Η Προεδρική Λατρεία της Καμπάλα Αποκαλύπτεται

Η Προεδρική Λατρεία της Καμπάλα Αποκαλύπτεται

14 Φεβρουαρίου, 2023 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,643
Μοίρασέ το

 

Αμέτρητες οι αποδείξεις πως είναι ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ… Και το χειρότερο είναι, πως σ’ αυτούς τους Πουτινιάρηδες – Τραμπιστές, είναι και ιστολόγες – ιστολόγοι, που αυτοαποκαλούνται “μπατριώτες”…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

6 Αυγούστου, 2020 | Timothy Fitzpatrick, Anno Domini | Διαβάστε το εδώ

 

“…τα ασεβή ταλμουδικά, καμπαλιστικά και άλλα κακόβουλα βιβλία των Εβραίων να καταδικαστούν πλήρως και ότι πρέπει να παραμείνουν πάντα καταδικασμένα και απαγορευμένα….”

-Πάπας Λέων ΧΙΙΙ, Index Librorum Prohibitorum

Ακολουθεί μια σειρά φωτογραφιών που απεικονίζουν τους βασιλιάδες της Γης στην άθεη γονυκλισία τους προς τον Σατανά και τα δαιμονικά τσιράκια του μέσω της διάδοσης των παραδόσεων των Φαρισαίων -του Βαβυλωνιακού Ταλμούδ και της μυστικιστικής Καμπάλα- για να σφετεριστούν τη δημιουργία του Θεού για να την κάνει δική του ο Σατανάς.

Το κόκκινο κορδόνι, που πήρε εύστοχα το όνομά του από το χρώμα του κομμουνισμού και του θηρίου της Αποκάλυψης, είναι ένα φυλαχτό ή γούρι που φορούν οι καμπαλιστές και άλλοι προληπτικοί ως μέσο αποτροπής της κακοτυχίας που προκαλεί το “κακό μάτι”. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Καμπάλα, δείτε αυτό το εκτενές, εμπεριστατωμένο ντοκιμαντέρ.

Το δέντρο της ζωής είναι το σημαντικότερο καμπαλιστικό σύμβολο, που αναφέρεται επίσης ως σεφίροθ.

Αποτελείται από δέκα κόμβους που συμβολίζουν διαφορετικά αρχέτυπα και 22 γραμμές σύνδεσης κόμβων.

Ο αποκρυφιστικός κόσμος έχει εμμονή με τη γεμουτρολογία, την αριθμολογία, τις ειδικές φυσικές χειρονομίες, τα σύμβολα και τις λεγόμενες μαγικές ξόρκια. Όπως θα δείτε παρακάτω, οι βασιλιάδες της Γης, όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, υποστηρίζουν με υπερηφάνεια αυτό το μαγικό παρασκεύασμα θανάτου και εξαπάτησης.

Δεν εμπιστεύονται τον Θεό, τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, αλλά τους ανθρώπους και τις παραδόσεις των Φαρισαίων της Συναγωγής του Σατανά, οι οποίοι εμπνέονται από τον διάβολο και τα τσιράκια του.

Παρακάτω υπάρχουν επίσης φωτογραφίες που απεικονίζουν βασιλιάδες της Γης και της μασονίας, η οποία έχει τις ρίζες της στη διαβολική εβραϊκή καμπάλα.

Ο “ραβίνος” Issac Wise παραδέχτηκε την εβραϊκότητα της μασονίας όταν είπε:

“Ο τεκτονισμός είναι ένα εβραϊκό κατεστημένο, του οποίου η ιστορία, οι βαθμοί, οι επίσημοι διορισμοί, οι κωδικοί και οι εξηγήσεις είναι εβραϊκά από την αρχή μέχρι το τέλος”.

ΙΕΡΟΥΣΑΛΕΜ, ΙΣΡΑΗΛ- Μια Εβραία έφηβη φοράει το βραχιόλι της Καμπάλα (Εβραϊκός μυστικισμός) με την κόκκινη κλωστή ενώ προσεύχεται στο Δυτικό Τείχος, τον ιερότερο χώρο του Ιουδαϊσμού, στις 6 Αυγούστου 2004, στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ.Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαντόνα, η οποία φέρεται να σχεδιάζει μια επίσκεψη στο Ισραήλ τον Σεπτέμβριο που συνδέεται με την Καμπάλα, έχει γίνει γνωστή για τη χρήση των βραχιολιών από τότε που εντρυφούσε στην αρχαία εβραϊκή πρακτική πριν από περίπου έξι χρόνια (Φωτογραφία: David Silverman/Getty Images).
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, αριστερά, κάνει χειραψία με τον πρόεδρο της Ελλάδας Προκόπη Παυλόπουλο, στο προεδρικό μέγαρο στην Αθήνα, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016. Προσέξτε το κόκκινο κορδόνι της Καμπάλα στο δεξί χέρι του Πούτιν. Φωτογράφος: Χρ: Άλκης Κωνσταντινίδης/Pool μέσω του Bloomberg.

 

Στη Γένεση 38:30, διαβάζουμε:

“Έπειτα βγήκε ο ΖΕΡΑΧ, στο χέρι του οποίου υπήρχε η ΣΚΙΑΛΙΝΗ ΚΟΡΔΗ”.

“Ο Ζερά, αρχηγός των ΕΔΩΜΙΤΩΝ, γιος της Βασεμάθ, της γυναίκας του ΕΣΑΟΥ”.

Και η επιστολή προς Ρωμαίους 9:13 καταγράφει ότι ο Θεός λέει:

“Είναι γραμμένο, τον Ησαύ μισούσα”.

Μήπως αυτό το κόκκινο νήμα, για το οποίο γίνεται λόγος από την εποχή της Γένεσης, είναι το ίδιο με εκείνα που φορούν σήμερα οι καμπαλιστές –αυτούς που ο Θεός έχει περιφρονήσει;

Το βραβείο του καμπαλιστή Ντόναλντ Τραμπ για το δέντρο της ζωής στον τοίχο του γραφείου του στη Νέα Υόρκη.

Το πιο πολυπόθητο βραβείο του Εβραϊκού Εθνικού Ταμείου, το “Βραβείο του Δέντρου της Ζωής”, απονεμήθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ για την εξαιρετική αφοσίωσή του στην αμερικανο-ισραηλινή φιλία και για την υποστήριξή του στο Ισραήλ

Ο Τραμπ αναφέρει στο βιβλίο του τον καμπαλίστα μάνατζερ της Μαντόνα, Guy Oseary, μιλώντας για τον δάσκαλό του στην Καμπάλα.

Η Ivanka και ο Jared  με το παιδί τους. Οι δύο τους ασκούν έναν μυστικιστικό κλάδο του ιουδαϊσμού που είναι γνωστός ως χασιδισμός. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ιβάνκα ασχολείται με την Καμπάλα. Εδώ φοράει το κόκκινο φυλαχτό της γύρω από τον καρπό της.

Η πρώην σύζυγος του Τραμπ, Marla Maples, φοράει το φυλαχτό της Καμπάλα. Ήταν καμπαλίστρια όσο ήταν παντρεμένη με τον Τραμπ.

ΤΕΛ ΑΒΙΒ, ΙΣΡΑΗΛ Η Marla Maples, σύζυγος του Donld Trump, (R) μιλάει με την Dalila, τη σύζυγο του Druzwe Sheikh Abu-Ruchon Hussein, κατά τη διάρκεια της πνευματικής εκδήλωσης για τα παιδιά στις 19 Σεπτεμβρίου 2004 στο γκαλά του διεθνούς συνεδρίου Καμπάλα που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Η Μαντόνα δήλωσε ότι η Νέα Υόρκη είναι εξίσου επικίνδυνη με το Ισραήλ και ότι δεν θα περιμένει άλλα 10 χρόνια για να την επισκεφθεί ξανά. (Φωτογραφία: Heidi Levine/Pool/Getty Images
Ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ, ο Εβραίος Michael Cohen, φορώντας το κόκκινο φυλαχτό της Καμπάλα, καθώς επρόκειτο να καταθέσει ότι ο πρώην πελάτης του, ο Τραμπ, είναι απατεώνας.
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ & ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ (Photo by David Brauchli/Sygma via Getty Images)
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, μασόνος, φορώντας αυτό που φαίνεται να είναι το κόκκινο φυλαχτό της Καμπάλα.
(Αρχική λεζάντα) Ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον τοποθετούν μια πέτρα από τον ποταμό Wye στον τάφο του Itzhak Rabin (Φωτογραφία: Nadav Neuhaus/Sygma/Sygma μέσω Getty Images).
Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης David Paterson.
Ο εικαζόμενος κρυπτο-Εβραίος Βλαντιμίρ Πούτιν και πάλι με το “τυχερό” βραχιόλι του.

 

Ο επί μακρόν cheerleader του Trump Tucker Carlson που εμφανίζεται πολλές φορές με το καμπαλιστικό φυλαχτό σε αυτό το βίντεο 👉 ε_δ_ώ :

Η πριγκίπισσα Ευγενία
Η Ιβάνκα Τραμπ κάνει (πιθανότατα ψεύτικα) το εμβόλιο Covid ενώ φοράει το κόκκινο κορδόνι της Καμπάλα.

—-Δικτυογραφία :

The presidential Kabbalah cult unmasked | Fitzpatrick Informer

The presidential Kabbalah cult unmasked

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/abc

Προβολές : 1,643


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα