Η πρόβλεψη αποπληθυσμού του Deagel επιβεβαιώθηκε από βαριά λογοκριμένα έγγραφα της Pfizer

Η πρόβλεψη αποπληθυσμού του Deagel επιβεβαιώθηκε από βαριά λογοκριμένα έγγραφα της Pfizer

26 Δεκεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:995
Μοίρασέ το

 

Μια αμφιλεγόμενη πρόβλεψη της Deagel, μιας παγκόσμιας εταιρείας πληροφοριών και συμβούλων, κέρδισε την προσοχή το 2020 για την εκπληκτική πρόβλεψή της για ένα σημαντικό γεγονός ερήμωσης του πληθυσμού σε ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο έως το 2025.

Το «η κυβέρνησή σας προσπαθεί να σας σκοτώσει» είναι ακόμη πιο τολμηρό.

Αλλά δυστυχώς, αυτοί οι τολμηροί ισχυρισμοί υποστηρίζονται τώρα με ένα βουνό αποδεικτικών στοιχείων και τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία βρίσκονται στα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer που η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ αναγκάστηκε να δημοσιεύσει με δικαστική απόφαση.

Μια αμφιλεγόμενη πρόβλεψη της Deagel, μιας παγκόσμιας εταιρείας πληροφοριών και συμβούλων, κέρδισε την προσοχή το 2020 για την εκπληκτική πρόβλεψή της για ένα σημαντικό γεγονός ερήμωσης του πληθυσμού σε ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο έως το 2025.

Αυτός ήταν ένας πολύ τολμηρός ισχυρισμός.

Το «η κυβέρνησή σας προσπαθεί να σας σκοτώσει» είναι ακόμη πιο τολμηρό.

Αλλά δυστυχώς, αυτοί οι τολμηροί ισχυρισμοί υποστηρίζονται τώρα με ένα βουνό αποδεικτικών στοιχείων και τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία βρίσκονται στα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer που η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ αναγκάστηκε να δημοσιεύσει με δικαστική απόφαση.

Και δυστυχώς, τα στοιχεία υποδηλώνουν έντονα ότι ο εμβολιασμός Covid-19 προκαλεί μαζική ερήμωση.

Τι είναι ο Deagel;

Η εταιρεία Deagel είναι ένας μικρός κλάδος της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, ένας από τους πολλούς μυστικούς οργανισμούς που συλλέγουν δεδομένα για σκοπούς λήψης αποφάσεων υψηλού επιπέδου και προετοιμάζουν εμπιστευτικά έγγραφα ενημέρωσης για υπηρεσίες όπως η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας, τα Ηνωμένα Έθνη και η Παγκόσμια Τράπεζα .

Είναι γνωστό ότι συνέβαλε σε μια έκθεση του Stratfor για τη Βόρεια Κορέα. Με αυτό το είδος γενεαλογίας, ο Deagel θα πρέπει να θεωρείται ως ένας νόμιμος παίκτης στην κοινότητα των πληροφοριών και όχι απλώς ως στοιχείο παραπληροφόρησης.

Αυτό σημαίνει ότι οι προβλέψεις του πληθυσμού για το 2025, καθώς και οι προβλέψεις της για τη βιομηχανική παραγωγή ανά έθνος, δεν είναι απλή φαντασία, αλλά βασίζονται σε στρατηγικές υποθέσεις που μοιράζονται και είναι καλά κατανοητές από άλλους παίκτες της κοινότητας πληροφοριών.

Τι έχει προβλέψει ο Deagel;

Η [διαβόητη] πρόβλεψη του Deagel.com για το 2025 αφαιρέθηκε από τον ιστότοπό της κάποια στιγμή το 2020. Ωστόσο, χάρη στο Wayback Machine / Αρχείο Διαδικτύου , είμαστε σε θέση να προβάλουμε τις αρχικές προβλέψεις πριν ανακαλυφθούν από κριτικούς στοχαστές.

Ο Deagel προέβλεψε το 2020 ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα έβλεπε μείωση του πληθυσμού του κατά 77,1% μέχρι το έτος 2025.

Ο Deagel προέβλεψε το 2020 ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έβλεπαν μείωση του πληθυσμού τους κατά 68,5% μέχρι το έτος 2025.

Ο Deagel προέβλεψε το 2020 ότι η Γερμανία θα έβλεπε μείωση του πληθυσμού της κατά 65,1% μέχρι το έτος 2025.

Ο Deagel προέβλεψε το 2020 ότι η Αυστραλία θα έβλεπε μείωση του πληθυσμού της κατά 34,6% μέχρι το έτος 2025.

Ενώ προβλέπει επίσης τεράστια πτώση μεταξύ πολλών άλλων δυτικών χωρών.

Μπορείτε να δείτε μια πλήρη λίστα με τις αρχικές προβλέψεις αποκαλυπτικής ερήμωσης του Deagel εδώ .

Δυστυχώς, τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer σε συνδυασμό με τους συγκλονιστικούς θανάτους μεταξύ παιδιών υποδηλώνουν ότι τα στοιχεία ερήμωσης του πληθυσμού του Deagel δεν ήταν απλώς μια εκτίμηση, αλλά ένας στόχος.

Τα Εμπιστευτικά Έγγραφα της Pfizer

Ο  Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) προσπάθησε να καθυστερήσει την κυκλοφορία των δεδομένων ασφάλειας του εμβολίου COVID-19 της Pfizer για 75 χρόνια, παρόλο που ενέκρινε την ένεση μετά από μόλις 108 ημέρες αναθεώρησης ασφάλειας στις  11 Δεκεμβρίου 2020 .

Αλλά στις αρχές Ιανουαρίου 2022, ο ομοσπονδιακός δικαστής Mark Pittman τους διέταξε να κυκλοφορούν 55.000 σελίδες το μήνα. Κυκλοφόρησαν 12.000 σελίδες μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Έκτοτε, το PHMPT έχει δημοσιεύσει όλα τα  έγγραφα  στον ιστότοπό του. Η τελευταία πτώση σημειώθηκε την 1η Ιουνίου 2022.

Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στην απόρριψη δεδομένων είναι το ‘reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf’ . Η σελίδα 12 του εμπιστευτικού εγγράφου περιέχει δεδομένα σχετικά με τη χρήση της ένεσης Pfizer Covid-19 κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία.

Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το 90% των εμβολιασμένων εγκύων γυναικών έχασαν το μωρό τους

Η Pfizer αναφέρει στο έγγραφο ότι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021 υπήρχαν 270 γνωστές περιπτώσεις έκθεσης στην έγχυση mRNA κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σαράντα έξι τοις εκατό των μητέρων (124) που εκτέθηκαν στην ένεση Pfizer Covid-19 υπέστησαν ανεπιθύμητη αντίδραση.

Από αυτές τις 124 μητέρες που υπέστησαν ανεπιθύμητη ενέργεια, οι 49 θεωρήθηκαν μη σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, ενώ οι 75 θεωρήθηκαν σοβαρές. Αυτό σημαίνει ότι το 58% των μητέρων που ανέφεραν ότι υπέφεραν από ανεπιθύμητες ενέργειες υπέστησαν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που κυμαίνονταν από συστολή της μήτρας έως εμβρυϊκό θάνατο.

Συνολικά αναφέρθηκαν 4 σοβαρές περιπτώσεις εμβρύου/μωρού λόγω έκθεσης στην ένεση Pfizer.

Αλλά εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται μάλλον ανησυχητικά. Η Pfizer δηλώνει ότι από τις 270 εγκυμοσύνες δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι συνέβη στις 238 από αυτές.

Αλλά εδώ είναι τα γνωστά αποτελέσματα των υπόλοιπων κυήσεων –

Υπήρχαν συνολικά 34 αποτελέσματα κατά τη στιγμή της αναφοράς, αλλά 5 από αυτά ήταν ακόμη σε εκκρεμότητα. Η Pfizer σημειώνει ότι μόνο 1 από τα 29 γνωστά αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά, ενώ 28 από τα 29 αποτελέσματα είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια/θάνατο του μωρού. Αυτό αντιστοιχεί στο 97% όλων των γνωστών αποτελεσμάτων του εμβολιασμού κατά του Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με αποτέλεσμα την απώλεια του παιδιού.

Όταν συμπεριλάβουμε τις 5 περιπτώσεις όπου το αποτέλεσμα ήταν ακόμη σε εκκρεμότητα, ισοδυναμεί με το 82% όλων των αποτελεσμάτων του εμβολιασμού κατά του Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με αποτέλεσμα την απώλεια του παιδιού. Αυτό ισοδυναμεί με μέσο όρο περίπου 90% μεταξύ του ποσοστού 82% και 97%.

Εδώ λοιπόν έχουμε την πρώτη μας απόδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά όταν πρόκειται για τη χορήγηση της ένεσης Pfizer Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ακολουθεί η καθοδήγηση που λαμβάνεται από το έγγραφο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου «REG 174 INFORMATION FOR UK HEALTHCARE PROFESSIONALS» –

Έτσι ούτως ή άλλως διαβάστηκε η καθοδήγηση τον Δεκέμβριο του 2020. Δυστυχώς, μόλις ένα μήνα αργότερα, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αναθεώρησαν αυτήν την καθοδήγηση για να διαβάσουν ως εξής:

Αυτή εξακολουθεί να είναι η επίσημη καθοδήγηση από τον Ιούνιο του 2022 και οδηγεί σε πολλά ερωτήματα που απαιτούν επείγουσες απαντήσεις αν σκεφτούμε ότι από τις αρχές του 2021 οι έγκυες γυναίκες έχουν πει ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 είναι απολύτως ασφαλής.

Αρκεί να εξετάσετε τα πράγματα που είπαν στις γυναίκες να αποφεύγουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πριν σας πουν ότι είναι απολύτως ασφαλές να κάνετε μια πειραματική ένεση για να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ –

  • Καπνιστό ψάρι,
  • Μαλακό τυρί,
  • Υγρή βαφή,
  • Καφές,
  • Τσάι βοτάνων,
  • Συμπληρώματα βιταμινών,
  • Επεξεργασμένα πρόχειρα τρόφιμα.

Αυτά είναι μόνο για να αναφέρουμε μερικά, και η λίστα είναι ατελείωτη.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την ενότητα «Εγκυμοσύνη» των επίσημων οδηγιών. Τον Δεκέμβριο του 2020 η καθοδήγηση ανέφερε « Ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ». Μόλις ένα μήνα αργότερα, αυτή η καθοδήγηση ανέφερε « Μελέτες σε ζώα δεν υποδεικνύουν επιβλαβείς επιπτώσεις σε σχέση με την εγκυμοσύνη κ.λπ. ».

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στις εν λόγω μελέτες σε ζώα.

Ωστόσο, πριν το κάνουμε, αξίζει να επισημάνουμε ότι η επίσημη καθοδήγηση αναφέρει, από τον Ιούνιο του 2022, ότι «η χορήγηση του εμβολίου COVID-19 mRNA BNT162b2 κατά την εγκυμοσύνη θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη μόνο όταν τα πιθανά οφέλη αντισταθμίζουν τυχόν πιθανούς κινδύνους για τη μητέρα και το έμβρυο». . Γιατί, λοιπόν, κάθε έγκυος γυναίκα έχει αναγκαστεί ενεργά να κάνει αυτή την ένεση;

Η Pfizer και οι ρυθμιστικές αρχές της ιατρικής απέκρυψαν τους κινδύνους του εμβολιασμού κατά του Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω της μελέτης σε ζώα που διαπίστωσε αυξημένο κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών και στειρότητας

Η περιορισμένη μελέτη σε ζώα που αναφέρεται στις επίσημες οδηγίες αποκάλυψε στην πραγματικότητα τον κίνδυνο σημαντικής βλάβης στο αναπτυσσόμενο έμβρυο, αλλά οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία επέλεξαν ενεργά να αφαιρέσουν αυτές τις πληροφορίες από δημόσια έγγραφα.

Η πραγματική μελέτη μπορεί να προβληθεί πλήρως εδώ και τιτλοφορείται « Έλλειψη επιδράσεων στη γυναικεία γονιμότητα και στην προγεννητική και μεταγεννητική ανάπτυξη των απογόνων σε αρουραίους με BNT162b2, ένα εμβόλιο COVID-19 που βασίζεται σε mRNA » .

Η μελέτη διεξήχθη σε 42 θηλυκούς αρουραίους Wistar Han. Σε 21 χορηγήθηκε η ένεση Pfizer Covid-19 και σε 21 όχι .

Εδώ είναι τα αποτελέσματα της μελέτης –

Τα αποτελέσματα του αριθμού των εμβρύων που παρατηρήθηκαν ότι είχαν υπεράριθμες οσφυϊκές πλευρές στην ομάδα ελέγχου ήταν 3/3 (2,1). Όμως τα αποτελέσματα του αριθμού των εμβρύων που είχαν υπεράριθμες οσφυϊκές πλευρές στην εμβολιασμένη ομάδα ήταν 6/12 (8,3). Επομένως, κατά μέσο όρο, το ποσοστό εμφάνισης ήταν 295% υψηλότερο στην εμβολιασμένη ομάδα.

Οι υπεράριθμες πλευρές που ονομάζονται επίσης βοηθητικές πλευρές είναι μια ασυνήθιστη παραλλαγή επιπλέον πλευρών που προέρχονται συνήθως από τους αυχενικούς ή οσφυϊκούς σπονδύλους.

Έτσι, αυτό που βρήκε αυτή η μελέτη είναι στοιχεία μη φυσιολογικού σχηματισμού εμβρύου και γενετικών ανωμαλιών που προκαλούνται από την ένεση Pfizer Covid-19.

Αλλά τα μη φυσιολογικά ευρήματα της μελέτης δεν τελειώνουν εκεί. Το ποσοστό «απώλειας πριν από την εμφύτευση» στην εμβολιασμένη ομάδα αρουραίων ήταν διπλάσιο από αυτό της ομάδας ελέγχου.

Η απώλεια πριν από την εμφύτευση αναφέρεται σε γονιμοποιημένα ωάρια που αποτυγχάνουν να εμφυτευθούν. Επομένως, αυτή η μελέτη υποδηλώνει ότι η ένεση Pfizer Covid-19 μειώνει τις πιθανότητες να μπορέσει μια γυναίκα να μείνει έγκυος. Επομένως, αυξάνει τον κίνδυνο υπογονιμότητας.

Λοιπόν, όταν συμβαίνει αυτό, πώς στο καλό κατάφεραν οι ρυθμιστικές αρχές του φαρμάκου σε όλο τον κόσμο να αναφέρουν στις επίσημες οδηγίες τους ότι «Μελέτες σε ζώα δεν υποδεικνύουν άμεσες ή έμμεσες επιβλαβείς επιπτώσεις σε σχέση με την εγκυμοσύνη» ; Και πώς κατάφεραν να δηλώσουν « Είναι άγνωστο εάν το εμβόλιο Pfizer έχει αντίκτυπο στη γονιμότητα »;

Η αλήθεια του θέματος είναι ότι επέλεξαν ενεργά να το καλύψουν.

Το γνωρίζουμε αυτό χάρη σε ένα αίτημα «Ελευθερίας Πληροφοριών (FOI) που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Υγείας της Αυστραλιανής Κυβέρνησης, Διοίκηση Θεραπευτικών Προϊόντων (TGA).

Ένα έγγραφο με τίτλο « Επισκόπηση εκπροσώπου και αίτημα για συμβουλές ACV » που δημιουργήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο πλαίσιο του αιτήματος FOI. Η σελίδα 30 και μετά του εγγράφου δείχνει μια «επισκόπηση των πληροφοριών του προϊόντος» και επισημαίνει τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην «Έκθεση μη κλινικής αξιολόγησης» πριν από την επίσημη δημοσίευση.

Οι αλλαγές ζητήθηκε να γίνουν από την Pfizer πριν από την επόμενη ενημέρωση πληροφοριών προϊόντος.

Μερικές από αυτές τις αλλαγές που ζητήθηκαν ήταν οι εξής:

Ο αξιολογητής της Ενότητας 4 ζήτησε από την Pfizer να αφαιρέσει τον ισχυρισμό της ότι «Μελέτες σε ζώα δεν υποδεικνύουν άμεσες ή έμμεσες επιβλαβείς επιπτώσεις σε σχέση με την αναπαραγωγική τοξικότητα».

Γιατί;

Ο αξιολογητής της Ενότητας 4 είπε στην Pfizer ότι η «Κατηγορία Εγκυμοσύνης Β2» θεωρήθηκε κατάλληλη και ζήτησε να προσθέσουν την ακόλουθη γραμμή –

«Μια συνδυασμένη μελέτη γονιμότητας και αναπτυξιακής τοξικότητας σε αρουραίους έδειξε αυξημένη εμφάνιση υπεράριθμων οσφυϊκών πλευρών σε έμβρυα από θηλυκούς αρουραίους που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με COMIRNATY».

Αλλά εδώ είναι μια υπενθύμιση για το πώς διαβάζεται το επίσημο έγγραφο που εκδόθηκε στο ευρύ κοινό –

Η κατηγορία εγκυμοσύνης άλλαξε σε «Β1», δεν συμπεριλήφθηκε γραμμή για την αυξημένη εμφάνιση υπεράριθμων οσφυϊκών πλευρών στα έμβρυα, και αντίθετα συμπεριέλαβαν τη γραμμή που ζητήθηκε να αφαιρεθεί υποστηρίζοντας ότι « Μελέτες σε ζώα δεν υποδεικνύουν άμεσες ή έμμεσες επιβλαβείς επιδράσεις με σεβασμός στην εγκυμοσύνη… ».

Εδώ είναι η επίσημη περιγραφή των κατηγοριών εγκυμοσύνης –

Αυτή είναι μια αρκετά μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο κατηγοριών. Αλλά το γεγονός ότι ο αξιολογητής της Ενότητας 4 θεώρησε ακόμη και ότι η Κατηγορία Εγκυμοσύνης Β2 ήταν κατάλληλη είναι πολύ αμφίβολο όταν λάβετε υπόψη τα αποτελέσματα, όπως αποκαλύψαμε παραπάνω, της «ανεπαρκούς» και εξαιρετικά μικρού μεγέθους μελέτης σε ζώα που διεξήχθη για την αξιολόγηση της ασφάλειας της χορήγησης του Pfizer Ένεση Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Έτσι, όχι μόνο έχουμε αποδείξεις ότι το εμβόλιο Pfizer μπορεί να προκαλέσει μεταξύ 82% και 97% των ληπτών να χάσουν τα μωρά τους, έχουμε επίσης τώρα στοιχεία ότι το εμβόλιο Pfizer οδηγεί σε αυξημένο κίνδυνο υπογονιμότητας ή γενετικών ανωμαλιών.

Και τα δύο αυτά παραδείγματα από μόνα τους υποστηρίζουν την πρόταση ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 πρόκειται να οδηγήσει σε ερήμωση του πληθυσμού. Αλλά δυστυχώς, τα στοιχεία δεν τελειώνουν εκεί.

Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο Covid-19 συσσωρεύεται στις ωοθήκες

Μια άλλη μελέτη, η οποία μπορεί να βρεθεί στον μακρύ κατάλογο των εμπιστευτικών εγγράφων της Pfizer που η FDA αναγκάστηκε να δημοσιεύσει μέσω δικαστικής απόφασης εδώ , πραγματοποιήθηκε σε αρουραίους Wistar Han, 21 από τους οποίους ήταν θηλυκά και 21 ήταν αρσενικά.

Κάθε αρουραίος έλαβε μία μόνο ενδομυϊκή δόση της ένεσης Pfizer Covid-19 και στη συνέχεια προσδιορίστηκε το περιεχόμενο και η συγκέντρωση της συνολικής ραδιενέργειας στο αίμα, το πλάσμα και τους ιστούς σε προκαθορισμένα σημεία μετά τη χορήγηση.

Με άλλα λόγια, οι επιστήμονες που διεξήγαγαν τη μελέτη μέτρησαν πόσο από την ένεση Covid-19 έχει εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος όπως το δέρμα, το συκώτι, τη σπλήνα, την καρδιά κ.λπ.

Αλλά ένα από τα πιο ανησυχητικά ευρήματα της μελέτης είναι το γεγονός ότι η ένεση Pfizer συσσωρεύεται στις ωοθήκες με την πάροδο του χρόνου.

Μια «ωοθήκη» είναι ένας από ένα ζευγάρι γυναικείων αδένων στους οποίους σχηματίζονται τα ωάρια και παράγονται οι γυναικείες ορμόνες οιστρογόνο και προγεστερόνη.

Στα πρώτα 15 λεπτά μετά την ένεση του Pfizer, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η συνολική συγκέντρωση λιπιδίων στις ωοθήκες ήταν 0,104 ml. Αυτό στη συνέχεια αυξήθηκε σε 1,34 ml μετά από 1 ώρα, 2,34 ml μετά από 4 ώρες και στη συνέχεια σε 12,3 ml μετά από 48 ώρες.

Οι επιστήμονες, ωστόσο, δεν διεξήγαγαν καμία περαιτέρω έρευνα σχετικά με τη συσσώρευση μετά από μια περίοδο 48 ωρών, επομένως απλά δεν γνωρίζουμε αν συνεχίστηκε αυτό σχετικά με τη συσσώρευση.

Ωστόσο, τα επίσημα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου που δημοσιεύθηκαν από τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ , προσφέρουν ορισμένες ανησυχητικές ενδείξεις σχετικά με τις συνέπειες αυτής της συσσώρευσης στις ωοθήκες.

Τα στοιχεία για τον αριθμό των ατόμων που πάσχουν από καρκίνο των ωοθηκών δείχνουν ότι η γνωστή τάση το 2021 ήταν σημαντικά υψηλότερη από το 2020 και τον μέσο όρο 2017-2019.

Το παραπάνω γράφημα εμφανίζεται μέχρι τον Ιούνιο του 2021, αλλά τα γραφήματα που βρέθηκαν στον πίνακα ελέγχου της Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας δείχνουν τώρα αριθμούς μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 και δυστυχώς αποκαλύπτουν ότι το χάσμα έχει διευρυνθεί ακόμη περισσότερο με τον αριθμό των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο των ωοθηκών να αυξάνεται σημαντικά.

Αυτό ολοκληρώνει την τρίτη μας απόδειξη. Τώρα λοιπόν ξέρουμε –

  • Τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer δείχνουν ποσοστό αποβολών μεταξύ 82 και 97%,
  • Η μόνη μελέτη σε ζώα που πραγματοποιήθηκε για να αποδείξει την ασφάλεια της χορήγησης του εμβολίου Pfizer κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έδειξε αυξημένο κίνδυνο στειρότητας και γενετικών ανωμαλιών,
  • και περαιτέρω εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο συσσωρεύεται στις ωοθήκες.

Δυστυχώς, έχουμε επίσης στοιχεία ότι ο εμβολιασμός Covid-19 αυξάνει τον κίνδυνο να χάσουν δυστυχώς τη ζωή τους τα νεογέννητα μωρά και προέρχεται επίσης από τον πίνακα ελέγχου «Covid-19 Wider Impacts» στη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας.

Οι θάνατοι νεογέννητων βρεφών έφθασαν σε κρίσιμα επίπεδα για 2η φορά μέσα σε 7 μήνες τον Μάρτιο του 2022

Τα επίσημα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι το ποσοστό των νεογνικών θανάτων αυξήθηκε σε 4,6 ανά 1000 γεννήσεις ζώντων το Μάρτιο του 2022, αύξηση 119% σε σχέση με το αναμενόμενο ποσοστό θανάτων. Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό νεογνικής θνησιμότητας παραβίασε ένα ανώτερο προειδοποιητικό όριο γνωστό ως «όριο ελέγχου» για δεύτερη φορά σε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.

Η τελευταία φορά που παραβιάστηκε ήταν τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν οι θάνατοι νεογνών ανά 1000 γεννήσεις ζώντων γεννήσεων αυξήθηκαν στο 5,1. Αν και το ποσοστό κυμαίνεται από μήνα σε μήνα, το ποσοστό τόσο για τον Σεπτέμβριο του 2021 όσο και για τον Μάρτιο του 2022 είναι στο ίδιο επίπεδο με τα επίπεδα που παρατηρήθηκαν για τελευταία φορά συνήθως στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση
Πηγή

Η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας (PHS) δεν ανακοίνωσε επίσημα ότι είχε ξεκινήσει έρευνα, αλλά αυτό υποτίθεται ότι θα κάνουν όταν φτάσει το ανώτερο όριο προειδοποίησης, και το έκαναν το 2021.

Εκείνη την εποχή, η PHS είπε ότι το γεγονός ότι έχει ξεπεραστεί το ανώτατο όριο ελέγχου « δείχνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να υπάρχουν παράγοντες πέρα ​​από τυχαίες διακυμάνσεις που μπορεί να έχουν συμβάλει στον αριθμό των θανάτων που σημειώθηκαν ».

Το τελευταίο μας αποδεικτικό στοιχείο για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 πρόκειται να οδηγήσει σε ερήμωση του πληθυσμού έρχεται με τη μορφή περισσότερων δεδομένων από τον πραγματικό κόσμο, αλλά αυτή τη φορά από τις ΗΠΑ.

Ο εμβολιασμός Covid-19 αυξάνει τον κίνδυνο αποβολής κατά τουλάχιστον 1.517%

Σύμφωνα με τη Βάση Δεδομένων Εμβολίων Ανεπιθύμητων Συμβάντων (VAERS) του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων (CDC ), έως τον Απρίλιο του 2022, συνολικά 4.113 θάνατοι εμβρύων είχαν αναφερθεί ως ανεπιθύμητες ενέργειες στις ενέσεις του Covid-19, 3.209 από τους οποίους αναφέρθηκαν έναντι του Ένεση Pfizer.

Το CDC έχει παραδεχτεί ότι μόνο το 1 έως 10% των ανεπιθύμητων ενεργειών αναφέρονται στην πραγματικότητα στη VAERS, επομένως ο πραγματικός αριθμός θα μπορούσε να είναι πολλές φορές χειρότερος. Αλλά για να βάλουμε αυτούς τους αριθμούς σε προοπτική, αναφέρθηκαν μόνο 2.239 θάνατοι εμβρύων στο VAERS τα 30 χρόνια πριν από την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για τις ενέσεις Covid-19 τον Δεκέμβριο του 2020. (Πηγή)

Και μια περαιτέρω μελέτη που μπορείτε να δείτε εδώ , διαπίστωσε ότι ο κίνδυνος αποβολής μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 είναι 1.517% υψηλότερος από τον κίνδυνο αποβολής μετά τον εμβολιασμό κατά της γρίπης.

Ωστόσο, ο πραγματικός κίνδυνος θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι πολύ υψηλότερος επειδή οι έγκυες γυναίκες αποτελούν ομάδα-στόχο για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης, ενώ είναι μόνο ένα μικρό δημογραφικό στοιχείο όσον αφορά τον εμβολιασμό Covid-19 μέχρι στιγμής.

Αύξηση 63.060% στους υπερβολικούς θανάτους παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Το καυτό καλοκαίρι του 2021, μια βαρυσήμαντη απόφαση σάρωσε την Ευρώπη, πυροδοτώντας έναν ανεμοστρόβιλο συναισθημάτων στους γονείς, που είχαν πέσει στην προπαγάνδα 24/7, περιμένοντας με ανυπομονησία μια αχτίδα ελπίδας για τα παιδιά τους.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) έδωσε τελικά έγκριση έκτακτης χρήσης για τη χρήση του εμβολίου Pfizer COVID-19 σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Η ανακούφιση και η αγαλλίαση ξεπέρασαν τις καρδιές αμέτρητων αφελών γονέων που το είδαν ως φάρο προστασίας από την υποτιθέμενη πανδημία.

Ωστόσο, οι άνεμοι της τύχης πήραν μια απροσδόκητη τροπή καθώς ξεκίνησε η κυκλοφορία του εμβολίου για τα παιδιά. Προέκυψαν συγκλονιστικές αναφορές, αποκαλύπτοντας μια ανησυχητική αύξηση των υπερβολικών θανάτων μεταξύ των νέων σε όλη την ήπειρο. Η αίσθηση της αισιοδοξίας έσβησε γρήγορα μεταξύ των χιλιάδων οικογενειών που επλήγησαν και αντικαταστάθηκε από μια ζοφερή πραγματικότητα που έριξε σκιά στις ελπίδες πολλών.

Τραγικά, οι στατιστικές παρουσιάζουν μια στοιχειωμένη εικόνα, με μια εκπληκτική αύξηση 63.060% των υπερβολικών θανάτων μεταξύ παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών μέχρι την εικοστή δεύτερη εβδομάδα του 2023. Αυτοί οι αριθμοί ψιθυρίζουν μια ανατριχιαστική ιστορία συνεπειών που προέβλεπαν πολλοί αποσιωπημένοι και βαριά λογοκριμένοι φωνές.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 21 του 2021, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επέκτεινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης του εμβολίου Pfizer COVID-19, πρώτα σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών και αργότερα στην ηλικιακή ομάδα 5 έως 11 ετών.

Ωστόσο, οι εβδομάδες που ακολούθησαν την έγκριση ήταν μάρτυρες μιας συγκλονιστικής αύξησης των υπερβολικών θανάτων μεταξύ των παιδιών, μια ανοδική τάση που παρέμεινε αμείωτη.

Μεταξύ της εβδομάδας 22 του 2021 και της εβδομάδας 52 του 2021, ένας ανησυχητικός αριθμός 919 υπερβολικών θανάτων μεταξύ παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών θα έπρεπε να έχει προκαλέσει σοκ στην ήπειρο. Όμως τα δεδομένα αποσιωπήθηκαν.

Η αντίθεση δεν θα μπορούσε να είναι πιο έντονη, καθώς η περίοδος μεταξύ της εβδομάδας 1 και της εβδομάδας 21 του 2021 σημειώθηκαν 218 λιγότεροι θάνατοι από τον αναμενόμενο.

Και το γεγονός ότι η αύξηση των υπερβολικών θανάτων ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την έγκριση του ΕΜΑ για το εμβόλιο Pfizer COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών δεν μπορεί απλώς να απορριφθεί ως σύμπτωση.

Η οδυνηρή τάση συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022, με συνολικά 1.639 υπερβολικούς θανάτους μεταξύ παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών στις 26 ευρωπαϊκές χώρες, απεικονίζοντας μια ζοφερή πραγματικότητα που δεν μπορεί να παραβλεφθεί.

Δυστυχώς, καθώς έφτασε η εβδομάδα 22 του 2023, αναδείχθηκε η στοιχειωμένη αλήθεια καθώς καταγράφηκαν 590 επιπλέον υπερβολικοί θάνατοι, ανεβάζοντας το θλιβερό σύνολο σε 3.148 θανάτους παιδιών.

Τα θλιβερά στοιχεία αποκαλύπτουν μια άνευ προηγουμένου αύξηση 63.060% των υπερβολικών θανάτων από τότε που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επέκτεινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης του εμβολίου Covid-19 σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Η αντίθεση με την προηγούμενη περίοδο δεν θα μπορούσε να είναι πιο έντονη.

Από την εβδομάδα 21 του 2019 έως την εβδομάδα 21 του 2021, σημειώθηκαν 5 λιγότεροι θάνατοι σε παιδιά ηλικίας 0 έως 14 ετών από ό,τι αναμενόταν.

Εβδομάδα 21 έως 52 του 2019 (Προ-«Πανδημία»)
Πηγή

Ολόκληρο το 2020 υπήρξε μάρτυρας μιας αξιοσημείωτης μείωσης κατά 230 λιγότερους θανάτους από ό,τι αναμενόταν, παρουσιάζοντας μια ανατριχιαστική αφήγηση.

Εν τω μεταξύ, το έτος 2021 έως και την εβδομάδα 21 πριν από την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης της ένεσης Covid-19 για παιδιά σε όλη την Ευρώπη σημειώθηκαν 218 λιγότεροι θάνατοι από τον αναμενόμενο.

Η εντυπωσιακή αύξηση των υπερβολικών θανάτων μεταξύ παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών σε 26 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας, παρουσιάζει μια ζοφερή εικόνα μιας εκπληκτικής αύξησης 63.060% από τότε που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επέκτεινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης το εμβόλιο Pfizer COVID-19 σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Αυτή η οδυνηρή πραγματικότητα εγείρει σοβαρές ανησυχίες, λαμβανομένης υπόψη της πειραματικής φύσης των ενέσεων και της προηγούμενης αποφυγής τους λόγω των κινδύνων της ενίσχυσης που εξαρτάται από τα αντισώματα (ADE) και της ενισχυμένης νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED).

Επιπλέον, η χορήγηση του εμβολίου σε παιδιά, τα οποία δεν διέτρεχαν σημαντικό κίνδυνο από τον υποτιθέμενο ιό Covid-19, φαίνεται περίπλοκη υπό το φως των 449 λιγότερων θανάτων που καταγράφηκαν σε παιδιά ηλικίας 0 έως 14 ετών σε όλη την Ευρώπη το 2020, από την έναρξη της υποτιθέμενης πανδημίας. μέχρι το τέλος του έτους.

Με τον κίνδυνο αυτό να μετατραπεί σε ένα δοκίμιο που ολοκληρώνει τα αποδεικτικά στοιχεία μας για σήμερα, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά εκεί έξω και θα φροντίσουμε να τα αναφέρουμε.

Αλλά με –

  • Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer που δείχνουν ποσοστό αποβολών μεταξύ 82% και 97%,
  • Η μόνη μελέτη σε ζώα που πραγματοποιήθηκε για να αποδείξει την ασφάλεια της χορήγησης του εμβολίου Pfizer κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υποδηλώνοντας αυξημένο κίνδυνο στειρότητας και γενετικών ανωμαλιών,
  • Περαιτέρω εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer που αποκαλύπτουν το εμβόλιο συσσωρεύεται στις ωοθήκες, τα δεδομένα από τη Σκωτία που αποκαλύπτουν περιπτώσεις καρκίνου των ωοθηκών είναι πάντα υψηλά,
  • Περαιτέρω στοιχεία από τη Σκωτία που αποκαλύπτουν τους θανάτους νεογέννητων έχουν φτάσει σε κρίσιμα επίπεδα για δεύτερη φορά μέσα σε επτά μήνες.
  • Τα δεδομένα του CDC VAERS που δείχνουν ότι ο εμβολιασμός Covid-19 αυξάνει τον κίνδυνο αποβολής κατά τουλάχιστον 1.517%.
  • Και η έγκριση του ΕΜΑ για το εμβόλιο για παιδιά κατά του COVID προκαλεί συγκλονιστική αύξηση 63.060% στους υπερβολικούς θανάτους παιδιών σε όλη την Ευρώπη.

Φαίνεται ότι έχουμε ήδη περισσότερα από αρκετά στοιχεία για να ισχυριστούμε ότι ο εμβολιασμός Covid-19 προκαλεί μαζική ερήμωση και τα αποκαλυπτικά στοιχεία του Deagel για τον Δυτικό Κόσμο το 2025 βρίσκονται σε καλό δρόμο για να υλοποιηθούν.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 995


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα