Η Ταϊλάνδη θα απαγορεύσει στη χώρα την Pfizer μετά την πτώση της πριγκίπισσας της Ταϊλάνδης σε κώμα μετά από αναμνηστική δόση!!! Παρέμβαση από τον Δρ. Σουχαρίτ Μπακντί!!!

Η Ταϊλάνδη θα απαγορεύσει στη χώρα την Pfizer μετά την πτώση της πριγκίπισσας της Ταϊλάνδης σε κώμα μετά από αναμνηστική δόση!!! Παρέμβαση από τον Δρ. Σουχαρίτ Μπακντί!!!

6 Φεβρουαρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:799
Μοίρασέ το

 

Το ακόλουθο άρθρο-βόμβα του NEWSPUNCH.com μας αποκαλύπτει πως το επίσημο αφήγημα του μεγάλου ΨΕΥΔΟΥΣ του COVID-19 και των ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ, ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙΩΝ ΤΟΥ έχει αρχίσει να…ΚΑΤΑΡΡΕΙ, μπας και σωθεί η ανθρωπότης από αυτό το μεγάλο ΚΑΚΟ της Νέας Τάξεως Πραγματών για την ΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!!…

 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Το ακόλουθο άρθρο-βόμβα του NEWSPUNCH.com μας αποκαλύπτει πως το επίσημο αφήγημα του μεγάλου ΨΕΥΔΟΥΣ του COVID-19 και των ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ, ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙΩΝ ΤΟΥ έχει αρχίσει να…ΚΑΤΑΡΡΕΙ, μπας και σωθεί η ανθρωπότης από αυτό το μεγάλο ΚΑΚΟ της Νέας Τάξεως Πραγματών για την ΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!!…


4 Φεβρουαρίου 2023
-του Niamh Harris

Λίγες μέρες αφότου έλαβε το αναμνηστικό εμβόλιο του Covid, η κόρη του βασιλιά της Ταϊλάνδης κατέρρευσε και έπεσε σε κώμα.

Η πριγκίπισσα Bajrakitiyabha, η οποία είναι η πιθανή διάδοχος του θρόνου της Ταϊλάνδης, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση εβδομάδες μετά την κατάρρευσή της.

Πριγκίπισσα Bajrakitiyabha

 

 

Ορισμένες αναφορές υποδηλώνουν ότι έπαθε καρδιακή προσβολή, αν και είπαν στην οικογένειά της ότι πιθανότατα έπασχε από βακτηριακή λοίμωξη. Ωστόσο, έξι εβδομάδες αργότερα και η πριγκίπισσα είναι ακόμα σε κώμα και την κρατάνε στη ζωή με μηχανές.

Η βασιλική οικογένεια ενημερώθηκε πλέον για το γεγονός ότι η πριγκίπισσα πιθανότατα έχει πέσει θύμα του…θανατηφόρου τρυπήματος για τον ψευδο-COVID-19.

Σε πρόσφατη συνέντευξη είπε τα εξής για αυτό ο Δρ. Σούχαριτ Μπάχντι:

 

 

Είχα την πρώτη ευκαιρία μετά από τρία χρόνια να μιλήσω με κορυφαίους συμβούλους οποιασδήποτε κυβέρνησης [σε αυτήν την περίπτωση, την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης] και ήταν πολύ εντυπωσιακό γιατί τους είπα ότι όλη αυτή η ατζέντα για τον COVID-19 είναι φάρσα και γιατί είναι μια φάρσα. Μπόρεσα να τους παρουσιάσω την απόδειξη ότι οι εμβολιασμοί κατά του Covid βασίστηκαν σε απάτη

Αυτό έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2022. Ο EMA δήλωσε επίσημα ότι ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν φαρμακολογικές μελέτες ασφάλειας και δεν κρίθηκαν ποτέ απαραίτητες. Τώρα λοιπόν το έχουμε.

Κι έτσι όταν το είπα στους Ταϊλανδούς, πήδηξαν πάνω (έγιναν έξαλλοι). Και έτσι μου είπαν, θα φροντίσουμε να είναι η Ταϊλάνδη η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα κηρύξει άκυρη αυτή τη σύμβαση [με την Pfizer]. Κάτι που σημαίνει ότι η Pfizer-Biotech θα πρέπει να τους επιστρέψει αυτά τα δισεκατομμύρια στην Ταϊλάνδη, με τα οποία η Ταϊλάνδη θα αποζημιώσει εκείνους τους ανθρώπους που έχουν χάσει την ύπαρξή τους.

Δείτε το βίντεο…

 

 

 

Οι κορυφαίες αρχές της Ταϊλάνδης, συμπεριλαμβανομένων των συμβούλων του Βασιλιά, συζητάνε με τον καθηγητή Δρ. Sucharit Bhakdi (Σουτσαρίτ Μπακντί) και ετοιμάζονται να ακυρώσουν τις συμβάσεις της Pfizer σύμφωνα με αναφορές:

Εάν συμβεί αυτό, η Ταϊλάνδη θα γίνει η πρώτη χώρα που θα ακυρώσει τη σύμβαση, πράγμα που σημαίνει ότι η Pfizer θα είναι υπεύθυνη για όλους τους τραυματισμούς από τα…εμβόλια.

Μια κόρη του σημερινού βασιλιά γύρω στις 10 του μήνα κατέρρευσε και βρίσκεται σε κώμα…μέσα σε 23 μέρες από τον εμβολιασμό…μετά τον τρίτο εμβολιασμό.

Είναι 44 ετών και δεν έχει αρρωστήσει ποτέ σοβαρά.

Κατέρρευσε και είναι τώρα σε κώμα και η διάγνωση που δόθηκε από τις αρχές και από το πανεπιστήμιο είναι τόσο γελοία. Υποτίθεται ότι έχει βακτηριακή λοίμωξη.

Αποφασίσαμε λοιπόν…και οι ακτιβιστές στην Ταϊλάνδη που ασχολούνται με αυτό εδώ και πολλούς μήνες σπουδαία παιδιά…έχουμε επίσης έναν καθηγητή από το Πανεπιστήμιο της Μπανγκόκ που έχει έρθει σε επαφή με τη βασιλική οικογένεια…και στέλνουν πληροφορίες στη βασιλική οικογένεια προκειμένου να τους ειδοποιήσουν για το γεγονός ότι, κατά πάσα πιθανότητα, η πριγκίπισσα υποφέρει ως θύμα αυτού του εμβολιασμού κατά του Covid, και τόσοι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από αυτό.

Δείτε το επόμενο βίντεο με τον κ Μπακντί…

 

 

 

Έχει καταρρεύσει τελικά το επίσημο αφήγημα αυτού του μεγάλου ψεύδους;

-Νιάμ Χάρις
Συγγραφέας του News Punch

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/thailand-to-ban-pfizer-after-thai-princess-falls-into-a-coma-following-booster-jab/

 

Πηγή

 

Η 44χρονη Ταϊλανδή Πριγκίπισσα Bajrakitiyabha σε Κώμα μετά Από τις Ενέσεις COVID της Pfizer – Η Ταϊλάνδη Θα Ακυρώσει τη Σύμβαση με την Pfizer

Μετάφραση: Απολλόδωρος

1 Μαρτίου 2022 | ViroLIEgy | Διαβάστε το εδώ

 

Ο Clayton Morris αναφέρει σε ένα βίντεο του στο οποίο ο Dr. Sucharit Bhakdi, ένας Γερμανο-Ταϊλανδός μικροβιολόγος, περιγράφει ότι πήγε στην Ταϊλάνδη και ενημέρωσε τη βασιλική οικογένεια ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η πριγκίπισσα Bajrakitiyabha προκλήθηκαν από τα εμβόλια COVID που έλαβε.

Ο Dr. Bhakdi ισχυρίζεται ότι οι αξιωματούχοι στην Ταϊλάνδη είναι αναστατωμένοι και λαμβάνουν μέτρα για να ακυρώσουν τη σύμβαση με την Pfizer και θα ζητήσουν αποζημίωση δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σημείωση: Το Redacted δεν το έχει ανεβάσει ακόμα στο κανάλι του Rumble, οπότε αν εξαφανιστεί από το κανάλι του YouTube, ελέγξτε το κανάλι του Rumble.


—Δικτυογραφία :

44-year-old Thai Princess Bajrakitiyabha in Coma After Pfizer COVID Shots – Thailand to Nullify Contract with Pfizer

https://healthimpactnews.com/2023/44-year-old-thai-princess-bajrakitiyabha-in-coma-after-pfizer-covid-shots-thailand-to-nullify-contract-with-pfizer/

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/44-bajrakitiyabha-covid-pfizer-pfizer

Προβολές : 799


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα