Η Συνθήκη του ΠΟΥ επιδιώκει τον απόλυτο έλεγχο της παγκόσμιας υγείας. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΠΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Η Συνθήκη του ΠΟΥ επιδιώκει τον απόλυτο έλεγχο της παγκόσμιας υγείας. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΠΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

1 Απριλίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:435
Μοίρασέ το

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο συγκεκαλυμμένος αντιπρόσωπος της Big Pharma και των εταιρικών συμφερόντων που πιέζουν την Τεχνοκρατία, ρισκάρει για τα κέρδη, δημιουργώντας μια παγκόσμια συνθήκη που θα εκχωρούσε όλη την εξουσία στον ΟΗΕ/ΠΟΥ για να επιβάλει ενέσεις, διαβατήρια m-volίων και πλήρη επιτήρηση .

Η παγκοσμιοποιητική καμπάλ θέλει να μονοπωλήσει τα συστήματα υγείας παγκοσμίως και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μια κρυφή επίθεση με τη μορφή μιας διεθνούς συνθήκης πανδημίας. Οι διαπραγματεύσεις για αυτήν την συνθήκη ξεκίνησαν στις 3 Μαρτίου 2022.

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Αν και θα είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει αυτό το τρένο που ονομάζεται “Μεγάλη Επαναφορά” (The Great Reset), ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΑΥΤΗ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

 

Όχι μόνον δεν τελειώσαμε με την ψευτοπανδημία του κορονογιού, αντιθέτως έρχονται πολλά και χειρότερα.

ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, αυτό είναι ο Παγκοσμιος Οργανισμός ΑΝ-ΥΓΕΙΑΣ, ετοιμάζει νέους εφιάλτες για την ανθρωπότητα.

Με δεδομένο πως έχουμε κυβέρνηση και αντιπολίτευση ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, αντιλαμβάνεστε τι πρόκειται να γίνει με την Ελλάδα…

Τα βουνά θα τα πάρουμε και λιαν συντόμως, αν δεν πάρουμε κάτι καλλίτερο… ΚΟΚΟΡΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, μερικές εικόνες για να αντιληφθούν όσοι δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα, τι εστί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ… και η ΛΟΥΓΚΡΑ που υποτίθεται πως τον διευθύνει…

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.

Μετάφραση blümlifee

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο συγκεκαλυμμένος αντιπρόσωπος της Big Pharma και των εταιρικών συμφερόντων που πιέζουν την Τεχνοκρατία, ρισκάρει για τα κέρδη, δημιουργώντας μια παγκόσμια συνθήκη που θα εκχωρούσε όλη την εξουσία στον ΟΗΕ/ΠΟΥ για να επιβάλει ενέσεις, διαβατήρια m-volίων και πλήρη επιτήρηση . ⁃ από τον εκδότη του TN

(βίντεο: 14:20)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

– Η παγκοσμιοποίηση θέλει να μονοπωλήσει τα συστήματα υγείας παγκοσμίως και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μια μυστική επίθεση με τη μορφή μιας διεθνούς συνθήκης πανδημίας, που προτείνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

– Η συνθήκη αποτελεί άμεση απειλή για την κυριαρχία ενός έθνους να λαμβάνει αποφάσεις για τον εαυτό του και τους πολίτες του και θα διαβρώσει τη δημοκρατία παντού. Όχι μόνο αυτή η συνθήκη θα εξουσιοδοτούσε τον ΠΟΥ να επιβάλλει τα m-volια και τα διαβατήρια για τον COVID παγκοσμίως, αλλά θα μπορούσε επίσης να επεκτείνει την εξουσία του ΠΟΥ να υπαγορεύει όλη την πολιτική υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως

– Η συνθήκη θα έδινε επίσης στον ΠΟΥ την εξουσία να λογοκρίνει τις πληροφορίες για την υγεία παγκοσμίως. Αυτό θα ήταν καταστροφικό, καθώς ο ΠΟΥ έχει μακρά ιστορία διαφθοράς και αποτυχιών στην πολιτική υγείας που συνδέονται εγγενώς με συγκρούσεις συμφερόντων

– Όταν οι άνθρωποι βλάπτονται από τις πολιτικές της ΠΟΥ για την υγεία, δεν υπάρχει καμία ευθύνη επειδή ο ΠΟΥ έχει διπλωματική ασυλία

– Ο Μπιλ Γκαίητς, ο δεύτερος μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ, έχει επίσης χρηματοδοτήσει ασκήσεις πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης της εκδήλωσης 201 (Event 201) και της άσκησης της Πρωτοβουλίας Πυρηνικής Απειλής σχετικά με τη διεθνή ανταπόκριση σε σκόπιμα βιολογικά γεγονότα. Αυτό το σενάριο περιλάμβανε μια σκόπιμη απελευθέρωση ενός γενετικά τροποποιημένου βιολογικού όπλου – μια πνευμονική πανώλη – για την οποία δεν υπάρχει διαθέσιμη θεραπεία. Και οι δύο ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν το 2019

Η παγκοσμιοποιητική καμπάλ θέλει να μονοπωλήσει τα συστήματα υγείας παγκοσμίως και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μια κρυφή επίθεση με τη μορφή μιας διεθνούς συνθήκης πανδημίας. [1 ] Οι διαπραγματεύσεις για αυτήν την συνθήκη ξεκίνησαν στις 3 Μαρτίου 2022. [2 ] Όπως αναφέρεται από το The Pulse (βλ. παραπάνω βίντεο) :

“Μετά την πανδημία του COVID-19, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτείνει μια νέα συνθήκη πανδημίας που ελπίζουν ότι θα γίνει αποδεκτή από αρκετές χώρες-μέλη ώστε μέχρι το 2024 να έχει υλοποιηθεί”.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ, Tedros Adhanom Ghebreyesus, οι προσεγγίσεις “εγώ προηγούμαι” “αναστέλλουν την απαιτούμενη παγκόσμια αλληλεγγύη” για την αντιμετώπιση παγκόσμιων απειλών.

Η λύση του προβλήματος; Εκχωρήστε στον ΠΟΥ όλη την εξουσία.

Τα τελευταία δύο χρόνια, στο όνομα της διατήρησης της “ασφάλειας” όλων από την μόλυνση, οι παγκοσμιοποιητές δικαιολόγησαν πρωτοφανείς επιθέσεις κατά της δημοκρατίας, των πολιτικών ελευθεριών και των προσωπικών ελευθεριών, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος επιλογής της προσωπικής σας ιατρικής θεραπείας. Τώρα, ο ΠΟΥ θέλει να διατηρήσει μόνιμα την ηγετική του θέση στην πανδημία και να την επεκτείνει στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης κάθε έθνους.

 

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

 

Όπως επισημαίνεται από το The Pulse, “υπάρχουν πολλά πράγματα στη συνθήκη που πρέπει να εξετάσουν οι άνθρωποι παγκοσμίως, προτού ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο”.

Στο εμφανιζόμενο βίντεο, ο Joe Martino του The Pulse παίρνει συνέντευξη από την Shabnam Palesa Mohamed, μέλος της διευθύνουσας επιτροπής του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία, η οποία επισημαίνει ότι η συνθήκη δίνει στον ΠΟΥ:

“… μια υπερβολική δύναμη για τη λήψη αποφάσεων σε κυρίαρχες χώρες ως προς το πώς ζουν οι άνθρωποι και πώς αντιμετωπίζουν τις πανδημίες, από τα lockdown μέχρι τις εντολές για θεραπεία”.

Εν ολίγοις, η συνθήκη αυτή, θα δημιουργούσε μια ενιαία προσέγγιση για όλες τις ασθένειες, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη όλες οι διαφορετικές καταστάσεις που συναντώνται σε μεμονωμένες χώρες, και αυτό είναι κάτι που ήδη γνωρίζουμε ότι δεν λειτουργεί.

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ταυτόχρονα, η συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία θα κόστιζε εκατομμύρια δολάρια σε κάθε χώρα μέλος.

Όπως εξήγησε η Mohamed, η συνθήκη θα πρέπει να περάσει από διαδικασία ψηφοφορίας στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας το 2023. Χρειάζεται πλειοψηφία για να περάσει και, εάν ψηφιστεί, όλες οι χώρες μέλη θα δεσμευτούν από αυτήν.

 

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ “ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ”

 

Μια άλλη ΑΝΗΣΥΧΙΑ που εξέφρασε η Mohamed είναι ότι ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ Ο ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΡΑΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 2024 – ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ή ΣΥΜΒΟΛΗ.
“ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ”.

Υπογραμμίζει επίσης το ιστορικό διαφθοράς του ΠΟΥ και τις πολλές αποτυχίες της πολιτικής του για την υγεία, οι οποίες “συνδέονται εγγενώς με συγκρούσεις συμφερόντων”. Σε ανοιχτή επιστολή για τη συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία, το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία γράφει, εν μέρει: [3]

“Η προτεινόμενη συμφωνία του ΠΟΥ είναι περιττή και αποτελεί απειλή για την κυριαρχία και τα αναφαίρετα δικαιώματα. Αυξάνει την ασφυκτική δύναμη του ΠΟΥ να κηρύσσει αδικαιολόγητες πανδημίες, να επιβάλει απανθρωπιστικά lockdown και να επιβάλει ακριβές, ανασφαλείς και αναποτελεσματικές θεραπείες ενάντια στη θέληση του λαού.

Το WCH [Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία] πιστεύει ότι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε συμφωνία που επηρεάζει τη ζωή, τα μέσα διαβίωσης και την ευημερία τους.

Ωστόσο, ο ΠΟΥ δεν επιθυμεί να υπάρξει εμπλοκή σε μια διαδικασία δημόσιας συμμετοχής, κάτι που αποδεικνύει ότι προτεραιότητά του είναι να αποκτήσει περισσότερη δύναμη για τον εαυτό του και τους εταιρικούς συνεργούς του, παρά η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού. Χωρίς μια αμερόληπτη δημοκρατική διαδικασία, οποιαδήποτε συμφωνία από τον ΠΟΥ, ενεργώντας μέσω των Ηνωμένων Εθνών, θα είναι παράνομη, παράνομη και άκυρη.

Ιστορικά, η ηγεσία του ΠΟΥ έχει απογοητεύσει τους ανθρώπους. Μεταξύ πολλών παραδειγμάτων, ενέκρινε το επιβλαβές m-volιο για τον H1N1 (γρίπη των χοίρων) για μια αμφιλεγόμενη κηρυγμένη πανδημία.

Ομοίως, ο ΠΟΥ απέτυχε και κατά τη διάρκεια του COVID-19, καθώς ενθάρρυνε τα lockdown, κατέστειλε τις πρώιμες προληπτικές θεραπείες και συνέστησε παρεμβάσεις προϊόντων που δεν έχουν αποδειχθεί ούτε ασφαλείς ούτε αποτελεσματικές.

Δεν επιτρέπεται στον ΠΟΥ να ελέγχει την παγκόσμια ατζέντα για την υγεία, ούτε να επιβάλλει τη βιοεπιτήρηση. Και ενώ λαμβάνει χρηματοδότηση από δημόσιες πόρους που ανήκουν στο λαό, βρίσκεται σε διαρκή σύγκρουση συμφερόντων επειδή λαμβάνει επίσης σημαντική χρηματοδότηση από ιδιωτικά συμφέροντα που χρησιμοποιούν τις συνεισφορές τους για να επηρεάσουν και να επωφεληθούν από τις αποφάσεις και τις εντολές του ΠΟΥ.

Για παράδειγμα, το Ίδρυμα Gates και η χρηματοδοτούμενη από τον Gates συμμαχία προώθησης m-volίων GAVI, συνεισφέρουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως”.

Μια άλλη ανησυχία είναι το γεγονός ότι όταν οι άνθρωποι βλάπτονται από τις πολιτικές υγείας του ΠΟΥ, δεν υπάρχει καμία ευθύνη, επειδή ο ΠΟΥ έχει διπλωματική ασυλία.

Σύμφωνα με την Mohamed, “ο ΠΟΥ δεν θα πρέπει να λαμβάνει ΚΑΜΙΑ απόφαση για την παγκόσμια υγεία στο μέλλον”

 

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΠΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

 

Όπως σημείωσε ο Martino, ενώ η συνθήκη ισχυρίζεται ότι επικεντρώνεται στον σχεδιασμό και την αντιμετώπιση της πανδημίας, υπάρχει σοβαρή ανησυχία ότι θα μπορούσε να επεκταθεί για να καλύψει και άλλους τομείς της υγείας.

Η Μohamed συμφωνεί, λέγοντας ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να επεκταθεί, χρησιμοποιώντας το καταστατικό του ΠΟΥ ως βάση για αυτήν την επέκταση.

Το άρθρο 2 του καταστατικού του ΠΟΥ αναφέρει:

“Για την επίτευξη του στόχου του, οι λειτουργίες του Οργανισμού θα είναι: α) να ενεργεί ως κατευθύνουσα και συντονιστική αρχή στο διεθνές έργο υγείας … ια) να προτείνει συμβάσεις, συμφωνίες και κανονισμούς και να κάνει συστάσεις σχετικά με διεθνή θέματα υγείας …

ιθ) να καθιερώσει και να αναθεωρήσει, όπως είναι απαραίτητο, διεθνείς ονοματολογίες ασθενειών, αιτιών θανάτου και πρακτικών δημόσιας υγείας … v) γενικά να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επίτευξη του στόχου του Οργανισμού».

Η δύναμή του είναι ήδη πολύ σημαντική και ο στόχος να μετατραπεί ο ΠΟΥ σε μια παγκόσμια δικτατορία υγείας είναι ουσιαστικά γραμμένος στο σύνταγμά του.

Επίσης, να θυμάστε ότι ο ΠΟΥ αφαίρεσε την ιδιαιτερότητα των μαζικών απωλειών από τον ορισμό της πανδημίας, έτσι τώρα μια πανδημία μπορεί να συνιστά πλέον σχεδόν οποιαδήποτε ασθένεια που εμφανίζεται σε πολλές χώρες. Ακόμη και η παχυσαρκία θα μπορούσε θεωρητικά να πληροί τις προϋποθέσεις. Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία, ο ΠΟΥ θα μπορούσε να διεκδικήσει την εξουσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ Μ-VOLΙΩΝ

 

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από έτοιμο να προχωρήσει την ζωή του, ο ΠΟΥ φαίνεται απρόθυμος να το επιτρέψει.

Ένας αξιωματούχος του ΠΟΥ είπε πρόσφατα στον “Citizen” της Οττάβα ότι Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ του COVID ΑΠΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ “ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΕΕΛΙΩΣΕΙ”. [4]

Ο λόγος για αυτήν την απροθυμία να κηρύξει την λήξη της πανδημίας είναι προφανής, καθώς ο ΠΟΥ ελπίζει να αποκτήσει τη δύναμη να επιβάλλει παγκοσμίως τα διαβατήρια m-volιασμού και τα m-volια για τον COVID. Ήδη εργάζεται για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου προγράμματος διαβατηρίου/ψηφιακής ταυτότητας m-volίων.

Όπως αναφέρεται από το WEBLYF: [5]

“Υπό το πρόσχημα ενός “δικτύου εμπιστοσύνης”, μια άλλη πρωτοβουλία που ονομάζεται Vaccination Credential Initiative (VCI) κερδίζει επίσης δυναμική.

Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, μεγάλες εταιρείες και μεγάλα πανεπιστήμια, η VCI περιγράφει τον εαυτό της ως “μια εθελοντική συμμαχία δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών που δεσμεύονται να ενδυναμώσουν τα άτομα με πρόσβαση σε επαληθεύσιμες κλινικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιόπιστου και επαληθεύσιμου αντιγράφου των αρχείων m-volιασμού τους σε ψηφιακό ή χαρτί μορφή χρησιμοποιώντας ανοιχτά, διαλειτουργικά πρότυπα”.

Οι SMART Health Cards της VCI, όπως αναφέρει το Off-Guardian, εφαρμόζονται ήδη από “25 πολιτείες της Αμερικής, συν το Πουέρτο Ρίκο και το DC, και έχουν γίνει το de facto εθνικό διαβατήριο των ΗΠΑ”.

Όπως εξηγείται στο άρθρο:

“Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, σε αντίθεση με πολλές ευρωπαϊκές χώρες, δεν έχει εκδώσει το δικό της επίσημο διαβατήριο m-volιασμού, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια κίνηση θα ταράξει το πιο φιλελεύθερο κοινό των ΗΠΑ, για να μην αναφέρουμε ότι θα μπερδευτεί στο ζήτημα της πολιτειακής έναντι της ομοσπονδιακής νομοθεσίας.

Οι κάρτες SMART τους επιτρέπουν να παρακάμψουν αυτό το ζήτημα. Τεχνικά εφαρμόζονται μόνο από κάθε κράτος ξεχωριστά μέσω συμφωνιών με την VCI, η οποία είναι τεχνικά μια ιδιωτική οντότητα. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι κάρτες SMART χρηματοδοτούνται έμμεσα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η εφαρμογή τους σε κάθε πολιτεία τις καθιστά εθνικό πρότυπο σε όλα εκτός από το όνομα.”

 

ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ

Όπως σημειώνει ο NZDSOS, [6] “ΕΤΣΙ, ΑΡΑΓΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ; ΔΙΑΡΚΩΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΚΙΩΔΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΡΟΦΗ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ;”

Σε μια επίσημη επιστολή ειδοποίησης προς τον ΠΟΥ και το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, η κυβέρνηση του Aotearoa Nu Tireni στη Νέα Ζηλανδία κατήγγειλε σθεναρά αυτή και οποιαδήποτε άλλη συνθήκη που αμφισβητεί την εθνική κυριαρχία: [7]

“… σας ενημερώνουμε επισήμως ότι η κυβέρνηση Wakaminenga Māori της Aotearoa Nu Tireni/Νέα Ζηλανδία δεν συναινεί σε κανένα είδος διεθνούς συνθήκης για την πανδημία στο πλαίσιο του ΠΟΥ ή της συνέλευσης του. Οποιαδήποτε τέτοια κατασκευή θα είναι άκυρη εξαρχής.

Εμείς, ως Ηνωμένες Φυλές και Κληρονομικοί Αρχηγοί, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ. Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας που εκπροσωπείται από τη Jacinda Ardern είναι μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ κυβέρνηση, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (SEC CIK #0000216105) που είναι καταχωρισμένη στην Επιτροπή Ασφάλειας & Ανταλλαγών των ΗΠΑ ως Αυτή η Μεγαλειότητα η Βασίλισσα στα Δεξιά της Νέας Ζηλανδίας. [8] , [9]

Σύμφωνα με το Δόγμα του Clearfield Trust, μια εταιρεία δεν έχει κανένα δικαίωμα να κυβερνά έναν κυρίαρχο λαό. Δια του παρόντος, καταγράφουμε την ψήφο δυσπιστίας στις ενέργειες ή την εξουσία της εταιρείας που παριστάνεται παράνομα ως κυβέρνηση στην επικράτειά μας.

Αυτή η παράνομη κυβέρνηση Ardern και οι υπουργοί της κατηγορούνται από τη Νομική Εταιρεία Nga Tikanga Māori και την κυβέρνηση Wakaminenga Maori του Nu Tireni για γενοκτονία, εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που σχετίζονται με τη σκόπιμη αδιαφορία τους για τον βασανισμό και τις απώλειες ζωών που προκύπτουν από την παράνομη παράνομη συμπεριφορά τους ως απάντηση στο κατασκευασμένο βιοόπλο, γνωστό ως COVID-19, και στην παράνομη αναγκαστική χορήγηση δηλητηρίου στον λαό μας και στον εξαναγκαστικό ιατρικό πειραματισμό.

Επίσης, κατηγορούμενοι για σοβαρά εγκλήματα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο ΠΟΥ και ο Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus δεν έχουν καμία ισχύ ή εξουσία να συνάψουν οποιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας, σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία και διατάζουμε ότι αυτές οι προσπάθειες να τερματιστούν και να σταματήσουν αμέσως να εκκρεμούν το αποτέλεσμα αυτών των κατηγοριών βάσει των καταστατικών [6], [7] και [8] της Ρώμης, που κατατέθηκαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στις 6 Δεκεμβρίου 2021…

Με το παρόν καλείστε να διακόψετε και να σταματήσετε τις συζητήσεις ή τις διαπραγματεύσεις με την παράνομη κυβέρνηση Arden, μια NZ Corporation, γνωστή ως Her Majesty Queen in Right of New Zealand. Η κυβέρνηση των Μαορί Wakaminenga της Aotearoa Nu Tireni διατηρεί το δικαίωμα να συζητήσει/διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε διεθνή εταίρο(ους) της επιλογής της, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία (WCH).”

 

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

 

Η συνθήκη θα έδινε επίσης στον ΠΟΥ την εξουσία να λογοκρίνει τις πληροφορίες για την υγεία παγκοσμίως. Στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που συζητά τη συνθήκη για την πανδημία, υπό τον τίτλο “Αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στο Διεθνές Σύστημα Υγείας”, αναφέρει: [10]

“Η συμφωνία … θα θέσει τα θεμέλια για καλύτερη επικοινωνία και ενημέρωση των πολιτών. Η παραπληροφόρηση απειλεί την εμπιστοσύνη του κοινού και κινδυνεύει να υπονομεύσει τις αντιδράσεις στη δημόσια υγεία. Για να επανακτηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών, θα πρέπει ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ για τη βελτίωση της ροής αξιόπιστων και ακριβών πληροφοριών καθώς και για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης παγκοσμίως”.

Με άλλα λόγια, βάσει αυτής της συνθήκης, μπορούμε να περιμένουμε ακόμη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ από αυτή που έχουμε βιώσει μέχρι τώρα. Οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν ήδη αποδείξει πού έγκειται η αφοσίωσή τους, και σίγουρα δεν είναι με το κοινό.

Η Google, το Facebook, το Twitter, το Instagram και άλλοι έχουν αποπλατφορμίσει σχεδόν όλους όσους δημοσιεύουν πληροφορίες για την υγεία που έρχονται σε αντίθεση με αυτό που λέει ο ΠΟΥ, τα πραγματικά δεδομένα και τα επαληθεύσιμα γεγονότα είναι καταδικασμένα. Οι οικονομικές πλατφόρμες έχουν επίσης απαγορεύσει τους ανθρώπους για τον ίδιο λόγο. Τώρα φανταστείτε να υπάρχει ένας δεσμευτικός διεθνής νόμος που καθιστά υποχρεωτική όλη αυτή τη λογοκρισία.

 

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ “ΚΟΛΠΑ” ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ 2019

(βίντεο: 10:40)


Επισήμως, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ, δεύτερος μόνο μετά την κυβέρνηση των ΗΠΑ, [11] αλλά οι συνδυασμένες συνεισφορές από το Ίδρυμα Gates και την GAVI ανέδειξαν τον Gates ως τον ανεπίσημο κορυφαίο χορηγό του ΠΟΥ από το 2018. [12]

Ο Gates χρηματοδοτεί επίσης ασκήσεις πανδημίας, συμπεριλαμβανομένου του Event 201, [13] που πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019, το οποίο κέρδισε τη φήμη για τις εξαιρετικά ακριβείς “προβλέψεις” του σχετικά με την πανδημία του COVID λίγους μήνες προτού αυτή ανακοινωθεί. Άλλοι συν-χορηγοί ήταν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η Σχολή Δημόσιας Υγείας Johns Hopkins Bloomberg.

Ωστόσο, νωρίτερα εκείνο το έτος, στις 14 Φεβρουαρίου 2019, ο Gates χρηματοδότησε επίσης την άσκηση πανδημίας της Πρωτοβουλίας Πυρηνικής Απειλής (NTI) για ανώτερους παγκόσμιους ηγέτες σχετικά με τη διεθνή ανταπόκριση σε σκόπιμα βιολογικά γεγονότα, η οποία έλαβε χώρα στο Μόναχο της Γερμανίας. [14] , [15]

Η NTI ιδρύθηκε για να αξιολογήσει και να μειώσει τις απειλές που σχετίζονται με τη διάδοση των πυρηνικών όπλων, [16] αλλά έκτοτε οι δραστηριότητές της επεκτάθηκαν για να συμπεριλάβουν βιολογικές απειλές. [17] Ο Gates έχει επίσης δώσει επιχορηγήσεις στο NTI για την ανάπτυξη m-volίων σε σχέση με βιολογικές απειλές. [18]

Ενώ το Event 201 περιελάμβανε ένα φανταστικό ξέσπασμα κορωνοϊού, η άσκηση NTI περιελάμβανε απάντηση σε “εσκεμμένα βιολογικά συμβάντα υψηλής συνέπειας”. Με άλλα λόγια, μια σκόπιμη απελευθέρωση ενός γενετικά τροποποιημένου βιολογικού όπλου — στην προκειμένη περίπτωση μιας πνευμονικής πανώλης — για την οποία δεν υπάρχει διαθέσιμη θεραπεία. Αυτό το σενάριο άσκησης ήταν το πρώτο του είδους του. Το παραπάνω βίντεο παρουσιάζει μια περίληψη της άσκησης τεσσάρων φάσεων.

Περιέργως, στα μέσα Νοεμβρίου 2019, οι Guardian, οι New York Times, [19] η Washington Post [20] και άλλοι ανέφεραν ότι δύο άτομα στην Κίνα είχαν πράγματι διαγνωστεί με πνευμονική πανώλη. [21]

Εκτός από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, η εκδήλωση NTI χρηματοδοτήθηκε από το Wellcome Trust, τον “φιλανθρωπικό βραχίονα” της GlaxoSmithKline και έναν επενδυτή στη Vaccitech, η οποία κατέχει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το m-volιο COVID της AstraZeneca. [22] Τόσο οι Gates όσο και η Wellcome αποτελούν μέρος του τεχνοκρατικού παγκοσμιοποιητικού δικτύου που ωθεί τη Μεγάλη Επαναφορά προς τα εμπρός.

Ένας άλλος χορηγός ήταν το Πανεπιστήμιο Georgetown, [23], το οποίο επιμελήθηκε επίσης τη βιβλιοθήκη θεραπειών COVID-19 του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (κυρίως επικεντρωμένη στα αντιιικά φάρμακα και στις ενέσεις μεταφοράς γονιδίων COVID). [24]

Η επιμέλεια έγινε από τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Georgetown και τη Rebecca Katz, διευθύντρια του Κέντρου Georgetown για την Παγκόσμια Επιστήμη και Ασφάλεια Υγείας. [25] Η Katz αναφέρεται επίσης ως συγγραφέας στο έγγραφο NTI, [26] “A Spreading Plague: Lessons and Recommendations for Responding to a Deliberate Biological Event», που δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2019, στο οποίο εξετάζονται τα συμπεράσματα που προέκυψαν από εκείνη την άσκηση του Φεβρουαρίου 2019.

 

“ΜΙΑ ΕΞΑΠΛΩΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ”

 

Μαζί, αυτές οι δύο ασκήσεις πανδημίας — αμφότερες χρηματοδοτήθηκαν από τον Gates — συνιστούν ένα βιβλίο στρατηγικών για το πώς να δημιουργήσετε μια βιολογική επίθεση και στη συνέχεια να αποκρύψετε την αλήθεια από τον κόσμο, ώστε όχι μόνο να επωφεληθείτε από αυτήν βραχυπρόθεσμα αλλά και να συγκεντρώσετε δύναμη, να αποκτήσετε μόνιμα πλούτο και να αλλάξετε την κοινωνική και οικονομική τάξη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας κατά τη διαδικασία.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αρκετοί συμμετέχοντες στο Event 201 συμμετείχαν επίσης στην άσκηση του NTI, [27] και κατέχουν θέσεις σε τεχνοκρατικούς θεσμούς όπως το Wellcome, ο ΠΟΥ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Το Event 201, συγκεκριμένα, δεν επικεντρώθηκε στην εύρεση λύσεων και στη διάσωση ζωών, αλλά στον τρόπο ελέγχου της “παραπληροφόρησης”. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτής της άσκησης επικεντρώθηκε στη δημιουργία αποτελεσματικής προπαγάνδας και λογοκρισίας. Ομοίως, το “A Spreading Plague” (Μια εξαπλωνόμενη επιδημία) περιλαμβάνει επίσης τη σύσταση να στρατολογηθούν ιδιωτικές εταιρείες ως “περιουσιακά στοιχεία” με σκοπό να διεκπεραιώσουν τις προσφορές των παγκοσμιοποιητών: [28]

“Το 2019 και το 2020, διεθνείς οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένου του ΠΟΥ, του UNODA [Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για Υποθέσεις Αφοπλισμού] και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, θα έπρεπε να συγκαλέσουν εταιρείες του ιδιωτικού τομέα για να εντοπίσουν κενά και συγκεκριμένα επόμενα βήματα για την ενίσχυση της ικανότητας των εταιρειών να παρέχουν περιουσιακά στοιχεία που θα βοηθούσαν στη διεθνή ανταπόκριση για σκόπιμες βιολογικές επιθέσεις και άλλα βιολογικά συμβάντα υψηλών συνεπειών”.

Στο σενάριο NTI – στο οποίο μια φανταστική χώρα που ονομάζεται Carta βρέθηκε ότι κατασκεύασε και κυκλοφόρησε ένα βιολογικό όπλο στη γειτονική χώρα Vestia – βλέπουμε επίσης περίεργους παραλληλισμούς με τις τρέχουσες κατηγορίες από την πλευρά της Ρωσσίας, η οποία ισχυρίζεται ότι διεξάγονταν έρευνες για βιολογικά όπλα στην Ουκρανία, απαιτώντας αμυντική δράση.

Συνολικά, η άσκηση NTI απλώς προσθέτει μόνο περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η πανδημία του COVID ήταν προμελετημένη και προσχεδιασμένη για οικονομικούς και γεωπολιτικούς σκοπούς. Επρόκειτο μια αρπαγή εξουσίας.

 

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το The Great Reset στον ιστότοπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ [29] , [30] και στο βιβλίο του Klaus Schwab, “COVID-19: The Great Reset” [31] (αλλά ίσως θελήσετε πρώτα να διαβάσετε τα συντριπτικά αρνητικά σχόλια στο Amazon).

Όπως σημειώνεται σε ένα άρθρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ της 21ης ​​Ιουλίου 2020, [32] , η οικονομική καταστροφή που προκαλείται από τις διακοπές στη λειτουργία της κοινωνίας και της οικονομίας λόγω της πανδημίας του COVID-19 “έχει τη δυνατότητα να υπονομεύσει την παγκόσμια ευημερία για τις επόμενες γενιές”.

Η απάντηση, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είναι ότι οι χώρες πρέπει να εξασφαλίσουν ότι το οικονομικό τους σύτημα “θα επανοικοδομηθεί καλύτερα” (“build back better”).

Μη γελιέστε, αυτό το “πιασάρικο” σύνθημα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σχεδίου Μεγάλης Επαναφοράς και δεν μπορεί να διαχωριστεί από αυτό, όσο αλτρουιστικό κι αν ακούγεται. Μέρος της “καλύτερης ενίσχυσης” είναι η μετατόπιση του χρηματοπιστωτικού συστήματος σε ένα πλήρως ψηφιακό κεντρικά ελεγχόμενο νομισματικό σύστημα που συνδέεται με ένα διαβατήριο m-volιασμού ή/και ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας.

Μαζί, θα σχηματίσουν ένα διάχυτο ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, καθώς οι ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ (!!!!!) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ (;;;;;) ΘΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ “ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ”, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Το ψηφιακό νόμισμα μπορεί ακόμη και να προγραμματιστεί από τον εκδότη έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΓΟΡΩΝ Ή ΕΞΟΔΩΝ.

Αν και θα είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει αυτό το τρένο που ονομάζεται “Μεγάλη Επαναφορά” (The Great Reset), ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΑΥΤΗ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Πηγές και Αναφορές

1 Reuters November 26, 2021

2, 10 European Council, Treaty on Pandemic Prevention and Preparedness

3 World Council for Health Open Letter March 2022

4 Ottawa Citizen March 18, 2022

5 Weblyf March 2022

6, 7 NZDSOS March 18, 2022

8 US Security & Exchange Commission as Her Majesty the Queen in Right of New Zealand

9 SEC CIK #0000216105

11 Swiss Info May 10, 2021

12 The Defender September 7, 2021

13 Center for Health Security Event 201

14 NTI February 14, 2019

15 NTI June 13, 2019

16 NTI Nuclear Threats

17 NTI Biological Threats

18 Gates Foundation National Threat Initiative

19 New York Times November 13, 2019

20 Washington Post November 13, 2019

21 The Guardian November 13, 2019

22 The Corbett Report February 24, 2021

23 Georgetown University Tabletop Exercise on Int’l Response to Deliberate Biological Events

24, 25 WEF COVID-19 Treatments Curated by Georgetown University

26 A Spreading Plague: Lessons and Recommendations for Responding to a Deliberate Biological Event June 2019

27 A Spreading Plague: Lessons and Recommendations for Responding to a Deliberate Biological Event June 2019, List of Participants Page 8

28 A Spreading Plague: Lessons and Recommendations for Responding to a Deliberate Biological Event June 2019, Page 17

29 WEF The Great Reset

30 WEF The Great Reset Highlights

31 COVID-19: The Great Reset (PDF)

32 World Economic Forum July 21, 2020

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

ΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Π.Ο.Υ.

 

 

 

Προβολές : 435


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα