητικές οδηγίες  από το Σύστημα Aldebaran , συγκεκριμένα από τους  Anunnaki!!!


Θα μπορούσαμε να πούμε για την κατασκευή Vril-Odin αρχικά προήλθε από ένα μίγμα εξωγήινης τεχνολογίας αλλά το Vril-Odin φτιάχτηκε από τον άνθρωπο, από την ίδια την Μαρία Οrsic, αλλά και από τις οδηγίες χρήσης του ILAT-LITUΜ!!!

Σύμφωνα με τον Herbert G. Dorsey, εκτός από την κατασκευή των σχεδίων του Vril-Gesellschaft είχαν συλλέξει και κάποια στοιχεία σχεδίων από έναν ιπτάμενο δίσκο  που είχε συντριβεί στο Μέλανα Δρυμό το 1936, το οποίο αποδείχθηκε μια μεγάλη βοήθεια στους Γερμανούς!!

Βεβαία για όλα αυτά που γραφώ δεν υπάρχει σήμερα κανένας αυτόπτης μάρτυρας να τα αποδείξει……

Είναι δυνατόν η Vril Power ( Βρίλ δύναμη ) να είναι σε θέση να “λυγίσει το χρόνο” ταξιδεύοντας  μέσα από μια τρισδιάστατη σκουληκότρυπα;

Ό  Van Helsing έλεγε ότι έτσι θα έφερναν πίσω αλλά και θα πήγαιναν επιβάτες στην ίδια ηλικία (ή ακόμα  μικρότερους ) από όταν κάποιος άφηνε την γη και έκανε ένα τέτοιο συγκεκριμένο ταξίδι;

Το θέμα είναι τεράστιο όπως σας είπα από την αρχή και πρέπει να το προσεγγίσουμε λεπτομερώς για εσάς που περιμένατε οι Βρίλ να είναι κάποια ιδιαίτερη φυλή όπως βλέπετε δυστυχώς δεν είναι έτσι, μην απογοητεύεστε όμως στην συνέχεια των άρθρων part3, part4…….. θα καταγραφούν κάποιες ιδιαίτερες φυλές που ήρθαν σε επαφή οι ναζί αλλά και μετέπειτα οι Αμερικανοί πιστεύοντας ότι ήταν η φυλή που ήρθε σε επαφή ο Χίτλερ!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Υ.Γ. Για τα μέντιουμ που χρησιμοποίησαν οι ναζί δεν τελείωσα τις αναφορές μου, η Μαρία Orsic είναι μια μορφή που θα την αναλύσουμε πιο κάτω, αυτό το άρθρο ήταν περιληπτικό στα επόμενα θα υπάρξουν λεπτομερείς καταγραφές…….

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

Πηγή

Προβολές : 721


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα