Η πυρηνική κόλαση θα έρθει ξαφνικά, όταν κανείς δεν θα την περιμένει.

Η πυρηνική κόλαση θα έρθει ξαφνικά, όταν κανείς δεν θα την περιμένει.

1 Φεβρουαρίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:765
Μοίρασέ το

 

Ακολουθεί παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος που θα λιώσουν ακόμα και οι πέτρες. Mετά από αυτό το γεγονός θα καταστραφούν τα εθνικά σύνορα των χωρών και θα περάσουν σε μια νέα μετάβαση όσοι είναι εν ζωή κάτω από έναν παγκόσμιο βασιλιά.

Τυπικά θα υπάρχουν ηγεσίες και σύνορα αλλά ουσιαστικά η κυβέρνηση θα είναι μία και θα είναι παγκόσμια. Λόγω της καταστροφής δεν θα υπάρχουν χρήματα και όλα θα είναι ψηφιακά.

 

 

 

Όποτε και να γίνει, αν γίνει, ΑΥΤΟΙ που θα τον διεξάγουν, θα είναι κατά την άποψή τους, προστατευμένοι… για μια ακόμη φορά θα την πληρώσουν οι λαοί…

Μέχρι τότε, και παρόλο που όλα δείχνουν δυσοίωνα, προσπαθήστε ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ… ας προσπαθήσουμε  ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ… όχι πλέον με προτεραιότητα τα υλικά, αλλά τα πνευματικά και τα ψυχικά μας όπλα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

>Η πυρηνική κόλαση θα έρθει ξαφνικά, όταν κανείς δεν θα την περιμένει.

Δεν αναρωτιόμαστε αν θα γίνει πυρηνικός πόλεμος το 2023 αλλά την χρονική στιγμή που θα γίνει.

Παρασκηνιακά γίνονται πράγματα που ένας μέσος άνθρωπος ούτε που θα φανταζόταν τι του επιφυλάσσει η μοίρα στο προσεχές διάστημα.

Ακολουθεί παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος που θα λιώσουν ακόμα και οι πέτρες. Mετά από αυτό το γεγονός θα καταστραφούν τα εθνικά σύνορα των χωρών και θα περάσουν σε μια νέα μετάβαση όσοι είναι εν ζωή κάτω από έναν παγκόσμιο βασιλιά.

Τυπικά θα υπάρχουν ηγεσίες και σύνορα αλλά ουσιαστικά η κυβέρνηση θα είναι μία και θα είναι παγκόσμια. Λόγω της καταστροφής δεν θα υπάρχουν χρήματα και όλα θα είναι ψηφιακά.

Οι χώρες που ετοιμάζονται για πυρηνικές ανταλλαγές είναι: 

Ινδία vs Κίνα

Πακιστάν vs Ινδία

Β. Κορέα vs Ν. Κορέα

Ρωσία vs ΝΑΤΟ

Ιράν vs Ισραήλ & ΝΑΤΟ

 

Εδώ παραβλέπουμε τις συμμαχίες των εμπλεκόμενων χωρών που θα είναι αιφνίδιες και με την σειρά τους θα πάρουν όλοι μέρος σε αυτό το παγκόσμιο καταστροφικό πυρηνικό γεγονός.

Η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής έδειξε τα χρώματά της προσκαλώντας τη Ρωσία και την Κίνα για κοινή πολεμική προετοιμασία τον επόμενο μήνα, γράφει με αγανάκτηση η λονδρέζικη «Daily Mail» .

Ο πρόεδρος της SA Cyril Ramaphosa έχει εγκαταλείψει την υποτιθέμενη «ουδετερότητά» του στον πόλεμο φιλοξενώντας τις ναυτικές ασκήσεις στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής της χώρας κοντά στο Durban και τον κόλπο Richards από τις 17 έως τις 27 Φεβρουαρίου.

Ο Δ. Μεντβέντεφ είχε δηλώσει στις 19/1/2023 πως εάν εξοπλίσουν την Ουκρανία με προηγμένα όπλα όπως και θα γίνει τώρα, ξεχνάμε τον συμβατικό πόλεμο και περνάμε στον πυρηνικό.
 
Στις 25/1/2023 Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανέλαβε αποφασιστικά μέτρα που έκλεισαν τις ρωγμές στη συμμαχία . Ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα στείλει 31 προηγμένα τανκς των ΗΠΑ στον στρατό του Κιέβου σε μια κίνηση που ώθησε μια απρόθυμη Γερμανία να εγκαταλείψει την αντίστασή της στην αποστολή των δικών της τανκς και θα μπορούσε να ξεκλειδώσει παρόμοιες κινήσεις σε όλη την Ευρώπη.
Αυτό αντιπροσώπευε μια σημαντική συμβολική, πολιτική και στρατιωτική νίκη για την Ουκρανία.
Ελπίζει ότι αυτό που αποκαλεί η νέα της «σιδηρά γροθιά» θα τρυπώσει μέσα από τις εδραιωμένες ρωσικές γραμμές στα ανατολικά, θα μπορούσε να τροφοδοτήσει μια προέλαση στη χερσαία γέφυρα της Ρωσίας προς την προσαρτημένη Κριμαία στο νότο και θα αποτρέψει μια φοβερή ρωσική εαρινή επίθεση.
Χρειάστηκε η πολιτιστική ικανότητα του Μπάιντεν για να τερματιστεί το πιο δημόσιο και επιζήμιο δυτικό ρήγμα του πολέμου μέχρι στιγμής.
Οι ΗΠΑ είχαν προηγουμένως δηλώσει ότι τα άρματα μάχης Abrams τους ήταν πολύ περίπλοκα και πολύ υψηλή συντήρηση για τον πόλεμο της Ουκρανίας και δεν ταίριαζαν στο έδαφος.
Αλλά η αλλαγή γνώμης του Μπάιντεν, η οποία παρέχει κάλυψη στη Γερμανία, υπογραμμίζει την άποψη της Ουάσιγκτον ότι η ενότητα των Δυτικών εναντίον του Πούτιν είναι κρίσιμη για τη διάσωση της Ουκρανίας.

Η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock στις 25/1/2023 δήλωσε ωμά στους παρευρισκόμενους ότι η Γερμανία βρίσκεται τώρα σε πόλεμο με τη Ρωσία.

 

 

Η FINANCIAL TIMES δημοσίευσε στις 19/1/2023 μια εικονική πυρηνική άσκηση που έλαβε χώρα στην Ουάσιγκτον ανάμεσα σε 79 ηγέτες για το τι απόφαση θα πάρουν σε ενδεχόμενη πυρηνική πληροφορία.

Λέχθηκε:

Τριακόσιοι πυρηνικοί πύραυλοι ουρλιάζουν προς τις ΗΠΑ. Αυτό είναι πιθανόν ένα προληπτικό χτύπημα από τη Ρωσία για την καταστροφή όλων των χερσαίων σιλό διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων στη χώρα. Η αντιπυραυλική άμυνα δεν μπορεί να χτυπήσει πολλούς από τους εισερχόμενους πυραύλους, που σημαίνει ότι 2 εκατομμύρια Αμερικανοί θα πεθάνουν.

Έχοντας ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ λίγα λεπτά νωρίτερα, κάθομαι στο Οβάλ Γραφείο και παρακολουθώ τηλεοπτικά ρεπορτάζ για την κλιμάκωση των συγκρούσεων στην Ευρώπη.

Ένας πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών μπαίνει στο δωμάτιο και μου λέει να φύγω αμέσως.

Κατεβαίνω με τον ανελκυστήρα για το κέντρο κρίσεων του Λευκού Οίκου, γνωστό ως Situation Room, όπου με συνοδεύουν οι ανώτατοι αξιωματούχοι εθνικής ασφάλειας, οι οποίοι με ενημερώνουν για την επερχόμενη επίθεση.

Έχω 15 λεπτά να απαντήσω.

Καθώς ο χρόνος δείχνει προς τα κάτω, μου παρουσιάζονται τρεις επιλογές, που όλες περιλαμβάνουν αντίποινα εναντίον της Ρωσίας, που προβλέπεται να σκοτώσουν από 5 έως 45 εκατομμύρια ανθρώπους. Τι να κάνω?

Ευτυχώς, παρακολουθώ όλο αυτό να παίζει μέσα από ένα βαρύ ακουστικό εικονικής πραγματικότητας δεμένο στο πρόσωπό μου.

Τα πολυγωνικά άβαταρ μπροστά μου είναι αρκετά χοντροκομμένα που δεν πρόκειται ποτέ να μπερδέψω αυτήν την άσκηση με την πραγματικότητα.

Ακόμα κι έτσι, το κεφάλι μου στριφογυρίζει και η καρδιά μου χτυπάει γρήγορα καθώς το δράμα εκτυλίσσεται ανάμεσα σε παλλόμενους συναγερμούς και υψωμένες φωνές.

Για λίγα λεπτά, αναγκάστηκα να σκεφτώ την πιο σκληρή απόφαση που θα χρειαστεί να πάρει κάποιος ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Το αίσθημα ευθύνης συνθλίβει.

Και τα λόγια του συμβούλου μου εθνικής ασφάλειας αντηχούν στα αυτιά μου: «Αν δεν αντεπιτεθείτε και η επίθεση είναι πραγματική, τι θα πείτε στον αμερικανικό λαό μετά;»

Αυτή η καθηλωτική εμπειρία επινοήθηκε από τους Sharon Weiner και Moritz Ktt, δύο ειδικούς σε θέματα εθνικής ασφάλειας από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, οι οποίοι την έχουν δοκιμάσει σε δεκάδες ανθρώπους για να δουν πώς ανταποκρίνονται.

Η εμπειρία υπογραμμίζει τις αγωνίες της λήψης αποφάσεων ζωής και θανάτου με βάση ατελείς πληροφορίες υπό ακραία πίεση.

Βασίζεται στα τρέχοντα πρωτόκολλα εκτόξευσης πυρηνικών των ΗΠΑ που έχουν αλλάξει ελάχιστα από την κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου.

Σε ένα ελεγχόμενο πείραμα με 79 συμμετέχοντες, το 90 τοις εκατό επέλεξε να εξαπολύσει πυρηνική αντεπίθεση.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει προσθέσει μια μυρωδιά κινδύνου στις διαδικασίες και επικρατεί ένα ζοφερό χιούμορ στην αίθουσα, καθώς οι ομιλητές αστειεύονται για την καταλληλότητα της εκδήλωσης να διεξάγεται σε υπόγειο καταφύγιο. Ο πάγκος καφέ φέρει την ετικέτα Baristas of Armageddon.

Πηγή

Προβολές : 765


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα