Η “προοδευτική” Νατοϊκή υπάλληλος Σακελλαροπούλου, έχει ήδη θέσει τις βάσεις μαζί με το σάπιο πολιτικό σύστημα, για την υλοποίηση της “αντιρατσιστικής” ευρωπαϊκής Οδηγίας για την διαστροφή σε μικρά παιδιά.

26 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Από δύο ετών τα παιδάκια μπορούν να πουν αν είναι τρανς!

Το θυμάστε αυτό το αρρωστημένο ψυχικά και πνευματικά “πολιτειακό σούργελο”, που δίδαξε σε παιδάκια του δημοτικού, την διαστροφή;
Χρειάζεται να πούμε πως ότι είναι ψυχικά και πνευματικά διαστροφικό, είναι και σωματικά;;;
Γίνεται πλέον κατανοητό, γιατί υπερασπίζεται με πάθος τον ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΛΙΓΝΑΔΗ;;;
Η ίδια, τι είναι;;;
Μήπως τρανς το … “Κάτινα, σαλαμάκι”;;;
Η κόρη της;;; 
Ο … σύντροφός της;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η “προοδευτική” Νατοϊκή υπάλληλος Σακελλαροπούλου, έχει ήδη θέσει τις βάσεις μαζί με το σάπιο πολιτικό σύστημα, για την υλοποίηση
της “αντιρατσιστικής” ευρωπαϊκής Οδηγίας, μιλώντας σε…
9χρονα παιδιά Γ’ Δημοτικού, όπως επιτάσσει η “πολιτισμένη” Ευρώπη,  για την “προτίμησή” της

στο αρκουδάκι Γουίνι «Winnie – the – Pooh» της γνωστής σειράς βιβλίων φαντασίας, λέγοντας στα 9χρονα παιδιά μας πως δεν είναι ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό, είναι άφυλο…

 

Όταν τον Απρίλη του 2018 σημειώναμε για τις κινητοποιήσεις στην Ιταλία “Καταργείστε τις γιορτές για τον πατέρα και τη μάνα για τη γιορτή της οικογένειας, που θεωρείται πιο εκφραστική και δεν εμπεριέχει διακρίσεις απέναντι στις νέες οικογένειες με γονείς του ίδιου φύλου…“, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή “αντιρατσιστική” πολιτική [βλέπε, 30 Απρίλη 2018, σε: Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακροδεξιοί ή αριστεροί;], εύκολα έμπαινες στη λίστα των “ομόφοβων, ρατσιστών, οπισθοδρομικών, ακροδεξιών εναντίον των ατομικών δικαιωμάτων” και πάει λέγοντας.

Κύλησαν τέσσερα (4) χρόνια κι ανεπιτυχείς προσπάθειες της “πρώτη φορά αριστερά(sic!) να εναρμονιστούμε με σε όλα όσα απαιτεί η “πολιτισμένη” Ευρώπη στα “ατομικά” δικαιώματα, που μάλιστα εμφανιζόταν ως “αριστερές” καινοτομίες, ενώ σε όλες τις χώρες της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης είχαν ενσωματωθεί στο πάλαι ποτέ “εθνικό δίκαιο“.

Έτσι, σήμερα η δεξιά –χθες διαφωνούσε… όπως συνέβη και με το ξεπούλημα της Μακεδονίας-, συμπληρώνει την “αντιρατσιστική” πολιτική ατομικών δικαιωμάτων και κάνει πράξη όσα δεν μπόρεσε η “αριστερά” του Τσίπρα και στην Γ’ Δημοτικού θα πρέπει σιγά σιγά να προσέρχονται τρανς, ομοφυλόφιλοι, άφυλοι δάσκαλοι & καθηγητές, για να εμπνεύσουν το αντιρατσιστικό πνεύμα στα παιδάκια και με το σχετικό “εκπαιδευτικό” υλικό, όπως συμβαίνει σε ΟΛΗ την “πολιτισμένη” Ευρώπη του 4ου Ράιχ.

 

 

Το εγχειρίδιο για τα παιδάκια των Γερμανικών Σχολείων, με τίτλο: “Πώς να είσαι ομοφυλόφιλος”

Στη Βρετανία, η ΛΟΑΤ+ οργάνωση Stonewall ισχυρίζεται ότι τα παιδιά από την ηλικία των δύο ετών μπορούν να καταλάβουν αν είναι τρανς, καθώς ζήτησε «συμπεριληπτική και επιβεβαιωτική εκπαίδευση» αναζωογόνησης της ταυτότητας των τρανς στην πρώιμη παιδική ηλικία:«Η έρευνα δείχνει ότι τα παιδιά από την ηλικία των 2 ετών αναγνωρίζουν την τρανς ταυτότητά τους. Ωστόσο, πολλοί παιδικοί σταθμοί και σχολεία διδάσκουν μια δυαδική κατανόηση του προκαθορισμένου φύλου (αρσενικό, θηλυκό). Η εκπαίδευση που περιλαμβάνει ΛΟΑΤ επιβεβαιώνει πως είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία όλων των νέων!»

Ήταν μια μεγάλη αναγκαιότητα να εκσυγχρονιστεί αυτός ο τόπος… Να τελειώσει ο σκοταδισμός, να κτυπηθεί ο “ρατσισμός”… να παραμείνουμε στη “μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια” κι έτσι πάντα πρωτοπόρος η επιλογή της προοδευτικής Σακελλαροπούλου… για τη “νέα εποχή”…

 

Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες!

Εμβληματικός ο αείμνηστος Θύμιος Παπανικολάου, η καρδιά κι η ψυχή του “Ρεσάλτο” που μας άφησε νωρίς…

Έγραφε στις 16 Δεκέμβρη του 2015, για το ζήτημα που απασχολούσε από το 1869 τους “ομόφοβους ρατσιστές”  Ένγκελς και Μαρξ: Το σύνθημα θα είναι τώρα Guerre aux cons, paix aus trous-de-cul [Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες]: Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»

Δεν υπάρχει άλλη σωτηρία, αφού κι οι Μαρξ με τον Ένγκελς ήταν “ομόφοβοι και ρατσιστές”… μόνον ο Καντίροφ θα μας σώσει: Ένας Καντίροφ “να τον πιεις στο ποτήρι”!

Εννιά πρώτες κυρίες κι ένας/μία κύριος/α…

Μπροστάρης στον αγώνα των ατομικών δικαιωμάτων ήταν πάντα το ΝΑΤΟ, αυτός ο προοδευτικός αμυντικός οργανισμός των πολιτισμένων δυτικών που προστατεύει τη “δημοκρατία” στον πλανήτη κι αυτό το αποσιωπούν όλοι…

«Χωρίς μια σταθερή και ευτυχισμένη οικογένεια δεν μπορεί να υπάρξει προσωπική ευτυχία,
ούτε σωστή εκπαίδευση της νέας γενιάς.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πρόγραμμα του κόμματός μας αποδίδει μεγάλη σημασία
στην περαιτέρω ενίσχυση της σοβιετικής οικογένειας
»
«Politicheskoe Samoobrozavanie»
(“Πολιτική αυτο-μόρφωση”), όργανο του ΚΚΣΕ – 1962

Συμπάσχουμε με την Ταξιαρχία “Μονόκερων” που πάει στον πόλεμο! Συγκινητικές στιγμές από την ουκρανική Ταξιαρχία ομοφυλόφιλων…

«Όποιος ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι το κούνημα του θυμιατού
των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με το θυμιατήρι του Σαμανισμού
είναι μόνον μια ιδεολογική πρόθεση νομιμοποίησης
της μονομερής ιμπεριαλιστικής παρέμβασης,
είναι στ’ αλήθεια μια περίπτωση απελπισίας.
Με αυτούς που μπερδεύουν τους αγγέλους με τους διαβόλους
δεν είναι δυνατόν να υπάρξει καμία θεολογική αντιπαράθεση
»
Costanzo Preve
, La quarta guerra mondiale, εκδόσεις Veltro, 2008, σελ. 172
30 Απρίλη 2018:Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακροδεξιοί ή αριστεροί;

 

Πηγή

Προβολές : 499


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα