Η συνθηκολόγηση των Ελλήνων για τον Έβρο, προπομπός για το Αιγαίο

Η συνθηκολόγηση των Ελλήνων για τον Έβρο, προπομπός για το Αιγαίο

30 Αυγούστου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:399
Μοίρασέ το

 

Με την ίδια ευκολία που εκκένωσε τον Έβρο από Έλληνες και τα μυαλά των Ελλήνων από τον Έβρο, θα μπορέσει να ολοκληρώσει το σχέδιο του για «ειρήνευση» στο Αιγαίο.

 

 

 

Πώς αφέθηκες να καταντήσεις ρε ελληνάκο, μέσα σε λίγα χρόνια…

ΕΧΑΣΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΦΙΛΟΤΙΜΟ – ΘΑΡΡΟΣ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ…

ΕΓΙΝΕΣ Ο ΖΗΤΟΥΛΑΣ ΤΩΝ PASS…

ΞΕΦΤΙΛΑ…

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,  ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ…

Αλλά θα μου πεις: “Εδώ έχασες την ίδια σου τη συνείδηση, στην Πατρίδα θα κολλήσεις;;;”…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Διογένη, λίγους θα βρεις… βλέπεις, “παράγουμε περισσότερη σαπίλα απ’ όση μπορούμε να καταναλώσουμε”, που λέει και η τελευταία φωτό… 

 

 

Υ.Γ.2. Η σύνθεση και οι φωτογραφίες, ειναι των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

 

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Εάν πριν από λίγα χρόνια είχε συμβεί αυτό που συμβαίνει σήμερα στον Έβρο, στην πλατεία Συντάγματος θα υπήρχε 1 εκατομμύριο κόσμος απαιτώντας την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης.

Στην περίπτωση μας όμως, αυτή η εθνική, οικονομική και φυσική καταστροφή η οποία έχει κάνει ολόκληρη την Ευρώπη να ανατριχιάσει, βρίσκει τους Έλληνες απαθείς.

Αντίθετα, στις μηχανές αναζήτησης, κυριαρχούν τα νέα κουπόνια που θα μοιράσει ο Μητσοτάκης και τα νέα για τις επώνυμες αφίξεις στη Μύκονο. Πρακτικά, μιλάμε για συνθηκολόγηση.

 

Είναι μία τεράστια επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δείχνει την επιβλητική, ηγετική φυσιογνωμία του.

Με την ίδια ευκολία που εκκένωσε τον Έβρο από Έλληνες και τα μυαλά των Ελλήνων από τον Έβρο, θα μπορέσει να ολοκληρώσει το σχέδιο του για «ειρήνευση» στο Αιγαίο.

Ένα μήνυμα από το 112 και διάφορα Pass, αρκούν για να κάνουν τη δουλειά.

 

Πηγή

Προβολές : 399


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα