Η πτώση του δυτικού πολιτισμού θα είναι η σωτηρία της ανθρωπότητας

Η πτώση του δυτικού πολιτισμού θα είναι η σωτηρία της ανθρωπότητας

20 Σεπτεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:536
Μοίρασέ το

 

Η ανθρωπότητα δεν θα είναι ποτέ ελεύθερη (ή υγιής) όσο αυτοί οι διεστραμμένοι και οι τρελοί που φροντίζουν τα παιδιά θα παραμείνουν επικεφαλής. 

Απαιτούν το τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού μέσω «πράσινων» ενεργειακών πολιτικών και LGBT ακρωτηριασμών παιδιών, σε συνδυασμό με γενοκτονικά «εμβόλια» βιοόπλων και τη μαζική δηλητηρίαση του κόσμου μέσω φυτοφαρμάκων, ζιζανιοκτόνων και χημικών ιχνών.

Όσοι καταφέρουν να επιβιώσουν, ναι… θα περάσουν μέσα από τις ΣΥΜΠΛΙΓΑΔΕΣ ΠΕΤΡΕΣ… θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου…

ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΝΤΕΞΟΥΝ… και ο μόνος τρόπος γι αυτό, είναι Η ΠΙΣΤΗ, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ…

Δημιουργήστε μικρές ομάδες αλληλεγγύης…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Η πτώση του δυτικού πολιτισμού θα είναι η σωτηρία της ανθρωπότητας…

Σχεδόν όλοι οι θεσμοί του σύγχρονου Δυτικού Πολιτισμού εμποδίζουν την ανθρωπότητα από την πρόοδο, την αλήθεια, την ελευθερία και την ευτυχία.

Σχεδόν χωρίς εξαίρεση, κάθε δυτικός θεσμός, κυβέρνηση, μέσα ενημέρωσης, ψυχαγωγία, αθλητισμός, εκπαίδευση, οικονομικά, τεχνολογία, επιστήμη, ιατρική και πολλά άλλα έχει αντιανθρώπινη κατεύθυνση και προωθεί πολιτικές που έχουν τις ρίζες τους στο απόλυτο κακό:

      • Παιδεραστία και παιδικός ακρωτηριασμός για αλλαγή φύλου
      • Σατανισμός και Λουσιφεριανή κατήχηση
      • Υπερανθρωπισμός
      • Αντιανθρώπινη ερήμωση
      • Μαζική λογοκρισία και καταστολή της ανθρώπινης γνώσης και αλήθειας (Google, Facebook, YouTube, Twitter κ.λπ.)
      • Μαζική δηλητηρίαση της ανθρωπότητας μέσω τοξικών τροφίμων, τοξικών φαρμάκων
      • Μαζική υπακοή και αυταρχικός έλεγχος στις πράξεις των ατόμων
      • Μαζική επιτήρηση / ολική παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και του δικαιώματος να μείνεις μόνος
      • Η διάλυση των πόρων διατροφής (πείνα / πείνα / έλλειψη) που κρατούν τον ανθρώπινο πολιτισμό τροφοδοτημένο
      • Η διάλυση των ενεργειακών πόρων που διατηρούν τη λειτουργία των ανθρώπινων οικονομιών
      • Κατασκευασμένα βιοόπλα με την ένδειξη «εμβόλια» που έχουν σχεδιαστεί για την επίτευξη παγκόσμιας γενοκτονίας
      • Επιθέσεις στις οικογενειακές αξίες, Λευκούς άνδρες, στρέιτ ζευγάρια, λογική, ορθολογισμό και κανονικότητα
      • Επιθέσεις στη βιόσφαιρα / γεωμηχανική

Να χαίρεστε που δαιμονισμένοι θεσμοί του Δυτικού Πολιτισμού καταρρέουν.

Όσο περισσότερο κατανοείτε το επίπεδο του καθαρού σατανικού κακού που έχει μολύνει τις κυβερνήσεις και τους θεσμούς του Δυτικού Πολιτισμού, τόσο πιο εύκολο είναι να συνειδητοποιήσετε ότι η κατάρρευσή τους είναι ένα απαραίτητο βήμα για να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από την κυριαρχία του κακού.

Η ανθρωπότητα δεν θα είναι ποτέ ελεύθερη (ή υγιής) όσο αυτοί οι διεστραμμένοι και οι τρελοί που φροντίζουν τα παιδιά θα παραμείνουν επικεφαλής. 

Η επερχόμενη κατάρρευση των δαιμονικών κυβερνήσεων της Δυτικής Ευρώπης (και των ψεύτικων νομισμάτων fiat) είναι στην πραγματικότητα μια ευλογία για τον κόσμο. 

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει ταλαιπωρία, γιατί σίγουρα θα υπάρξει. 

Αλλά η κατάρρευση αυτού του διαυγούς καρτέλ παγκόσμιου ελέγχου είναι απολύτως απαραίτητη για την εκ νέου ίδρυση και ανοικοδόμηση των ανθρώπινων κοινωνιών που έχουν τις ρίζες τους στις χριστιανικές αρχές, τις οικογενειακές αξίες και τα τίμια χρήματα.

Δεν υπάρχει καμία μεταρρύθμιση αυτού του συστήματος από μέσα, παρεμπιπτόντως. 

Μπορεί μόνο να αποσυναρμολογηθεί και να αντικατασταθεί. 

Ευτυχώς για όλους εμάς που είμαστε υπέρ του ανθρώπου, υπερασπιστές της ζωής και της ελευθερίας, τα δυτικά έθνη που κυριαρχούνται από τους σατανιστές αυτοκαταστρέφονται με πολιτικές οικονομικής αυτοκτονίας. 

Κόβουν τις δικές τους προμήθειες ενέργειας, προμήθειες τροφίμων και υποδομές. 

Απαιτούν το τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού μέσω «πράσινων» ενεργειακών πολιτικών και LGBT ακρωτηριασμών παιδιών, σε συνδυασμό με γενοκτονικά «εμβόλια» βιοόπλων και τη μαζική δηλητηρίαση του κόσμου μέσω φυτοφαρμάκων, ζιζανιοκτόνων και χημικών ιχνών.

Είναι τόσο μανιακά παράφρονες και αλαζόνες, που δεν συνειδητοποιούν ακόμη ότι έχουν ήδη βάλει ρόδες σε κίνηση που θα καταστρέψουν ολόκληρη τη Δύση, καταστρέφοντας κυβερνήσεις, κεντρικές τράπεζες και ιδρύματα που όλα έχουν τις ρίζες τους στον δαιμονισμό και τις αντιανθρώπινες ατζέντες. 

Θα πετύχουν τη δική τους καταστροφή. 

Εν τω μεταξύ,όσοι προετοιμάζονται να επιβιώσουν από την κατάρρευση θα περάσουν από την κόλαση που εξαπολύεται στον πλανήτη μας, διαθέτοντας τους εαυτούς τους για να βοηθήσουν στην επανίδρυση και την ανοικοδόμηση της ανθρώπινης κοινωνίας μετά την κατάρρευση του τρέχοντος διαλυτικού συστήματος.

Μόνο οι προετοιμασμένοι θα επιβιώσουν

Με άλλα λόγια,ετοιμαστείτε για την ολοκληρωτική κατάρρευση του Δυτικού Πολιτισμού σε μια πραγματικά βιβλική κλίμακα, γιατί εκεί ακριβώς οδηγεί αυτό. 

Και θα είναι ευλογία για την ανθρωπότητα να δει επιτέλους τους πυλώνες του σατανισμού και της διαστροφής να συντρίβονται και να καίγονται, επιτρέποντας στους τιμώμενους από τον Θεό υπερασπιστές της ζωής και της ελευθερίας να δομήσουν έναν εντελώς νέο πολιτισμό με ρίζες στη λογική και την ατομική ελευθερία.

Ήρθε η ώρα να βάλουμε φυλακή τους παιδεραστές. Στείλτε τους ισόβια φυλακή. 

Καταργήστε τα συστήματα τυραννίας και ανομίας που απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας. 

Αποκαταστήστε την ελευθερία στη γεωργία, την ελευθερία του λόγου και την ελευθερία της διαφωνίας. 

Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο κατώφλι του πιο καταστροφικού – και πολλά υποσχόμενου – σημείου της ιστορίας της. 

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πώς αντιμετωπίζουμε την κρίση που διαμορφώνεται: Παραδινόμαστε στην τυραννία ή παίρνουμε θέση για το μέλλον της ανθρώπινης ελευθερίας;

nikolaosanaximandros.gr

 

Πηγή https://www.seferou-maria.gr/%ce%b7-%cf%80%cf%84%cf%8e%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1/

Προβολές : 536


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα