Ο ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ  ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ. M-volιασμένοι και παρακολουθούμενοι από μηχανές: Η ανθρωπότητα πρόκειται να βελτιώνεται σε κάθε κύτταρό της

Ο ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ. M-volιασμένοι και παρακολουθούμενοι από μηχανές: Η ανθρωπότητα πρόκειται να βελτιώνεται σε κάθε κύτταρό της

30 Μαρτίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,921
Μοίρασέ το

 

 

Ο συνιδρυτής της Moderna δημιούργησε ένα τατουάζ κβαντικής κουκκίδας για να εντοπίζει τους m-volιασμένους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τώρα την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει ατελείωτα m-volια mRNA. Καλώς ήρθατε στην εταιρεία “Μετανθρωπισμός & Σια”

 

 

 

 

Ήταν να μην γίνει η αρχή με τα πειραματικά εμβόλια του κορονοϊού… η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο φρικτή, καθώς οι παρανοϊκοί, θέλουν να μετατρέψουν όλους τους ανθρώπους σε … πλήρως ελεγχόμενους στόχους.

Μόνον η σθεναρή αντίσταση, μπορεί να μας σώσει από τον εφιαλτικό κόσμο που μας ετοιμάζουν τα ανθρωπόμορφα κτήνη της ΚΑΜΠΑΛΑ.

Η επερχόμενη ενεργειακή και επισιτιστική κρίση, θα μετατρέψει την πλειοψηφία των λαών, σε εκούσια θύματα…

Μοναδική σωτηρία, η ενημέρωση, η διάδοση της ενημέρωσης και η αντίσταση.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

του Joe Allen

 

Ζούμε ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας όπου ανεξέλεγκτες εταιρείες επιβάλλουν ανοιχτά την προηγμένη τεχνολογία τους επάνω στο σώμα μας. Αξιοποιώντας την τρέχουσα γερμαφοβική φρενίτιδα, ο συνιδρυτής της Moderna, ο Δρ Robert Langer, είδε τα πειραματικά του m-volια mRNA να προωθούνται στο αμερικανικό κοινό. Ακολουθώντας αυτό το σκοτεινό κύμα εταιρικών και κυβερνητικών εντολών, ο Langer έγινε αμέσως δισεκατομμυριούχος. Αλλά αυτό δεν είναι ο μόνος λαγός που έκρυβε το μαγικό καπέλο.

Το 2018, ο επιστήμονας του MIT είχε αναπτύξει ένα τατουάζ κβαντικής κουκκίδας —έναν κωδικό QR με νανοσωματίδια που περνάει κάτω από το δέρμα, και που θα μπορεί να σαρωθεί από ένα smartphone— προκειμένου να παρακολουθούνται οι m-volιασμένες μάζες και ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.

ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ – ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Αυτή η τεχνολογία m-volιασμού και εντοπισμού (vaxx & track) τράβηξε το έντονο προσωπικό ενδιαφέρον του Bill Gates. Αυτό το ενδιαφέρον μεταφράστηκε φυσικά σε εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση. Αυτό επιδοτήθηκε επιπλέον πέρα από τα 20 εκατομμύρια δολάρια που δόθηκαν στη Moderna από το Ίδρυμα Gates το 2016 για την ανάπτυξη ενός νέου τύπου m-volίου – όπου θραύσματα εγχυόμενου γενετικού κώδικα θα παραβίαζαν τον μηχανισμό του κυττάρου για να παράγουν δέσμες παθογόνων πρωτεϊνών.

(εικόνα : σχηματική παράσταση που δείχνει πώς ένα νέο προϊόν θα μπορούσε να κωδικοποιήσει το ιστορικό m-volιασμού ενός ατόμου χωρίς την χρήση ιατρικού αρχείου. Ένα επίθεμα που φέρει μικροβελόνες μεταφέρει υποδόρεια φθορίζοντα νανοσωματίδια, αφήνοντας ένα σχέδιο που θα μπορούσε να γίνει ορατό με ένα smartphone που μπορεί να ανιχνεύσει το υπέρυθρο φως)

Τρεις τεχνολογίες οδηγούν την πλοκή αυτής της φρικτής ιστορίας—γονιδιακή θεραπεία mRNA, τατουάζ με κβαντικές κουκκίδες και τεχνητή νοημοσύνη. Η προηγμένη μηχανική εκμάθηση, που χρησιμοποιείται για την πρόβλεψη των επιπτώσεων των μεταλλάξεων του mRNA στο πυρίτιο, επιτρέπει την ανάπτυξη m-volίων με αστραπιαία ταχύτητα —συμπεριλαμβανομένης της ρυθμιστικής έγκρισης. Επιπλέον, τα ενσωματωμένα υποδερμικά συστήματα παρακολούθησης μπορούν να διασφαλίσουν ότι κάθε άτομο στον πλανήτη Γη είναι ενημερωμένο για τις λήψεις του.

Συνολικά, αυτές οι καινοτομίες συγκλίνουν γρήγορα σε έναν επιδιωκόμενο από καιρό στόχο – μια αναπόφευκτη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ, που ελέγχεται από εταιρείες, στην οποία ο παγκόσμιος πληθυσμός υπόκειται σε συνεχείς ιατρικούς πειραματισμούς.

Αυτή δεν είναι μια νέα ιστορία. Πολλοί υποστηρίζουν ότι γράφτηκε για πρώτη φορά από τον Άγιο Ιωάννη στο νησί της Πάτμου, πριν από περίπου δύο χιλιάδες χρόνια. Τις τελευταίες δεκαετίες, μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας και παρανοϊκά φυλλάδια για το θέμα έχουν συσσωρευτεί μέχρι το ταβάνι. Το Διαδίκτυο πλημμυρίζει από καρτουνίστικες απεικονίσεις κακών παγκοσμιοποιητών που εμφυτεύουν τσιπ—πολλές από τις οποίες είναι εξαιρετικά ακριβείς.

Σήμερα, στον απόηχο αυτού που φαίνεται ότι ήταν ένα βιολογικό όπλο που διέρρευσε, μια επακόλουθη παγκόσμια πανδημία, η κυνική διακήρυξη μιας Μεγάλης Επαναφοράς, μια γελοία εκστρατεία παραπληροφόρησης από κάθε μεγάλο μέσο ενημέρωσης και η επιβολή της συνολικής ψηφιοποίησης – στην οποία ακόμη και το ανθρώπινο σώμα απαιτεί τακτικές ενημερώσεις γενετικού λογισμικού για να παραμείνει βιώσιμο – τώρα βλέπουμε την ωμή πραγματικότητα – αυτό το άρρωστο θηρίο που είναι έτοιμο να καταπατήσει κάθε ελευθερία που απολαμβάναμε κάποτε.

 

ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΚΙΔΕΣ

 

Το τατουάζ κβαντικής κουκκίδας, ένα “έμπλαστρο με μικροβελόνες” αναπτύχθηκε από τους επιστήμονες του MIT Δρ. Robert Langer και Dr. Ana Jaklenec. Η έρευνά τους δημοσιεύτηκε στο έγκριτο Science Translational Medicine.

Έγραψα για πρώτη φορά για αυτό το ύπουλο έργο για την ColdType σε ένα άρθρο με τίτλο “Bill Gates: Chipping the Hand of God” (Bill Gates: Τσιπάροντας το Χέρι του Θεού), που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 2020, και ξανά πέρυσι στο κομμάτι μου “Reaching for the Mark of the Beast”.

Το τατουάζ κβαντικής κουκκίδας πρέπει να χορηγείται χρησιμοποιώντας ένα έμπλαστρο μικροβελόνας παράλληλα με οποιονδήποτε m-volιασμό. Τα νανοσωματίδια φθορισμού τοποθετούνται σε μια συγκεκριμένη διαμόρφωση – ένα είδος κώδικα QR ενσωματωμένο στο δέρμα – η οποία μπορεί να σαρωθεί με υπέρυθρο φως σε ένα τροποποιημένο smartphone. Ο πειραματισμός σε ποντίκια εργαστηρίου δείχνει ότι το τατουάζ με κβαντική κουκκίδα θα διαρκέσει έως και πέντε χρόνια. Ο επικεφαλής του έργου δήλωσε ανοιχτά ότι στόχος τους είναι να “υιοθετηθεί ευρέως” στους ανθρώπους.

Δεν πρόκειται για κάποια “συνωμοσία”. Καλύφθηκε εκτενώς το 2019 από το περιοδικό Smithsonian, και τα Scientific American, Stat News, MIT News, Rice University News και αλλού. Παρά την ευρεία κάλυψη, οι “fact checkers” ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ εστιάζοντας στους ισχυρισμούς ότι τα “εμφυτεύματα μικροτσίπ” χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση του m-volιασμού, συχνά χωρίς αναφορά στο πραγματικό έργο της κβαντικής κουκκίδας.

Σε μια συνέντευξη στο CBS πέρυσι, ο Bill Gates ΠΡΟΣΠΟΙΗΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ — όπως ακριβώς δεν ήξερε τίποτα για το μονοπώλιο της Microsoft ή για το μυστικό νησί του Epstein.

Εκτός από τα m-volια με κβαντικά τατουάζ, η MICROSOFT ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΠΟΥ ΦΟΡΗΤΟΙ (Ή ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟΙ) ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ (!!;;;;;;;) ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ (!!!!!!!!!) ΜΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Οι “fact-checkers” μας διαβεβαιώνουν ότι μόνο ένας “συνωμοσιολόγος” θα έκανε μια τόσο δυσοίωνη παρατήρηση. Προφανώς, τα 319 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε ο Gates σε εταιρικά μέσα ενημέρωσης ήταν χρήματα που δαπανήθηκαν καλά.

(φωτό των Langer και Jaklenec του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου ΜΙΤ και του Nikolic επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος Επιστήμης και Τεχνολογίας του Bill Gates)

Για να διαθέσουν στην αγορά το τατουάζ τους με κβαντική κουκκίδα, ο Langer και η Jaklenec ίδρυσαν την εταιρεία Particles For Humanity —σε συνεργασία με τον Δρ. Boris Nikolic της Biomatics Capital— με 5 εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Gates.

Προηγουμένως, ο Nikolic είχε υπηρετήσει ως επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος του Bill Gates, και ΚΑΤΑ καθαρή ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ JEFFREY EPSTEIN.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τόσο ο LANGER όσο και ο NIKOLIC ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ — αλλά φυσικά, οποιοσδήποτε είναι κάτι βρίσκεται στο Φόρουμ.

Σε ένα συνέδριο της JP Morgan τον Ιανουάριο του 2019, η εταιρεία Particles for Humanity έκανε μια σπαραξικάρδια παρουσίαση αναφερόμενη στα πλεονεκτήματα του εγχειρήματος για τους δυστυχισμένους κατοίκους που ζουν σε καλύβες με εμφυτεύματα κάτω από το δέρμα.

Ο υπαινιγμός ήταν ότι αυτές οι κοινωνίες δεν θα επιτύχουν ποτέ μια επαρκή οργάνωση ώστε να τηρούν κατάλληλα αρχεία m-volιασμών. Σε ολόκληρο τον Τρίτο Κόσμο, ο μαζικός m-volιασμός συνιστά βάρος για τον λευκό.

(εικόνα: Εκστρατεία για το Σύστημα Εντοπισμού Μ-volιασμών – 19 εκατομμύρια παιδιά παγκοσμίως είναι ανεπαρκώς m-volιασμένα) (δείτε στο τέλος ποιοί είναι κάτω από το ίδιο στρώμα : GAVI = Βill Gates και UNICEF)

Επειδή οι τεχνοκράτες πρέπει να ξέρουν τα πάντα – και επειδή οι m-volιασμένοι στην Αφρική και τη Νότια Ασία κρύβονται στην καρδιά του σκότους, κρυμμένοι από τον Παντεπόπτη Οφθαλμό – οι επιστήμονες του MIT πρότειναν το λεγόμενο “ιατρικό αρχείο του ασθενή που ενσωματώνει όλες τις πληροφορίες για τον m-volιασμού κάτω από το δέρμα … πρόκειται για αόρατα δεδομένα, αναγνώσιμα μόνο από προσαρμοσμένη, χαμηλού κόστους, κινητή τεχνολογία.” Με άλλα λόγια, τα τατουάζ κβαντικής κουκκίδας θα σαρώνονται με τροποποιημένα smartphone.

Όπως συμβαίνει με κάθε ασαφές και ακαθόριστο σατανικό πείραμα που διεξάγεται από τεχνοκράτες κατεχόμενους από τον @ιά@ο@ο, οι “ειδικοί” επιλύουν κάθε “ηθική ανησυχία”.

Τον Δεκέμβριο του 2019, η ομάδα του MIT ήταν έτοιμη να στείλει αποστολές στο Μαλάουι, το Μπενίν, την Κένυα και το Μπαγκλαντές για να ερευνήσουν την αποδοχή σε κάθε πληθυσμό. Οι ερευνητές θα ρωτούσαν αυτούς τους απλούς ανθρώπους – που εξακολουθούν να προσκολλώνται στις Βίβλους και τα Κοράνια τους – αν θα ήταν ανοιχτοί στο να κάνουν τατουάζ φθορίζοντες κώδικες νανοτεχνολογίας QR στο σώμα τους και στο σώμα των παιδιών τους.

Λόγω της πανδημίας, αυτή η έρευνα διεκόπη. Αυτό σημαίνει ότι το Particles For Humanity και το Ίδρυμα Gates θα το συνεχίσει;

Εδώ, πολλοί Αμερικανοί ήταν κατηγορηματικά αντίθετοι στο να μετατραπούν σε εργαστηριακούς αρουραίους για ένα υποχρεωτικό πείραμα με m-volιο mRNA.

Αλλά δείτε μας όμως τώρα—καταντήσαμε να είμαστε τρεμάμενα υποκείμενα πειραματισμού σε ένα τηλεοπτικό κλουβί.

(εικόνα: “Μονοδοσικό m-volιο για πλήρη ανοσοποίηση)

Μ-VOLIO 2.0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 2.0

Αυτό το παγκόσμιο πείραμα m-volίων mRNA πρόκειται να αυξηθεί δραματικά. Θέλοντας να προηγείται των άλλων, η Moderna αναπτύσσει επί του παρόντος m-volια mRNA για δεκαπέντε διαφορετικές ασθένειες, από τον HIV και τη φυματίωση μέχρι την ελονοσία και την κοινή γρίπη. Αυτό σημαίνει ότι μια ατελείωτη σειρά από πειραματικά, ελάχιστα δοκιμασμένα m-volια θα πλημμυρίσει σύντομα την αγορά.

Εάν το πρόσφατο ιστορικό αποτελεί οδηγό, οι θεσμικές εντολές και οι ενημερώσεις ψηφιακών πιστοποιητικών m-volιασμού θα ακολουθήσουν σύντομα.

Αυτή τη δυνατότητα ταχείας παραγωγής και σχεδόν άμεσης ρυθμιστικής έγκρισης, όσο απερίσκεπτη κι αν είναι, γιόρτασαν οι μετανθρωπιστές στο Singularity Hub:

Το [mRNA είναι] ταχύτερο, απλούστερο και πιο προσαρμόσιμο από οποιαδήποτε προηγούμενη τεχνολογία m-volίων. Επειδή δεν βασίζονται πλέον σε φυσικές πρωτεΐνες-στόχους που προέρχονται από έναν ιό – αλλά μάλλον, [βασίζονται] απλώς στον γενετικό κώδικα για αυτές τις πρωτεΐνες – ο σχεδιασμός ενός m-volίου απαιτεί απλώς ένα φορητό υπολογιστή και λίγη εφευρετικότητα. “Η εποχή του ψηφιακού m-volίου είναι εδώ”, έγραψε μια ομάδα από την GlaxoSmithKline.

Αυτό είναι το m-volιο 2.0 για την ανθρωπότητα 2.0—όπου το ανοσοποιητικό μας σύστημα απαιτεί συνεχείς ενημερώσεις λογισμικού μέσω εξωγήινων γενετικών κωδίκων που εγχέονται τακτικά στο σώμα μας. Η μηχανική μάθηση κάνει όλα αυτά δυνατά.

Το άρθρο “Σχεδιασμός m-volίων: Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης και της ψηφιακής υγείας”, που δημοσιεύτηκε από την BioProcess International τον Οκτώβριο του 2021, είναι εξίσου διθυραμβικό:

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση… χαρακτηρίζεται από μια άνευ προηγουμένου εκθετική ανάπτυξη μιας βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας που μεταμορφώνει την κοινωνία σε κάθε επίπεδο.

Ειδικότερα, τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης εξελίσσονται ραγδαία για να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. Οι κύριες τεχνολογίες που αλλάζουν επί του παρόντος το παράδειγμα της ιατρικής έρευνας είναι η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση. …

Από την άποψη του μάρκετινγκ, οι ειδικοί προβλέπουν ότι η παγκόσμια αγορά υγειονομικής περίθαλψης με τεχνητή νοημοσύνη θα αυξηθεί από 4,9 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 σε 45,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2026.

Όταν οι πολίτες αναγκάζονται να αγοράσουν τα δυνητικά επικίνδυνα προϊόντα μιας εταιρείας, είτε άμεσα είτε μέσω φορολογίας, αυτή η συγκλονιστική συσσώρευση πλούτου είναι σχεδόν εξασφαλισμένη.

Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης σε αυτόν τον πυρετό του χρυσού είναι αρκετά απλός – τα συστήματα μηχανικής εκμάθησης μπορούν να εντοπίσουν γρήγορα χρήσιμα μόρια πριν οι πραγματικές δοκιμές μετακινηθούν στο βιοεργαστήριο.

Ξεκινώντας από τις βασικές αρχές -φυσική, χημεία, μικροβιολογία- ένα σύστημα βαθιάς μάθησης μπορεί να δημιουργήσει και να δοκιμάσει ουσιαστικά μια τεράστια ποικιλία φαρμακευτικών ενώσεων ή m-volίων mRNA σε πυρίτιο.

Τον Αύγουστο του 2020, οι ερευνητές δημοσίευσαν το “Τεχνητή Νοημοσύνη για την Ανακάλυψη φαρμάκων και την Ανάπτυξη M-volίων για τον COVID-19 ” στο Frontiers in Artificial Intelligence.

Οι συγγραφείς έγραψαν:

Η μηχανική εκμάθηση επιτρέπει τη δημιουργία μοντέλων που μαθαίνουν και γενικεύουν τα μοτίβα μέσα στα διαθέσιμα δεδομένα και μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα από δεδομένα που δεν είχαν δει προηγουμένως.

Με την έλευση της βαθιάς μάθησης, η διαδικασία εκμάθησης μπορεί επίσης να περιλαμβάνει αυτόματη εξαγωγή χαρακτηριστικών από ακατέργαστα δεδομένα. … Συνδυάζοντας αυτήν την εργασία, είναι σαφές ότι η πρωτεΐνη ακίδας ήταν ο πιο δημοφιλής υποψήφιος για εικονική ανακάλυψη m-volίου.

Η Moderna έχει ασπαστεί πλήρως αυτή τη μέθοδο. Ο φαρμακευτικός κολοσσός —που συνιδρύθηκε από τον δημιουργό της τεχνολογίας “quantum dot vaxx & track” (τεχνολογία m-volιασμού και εντοπισμού με την χρήση κβαντικών κουκκίδων) — χρησιμοποιεί τώρα την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει πιθανά m-volια σε ασύλληπτες ταχύτητες.

Τα κομμάτια του γενετικού κώδικα μπορούν να “συλληφθούν” από αμιγώς ψηφιακά μυαλά.

Αυτές οι βιο-πληροφορίες θα εγχυθούν στη συνέχεια σε ανθρώπινους πληθυσμούς και θα μεταφραστούν σε σμήνη νέων πρωτεϊνών.

(εικόνα : τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Moderna στο Cambridge της Μασαχουσέτης)

Το περασμένο καλοκαίρι, ο επικεφαλής δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης της Moderna, Dave Johnson, είπε στο MIT Sloan Management Review :

Αυτό που πραγματικά προσπαθούμε να κάνουμε είναι να επιταχύνουμε τον ρυθμό της έρευνας, ώστε να μπορούμε να λάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερα φάρμακα στην κλινική. Ένα από τα μεγάλα σημεία συμφόρησης είναι να έχει αυτό το mRNA για να κάνει δοκιμές ο επιστήμονας. Έτσι, αυτό που κάναμε είναι να δημιουργήσουμε έναν σύστημα ρομποτικού αυτοματισμού, που θέτει σε εφαρμογή πολλά ψηφιακά συστήματα και αυτοματισμούς διαδικασιών και αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης επίσης. Και φτάσαμε από περίπου τριάντα mRNA που παράγονται χειροκίνητα σε έναν δεδομένο μήνα σε χωρητικότητα περίπου χιλίων σε ένα μήνα.

Επειδή η προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα μαύρο κουτί του οποίου οι εσωτερικές λειτουργίες είναι ως επί το πλείστον άγνωστες, ακόμη και στους δημιουργούς του, η διαδικασία δημιουργίας εντελώς νέων αλληλουχιών γονιδίων ξεδιπλώνεται μαγικά:

Μπορούμε να τα ενσωματώσουμε σε αυτά τα ζωντανά συστήματα που έχουμε, έτσι ώστε οι επιστήμονες απλώς να πατήσουν ένα κουμπί και να γίνει η δουλειά χωρίς μεγάλο κόπο. Και δεν ξέρουν τί συμβαίνει στα παρασκήνια, αλλά μετά – πουφ! – βγαίνει αυτή η καλύτερη σειρά για αυτούς.

Πίσω στην Αφρική, όπου τα τατουάζ κβαντικής κουκκίδας μπορεί ή όχι να εμφυτεύονται αυτή την στιγμή πουο εγώ πληκτρολογώ το άρθρο, η Moderna μόλις ανακοίνωσε σχέδια για ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής m-volίων mRNA.

Η εταιρεία επενδύει 500 εκατομμύρια δολάρια για να χτίσει το εργοστάσιο στην Κένυα, μακρυά ​​από τις αδιάκριτες δυτικές ρυθμιστικές αρχές.(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

ΟΠΟΥ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ, Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ – ΟΧΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ. (!!!!!!!!)

Εκτός από τους τραυματισμούς που έχει προκαλέσει η εταιρεία του λόγω των m-volίων, ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής της διαχείρισης πληροφοριών της Pfizer γίνεται και προσβλητικός, καθώς εξηγεί πώς θα “παίξουν” το σύστημα :

Στο μέλλον, πιστεύουμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μας βοηθήσει να προβλέψουμε ποιά ερωτήματα είναι πιθανό να φέρουν οι ρυθμιστικές αρχές.

Ενδέχεται στη συνέχεια να είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε τις υποβολές μας ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Καλώς ήρθατε στην Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, όπου οι μηχανές δημιουργούν m-volια που ρυθμίζονται από μηχανές και εγχέονται σε βιομηχανοειδείς ανθρώπους που παρακολουθούνται από μηχανές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ – ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ

Κατά την εξερεύνηση των απόκοσμων ιδεών του μετανθρωπισμού -και αντιστοίχως, της μεγαλομανίας της τεχνοκρατίας- πάντα θέτω τρεις ερωτήσεις:

1) Ποιες είναι οι δεδηλωμένες φιλοδοξίες τους;

2) Είναι ακόμη εφικτή η τεχνολογία;

3) Θα πουλήσουν πράγματι οι εταιρείες αυτά τα προϊόντα (ή εναλλακτικά, θα είναι σε θέση οι κυβερνήσεις να τα επιβάλλουν);

(εικόνα του Science Translational Medicine)

Πρώτον, είναι σαφές ότι η Big Pharma έχει μια ανοιχτή φιλοδοξία να δημιουργήσει ατελείωτα m-volια mRNA χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη. Προχωρώντας παραπέρα, τεχνοκρατικές ελίτ όπως ο Bill Gates και ο Robert Langer θέλουν τα ανθρώπινα βοοειδή να φέρουν τατουάζ με νανοσωματίδια φθορισμού για να παρακολουθείται η κατάσταση του m-volιασμού τους, ξεκινώντας από τον Τρίτο Κόσμο. Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ.

Το χειρότερο είναι ότι παρόμοιες φιλοδοξίες έχουν πολυάριθμοι εταίροι (και ανταγωνιστές) στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στη Silicon Valley, στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και αλλού.

Δεν πρόκειται για παγκόσμια συνωμοσία—αυτά είναι δημόσια διακηρυγμένα σχέδια.

Δεύτερον, υπάρχουν ήδη m-volια που παράγονται από τεχνητή νοημοσύνη και υποδερμική τεχνολογία παρακολούθησης και βελτιώνονται ταχύτατα.

Τρίτον, οι ΓΕΡΜΑΝΟΦΟΒΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ “ΑΣΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ”.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΟΡΔΕΣ (σσστ! θα σας βάλω πιπέρι στο στόμα!) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Και κάπως έτσι, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, το ανθρώπινο πνεύμα ακόμη δεν έχει ακόμη τσακιστεί. Υπάρχει ένα μεγάλο κύμα να αρθούν οι εντολές m-volίων στον δυτικό κόσμο.

Ψυχές που δεν έχουν λυγίσει, έχουν βγει στους δρόμους σε μαζικές διαδηλώσεις.

Καθώς συσσωρεύονται αδιάσειστα στοιχεία τραυματισμών από τα m-volια, μπορούμε να περιμένουμε ότι αυτή η μάχη θα περάσει και στα δικαστήρια.

Τα σχολεία, οι ιδιωτικές εταιρείες και διάφορες κυβερνήσεις υποχωρούν στη δημόσια βούληση και εγκαταλείπουν τις εντολές και τους περιορισμούς τους.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ.

Η μετανθρωπιστική φιλοδοξία, που εφαρμόζεται μέσω τεχνοκρατικών πολιτικών, είναι να μεταμορφωθεί η ανθρωπότητα μέσω της τεχνολογίας. Είναι μια παραληρηματική αναζήτηση για την τελειότητα, όσο προσεγγιστική κι αν είναι — τέλεια υγεία, τέλεια γνώση, τέλειες μηχανές. Αυτή η φιλοδοξία δεν θα εκλείψει ποτέ. Αλλά σαν ένας διάβολος αλυσοδεμένος στον κάτω κόσμο, μπορεί να περιοριστεί.

Το πρώτο βήμα είναι η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ.

Το δεύτερο είναι μια ΤΟΛΜΗΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.

Το τρίτο είναι η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

Το τελευταίο και πιο διαρκές είναι η θεσμική προστασία των δικαιωμάτων μας, της ιδιωτικής μας ζωής και της σωματικής μας αυτονομίας.

Αυτός ο αγώνας ενάντια στη μηχανή δεν θα τελειώσει μέχρι να σβήσει και η τελευταία μπαταρία.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΕΝΑΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Δεν μπορεί να υπάρξει ευσεβής πόθος, αλλά υπάρχει μόνο μία στάση που πρέπει να τηρήσουμε – ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Beard Vet και Mel για τις ανεκτίμητες συμβουλές τους.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

 

Προβολές : 1,921


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα