Η συμμορία Μητσοτάκη τρώει τις σάρκες της Ελλάδας και ο λαός, πεινάει...Το δημόσιο χρέος ξεπέρασε τα 400 δις ευρώ.

Η συμμορία Μητσοτάκη τρώει τις σάρκες της Ελλάδας και ο λαός, πεινάει...Το δημόσιο χρέος ξεπέρασε τα 400 δις ευρώ.

5 Μαΐου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:378
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και οργίζομαι…

 

Φάτε παιδιά, τζάμπα είναι!

Ως ένα ατέλειωτο πάρτυ θα μείνει στην ιστορία η διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Πρόκειται για την πιο ανελέητη, την πιο σκληρή, την πλέον επαίσχυντη και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση, που μισεί κάθε τι Ελληνικό…
Αυτο το υπάνθρωπο ΚΤΗΝΟΣ, με την γονιδιακή ψυχοπάθεια που έχει η φυλή του, εφαρμόζει ακριβώς ότι υποσχέθηκε στους γονιδιακούς του αδελφούς εβραιοχαζαροσιωνιστές.
ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ-ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ…
Και αναρωτιέμαι… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ; ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ; ΗΛΙΘΙΟΙ; Ή ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ;;; Ή ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ;;;
Συν τοις άλλοις, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΤΟΥ…
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕ!!!
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Τις δυο παρακάτω φωτογραφίες, από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, δεν τις έβαλα τυχαία…

 

Το δημόσιο χρέος ξεπέρασε τα 400 δις ευρώ.

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα στον κόσμο, το γεγονός αυτό θα είχε προκαλέσει άμεσο διαχειριστικό έλεγχο και την επιστράτευση των μεγαλύτερων οικονομολόγων, προκειμένου να διαπιστώσουν τις αιτίες για αυτόν τον πρωτοφανή εκτροχιασμό, ο οποίος σε συνδυασμό με το ιλιγγιώδες έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου που άγγιξε τα 40 δις για το 2022, κυριολεκτικά δεν έχει προηγούμενο…

Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη όμως δεν κουνιέται φύλλο. Διότι απλούστατα, ο λόγος για το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα, είναι εμφανής: Τρώνε μέχρι και τα πόμολα!

Ο Μητσοτάκης συμπεριφέρεται ως αυτοκράτωρ με θεϊκή εξουσία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το προσωνύμιο Μωυσής που του απέδωσαν οι Βάρδοι της μεσαιωνικής δημοσιογραφίας.

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι πήγε ακόμα και στα Επτάνησα για προεκλογικές ομιλίες, χρησιμοποιώντας το προεδρικό αεροσκάφος! Είχε κάνει όμως και χειρότερα ο άνθρωπος. Είχε μεταβεί από το Ηράκλειο στα Χανιά, πάλι με το προεδρικό αεροσκάφος! Ούτε ο Κασόγκι δεν θα έκανε κάτι τέτοιο!

Δεν περνάει όμως μόνο ο Κυριάκος σαν μαχαραγιάς. Τα τελευταία τρία χρόνια ζήσαμε και το ρεσιτάλ της απίστευτης Κατερίνας Σακελλαρόπουλου, η οποία μαζί με τον σύντροφό της σπιτώθηκαν στο προεδρικό μέγαρο και ζούσαν σαν τον Παύλο με την Φρειδερίκη! Έχουν μάλιστα υιοθετήσει τόσο πολύ τον συγκεκριμένο ρόλο, που θα παρευρεθούν ως άλλο βασιλικό ζεύγος, στην στέψη του Βασιλέα Καρόλου!

Υπάρχει όμως κι άλλη μία άγνωστη πτυχή χλιδής που δεν γνωρίζει ο ελληνικός λαός. Τον Οκτώβρη του 2019, ήταν η τελετή ενθρόνισης του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, Ναρουχίτο. Η πρόσκληση εστάλη επίσημα στον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ο τέως Πρόεδρος, προς τιμήν του, αρνήθηκε ευγενικά να παρευρεθεί, διότι το συγκεκριμένο ταξίδι θα κόστιζε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον ελληνικό λαό.

Αμ δε!

Ο Πικραμμένος με φράκο και παράσημο στην Ιαπωνία, ενώ ο λαός ο πικραμένος με το παράσημο της ανοιχτής παλάμης

Στην τελετή ενθρόνισης εμφανίστηκε από το πουθενά το ζεύγος Πικραμμένου, με εντολή Μητσοτάκη! Ο αντιπρόεδρος την συγκυβέρνηση που το μόνο που έχει κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια είναι να διορίσει τον Ψαριανό, εμφανίστηκε μάλιστα με φράκο και παράσημο!

Αφήνοντας στον ελληνικό λαό, το παράσημο της ανοιχτής παλάμης ή ακόμα χειρότερά των «χεριών του αυτοκράτορα», κατά το γνωστό ανέκδοτο: «Πως λέγεται αυτός που κρατάει τα αυτά του»;

Κυριάκος, ο αυτοκράτορας

Στην δική μας περίπτωση βέβαια, ο Κυριάκος δεν τα κρατάει απλώς, μας τα δείχνει κιόλας…

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 378


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα