Η τεράστια εγκατάσταση επεξεργασίας κρέατος με ρομποτική, συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και ενσωμάτωση εκφόρτωσης σιδηροδρομικών γραμμών προκαλεί ανησυχία

30 Ιουνίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Καθώς συλλογιζόμαστε αυτό το έργο, πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε για την οικονομική δυναμική που παίζει εδώ. Με τις ελλείψεις λιπασμάτων, τις αυξήσεις των τιμών του καυσίμου ντήζελ και τις συνθήκες ξηρασίας που επηρεάζουν τις ζωοτροφές και την παραγωγή βοοειδών, φαίνεται ότι ο αριθμός των διαθέσιμων βοοειδών σε όλη την Αμερική θα μειωθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια. Ταυτόχρονα, οι ενέσεις τοξικών m-volίων θα σκοτώσουν έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων την επόμενη δεκαετία, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια νεκρά ανθρώπινα πτώματα σε ολόκληρη τη χώρα.

Δεν κατηγορούμε αυτήν την ομάδα για κανένα κακόβουλο σχέδιο, αλλά πρέπει να αναρωτηθούμε εάν μια τέτοια εγκατάσταση θα μπορούσε να έχει ένα μέλλον, όπου ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ, αλλά μάλλον ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΣΦΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΑΦΘΟΝΟΥΝ (μπρρρρρρρ!) ΚΑΘΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ.

 

Ότι πιο διαβολικό έχει επεξεργαστεί η Καμπαλίστικη εβραιοχαζαρομαφία…

Ειλικρινά μόνον ο Δημιουργός του Σύμπαντος μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα απ’ αυτούς… και δευτερευόντως η αντίσταση των λαών…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Μια τεράστια μονάδα παραγωγής κρέατος πρόκειται να ξεκινήσει την κατασκευή της στο Rapid City της Νότιας Ντακότα τον επόμενο χρόνο, με σχέδια για την ολοκλήρωσή της έως το 2026. Η εγκατάσταση που θα κοστίσει 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια είναι γνωστή ως “Western Legacy Development Corporation” και υπόσχεται να φέρει παραγωγή μεγάλης κλίμακας στη βιομηχανία βοείου κρέατος, αποδίδοντας περίπου 8.000 βοοειδή την ημέρα.

Το εργοστάσιο επεξεργασίας λέγεται ότι θα είναι ένα εκατομμύριο τετραγωνικά πόδια σε μέγεθος, μόλις ολοκληρωθεί.

Κοιτάζοντας την θετική πλευρά, αυτό θα μπορούσε να προσφέρει νέο ανταγωνισμό για τους Cargill, Tyson και τους άλλους μονοπωλιακούς γίγαντες τροφίμων που είναι βουτηγμένοι σε πολλές κακές πρακτικές. Ίσως μια πιο ανεξάρτητη, ιδιωτική μονάδα παραγωγής βοείου κρέατος θα παρείχε πλεονασμό της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων και αυξημένη αποτελεσματικότητα που θα οδηγούσε τελικά σε χαμηλότερες τιμές των τροφίμων για τους Αμερικανούς.

Από την άλλη πλευρά, πολλά πράγματα που διαφημίζονται για αυτήν την εγκατάσταση σίγουρα προκαλούν ανησυχία. Ανάμεσα τους:

– Διαφημίζουν τη ρομποτική τους και τα συστήματα επεξεργασίας που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και που θα χρησιμοποιούν ρομπότ για την απόδοση των νεκρών ζώων.

– Ο ισχυρισμός τους ότι θα μετατρέψουν το βιολογικό λίπος σε βιοκαύσιμα, και ότι ουσιαστικά θα γίνουν παραγωγοί ενέργειας, αντλώντας, ωστόσο, ενέργεια από νεκρά πτώματα.

– Η περιγραφή τους ότι χρησιμοποιούν σιδηρόδρομους για την παράδοση των βοοειδών, αλλά δεν έχουν ναυπηγεία βοοειδών. Αντίθετα, σχεδιάζουν να εκφορτώνουν χιλιάδες βοοειδή κάθε μέρα απευθείας στο εργοστάσιο ρομπότ για απόδοση.

– Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν 8.000 βοοειδή διαθέσιμα την ημέρα πουθενά κοντά στο Rapid City, στη Νότια Ντακότα.

– Η παντελής έλλειψη υφιστάμενων κατοικιών στην περιοχή που θα ήταν απαραίτητη για τη στέγαση των εκτιμώμενων 2.500 νέων εργαζομένων.

Όπως αναφέρει το AgWeb.com :

“Η κερδοσκοπία έχει εξαπλωθεί στον χώρο των βοοειδών από την ανακοίνωση τον περασμένο μήνα για μια προτεινόμενη μονάδα επεξεργασίας βοείου κρέατος 8.000 κεφαλών την ημέρα στο Rapid City, SD. Πολλοί αμφισβητούν τη διαθεσιμότητα τόσο μεγάλου αριθμού βοοειδών και/ή βισωνων στην περιοχή, όπως και τη διαθεσιμότητα επαρκούς εργασίας και στέγασης για το εισερχόμενο εργατικό δυναμικό.

Πολλά από αυτά τα ίδια ερωτήματα τίθενται τώρα από τους κατοίκους της Rapid City και τους αξιωματούχους που θέλουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προτεινόμενο έργο 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

“Οι διευθυντές που εμπλέκονται έχουν ακόμα πολλά καθήκοντα”, δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ritchie Nordstrom στο Δημόσιο Ραδιόφωνο της Νότιας Ντακότα.

“Πού θα βρούμε αυτούς τους υπαλλήλους; Εάν ο αριθμός που ανακοινώνεται πλησιάζει στο να είναι ακριβής, δεν ξέρουμε από πού θα προέλθουν και πού θα τους φιλοξενήσουμε”.

 

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ, ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΛΕΪΖΕΡ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΑ

 

Υπάρχει ένας “ανατριχιαστικός” παράγοντας σε ορισμένες από τις περιγραφές γύρω από αυτό το νέο εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος. Όπως αναφέρει το NewsCenter1.TV :

“Οι εγκαταστάσεις της Western Legacy Development Corporation θα επεξεργάζονται βοοειδή και βίσονες πλήρως με τη χρήση ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης, καθιστώντας την επεξεργασία ευκολότερη, ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη και παράγοντας σταθερά τεμάχια κρέατος. Θα χρησιμοποιήσουν τεχνολογία λέιζερ και μαχαίρια αέρα που χρησιμοποιούν ρεύμα αέρα υψηλής ταχύτητας για να τεμαχίσουν τα ζώα.

Ο σκοπός αυτής της τεχνολογίας, σύμφωνα με τους προγραμματιστές, είναι να καταστήσει την επεξεργασία του βοείου κρέατος πιο αποτελεσματική, να παράγει λιγότερα απόβλητα και έτσι να κάνει τα προϊόντα βοείου κρέατος πιο προσιτά για τους καταναλωτές. Αλλά δεν μπορούμε να μην σκεφτούμε ένα εργοστάσιο Terminator που διευθύνει η Cyberdyne Systems όταν φανταζόμαστε ρομπότ, λέιζερ και συστήματα τεχνητής νοημοσύνης που λειτουργούν σε μια γιγάντια εγκατάσταση συλλογής σφαγίων.

“Εξετάζουμε επίσης την παραγωγή προϊόντων ζωικού λίπους και κίτρινου λίπους που όχι μόνο μπορούν να μπουν στην επιχείρηση συστατικών ζωοτροφών, αλλά και στη βιομηχανική και ίσως τη βιομηχανία βιο-ντήζελ”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του έργου, σύμφωνα με το NewsCenter1.tv.

 

Βιο-ντήζελ; Από κουφάρια ζώων;

 

Όλα αυτά εγείρουν το προφανές ερώτημα: Μπορεί το εργοστάσιο να επεξεργάζεται σφάγια εκτός από βοοειδή;

 

Η ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΕΙΟ ΚΡΕΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

 

Καθώς συλλογιζόμαστε αυτό το έργο, πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε για την οικονομική δυναμική που παίζει εδώ. Με τις ελλείψεις λιπασμάτων, τις αυξήσεις των τιμών του καυσίμου ντήζελ και τις συνθήκες ξηρασίας που επηρεάζουν τις ζωοτροφές και την παραγωγή βοοειδών, φαίνεται ότι ο αριθμός των διαθέσιμων βοοειδών σε όλη την Αμερική θα μειωθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια. Ταυτόχρονα, οι ενέσεις τοξικών m-volίων θα σκοτώσουν έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων την επόμενη δεκαετία, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια νεκρά ανθρώπινα πτώματα σε ολόκληρη τη χώρα.

Δεν κατηγορούμε αυτήν την ομάδα για κανένα κακόβουλο σχέδιο, αλλά πρέπει να αναρωτηθούμε εάν μια τέτοια εγκατάσταση θα μπορούσε να έχει ένα μέλλον, όπου ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ, αλλά μάλλον ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΣΦΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΑΦΘΟΝΟΥΝ (μπρρρρρρρ!) ΚΑΘΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ.

Χαιρετίζουμε οποιαδήποτε διευκρίνιση από την Western Legacy Development Corporation, εάν ενδιαφέρεται να τη μοιραστεί με το κοινό μας.

Και ίσως αυτές οι ανησυχίες να είναι αδικαιολόγητες. Ίσως πρόκειται για πραγματικά προηγμένα ρομπότ, λέιζερ, τεχνητή νοημοσύνη και “αερομαχαίρια” που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή χάμπουργκερ και εξαρτημάτων κολλαγόνου και βιο-ντήζελ. Ίσως δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό. Εσείς τι λέτε;

Καλύπτουμε αυτό και πολλά άλλα θέματα στο σημερινό podcast του Situation Update. Η ενότητα για το εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος ξεκινά στο 55ο λεπτό:


Brighteon.com/f69b9151-bbcf-4dd8-ba36-adc6d49558fc

(video)

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 322


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα