Η Συνάντηση Bilderberg: Η ζωή σας είναι το παιχνίδι τους – Αποκαλύπτοντας την εκπληκτική αλήθεια πίσω από τους παγκόσμιους παίκτες ισχύος!

Η Συνάντηση Bilderberg: Η ζωή σας είναι το παιχνίδι τους – Αποκαλύπτοντας την εκπληκτική αλήθεια πίσω από τους παγκόσμιους παίκτες ισχύος!

1 Ιουνίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:627
Μοίρασέ το

 

Σε αυτό το μεγάλο σχέδιο, οι πολιτικοί εκπρόσωποι μεταμορφώνονται σε φορείς επιβολής, επιφορτισμένοι με την εφαρμογή της ατζέντας που έχουν σχεδιαστεί από αυτά τα στρώματα υψηλού επιπέδου στις αντίστοιχες χώρες τους.

Το θέμα, δεν είναι όλοι αυτοί οι ανώμαλοι, διεστραμμένοι και ψυχοπαθείς που συμμετέχουν στην ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ…

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ποιός από τα παρακάτω πολιτικά αποβράσματα, είναι ελληνικής καταγωγής;;;

 

Υπάρχει μια διακριτική αλλά ισχυρή οντότητα, που κρύβεται στα βάθη της παγκόσμιας διακυβέρνησης, της οποίας τα μέλη είναι τόσο αινιγματικά όσο και η ίδια η λέσχη.

Ακάλυπτη από ατρόμητους ερευνητές όπως ο Ντάνιελ Εστούλιν, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κρατά κρυφά τον παγκόσμιο μηχανισμό λήψης αποφάσεων.

Η μυστικότητα γύρω από αυτήν την αποκλειστική συνέλευση παγκόσμιων ηγετών, επιχειρηματιών και μεγιστάνων των τραπεζών έχει αποτελέσει αντικείμενο έρευνας και σκεπτικισμού για δεκαετίες.

Η αδιαφάνεια της Λέσχης Bilderberg έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη διαφάνεια άλλων παγκόσμιων φόρουμ υψηλού προφίλ όπως το  φόρουμ του Νταβός και το G8 .

Γιατί, θα αναρωτηθεί κανείς, το τσίρκο των ΜΜΕ απουσιάζει εμφανώς από αυτές τις υπεραποκλειστικές συγκεντρώσεις; Είναι ακριβώς αυτό το ερώτημα που έχει προκαλέσει ένα κύμα θεωριών, μερικές από τις οποίες συνορεύουν με συνωμοσία, και ενστάλαξε μια έντονη αίσθηση ίντριγκας γύρω από τη Λέσχη Bilderberg.

 

 

Μπροστά σε τέτοιες εικασίες, οι διευθυντές της Λέσχης Bilderberg υποστηρίζουν ότι η διακριτική τους ευχέρεια είναι πρωταρχικής σημασίας για την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών. Δεν μπορεί κανείς να μην αναρωτηθεί, ωστόσο, τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει αυτό για τους απλούς πολίτες.

Θα μπορούσαν αυτές οι συγκεντρώσεις ουσιαστικά να ισοδυναμούν με ένα επίκεντρο διαπραγμάτευσης επιρροής και λόμπι;

Ας ξεκολλήσουμε τις κουρτίνες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και ας τολμήσουμε στο κρυμμένο βασίλειο της πολιτικής εξουσίας υψηλού διακυβεύματος.

Εντός της 69ης Συνάντησης Bilderberg

Η 69η Συνάντηση Μπίλντερμπεργκ , που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 18 και 21 Μαΐου, είδε μια μυριάδα επιφανών παρευρισκομένων, από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ μέχρι τους μεγάλους των μυστικών υπηρεσιών, τους μεγιστάνες της τεχνολογίας, τους επιχειρηματίες μεγιστάνες και άλλους. Η γεμάτη αστέρια λίστα καλεσμένων σίγουρα εντείνει την αύρα του μυστηρίου γύρω από αυτές τις ιδιωτικές συγκεντρώσεις.

Ο Γάλλος αναλυτής Thierry Meyssan παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα θεωρία, υποστηρίζοντας ότι η  ομάδα Bilderberg  είναι πνευματικό τέκνο της CIA και της MI6. Επιμένει ότι η ελίτ που συγκεντρώνεται σε αυτές τις συναντήσεις λαμβάνει μηνύματα και αποφάσεις όχι από τη χώρα υποδοχής, αλλά απευθείας από το ΝΑΤΟ.

 

Ο ιστότοπος του Ομίλου Bilderberg αποκαλύπτει την οργανωτική του δομή, αναφέροντας λεπτομερώς μια επιρροή Διοικούσα Επιτροπή.

Η Επιτροπή είναι υπεύθυνη για τον καθορισμό της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης και την επιλογή των συμμετεχόντων.

Ο Victor Halberstadt και η Marie-Josée Kravis συμπροεδρεύουν στο Ίδρυμα που είναι υπεύθυνο για την ενορχήστρωση των  Συναντήσεων Bilderberg . Τα υψηλά διαπιστευτήριά τους περιλαμβάνουν δεσμούς με την Goldman Sachs, την Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης και το Φόρουμ του Νταβός, μεταξύ άλλων.

Υπογραμμίζοντας περαιτέρω την  ισχυρή επιρροή του Ομίλου Bilderberg , η Διευθύνουσα Επιτροπή περιλαμβάνει διευθύνοντες συμβούλους και προέδρους από μεγάλες παγκόσμιες οντότητες όπως η Goldman Sachs, η Deutsche Bank, η Google και άλλοι.

Καθώς σκάβουμε βαθύτερα σε αυτόν τον λαβύρινθο, το εύρος των διασυνδέσεων της Μπίλντερμπεργκ στον παγκόσμιο καπιταλισμό, τον τομέα στρατιωτικού στρατηγικού σχεδιασμού του  ΝΑΤΟ και τις σχετικές υπηρεσίες πληροφοριών εστιάζεται πιο έντονα.

Σε αυτό το μεγάλο σχέδιο, οι πολιτικοί εκπρόσωποι μεταμορφώνονται σε φορείς επιβολής, επιφορτισμένοι με την εφαρμογή της ατζέντας που έχουν σχεδιαστεί από αυτά τα στρώματα υψηλού επιπέδου στις αντίστοιχες χώρες τους.

Είναι όμως αυτό ένα μεταβαλλόμενο τοπίο;

 

Πρέπει να δείτε: «Καλώς ήρθατε στην Κόλαση»! Παρακολουθήστε αυτά τα βίντεο τώρα πριν είναι πολύ αργά 

Ο Εστουλίν υποστηρίζει ότι η άνοδος μιας Πολυπολικής Νέας Τάξης θα μπορούσε να προκαλέσει αναταραχή της εξουσίας στον ελίτ τομέα της Λέσχης Bilderberg.

 

The Master Puppeteers: Key Players στο Bilderberg 2023

 

Το Bilderberg 2023  είδε 130 καλεσμένους από 23 χώρες να συγκεντρώνονται στο  Pestana Palace , περιλαμβάνοντας αξιότιμα ​​άτομα από διάφορους τομείς.

 

Οι παρευρισκόμενοι κυμαίνονταν από  την Avril Haines , Διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, μέχρι εξέχοντες Ευρωπαίους Πρωθυπουργούς, στελέχη επιχειρήσεων, ακόμη και τον  Garry Kasparov , τον διάσημο Ρώσο αντιπολιτευόμενο και πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή στο σκάκι.

 

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 627


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα