Η Τουρκία, ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ την Ελλάδα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά, γιατί δεν αποκαλύπτουν όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

Η Τουρκία, ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ την Ελλάδα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά, γιατί δεν αποκαλύπτουν όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

5 Μαρτίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:690
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι, γιατί δεν αποκαλύπτεται όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ…

 

 

Δημοσιογραφική έρευνα από τους Data Journalists

Στο επενδυτικό roadshow θα συμμετάσχουν οι διοικήσεις των: Coca Cola Icecek, Ford Otosan, Kos Holding. Tofas, Turkcell, Turkish Airlines, Arcelik, BIM και από τον τραπεζικό  τομέα οι Akbank και Yapi Kredi. Και στην Ελλάδα οι διοικήσεις Aegean Airlines, Alpha Bank, Μυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, ΔΕΗ, Ελληνικά Χρηματιστήρια, Τράπεζα της Ελλάδος, Eurobank, ΓΕΚ Τέρνα, Ηellenic Energy, κ.ά.

Πόσοι από τις συμμετέχουσες τουρκικές εταιρείες και  τις συμμετέχουσες “ελληνικές” εταιρείες που συνεργάζονται, ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

 

ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…

 

    Ξ  Υ  Π  Ν  Η  Σ  Τ  Ε  !!!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Η τουρκική εξαγορά της Ελλάδας! Δημοσιογραφική έρευνα από τους Data Journalists

 

Κορυφώνεται το σχέδιο εισβολής της Τουρκίας στην ελληνική οικονομία και τις δομές της, χάρη στην αδράνεια των ελληνικών κυβερνήσεων και της απληστίας της ελίτ των Αθηνών.

 

Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά. Το τουρκικό lobby, έχει κτίσει τα τελευταία χρόνια, μια ισχυρή θέση επί ευρωπαϊκού εδάφους στην Ελλάδα.

 

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που η JP Morgan διοργανώνει στα μέσα Απριλίου και συγκεκριμένα από τις 15 έως τις 19, σειρά επισκέψεων επενδυτών σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη.

Στο επενδυτικό roadshow θα συμμετάσχουν οι διοικήσεις των: Coca Cola Icecek, Ford Otosan, Kos Holding. Tofas, Turkcell, Turkish Airlines, Arcelik, BIM και από τον τραπεζικό  τομέα οι Akbank και Yapi Kredi.

 

Και στην Ελλάδα οι διοικήσεις Aegean Airlines, Alpha Bank, Μυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, ΔΕΗ, Ελληνικά Χρηματιστήρια, Τράπεζα της Ελλάδος, Eurobank, ΓΕΚ Τέρνα, Ηellenic Energy, κ.ά.

Η δημοσιογραφική ομάδα των Data Journalists αποκαλύπτει την «αθόρυβη τουρκική απόβαση» στην ελληνική οικονομία.

«Η JP Morgan μύρισε αίμα», λέει γνωστός επιχειρηματίας στους Data Journalists που εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος για αυτό το διπλό roadshow αλλά πρωτίστως για τη διείσδυση του τουρκικού κεφαλαίου στην Ελλάδα εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων, όπως λέει.

Δεν είναι ο μόνος όμως που προβληματίζεται για την αύξηση της έκθεσης των Τούρκων στην Ελλάδα. «Ακόμη και η απόκτηση Golden Visa» είναι πρόβλημα υποστηρίζει. Οι Τούρκοι κατέχουν τη δεύτερη θέση στις αιτήσεις χορήγησης Golden Visa στην Ελλάδα. Μπορεί η απόσταση που τους χωρίζει από τους Κινέζους να είναι σημαντική, όμως το «κτίσιμο» θέσης είναι μεγάλο.

Την τελευταία τριετία, 2021-2023, από τις συνολικά 14.875 αιτήσεις για αγορά ακινήτων με Golden Visa, τα 8.404 ήταν από Κινέζους, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Τούρκοι με 1.432 αιτήσεις και την τρίτη οι Λιβανέζοι με 775 αιτήσεις.

Διαβάστε όλη την έρευνα ΕΔΩ

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 690


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα