Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ FSB-PRIGOZHIN

Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ FSB-PRIGOZHIN

24 Ιουνίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:519
Μοίρασέ το

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ WAGNER ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Αυτό το γραφικό θα μπορούσε να είναι πιο εμπνευσμένο, αλλά είμαι πολύ νυσταγμένος.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Edward Slavsquat | Διαβάστε το εδώ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (24 ΙΟΥΝΙΟΥ 8:30 Π.Μ. ΩΡΑ ΤΙΦΛΙΔΑΣ): “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΑΓΝΏΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ” ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ROSTOV


Είναι 1:40 π.μ. εδώ στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Ξύπνησα από καθαρή σύμπτωση και από συνήθεια έλεγξα το Telegram.

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΙΡΗΝΙΚΑ;

Ξέρετε… αυτό:

Ο επιχειρηματίας Yevgeny Prigozhin κατηγόρησε τον ρωσικό στρατό για “πυραυλικές επιθέσεις στα οπίσθια στρατόπεδα” της PMC Wagner, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του “ένας τεράστιος αριθμός μαχητών” της στρατιωτικής εταιρείας. […]

Ο Prigozhin, επικαλούμενος απόφαση που έλαβε το Συμβούλιο Διοικητών PMC Wagner, δήλωσε τα εξής σε μια βιντεοσκοπημένη έκκληση:

“Το κακό που βαρύνει τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας πρέπει να σταματήσει! Παραμελούν τις ζωές των στρατιωτών, ξέχασαν τη λέξη “δικαιοσύνη” … Αυτοί που κατέστρεψαν τους δικούς μας και τις ζωές πολλών δεκάδων χιλιάδων Ρώσων στρατιωτών θα τιμωρηθούν. Σας ζητώ να μην αντισταθείτε [Wagner]. Όσοι επιχειρήσουν να αντισταθούν θα εκληφθούν ως απειλή. Όλα τα οδοφράγματα, όλα τα αεροσκάφη πάνω από τα κεφάλια μας. Σας ζητώ να μείνετε στα σπίτια σας κατά μήκος της διαδρομής μας, να μην βγείτε στο δρόμο. Αφού τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε, θα επιστρέψουμε στο μέτωπο για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Η προεδρική εξουσία και οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου θα συνεχίσουν να εργάζονται με τον συνήθη τρόπο. Θα αντιμετωπίσουμε αυτούς που καταστρέφουν τους Ρώσους στρατιώτες και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο μέτωπο”.

Και στη συνέχεια αυτό:

Ο Yevgeny Prigozhin, επικεφαλής της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner Group, τελεί υπό έρευνα επειδή φέρεται να υποστηρίζει ανταρσία κατά της κυβέρνησης, ανακοίνωσε την Παρασκευή η αντιτρομοκρατική επιτροπή της Ρωσίας.

Όλοι οι ισχυρισμοί του Prigozhin είναι “εντελώς αβάσιμοι”, ανέφερε το όργανο σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) “ξεκίνησε ποινική έρευνα λόγω της έκκλησης σε ένοπλη εξέγερση”.

“Απαιτούμε τον άμεσο τερματισμό κάθε παράνομης δραστηριότητας”, δήλωσε η αντιτρομοκρατική επιτροπή.

Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε τον Prigozhin για διασπορά ψευδών στοιχείων σχετικά με ένα βίντεο που κυκλοφορούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ισχυριζόταν ότι ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε σε βάση μαχητών της Wagner.

“Ένας μεγάλος αριθμός μαχητών μας έχασε τη ζωή του. Θα αποφασίσουμε πώς θα απαντήσουμε σε αυτή τη θηριωδία. Το επόμενο βήμα είναι δικό μας”, ανέφερε ο Prigozhin σε δήλωσή του σχολιάζοντας την υποτιθέμενη επίθεση. Στη συνέχεια, ορκίστηκε να βαδίσει προς τη Μόσχα και να θέσει τους υπευθύνους προ των ευθυνών τους, προειδοποιώντας τον στρατό να μείνει μακριά από τον δρόμο του.

Το υπουργείο Άμυνας χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του Prigozhin ως “πληροφοριακή πρόκληση” και δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός πολεμά στις γραμμές του μετώπου εναντίον των ουκρανικών στρατευμάτων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Dmitry Peskov, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενημερώθηκε για την κατάσταση που αφορά τον Prigozhin και τη Wagner και λαμβάνονται “όλα τα απαραίτητα μέτρα” για την επίλυση του θέματος.

Ο Surovikin απηύθυνε έκκληση προς την Wagner, ζητώντας τους να καταθέσουν τα όπλα.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ROLO; Ο ROLO ΚΟΙΜΆΤΑΙ.

Τέλος πάντων.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ότι εγκαθίστανται σε ορισμένες περιοχές της Μόσχας (Νέα Ρίγα και Ρουμπλιόβκα), καθώς και στο ROSTOV. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ανεξάρτητα αυτή την αναφορά, αλλά είναι παντού στο ρωσόφωνο Telegram. Θα μπορούσε να είναι μια ψυχολογική επιχείρηση διαστημικών σαυρών. ΑΛΛA ΜΠΟΡΕI ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕIΝΑΙ.

Ένα από τα πολυάριθμα βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο ισχυρίζεται ότι δείχνει στρατιωτικά οχήματα να περιφέρονται γύρω από τη Μόσχα στις 23-24 Ιουνίου:

Η OMON (ρωσική SWAT) φέρεται επίσης να έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού/αναπτύσσεται στην πρωτεύουσα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ) ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩ.

Αλλά για να συνοψίσω: OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΑ, ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ. ΌΧΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ!

Πλήρης αποκάλυψη: δεν έχω απολύτως καμία ιδέα για το τι συμβαίνει. Καμία. Ίσως όλα αυτά να είναι μια περίτεχνη ψυχολογική επιχείρηση για να “ξεγελάσουν τους Αμερικανούς”. Ή ίσως μπαίνουμε σε κατάσταση Μαύρου Κύκνου. Ή κάτι ενδιάμεσο.

Δεν ξέρω και δεν προσποιούμαι ότι ξέρω. Μεταφέρω αυτό που βλέπω. Ίσως όλα να έχουν λυθεί σε 15 λεπτά από τώρα. Αλλά είναι πολύ αργά – πάω για ύπνο.

Καληνύχτα. Παιδιά, σας παρακαλώ μην κάνετε τίποτα βιαστικό τις επόμενες 6-7 ώρες.


—Δικτυογραφία:

RUSSIA BRACES FOR EXTREME WEIRDNESS AS FSB-PRIGOZHIN DEATHMATCH BEGINS

Edward Slavsquat
RUSSIA BRACES FOR EXTREME WEIRDNESS AS FSB-PRIGOZHIN DEATHMATCH BEGINS
UPDATE (JUNE 24 8:30AM TBILISI TIME): “UNIDENTIFIED MILITARY FORCES” ENTER ROSTOV…
Read more

Thanks f

 

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/fsb-prigozhin-wagner

Προβολές : 519


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα