Η πρώην πρώτη κυρία προσποιείται ότι είναι κάτι που δεν είναι από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην εθνική σκηνή. Αλλά οι Δημοκρατικοί, την προτείνουν για... ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

Η πρώην πρώτη κυρία προσποιείται ότι είναι κάτι που δεν είναι από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην εθνική σκηνή. Αλλά οι Δημοκρατικοί, την προτείνουν για... ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

22 Δεκεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,381
Μοίρασέ το

 

 

Φωτογραφίες που υποδηλώνουν ότι η Μισέλ είναι πραγματικά άντρας και κοντινά βίντεο αργής κίνησης που τη χορεύουν στο The Ellen DeGeneres Show υποδηλώνουν ότι κάτι κρύβεται στο παντελόνι της.

Το πράγμα που κρύβεται στο παντελόνι της μπορεί να εξηγήσει γιατί στην πραγματικότητα δεν γέννησε τις κόρες της.

Επίσημα έγγραφα της κυβέρνησης αποδεικνύουν ότι η Μισέλ Ομπάμα ΔΕΝ γέννησε

Οι φήμες στο DC ότι η Μισέλ Ομπάμα είναι υποψήφιος για την προεδρία το 2024 είναι αληθινές, σύμφωνα με τον Νιουτ Γκίντριτς, ο οποίος είπε ότι η πρώην Πρώτη Κυρία έχει ήδη ξεκινήσει την ήπια έναρξη της προεδρικής της εκστρατείας.
Γνωστό το θέμα, αλλά… πλέον και με αποδείξεις…
Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…
Αλλά εβραίος και σιωνιστής δεν είναι ο Ομπάμα;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Οι φήμες στο DC ότι η Μισέλ Ομπάμα είναι υποψήφιος για την προεδρία το 2024 είναι αληθινές, σύμφωνα με τον Νιουτ Γκίντριτς, ο οποίος είπε ότι η πρώην Πρώτη Κυρία έχει ήδη ξεκινήσει την ήπια έναρξη της προεδρικής της εκστρατείας.

 

 

Με τον Μπάιντεν να καταγράφει τους χαμηλότερους αριθμούς δημοσκοπήσεων για εν ενεργεία πρόεδρο στην ιστορία, οι Δημοκρατικοί επιθυμούν απεγνωσμένα να μπει στο κάδρο η Μισέλ Ομπάμα.

 

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα για τη Μισέλ Ομπάμα. Η πρώην πρώτη κυρία προσποιείται ότι είναι κάτι που δεν είναι από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην εθνική σκηνή.

 

Δυστυχώς για τη Μισέλ και τις πολιτικές της φιλοδοξίες, έχουμε πέτρινα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ζει ένα ψέμα για δεκαετίες.

 

Καθώς η Μισέλ Ομπάμα ετοιμάζεται να μπει στην προεδρική κούρσα, ποτέ δεν ήταν τόσο σημαντικό να καταλάβουμε ποιος είναι πραγματικά ο σύντροφος του Μπαράκ Ομπάμα .

Στον λογαριασμό της X, η Μισέλ περιγράφει τον εαυτό της ως τρία πράγματα: «σύζυγο, μητέρα και εραστή σκύλου».

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι τουλάχιστον δύο από αυτά τα πράγματα δεν είναι αλήθεια.

 

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που ελήφθησαν από το Εκλογικό Συμβούλιο της Πολιτείας του Ιλινόις, η Μισέλ Ομπάμα ήταν εγγεγραμμένη για να ψηφίσει ως άνδρας από το 1994 έως το 2008. Τα επίσημα έγγραφα αποκαλύπτουν επίσης ότι ο Ομπάμα άλλαξε επίσημα το φύλο της σε γυναίκα το 2008, την ίδια χρονιά που ο σύζυγός της ήταν υποψήφιος την προεδρία.

Πόσο βολικό.

Τα επίσημα έγγραφα του εκλογικού συμβουλίου ελήφθησαν από την πολιτεία του Ιλινόις από τον δημιουργό ντοκιμαντέρ Joel Gilbert, ο οποίος εξηγεί ότι αποφάσισε να «ακολουθήσει σοβαρή προσέγγιση» για να μάθει για το ιστορικό της Μισέλ Ομπάμα επειδή τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης φοβούνται να πάνε οπουδήποτε κοντά στο θέμα.

Αλλά ο Gilbert, ένας φιλελεύθερος, δεν περίμενε να βρει απόδειξη ότι η Michelle ήταν εγγεγραμμένη να ψηφίζει ως άντρας για δεκατέσσερα χρόνια.

Ο Γκίλμπερτ έμεινε έκπληκτος όταν έλαβε τις επίσημες κάρτες εγγραφής ψηφοφόρων της Μισέλ Ομπάμα από το 1994 και το 2008. Περιγράφοντας τη διαδικασία αποκάλυψης της «μεταβαλλόμενης σεξουαλικής ταυτότητας» της Μισέλ Ομπάμα, ο Γκίλμπερτ έγραψε :

Έχοντας λάβει πρόσφατα επίσημα έγγραφα από την πολιτεία του Ιλινόις, να τι μπορώ να πω με σιγουριά: Βρήκα απόδειξη σε επίσημα έγγραφα ότι η Μισέλ Ομπάμα εγγράφηκε για να ψηφίσει ως άνδρας το 1994. Έχω επίσης επίσημη απόδειξη ότι, μετά από 14 χρόνια ψηφίζοντας ως άντρας, η Μισέλ Ομπάμα άλλαξε το φύλο της το 2008 από άνδρας σε γυναίκα. Δεν πρόκειται για βλακεία στα social media, αυτό είναι γεγονός. Πήρα τα  έγγραφα από το Εκλογικό Συμβούλιο της Πολιτείας του Ιλινόις  μόλις την περασμένη εβδομάδα. Εδώ είναι η επίσημη κάρτα εγγραφής ψηφοφόρων της Μισέλ Ομπάμα από το 1994 όταν εγγράφηκε για να ψηφίσει ως άνδρας. Το γράμμα Μ κυκλώνεται κάτω από το Φύλο.

Στη συνέχεια, στις 14 Ιουλίου 2008, με τον σύζυγό της να προτείνεται από τους Δημοκρατικούς για την προεδρία, άλλαξε το φύλο της από αρσενικό σε θηλυκό.

Απίστευτο timing, είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε.

  

Και προτού κατηγορήσετε τον Joel Gilbert ότι έκανε μια πολιτική επιτυχία στη Μισέλ Ομπάμα, υπάρχει ένα γεγονός που πρέπει να έχετε κατά νου. Παρά το γεγονός ότι ανακάλυψε πέτρινη απόδειξη ότι η Μισέλ εγγράφηκε για να ψηφίσει ως άντρας το 1994, ο Gilbert εξακολουθεί να μην πιστεύει ότι γεννήθηκε άνδρας. Φιλανθρωπικά πιστεύει ότι πρέπει να έχει «σημαδέψει το λάθος πλαίσιο» .

Εξηγεί:

«Η εγγραφή της στους ψηφοφόρους ως άνδρας ήταν πιθανότατα κάποιου είδους γραφικό λάθος που έγινε όταν η Μισέλ συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής ψηφοφόρων το 1994. Πρέπει να το παρατήρησε μόλις το 2008 και να το διόρθωσε κατάλληλα».

Ουάου. Οι φιλελεύθεροι του Ομπάμα θέλουν πραγματικά να πιστεύουν όλα όσα τους λένε.

Αναρωτηθείτε: έχετε σημειώσει ποτέ λάθος πλαίσιο; Αναμένεται να πιστέψουμε ότι αυτό το βασικό καθήκον είναι πέρα ​​από τις δυνατότητες αυτού του πτυχιούχου Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ;

Από τις πρώτες μέρες της διακυβέρνησης Ομπάμα, εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο μελέτησαν βίντεο και φωτογραφίες της Μισέλ Ομπάμα και δήλωσαν ότι είναι προφανώς άντρας.

 

Το 2014, η κωμική Τζόαν Ρίβερς τροφοδότησε και τις δύο φήμες απαντώντας σε μια δημοσιογράφο του TMZ που αθώα τη ρώτησε αν οι ΗΠΑ θα εκλέξουν ποτέ έναν ομοφυλόφιλο πρόεδρο.

«Το έχουμε ήδη με τον Ομπάμα, οπότε ας ηρεμήσουμε», είπε ο Ρίβερς, πριν προσθέσει, « Ξέρεις ότι η Μισέλ είναι τραγανά. Όταν της ζητήθηκε να διευκρινίσει την παρατήρησή της, άρθρωσε αργά: « Μια τρανς-φύλο. Ολοι γνωρίζουμε.”

  

Τα σχόλια του Ρίβερς τροφοδότησαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες που υποδηλώνουν ότι η Μισέλ είναι πραγματικά άντρας και κοντινά βίντεο αργής κίνησης που τη χορεύουν στο The Ellen DeGeneres Show υποδηλώνουν ότι κάτι κρύβεται στο παντελόνι της.

Το πράγμα που κρύβεται στο παντελόνι της μπορεί να εξηγήσει γιατί στην πραγματικότητα δεν γέννησε τις κόρες της.

Στις 14 Ιουνίου 2015, εμφανίστηκαν ισχυρισμοί ότι η Μισέλ Ομπάμα δεν γέννησε τη Μάλια και τη Σάσα Ομπάμα όταν διενεργήθηκε έρευνα καταγωγής και δεν προέκυψαν ταίρι για τις κόρες Ομπάμα.

Επιπρόσθετα στις υποψίες, η Μάλια και η Σάσα φέρεται να παραδόθηκαν από την στενή οικογενειακή φίλη του Ομπάμα, Δρ. Ανίτα Μπλάνσαρντ, αν και δεν υπήρχε δημόσια καταγραφή αυτών των παραδόσεων.

Ο Δρ. Eowyn του Fellowship of the Mind ήταν ο πρώτος που πρότεινε ότι οι φίλοι του Ομπάμα στο Σικάγο, οι Nesbitts, ήταν οι πραγματικοί γονείς της Sasha και της Malia Obama σε ένα άρθρο που δημοσίευσε στον ιστότοπό του.

Υπάρχει σίγουρα μια στενή φυσική ομοιότητα μεταξύ των Nesbitts και των Malia και Sasha.

Οι New York Times παραδέχονται στην πραγματικότητα ότι οι Nesbitt είχαν ένα «επεξεργασμένο πρόγραμμα επισκέψεων» που περιλάμβανε τακτικά ταξίδια από το Σικάγο στην Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ομπάμα.

Ποιον άλλον ξέρετε που οργανώνει προγράμματα επισκέψεων εκτός από… γονείς τοκετού;

Λιγότερο από δύο μήνες μετά την αποκάλυψη της Μισέλ Ομπάμα, η Τζόαν Ρίβερς πέθανε ως αποτέλεσμα μιας υποτιθέμενης μικρής επέμβασης στον λαιμό. Περιττό να πούμε ότι ο απροσδόκητος θάνατός της άναψε τις φήμες και ακόμη και ο Μπαράκ Ομπάμα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να αφήσει τον κόσμο να μάθει το μεγάλο μυστικό της Μισέλ.

Ο Μάλικ Ομπάμα επιβεβαίωσε επίσης αυτό που πολλοί υποψιάζονταν εδώ και καιρό. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες στη Γη της εγκύου Μισέλ Ομπάμα – συμπεριλαμβανομένων των αρχείων της οικογένειας Ομπάμα.

Ο Μάλικ επιβεβαίωσε επίσης ότι θα κάνει εκστρατεία κατά της Μισέλ όταν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία.

Αποδεικνύοντας πόσο δύσκολο είναι να ζεις ένα ψέμα, ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα έχει επανειλημμένα γλιστρήσει και την αποκαλεί «Μάικλ»… ξανά και ξανά.

  

Χμ… Έχετε συναντήσει ποτέ έναν άντρα που αποκαλεί κατά λάθος τη γυναίκα του με το όνομα ενός άντρα;

Η εξαπάτηση βρίσκεται στο επίκεντρο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής των Ομπάμα από την πρώτη μέρα. Ο Μπαράκ και οι συνεργάτες του φροντίζουν τη Μισέλ να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος από το 2016. Ως πρώτο βήμα, το ζευγάρι της εξουσίας υπέγραψε μια προσφορά 65 εκατομμυρίων δολαρίων για να γράψουν τα αντίστοιχα απομνημονεύματά τους μόλις έφυγαν από τον Λευκό Οίκο.

 

Ένα άλλο ενδεικτικό στοιχείο των σχεδίων των Δημοκρατικών για τη Μισέλ ήρθε όταν της απένειμαν τον πολυπόθητο ρόλο της κεντρικής ομιλήτριας στο Δημοκρατικό Εθνικό Συνέδριο του 2020. Παράλληλα, ο Μπαράκ ήταν ο βασικός ομιλητής του συνεδρίου το 2004, τέσσερα χρόνια πριν οριστεί υποψήφιος το 2008.

Όταν ελέγχθηκε τελευταία, η Michelle είχε περισσότερους από 18 εκατομμύρια ακόλουθους στο Facebook, 20 εκατομμύρια στο Twitter και σχεδόν 50 εκατομμύρια στο Instagram. Όταν μιλάει, συνήθως με πολιτική κλίση, οι Δημοκρατικοί κάθονται και ακούν.

Θα είναι όμως ευάλωτη υποψήφια γιατί έχει τόσα πολλά να κρύψει.

Η Τζο Γκίλμπερτ, η σκηνοθέτις που απέκτησε τις κάρτες εγγραφής ψηφοφόρων της, λέει « Μόνο η αλήθεια μπορεί να τη σταματήσει».

Η Μισέλ Ομπάμα προσποιείται ότι είναι κάτι που δεν είναι από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην εθνική σκηνή. Η αλήθεια δεν είναι η καλύτερή της φίλη.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,381


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα